min riktiga födelsedag idag!

Idag vaknade jag av att mamma och pappa kom in sjungandes. Eller jag hade vakant tio minuter innan men jag låg fortfarande i sängen :) hah. Jag fick två biobiljetter och pengar. Det var alltså den "lilla" presenten. Den "stora" ska jag få i slutet på veckan och jag tror jag vet vad det är :D HAHAH. Mamma försa sig och Miccis retades lite så att jag fattat ;)

Egentligehn så ska jag gå och lägga mig, men jag kommer inte att orka skriva om det här imorgon så det får gå fort :) På morgonen när jag kom till skolan så visste jag inte vart vi skulle vara, men sen hittade jag. När jag träffade de andra så sjöng de för mig. Jag hade egentligen inte velat det, men det var inte lektion då så det gjorde väl inte så jätte mycket :P Sen började skolan. Det kändes jobbigt, men samtidigt så känns det som att jag kommer att prestera bra för jag känner att jag har laddat mig länge och nu är det bara att spörta! MSå egentligen så kan man säga att jag tycker att det är skönt att komma igång. Men det är förstås jobbigt med läxor och det är läskigt det här med 9an. De svåraste böckerna. Äldst på skolan. Ja sånt som man oroar sig för. Mia berättade lite om nationella proven idag och de verkar jobbiga :(
Den här terminen valde jag syslöjd. Förra var ju träslöjd för att jag inte ville ha Taina, men nu har vi ju inte det. Fast jag kommer sakna Pirre... Han är så kul! :D

Efter skolan följde My, Linnea, Magda, Jennifer, Moa och Anna med mig hem för vi hade nästan en hel tårta kavr och mamma sa att jag skulle ta hem lite kompisar för annars skulle den blivit dålig. Vi snackade ganska länge tills några av dom skulle gå hem . Resten åkte hem lite senare och sen dess har jag suttit vid tv:n och kollat på Legaly Blonde 2 och pluggat :) Har ju prov imorgon :O :( Wish med goodluck !

Puss och god natt !

kalas!

Idag var det kalas för mig. Det var kul och jag fick mpnga fina presenter! Bl annat fick jag saker från the body shop från Hugo, min kusin och hans tjej. Pengar, örhängen, presentkort, en kofta. Alla kom utom Bella (faster) som ar sjuk och morfar. Fast han kom på kvällen när alla hade åkt hem. Hahahah! Han är inte så punktlig... Men av han fick jag ett Grattis-kort där det stod att vi skulle gå på resturang och teater och då sa mamma att hon hade sett att Askungen skulle gå på dramaten. Och jag tror att den är bra så jag hoppas att vi ser den :)
Och nu så mår jag lite illa, det mesta ahr gått över för jag åt äckligt mycket idag! As stor bit tårta, typ två portioner köttfärspaj, kokosbollar och kladdkaka! Spyr bara jag tänker på det :( Och vi har tårta kvar så ska kolla om någon/några kompis vill hänga med hem efter skolan och äta. Kanske fira lite ^^

På tisdag så har jag examensprov på körning och jag hoppas att det går bra! Pluggade lite idag och ska plugga imorgon. Får typ ångest för det känns som att jag inte kommer att klara det :( Har ni något tips på hur man kan plugga? Vill verkligen klara det men jag orkar inte plugga! :( Åh!

Kommer bilder från fredags:



Och juste, idag skulle jag gymmat med Moa men hon ringde och sa att Friskis&Svettis var stängt... Men vi ska ju träna hela veckan ändå, typ :) På tisdag, onsdag och torsdag ialla fall. Och säkert söndag också tror jag nog ;)

Börjar bli lite sent, ska också upp och duscha imorgon så jag ska nog gå och sussa nu.

God natt och sov gott! :)

bild

Orkar inte lägga in mer än en bild.
Är sjuukt trött!


Imorgon kommer det troligen inte bli mycket skrivet i bloggen.
Ska ju ha kalas och sen kanske ska jag gymma med Moa.
Men ni får hare fram tills dess !


Puss/L


stressiga tider

Inte för att jag är stressig men jag har för mycket för mig så att jag inte hinner att skriva i bloggen. Så förlåt för det.

I fredags så hade vi skolfoto och alla var fina för det! Och sen var man ju såklart nervös eftersom att man inte vill se ut hur som helst på kortet, men jag blev ganska nöjd med detta årets foton. Jag fick ta flera olika och sen bestäma själv vilken jag tyckte om bäst.
Sen under dagen hände en lite olycka med mitt finger. För stolen var trasig och jag drog ut stolen och sen satte mig på den och då klämdes fingret imellan för stolen var sönder! Och min första reaktion var att dra ut fingret, inte att ställa mig upp. Det kom sen nån sekund senare. Och när jag toig upp fingret så var det som ett skrapsår typ fast nagelbandet var lite av. Och My och Linnea började typ skrika och ba Jag känner hur ont det gör!!! Men det gjorde inte så ont. Det kändes men det gjorde inte ont... Och sen gick vi runt hela skolan för att hitta till skolsyster, så tillslut fick vi fråga en kille. Och då hittade vi henne ;) Hon var schysst.


Sen efter skolan så följde Rosanna och Moa med mig hem för att Moa skulle till frisören som ligger i centrum, och istället för att åka ända bort till söra och sen tillbaka så följde hon med mig hem :) Och Rosanna ville bara :) När Moa hade gått så gjorde vi inte så mycket. Satt vid datorn. Och sen kom vi på att vi kunde ha en spakväll med egen ansiktsmask och fruktsallad och bastu. Det blev det senare med Fanny. Och vi gjorde ingen ansiktsimask, det blev för sent. Men vi åt en jättegod fruktsallad med choklad i. Jag åt för mycket så jag blev lite illamående... Vid tolv så åkte Fanny hem och Rosanna sov över. Även om jag skulle upp tidigt men hon sov kvar till jag vet inte... Hon sov ialla fall när jag åkte.


På körskolan så gick det bra. Tyckte jag ialla fall. I början. Men sen hade vi ett test inför examensprovet som är på tisdag och då fick jag ig... Då blev jag lite ledsen. Så nu är det bara för mig att plugga på! Fast jag tror att examensprovet är enklare för där är det bara ett alternativ som är rätt. På testet så kunde flera vara det.
Och när jag kom hem så var Farmor här. Hon är så söt! :D Och av henne fick jag och Miccis en ljusvas var. Den är typ värdefull eller något så vi ska vara försiktiga med den. Dom tillverkas inte längre tror jag. De är blåa med en typ gren som går ut en bit (alltså det är samma material och färg) och på den sitter en fågel med en stor näbb :) Och sen fick vi också en hundralapp var också ;)


Det finns inte så mycket mer att skriva som jag har gjort... Eller jo att jag är dundertrött och att jag är glad för att det inte är körlektion imorgon! Kommentera om ni har lust, hihi!


Pusshej!


Bilder kommer sen


på solbrännan med klassen



Hejsan bloggen.
Idag så var vi på Solbrännan och det var kallt. Vi gjorde inte så mycket. Åt, spelade vollyboll och fotboll och sen satte jag mig ner och läste lite. Så den här dagen var ganska onödig.. Jag som ville bada :( Men det var typ iskallt i vattnet och det blåste på land så det var inte så frestande...

Om ett tag (kl halv 4) så ska jag ner till gymmet och gymma med Moa. Jag gillar henne för om jag skulle gått dit själv idag så skulle jag inte gjort mycket alls och gått hem, men hon håller mig kvar :) Fast det är inte bara därför jag gillar henne, men en av dom ;)

Idag är mitt hår torrt men det är helt afro så jag vill inte lägga in nån bild på mig idag. Men ikväll kan jag kanske sätta in någon, efter att jag tagit ett bad och använt min nya hårinpackning. Köpte den idag så att mitt hår inte ska vara så torrt. För jag tycker att det är jätte torrt! Och det är inte så fint :)

Ja, har inte så mycket mer att säga.. Så hejdå och ha en bra dag! <3

slingor!

I måndags så skulle jag ha gjort slingor i mitt hår, men hon som gör dom kom aldrig för hon trodde att det var måndagen efter så vi bestämde att vi skulle göra det idag istället emn då glömde jag bort det så det var tur att jag vet hemma :) Jag har inget kort på det nu för att det är inte tort än men jag lägger in en bild så fort jag har en. Jag tror inte att det blir en sån stor skillnad för jag hade ganska ljust innan. Men ja vi får se imorgon ;)

puss på er !

onsdagsmys med Rosanna och ella

Goddagens!
Idag var det oinsdag. Men det vet säkert alla redan ;) Och i skolan så gjorde vi inte så mycket. Pratade mest om väran framtid och jobb och sånt. Då insåg jag att jag inte vet vad jag vill med mitt liv! Jag vill bara leva det fullt ut så att när jag är gammal inte tycker att jag har gjort min uppgift här i livet. Eller något...

Efter skolan så regnade det ganska mycket så när jag och Rosanna väl kom hem så var vi ganska blöta. Rättare sagt dyngblöta! Så vi satte på oss torra kläder, tog fram lite chokladbollar och gjorde varmchoklad med grädde! Gott var det, men i slutet så blev det för mycket. Mäktigt som Ella sa. Vi tänkte också kolla på film, men det blev mest bus :) Kul var det ialla fall! Och sen hittade vi ingen bra film heller. Sen gick Ella och efter det så satt vi bara vid datorn och snackade. Och för en halvtimme ungefär så gick Rosanna för hon skulle hem och äta och vi åt blodpudding nyss. Det är inte så många som gillar det. Det är bra med blodpudding! Bara jag och Linnea Å (som jag vet) gillar blodpudding i vårat "gäng".

Men nu kommer lite bilder från dagen.

Blöta som bara den!

MUMS!

Onsdagsmys med flicksen gillar vi! :)

Imorgon så ska vi med klassen till Solbrännan och bara sola och bada. Hoppas verkligen att det är fint väder då. Annars så blir jag ledsen :( För jag vill verkligen bada! Hoppas att det är varmt i vatten också. Tror det eftersom det är sensommar ;)

Pussar /L

kväll

Godkväll kära läsare!
Jag skrev inget igår för att ingenting hände. I skolan så gick vi fram och tillbaka till Domarudden och sen gick jag hem direkt efteråt och gjorde körskoleläxor som vi har -.- Och sen blev jag trött och sov i en kvart :) Inte så intressant, eller hur?

Idag så var det lite mer intressant. Vi hade någon tråkig allaktivitetsdag med Solbarnen och vi, kultur i alla årskurser. Sen följde jag med Moa och Linnea Å till stan för Moa skulle köpa en väska och Linnea ett par skor (hennes gamla var så trasiga att hon typ gick brafota på marken!). Och då hittade jag också en fin väska (ANTLIGEN!) på Accent. Men tyvärr så är det samma väska som Linnéa P har kom jag och Moa fram till förut. Fast den är brun, och hennes svart. Och hon tyckte att det var okej. För i affären så såg det inte ut som det. Men jag gillar den. Den är stor och man får plats med det mesta. Sen på kvällen så gick jag och Moa och gymmade. Nu börjar träningen igen! Skönt tycker jag, slipper höra på när mamma tjatar!


Inte bästa kvaliten på bilden men jag fick ta med webben för
Rosanna har min kamera ;)

Och nu så ska jag gå och lägga mig. Har pluggat lite nu också. Ska plugga lite varje dag tills lördag så att jag får in det ;) God natt på er! <3

körskola och pengar

Hejsan bloggen! Den här helga har varit hektisk. På fredagen var vi ju på kräftskiva och det var trevligt. Fick träffa Fredric och Clara (vet inte om de stavas med c eller k men jag gissar) och deras barn :) På lördagen så hade jag satt klockan på 7.20 och då gick jag upp, fixade mig och sen kom mormor och hämtade mig för jag skulle på körskola i Täbt/Roslags Näsby. Det finns några från Åkersberga i min grupp. Typ 4 stycken. Men jag känner ingen särskillt bra.Teorin gick bra sen körde jag upp och det var lite läskigt tycker jag. Typ första gången jag kört en moppe. Det gick ganska bra. Alla vet hur en vipp bräda ser ut? En sån skulle man köra över och det var också ganska läskigt eftersom att man gasade! Så man flög lite. haha! Sen fick vi typ tusen och åter tusen läxor till idag. Och det var på att vid 5 så skulle jag upp till Sanna för jag och Miccis skulle hjälpa till henne på sin 40-års fest.
Jag slutade kl 4 och fick åka direkt hem och duscha, för jag var jätte äcklig! Men jag tog me böckerna så att jag skulle kunna plugga lite ibland.

Det var jätte kul att servera och hjälpa till! Eller ja i mellertid så blev det lite stressigt, men så ska det vara eller hur? :) Vi fyllde på vin och serverade bål, tog in och ut mat och disk. På kvällen, vid halv 11 så började alla dansa och vissa var lite fulla. Då var det ganska lugnt och det fanns inte så mycket att göra då pluggade jag lite. Och sen åkte vi hem vi 11. Vi hade inga nycklar så vi fick åka tillbaka och då fik jag köra lite moppe också :) Det var mycket lättare än zick-zack mellan koner :) Och jag la mig vid 1 och gick upp samma tid idag som igår så just nu är jag ganska trött ska jag säga! Och vi gjorde det inte heller gratis utan vi fick en 500-lapp var :D

Idag var det teori pch jag slutade klockan ett. Det var skönt! Men jag har massor av läxor att göra. Man vill ju inte misslyckas med det här eftersom då får man inget körkort. Och om man vill ha det och inte lyckades måste man gå samma kurs igen och betala ytterligare 2500! Nej tack säger jag bara :)

Nu har jag inte så mycket att göra. Kanske ska läsa lite eller något. Vi hörs, puss!

Och angående den där väskan så finns den inte längre :/ kollade nyss! Men däremot så hittade jag massa fina smycken :)


kräftskiva!



Halloj!
Den här skoldagen var ganska onödig tycker jag. Jag tycker att det är onödigt att gå i skolan som vi gör nu, har "inskolningsdagar". Det är bara jobbigt. Idag har vi bara varit med klassen och gjort massa onödigt. Förutom att vi gick rundvandring i skolan. Senare ska vi, jag och min familj till Claes och Gunilla för de har kräftskiva. KKommer väl bli kul. Jag gillar inte kräftor så mycket. Inte skaldjur alls för den delen! Men jag får väl smaka lite.

Jag behöver verkliegn en väska! Och varje gång jag är och shoppar så letar jag på typ i alla butiker och hittar aldrig någon fin! Medans Rosanna har hittat en sjukt snygg väska på H&M! :(
Då var jag inne på Nelly.com och tänkte att där måste det finnas en snygg väska. En stor väska alltså som man kan ha skolböcker i och sånt. Och jag hittade en ganska snygg väska som är grå, lite tråkigt men som är ifrån Friis&Co. Inte för det spelar någon roll var den kommer ifrån eller om det är ett märke eller inte! Men den såg ganska stor ut och snygg, en sån som jag vill ha typ, Men tillsammans med frakt så kostar den nstan 600 kr! Tyvärr så kan jag inte foxa en bild på den, men jag vet inte som det är värt pengarna om jag inte ens vet hur stor eller liten den är? Och jag behöver verkligen en väska! Så om ni har något tips där man kan köpa snygga, stora väskor så skulle det vara jätte snällt om ni tipsade mig :)

Ja det kanske blev lite långt om väskor men det här är verkligen ett problem för mig! :(
Puss <3

Skoldag 1

Idag började skolan som alla vet. (Eftersom jag skrivit det.) Det var ju kul att träffa kompisar och lärare oh sånt. Men inte att träffa den nya skolan. Tror att det kommer bli ganska trångt... För det var små korridorer och det ska få plats typ ca 200 pers till där... Önskar att vi kunde gå kvar i Berga då vi kunde känna oss äldst och sånt. Nu känner vi oss bara obekväma.

Men sluta tjatat om det :) Den här, och nästa vecka kommer att bli "Inskolningsveckor". Det menas med att vi ska göra massa aktiviterter och inte jobba. Alls! Och det är ju skönt.. Vi ska till Domarudden och lite sånt.
Efter skolan så följde Rosanna med mig hem. Vi solade mest hela tiden. Sen gick vi in och började prata om språkresor. Vill verkligen åka på det! Det verkar så sjukt kul. Träffa massor av nytt folk, få åka utomlands (utan föräldrar, men ledare som inte är samma sak) och bara få bada hela dagen lång! Istån fall om jag får åka så blir det till Malta. Fast USA verkar också kul. Californien. Men det är asdyrt. Och Malta är lika fint det :)
Sen kom Ella och skulle hämta och lämna lite saker och sen stannade hon kvar och dansade lite med Rosanna. Jag var DJ :) Men efter jag hade ätit så var de också tvungna att dra sig hemåt för att äta. Då gick jag upp och hjälpte pappa lite som håller på att byta ut vårat tak. Det var ganska läskigt där uppe. Man var rädd för att tappa balansen! :)



Snart ska jag gå och lägga mig. Vill vara pigg till skolan imorgon. Och eftersom det inte är riktiga skoldagar så börjar vi vid 9.00 och slutar vid 13.00 varje dag :D Skööönt! Hm.. Känner att jag börjar få lite ont i huvudet. Kanske fått för mycket sol idag (?!).

Puss på er<3

klippning

Go' kväll allesammans! :)
Idag, som ni vet så klippte jag mig.


Jag vill ju inte ha så kort hår så jag sa att hon skulle behålla längden, men att jag ville klippa upp det och snelugg. Blev ganska nöjd med resultatet. Kanske att hon kunde ha klippt upp det lite mer. Syns knappt. Men somsagt var så gillar jag det! :)

Imorgon börjar också skolan! Det som kändes så långt bort är redan här. Jag kommer ihåg förra höstterminen och den gick som smort! Helt plötsligt så var det jul. Det menas med att snart ska vi söka gumnasium, bli 18, SÖKA JOBB! Jag är inte redo! Varför ska allting gå så fort? I wish it could slow down a bit.
Och sen en ny skola och allt! Skulle barit annorlunda om vi skulle gått kvar i Berga.

Puss!

hemma bio

Sitter här  min soffa och tittar på Möt Joe Black som går på 3:an. Med Brad Pitt som spelar döden. Han är ganska ung, Har inga rynkor, blont hår och snygg. Jag gillar hans röst jätte mycket! Och hans rygg! Åh helt otrolig :) Filemn verkar bra så jag ska kolla på den istället för att skriva.
Imorgon så ska jag inte göra så mycket heller. Eller vid 1 så ska jag klippa mig och singa håret :)

Puss och ha en trevlig kväll! <3


god morgon!

Vaknade för typ en timme sen. Kändes som att klockan var typ 8 för jag var jätte trött konstigt nog... La mig ganska tidigt igår. Men jag trodde att det var onsdag idag så blev jätte glad när mamma sa att det var tisdag! Men igår så var jag på handelsbanken och gjorde ett id-kort. Det kommer att komma om 4 till 5veckor. Varför måste det ta så läng tid? :( Vill ha det nu! Efter så åkte jag till Emma och där såg vi på en film om Hitler! Den var spännande, kanske lite seg ibland... Jag vill läsa om han i skolan och det ska vi ju eftersom att vi börjar 9:an. Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Får väl hitta på något kul :)

Puss på er!

shopping och the vocie.

Hejhej!
Igår, som ni vet så var jag och shoppade. I början så trodde jag att jag skulle hitta typ massor av saker, men jag hittade ingenting! Så jag trodde att jag skulle komma hem tomhänt. Men sen så gick jag till Bikbok och där hittade jag ett par fina jeans och en tröja:


Snygg tröja, 149 kr från bikbok :)

Snygga jeans, 199 kr från Bikbok. Rea ;)

Och sen ett par örhängen från hm, 30 kr och en plånbok från Glitter 129 kr!

Så lite nödvändiga saker köpte jag ialla fall.

Sen på kvällen hade jag inget att göra så jag kollade vad de andra skulle göra och de skulle på the voice så jag följde med. Det var jag, Magda, Rosanna, Ella, Linnea och Fanny. Där inne mötte vi också Erk och Claes. De skulle sen med hem till Magda där alla skulle sova över så vi var med dom hela kvällen. När vi kom hem så tittade vi på Hitta nemo och sen på John Tucker must die. Jag somnade vid halv 7 och vaknade typ tjugo i tolv. Sen åkte jag hem vid halv ett och sen har jag inte gjort så mycket mer. Eftersom att jag inte sov så mycket /5 timmar) så har jag varit ganska trött idag så det har inte hänt så mycket :)

Ikväll blir det väl film... Puss !

Hemma igen!

Hej bloggen. Idag så kom jag hem ifrån Sofia. Jag var där i ungefär en vecka och vi hade det kul :) Vi gjorde inte så mycket. Gick till kupolen då och då och jag köpte ett par nya skor och ett jätte sött hårband! :) Vi träffade hennes kompisar och lite sånt som man gör ;)
Resan gick bra och den kändes ovanligt kort... Men jag satt och lyssnade på musik och sånt som fick tiden att gå.

Imorgon så ska jag till stan och shoppa loss! Har pengar och jag ska köpa nödvändiga saker, som en plånbok eller en väska eller om det finns någonting kvar på rean :) Hoppas ialla fall att jag inte kommer hem tomhänt.

Ikväll så såg jag 17 again och ja... Jag har hjärtklappningar. Jag gillade filmen. Den var kul och hade ett budskap. Som jag själv inte kan säga men jag tyckte att den hade ett starkt budskap om något jag inte vet... Nu lyssnar jag på lite musik. Och snart ska jag gå och sussa eftersom att jag inte vill sova för länge imorgon så att jag kommer in i tid till stan.

Nu ska ni få lite bilder på mig och mina nya skor :) Hare bäst! <3


Mitt nya diadem. Sött väl? :)


De här är mer ett par hösttskor när det inte är så varmt ute. Men jag tänkte
att jag inte kommer att hitta några finare så jag köpte dom :) Var det smart
eller osmart?

harry potter och halvblods prinsen

Ja, den såg jag ikväll på bio med Miccis och Cattis i Täby. Den var bra. Den kändes ganska kort och den var lite små kul. Men jag tyckte att den vra bra, också såklart!
Igår så kom Jacob och Emma hit och jag var barnvakt åt dom till idag. Det är därför jag inte har skrivit på några dagar. Och för att internet har krånglat lite. Men ialla fall så tjänade jag lite pengar på det; 300 kr. Det tänker jag spara till någonting jag inte vet än. Jag kanske ska ta med mig lite upp till Sofia som jag ska till imorgon. Ska bli väldigt skönt att få träffa henne och få komma bort ett tag, ta inte illa upp. Men jag är ganska trött på Åkersberga just nu. Har varit fast här hela sommaren och nu är den slut :( ÅÅH önskar att det fanns mer att göra och att sommaren var längre! Vill börja om på nytt. Nytt sommarlov. Men vad kan man göra åt det... Är ju bara 14 år (snart 15) och då är man där. I mellan.



Nu ska jag klä på mig pyjamas och krypa ner i min säng, lyssna lite på Harry Potter och sen ska jag sova! Längtar som bara den. Ni får hare bra, kommer säkerligen inte skriva medans jag är hos Sofia. Puss!

01.17

Förlåt för att jag inte har skrivit den här veckan men jag jkänner att det inte har hänt någonting speciellt. Eller igår så gick jag och några ända från Brevik till Ekbacken, och det ska jag säga er att det är typ genom hela Åkersberga! (alltså från den sidan till den andra, inte runt hela) Men ja det var ju skönt sen efter när man fick sätta sig ner.
Nästa vecka ska det inte hända så mycket heller. Jag ska till Sofia på fredag och sen ska jag klippa mig. Jag vet att jag gjorde det typ nyss, men jag vill göra det så att jag får en frisyr till skolan. Min snelugg har blivit så lång och ja, det känns som att jag inte har någon frisyr kvar! Fast egentligen så gillar jag inte att klippa mig för att topparna dom blir så himla raka och det ogillar jag ganska mycket. Men ja, om man vill vara fin så får man lida pin.

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig i mina föräldrars stora sång och sova! Puss.


hahahah, ja det är (fr.v.) Linnea, jag och Ella idag när vi skulle gå hemiifrån
Rosanna då det spöregnade! Och My tar kort :)


RSS 2.0