sista november!

Hej kära läsare!
Idag var det måndag igen. Det är nog den ro´ligaste dagen på vecka. För att vi börjar vid halv tio-tio, vi hat slöjd och kör! :) Kom as långt på min grythandske odag och vi har börjat med en ny luciasång på kören. Och imorgonbitti vid 9 så ska alla 9:or träna tillsammans igen, som förra onsdagen. Imorgon ska vi också ta svininfluensa-sprutan. Är inte så rädd för sprutor så jag tycker att det ska bli kul :)

Nu ska jag gå och dra på mig träningskläder för jag ska möta Fanny och Rosanna på friskis hel.
Puss!

hemos estudiado

GODKVÄLL!
Hoppas att ni har haft en skönt kväll! :)
Har precis kommit hemifrån Fanny där jag och Rosanna (och Fanny såklart) har pluggat spanska, därav rubriken som betyder vi har studerat typ (om jag har gjort rätt).
Innan jag åkte till Fanny så tittade jag på the proposal med TB och Miccis. Den var gullig och det var världens sötaste hund med där! Den ser ut som en lite boll blandat med en isbjörn med spetsig nos! Dog typ varje gång den kom i bild :( Sen "åt" jag en god middag (fil och flingor) och sedan drog jag till Fanny iklädd min röda dunjacka. Första gången jag haft på mig den den här hösten-vintern (jag menar alltså att jag hade den i januari så det var inte första gången jag had epå mig den i år kan man säga). Och den var varm och skööön!

Imorgon har jag sovmorgon, orkar inte gå på mentorstiden, kan ta en planering senare :)
Nu ska jag lägga mig och läsa!
God natt på er!

tyvärr så har jag ingen bild men här kommer ett gott skratt ;)

30års kalas och julshopping

Så har min helg sett ut ungefär, om man bort ser från i fredags.
Igår fyllde Maria, som också är höggravid, 30 år. Det är min kusin Jonas fru och hon är ifrån Thailand så det blev väldigt god thaimat. Det var ett litet blandat party med både vänner och släktingar. Maria fick väldigt många och fina presenter! Och hon och Jonas verkar så lyckliga nu med barnet och deras nya hus som de har köpt. Nästan så att jag själv vill bli gravid! :O

Idag så gjorde jag ett försök med att julshoppa, tänkte att det är väl skönt att vara tidigt ute så att man slipper tänka på det senare. Det gick sådär till en början. Köpte lite inslagspapper och snören. Men sedan gick det utför. Hittade inget annat förutom ett par strumpor som dessutom är till mig själv! Först letade jag julklappar, sen gav jag upp och började leta efter en fin röd tröja som jag kanske vill ha på julafton. Men det hittade jag inte! Ingen stans har de fina röda tröjor! Och jag var inne på typ alla kläder affärer som fanns! Så nu får jag väl ha på mig något annat i jul då...

Nu orkar jag inte skriva mer.
Puss!

middag och teater med morfar!

God kväll allesammans!

Kom hem ifrån en lång kväll i stan med morfar. När jag fyllde 15 så fick jag ett kort där det stod att jag och han skulle på teater och äta middag. Jag hade velat se Askungen. Men det ville inte morfar så vi såg någon konstigt pjäs som var ganska deprimerande och man fattade den inte riktigt.
När den var klar (20.30) så strosade vi runt lite. Åkte runt till olika hotell och vi gick till en Skybar. Sen åkte vi till centralstation och jag fick en god bulle. Hahah :D Glad med vart!
Sen ringde han sin tjej eller något så åkte vi hem till henne vid tio kanske...
Där drack vi lite té och pratade, tittade på kort från när de var i Tyskland, lyssnade på tysk julmusik och jag blev jättetrött! Så vid halv tvol så åkte vi hemmåt. Jag sov typ hela tiden, förutom när han stannade på statoil och tänkte om han skulle byta bil, jag sa nej och då åkte vi vidare. Trodde jag... Men nej, han åkte runt i Hägernäs xD Hahahah! Men sen som tur är så åkte vi hem, tillslut. Kom hem för en halvtimme kanske. Och är trött! Men miccis har en gäst här och sitter och kollar film i mitt rum, så jag låter henne :)

Nu ska jag somna framför miccis dator och ha det mysigt! :)
God Natt!


mulet



Så känner jag mig just nu. Brara helt grå och tråkig. Ska göra omprov i mtten, vi är inte klara med spanskan som vi ska redovisa på måndag, vi ska ha soprov nästa vecka och en nouppsats ska göras. Just nu känns bara allt så svårt och jag orkar ingenting, speciellt inte plugga! Sen är det allt med träningen, skolbalen och gymnasiet som tar död på mig! Känns inte heöt okej och jag vill bara sova förbi tiden jag har framför mig!

Idag så var det skola. Idag har det bara varit tråkiga lektioner.. Fick gå tidigare hem efter skolan för jag skulle till tandläkaren. Efter det skulle jag egentligen till Fanny där vi och Rosanna skulle plugga till spanska-redovisningen, men ingen av dom kunde så jag åkte hem och kollade på tv och åt middag. Några timmar senare drog jag ner til gymmet där jag orkade i en knapp timme och sedan gav jag upp.

Hoppas ni haft en bättre dag.
Puss!


tisdag

Goddagens!
Kom ungefär nyss hem ifrån skolan. Var nere i centrum och gjorde några ärenden också.
Ska snart ner till friskis&svettis och gymma med Rosanna. Kan inte gå på stationen ikväll för jag ska till Atletica, skolan där min syrra går. Ska på öppethus där för Miccis har sagt att de har fått ett mediaprogram så lät kul :)
Fast det känns inte helt okej för hon går ju där och då känns det som att jag går i hennes fotspår, men den skolan verkar vara väldigt bra! För jag vill inte ha en sån stor skolan, jag vill pka utomlands med klassen/skolan och det skulle vara kul att gå i en skola som ligger inne i stan. Eller Kungsholmen. Och det är typ exakta beskrivningen av Atletica!

Igår så hade vi en vanlig dag. Har en ganska jobbig vikarie i No och matte för Mia är på Kanarieörna :( Men på syslöjden har jag börjat med en grythandske som kommer att bli jättesöt, med kossor och allt! :) Och sen sjöng vi luciasånger på kören och det var jättemyyyyysigt! Vill ha sön och kallt :(
Idag har dagen blivit varit ganska tråkig... Hade matteprov också som jag inte pluggat på ett dugg, men tänker göra omprov på B-delen för det var den som var svår...

Nu är jag liiiite snäll och lägger in några bilder från musikcaféet och Mjölkö:

repetition

En söt liten bild på oss

sötbild!
 
Kan inte lägga in mer, måste springa!
<3


söt nos!


musikcafé & mjölkö

Hej allesammans!



Sorry för att jag inte har skrivit på några dagar.
I torsdags så hade vi och andra klassen musikcafé med musik, lotter, café och massa annat kul! Det var väldigt kul och det kom väldigt många människor och alla spenderade pengar. Vi fick ihop ca 7000 kronor på en kväll! Sjukt bra. Fast a, det kommer vi inte så långt med, men det är ju bara början ;)
Jag kom hem vid 10 så då gick jag och la mig dirket.
På fredagen så åkte jag till Älvsjömässan, eller Stockholmsmässan eller vad det heter med, med mamma. Jag blev lite klokare. De jag kollade på och vilka öppethus jag ska gå på är Plus-, Engelska- och Danderyds gymnasium. Jag ska också kolla på Marinaläroerket.
När vi kom hem från det så åkte vi och handlade sen direkt hem och sedan vidare till Mjölkö där jag har spenderat min helg. Den har varit väldigt fridfull och jag har varit ute mer än vad jag brukar och det var ju bra.

Om jag orkar och inte är för trött så lägger jag in lite bilder från Musikcaféet och Mjölkö :)

Puss!

bästa låten!


bilder under dagen


Har inte haft mittbena sen femman tror jag! :O


Kärlek till special K red berries :)


Pluggade i typ en kvart. Gjorde bara 10 frågor ur No-boken

Inget speciellt, men det var det :)

Nu ska jag kolla Gery´s, hare bäst!


onsdag

God dag alla!

Jag vill bara sga att jag hade det riktigt kul på idrotten igär. Var längsen jag skrattade så mycket! Förut skrattade jag mer... Undrar vad det beror på... :(

Ialla fall så har det varit en bra dag idag. Idag så jag lite annorlunda ut än vad jag brukar... Jag hade mittbena och sånna där skruvar på sidan. Lägger in bilder sen. Sitter vi miccis dator i köket och äter lite flingor och jag vill inte lägga in bilderna här. Men jag är ganska nöjd med frisyn. Fast den har åkt ut lite då och då under dagen. Mitt hårsperj är slut förstår ni :)

u ska jag sätt apå lite musik och kolla runt lite på andras bloggar :)
puss, hörs ikväll <3

måndag

Hej allesammans!

Hur har eran måndag varit? :) Min har varit okej. Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Så himla skönt!

Skolan var ganska tröttsam idag. Det brukar inte måndagar vara tycker jag... Blev ialla fall klar med min applikation på syslöjden och är väldigt nöjd! :) Kanske tar kort på den så får ni se och gissa vilken låt. Ganska tydligt men ändå ;)

Och den här veckan kommer det bli mycket plugg känns det som. Ska läsa två böcker, göra NO till imorgon, matte prov på fredag och musikcafé på torsdag med 9:4k (paralell klassen), så fråga mig inte varför jag sitter här. Har verkligen inte lust att plugga! Det är som att träna tycker jag. När man väl kommer igång så går det men inte när man tänker "Nu ska jag ta fram böckerna" så blir det aldrig att jag tar fram dom :(
Innan jag ska träna så sätter jag mig en stund ialla fall, har jag bestämt nu!

Hoppas att livet leker för er!
puss!

söndag kväll

Hello!

Inatt så spenderade jag min tid hos kusinerna. Vi spelade Bazz, åt tacos och tittade på tv. Riktigt mysigt! Jag åkte därifrån vid två och när jag kom hem så satte jag mig vid datorn. Var inne, inte så länge. Sedan försökte jag plugga lite men det gick inte så bra, så jag gick ut en sväng med mamma istället. När jag kom satte jag mig vid tv:n och där har jag suttit sedan dess. Tänkte ta en dusch nu och sedan sätta mig vid tv:n igen haha. Jag gillar tv:n!

Tänkte kolla på Sex and the city och Heartbreak hotel som börjar klockan 9. Kan kolla på den eftersom att jag börjar klockan 10 imorgon!!

Ha en bra kväll! <3

morgon

Hej och hopp!
Vaknade för ungfär en 45 minuter sen. Vaknade av att Miccis kom in med telefonen för att jag hade ett samtal. Det var Gunilla. Jag ska kanske till dom i Sollentuna udag och vara lite barnvakt och kanske sova där. Jag tror nog att jag ska det :)

Gud va less jag blir på det här vädret! Det hade ju börjar bli minusgrader och allt. Nu är det 5 plus och regnar :'( Hatar att vi har förstört våran planet! När mamma var liten (hon bodde här, där vi bor också när hon var liten) så var det as mycket snö från oktober till mars! Fatta vad mysigt! :(...

Nu tänkte jag ta lite frukost.
Ha en bra dag på er allesammans!

otrusdag

Tjenixen !
Hur har eran kväll varit? Min har varit seeeeg!
Först var det skola. Vi simmade, :D, sedan matte och då hade vi muntligt förhör inför nationella och det gick väl sådär... Hon sa att alla (i min grupp) behövde prata mer och ta mer initiativ (stavning?!). Sen lunch, inte så gott... Och sen film med godis :D. Filmen var ganska seg ibörjan och man kom inte in i den riktigt, men i slutet var den helt okej tycker jag :) Det var Pojkarna från Brasilien.



Efter skolan åkte jag hem (?!). Satte mig och kollade lite på gamla OTH-avsnitt som börjat gå på kanal5. Sedan bar det av till friskis&svettis där jag mötte Moa. Vi gymmade i ungefär en och en halv timme eller något. Jag åkte hem, åt, duschade och kollade Idol. Tove var riktigt bra idag!
Efter Idol började en film på 5an. Hutch och Starsky eller något sånt hette den... Den var med Owen Wilsom och Ben Stiller och den var ganska bra och ganska skojj. Sen blev jag trött och gick ner. Då hade Miccis och två kompisar till henne satt på Törnrosa som jag också kollade på. Den är så himla bra! Och den tecknade är bäst. Nu är allt typ animerat...

Nu tänkte jag checka in lite gymnasium... Eller om jag gör det imorgon.
Puss!


music is my galaxy

Kära läsare!
Kom nyss hemifrån skolan. Gjorde min engelska presentation idag och det kändes riktigt bra! :) Satsar högt i engelska förstår ni ;) Har glosor imorgon också i engelska, men har inte haft tid att plugga in dom... Måste göra det ikväll!

Vad ska alla göra idag då? Själv så ska jag åka och hämta kusinerna på dagis. Jag brukar ju göra det fast med mormor och få pengav henne. Men idag blir det med morfar. Hoppas att jag får lite av han ialla fall (a) Och appropå mormor så äkte hon till Cypren i måndags och kommer hem den 22 december! :( Hon kommer vara brun och fin och slippa den här icke-kylan. Just nu så är det bara jobbigt kallt. Inte sådär mysigt kallt det är på vintern... :( Aja, det kan ju jag inte ändra...

Men nu tänkte jag spela lite Harry Potter i väntan på att morfar ska komma. Hahah!
Puss!


Watcha say-Jason Derulo <3

Hej och åter hej på er!

Kom nyss hemifrån skolan och ska direkt vidare till centrum. För där ska jag panta burkar, köpa frukt, låna (om jag hittar några) och lämna tillbaka böcker. Egentligen skulle jag stannat hemma och städat mitt rum och massa kom jag på nu... Men om jag åker nu och kanske stressar en aning så kanske jag hinner innan maten och träningen :) höhö.

Puss!


filmtime!

När jag satte på tv:n och skulle titta på Christine så hade det redan varit :( Börjar visst klcokan 18.00 numera.. Blev as ledsen :'(
Men för att fördriva tiden med något jag tycker om och orkar så tänkte jag kolla in en film :) Tar iut med mitt liv imorgon istället ;)

Puss, och ha det bäst!

harry potter-spel :D

Just nu så sitter jag och lyssnar på radio i köket. Snart börjar Christine på kanal5 som jag tänkte se :)

Kom hem ifrån skolan typ halv fem, slutade 4 och skulle ner till centrum lite fort. Då tog jag en macka, sen skulle jag egentligen städa mitt rum, men jag orkade verkligen inte! Så jag tog Miccis dator och spelade lite Harry Potter och de vises sten. Det var så himla längsen! Sist jag spelade det var när jag och familjen var och hälsade på mammas kusin Jakob i Visby. Det är där ifrån vi började spela det. Och det är otroligt kul! Fast det kan vara lite frustrerande när man inte klarar att lära sig en trollformel och sitter där i typ timmar och försöker! Okej, lite överdrivet, men man måste sitta länge i alla fall och höra på hur t.ex. Hermione tjatar på en att det är inte tillräckligt bra -.- haha, men det är typ som the sims att man kan sitta i timmar :D



Vad har ni haft för er idag då? :)

nu ska jag stta mig vid tv:n (a)
puss <3

jag...

  • längtar tills julafton
  • längtar tills jag ska börja köpa julklappar

Gör inte ni? Åh :( Vill ha det nu! I år ska vi fira jul hos Lasse och Sofia. Sedan ungefär den 27:e ska vi åka vidare till fjällen, där vi ska fira nyår. :) Ska bli skönt och jag längtar såååå!

Just nu sitter jag och lyssnar på Kallestrop och Grod Boll i Radio Kalpos. Goda tider det var när man var liten :) Min älskalingsskiva. Har tre Grodan Boll och Kallestrop skivor :D Haha, jaja. Snart, när den är sluta ska jag ut och kratta löv. Så att jag kommer ut lite idag.
Hoppas ni får en skön söndag! <3


bra bok, bra film

Go' kväll!



Vid nio tiden ikväll så kom Miccis och Cattis hem ifrån centrum för de hade varit och hyrt film. De hyrde Bekännelser om killar, kyssar och katter. Jag har velat se den sen i Februari någon gång tror jag... För det var då den skulle gå på bio men det gjorde den aldrig... Knasigt!
Men den filmen är i alla fall baserad på en bok, som jag har läst förstås :) Boken var jättebra och rolig på vissa ställen. Var ett tag sen jag läste de där böckerna så jag kommer inte ihåg vilken som är de roligaste, för det är en serie om en tjej som skriver dagbok.
Filmen hade ju ungefär samma handlingar, men i boken så är allt mycket knäppare. T.ex hennes syster, föräldrar, hennes katt och till och med hon själv är knäppare i boken. Men filmen var ändå bra tycker jag. Fast jag saknade lite att det inte var så knäppt :/ Men jag hoppas i alla fall att det kommer ut fler filmer av de där böckerna :)
Och vet ni vad jag just kom på? :D Jo, att jag ska göra en filmanalys och gämföra boken och filmen! Smart va? Hon har säkert redan sagt att man också kan göra så, men jag tänker ändå göra det! :)

Men nu är det bedtime för min del. PUSS!

en miljon..

.. är egentligen inte så mycket om man tänker efter... Ett hus eller lägenhet kostar oftast över en miljon! Bil kostar runt 300 000 minst. Sen kanske man vill ha en båt som kostar minst 100 000. Så då är en miljon inte så mycket längre.
Fast det är klart, om jag skulle haft en miljon på mitt bankkort så skulle det ju vara mycket. Men det är ju för att jag inte behöver köpa ett nytt hus, eller en bil, eller båt. Men allmänt så är det inte så mycket.
Var bara tvungen att säga det ;)

7/11



Mika är en knäppis :)


helg - igen

Inte för att det är en dålig sak, men det går så fort! Om det kommer att gå så här fort varje dag i mitt liv så är jag ju död snart! Haha. Fast så är det ju, som lite går det jätte långsamt, sedan i en rasande fart!

Veckan har varit jobbig och stressig. Fast jag har hunnit med ganska mycket. Jag har gjort två bokanalyser (en svensk och en engelsk om samma bok), pluggat till soprovet som gick hyfsat bra och jag har pluggat till spanska provet som vi hade idag. Det var muntligt och när hon kom när blev jag jätte nervös och glömde bort allt. samtidgt försökte jag lugna ner mig och komma på vad jag skulle säga och Rosanna strssade mig lite också, för hon ville ju ha ett svar. Så det blev lite kaos, men jag får hoppas på det bästa.

I helgen ska det bli mer plugg. Ska träna till hörförståelseomprovet jag har i spanska på måndag morgon. Sen hade jag tänkt mig att läsa ut Anne Franks dagbok och göra en bokanalys på den med :) Vad är era planerinför helgen? Rosanna kommer kanske också hit och pluggar No, har lite läxor i det också -.-

Nu är jag ganska trött. Men jag tnäkte sitta uppe ett tag till.
Så, Natti Natti.

andra världskriget

Åh! Imorgon är det prov på det :( Känns som att det kommer gå säääämst! Fast egentligen får man inte tänka så, men jag orkar inte plugga och när jag väl pluggar så vet jag typ ingenting :'( Men jag måste plugga, ju. Ska få MVG på det här provet för att då har jag MVG i historia :D Weeeei! Fast jag har det inte än men ändå... Hah.

Och sen vill jag också åka utomlands. Till något varmt ställe och ta massa fin bilder och sola och bada :'( Varför ska allt vara så negativt för? Usch!!

Hoppas ni haft en bättre dag... <3

freezing

Kom nys hemifrån skolan. Det är isssskallt ute och jag åkte moppe med nylonstrumpbyxor! :( Satt typ och skakade på moppen! Borde inte ha sånna tunna strumpbywor. Ska börja med lite tjockare..
Nu tänkte jag byta om till lite varmare kläder för alldeles strax så kommer min mormor och hämtar mig för vi ska åka och hämta Emma och Jacob :)



Byebye <3

november!

Helt otroligt vad det här året har gått fort! Det är redan november liksom :O Och om 8 veckor (det här året är 53 veckor?!), tre dager och ungefär 5 timmar så finnns inte det här året längre. Känns lite knäppt när man säger så... Inte långt kvar alls! Och innan dessa ska jag ha gjort ett gymnasieval... Help me säger jag bara :(



Igår gjorde jag bara massa bra saker kändes det som. Jag städade hela köket, jag gick ut en sväng började att kratta och sen pluggade jag i en timme. Sen läste jag nästan hela kvällen. Så jag var liksom aldrig vid en dator...
Idag så var det skola. Kändes som att det var fredag... Och imorgon hoppas jag att det kommer bli en rolig dag för vi ska simma på idrotten :D Men en sak som suger rä att Anna-Karin är sjuk så vi kommer inte ha någon engelska... VILL HA ENGELSKA :( Hoppas att hon är tillbaka på torsdag..

Hoppas ni alla haft en bra dag! :)
Pusshej.

RSS 2.0