trudelutt

Tjenare.
Det här värdet påminner mig om en liten sång som jag sjöng på när jag var liten som jag nu tänkte sjunga!

Januari börjar året
Februari kommer näst
Mars, april har knopp i håret
Maj och juni blommar det (rätta mig om jag har fel^^)
Juli augusti och september, härlig sommar är det då
Men oktober och nover och december äro grå.

Så gick den och jag tror nog att mer än hälften som läser detta känner igen sig :)

Igår så var det fest hos Rosanna. Det var riktigt kul i början, men sen blev det lite segt :) Men jkag hade en kul kväll som jag inte ångrar någonting av! Moa och Linnea kom också och sov hos mig och det var riktigt mysigt! Mamma var också så snäll så hon hade satt på värmen i förådet så att det inte var så kallt för oss.

Har precis gjort klart nosaken, har bara en punkt kvar, men jag vet inte vad den ska handla om så jag får vänta med att göra klart den tills på måndag, om en vecka! Nu har jag bara soprovet kvar som jag tänkt börja med ikväll, efter jag varit och köpt min melon :) Hahah :D Jag gillar melon.

Bilder kommer sääääkert ikväll, puss på er!


man måste vara tuff mot de tuffa

Hejsan hoppsan allesammans!
Idag har varit en ganska bra dag. Halv bra, halv dålig. Fast inte dålig över att någonting har hänt utan att jag har kännt mig så himla äcklig! Vi hade idrott idag och jag hade glömt kläder, men jag var med iallafall och efter så åkte jag, Emma och Jennifer till täby. Det kändes som att jag skulle kokas över och att jag verkilgen stank så fort någon gick förbi. Även innan idrotten så kände jag mig jätteofräsch! Det tycker jag är riktigt jobbigt.

I täby så köpte jag en söt kofta, 3 par trosor och en tröja från ginatricot och en slags olja för topparna från Kicka.


Nu är jag iallafall ny duschad och sitter i min nya korallröda tröja ;) Har inte tagit av prislappen än menmen.. ^^

Ikväll så blir det nog en sitta-hemma-frånför-tv:n-kväll och det kommer bli lite mysigt. Har däremot inget snacks att ät men det får vara. Orkar inte känna mig tjock ikväll :) Ha en mysig fredagskväll allesammans!
Puss.


idag/kväll föddes en bebis

Och inte vilken bebis somhelst, utan min kusins bebis! :D
Jonas och Maria har äntligen fått sin dotter. Hon är säkert supersöt och just nu så är de säkertsuperlyckliga! Jag vill bara säga ett stort grattis till dom! :D

hakuna matata

Hejsan!
Ha4r haft fullt upp med skolan de senaste dagarna. Har två inlämningar imorgon och en redovisning. Jag kommer troligen bara lämna in soprovet, som jag måste få MVG i för att det känner jag är viktigaste. Så jag lämnar in Nouppsatsen på måndagen efter lovet.

Ska bli så himla skönt med lov! Ska bara ha kul med massa kompisar. Jag hade också tänkt att åka upp till Sofia under veckan :) Då ska vi kanske se på den nya filmen Alice i underlandet på bio med några av henes kompisar :D Kul kul! Hur ser erat lov ut? ^^

Ikväll så ska jag plugga en massa. Sen kanske träna om jag hinner. Lite senare ska jag till Rosanna för vi ska träna på redovisningen som vi ska ha imorgon inför klassen. Hatar att redovisa! Bara för att jag är blyg. Men jag vägar ändå sjunga i kören inför en större grupp så jag fattar inte!

Nu har jag tänkt att lägga in lite bilder från Åre och sen plugga!.
Puss.


första dagen var det väldigt fint väder.

på kvällen så tog vi en ganska lätt middag ^^

de andra dagarna var ganska kalla, blåsiga plus att det snöade..

efter skidorna så blev det after-ski. Det var kul att se hur alla blev fulla. Eller inte de gamla gubbarna x)

hahah!

På kvällarna efter maten så satt vi alla bänkade framför OS :)


massa plugg!

Hejjjj!
Nu är jag tillbaka. Kom faktiskt tillbaka i söndags, men jag orkade aldrig gå in på datorn och sånt igår kväll.
I Åre så hade jag kul. Det var väldigt blåsigt och ganska kallt dom dagarna vi var där, så vi åkte skidor tills lunch och sen hittade vi på något annat. En kväll, efter vi kommit hem från after-skin och efter en väldigt god middag, så såg vi hur det kom massor av ambulanser och polisbilar. Efter ett tag kom också en helikopter. Dagen efter så läste vi om en kille som tagit en skyddsmadrass, ni vet en orange sak som sitter på stolpar och sånt som står i backen så att man inte ska typ dö om man åker in i den. Han hade tagit en sån och åkte ner för backen och in i ett träd. I måndags så fick jag ett sms av Cattis, som var med, där det stod att killen endast var 25 år och hade dött. Så himla hemskt säger jag bara! Han ville bara ha kul på fyllan så dör han! Och bara 25 år. Han hade ett helt liv framför sig i princip. Så himla bortkastat säger jag bara!

Igår fick jag sjukt mycket plugg! Nu ska jag söga allt:
- Souppsats, som jag är klar med men som jag var väldgt försenad med
- No uppsats som jag ligger sjukt mycket efter i
- redovisning med Ella och Rosanna imorgon om bögar
- Sjunga med kören på lunchkonserten
- veckans nyhet med Rosanna på fredag
- glosor i engelska på torsdag
- och ett väldigt svårt hemprov som ska vara inne på fredag. Och jag måste få MVG på det, för jag vill inte sänka mig i geografi.

Så sjukt mycket så att jag dör!! Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag ska också träna. Och ikväll tror jag nog inte att jag kommer träna, men då kommer jag säkerligen inte att plugga. Så jag har lite panik här i min soffa :(:(:(:(

PUUUUUSS

åre, här kommer vi!

Nu ska ni få höra något kul. Jag, mamma, pappa, Miccis och Cattis ska åka till Åre ikväll! Vi ska dra vi 2-tiden inatt. Och jag älskar att åka bli när det är natt. Är så himla mysigt! Ska ladda in några filmer på min Ipod :) Hahah nästan så att jag längtar tills vi åker!

Idag var det skola som vanligt. På fördjupningen så började jag äntligen med min paljettkjol och det känns som att det kommer att bli en fin kjol :D
Efter skolan åkte jag hem, satte på tv:n tittade lite på den. Sen packade jag och nu har jag bara haft tråkigt och chattat med lite folk. Jag har helt enkelt tråkigt :( Och ät sugen så något sött :'( Vet inte vad jag ska ta mig till?!?!

Jaja, hoppas att alla hare bra och på söndag kommer jag hem.
Puss!

fettisdaaaag

Goddagens alla människor:)

idag har varit en ganska tråkig dag i skolan. Hände inget speciellt tycker jag..  Efter skolan däremot så skulle alla 8 tjejer följt med mig hem, men My var sjuk och Rosanna och Fanny hade massa plugg... Vi gjorde semlor som var jättegoda och satt i mitt kök och snackade massa :) Jag tog faktiskt två haha. Tjockis man är då. Fast det var så himla gott och vi hade gjort några för mycket. vid 6 åkte de hem och snart ska jag åka och träna. Kommer bli väldlgt skönt! Fast jag hann aldrig gymma på söndagen, så nu kommer ja känna mig sämsr!
Men jag bestämde nu att jag ska vara bäst och ta i som bara den och sen ska jag vara nyttig veckan ut ;D

Har bilder, men de kommer in senare!
Puss.

we are the world

Hej!
Tänkte lägga ut en jättefin video där det är en massa kändisar som sjunger We are the world. Hörde om den i morse och tänkte att när jag kommer hem så måste jag se den och nu när jag såg den så var jag bara tvungen att dela med mig! Har haft den här läten på huvudet hela dagen och fått alla andra att sjunga på den också, bara för att jag hörde den imorse x)

Skriv gärna vad ni tycker om den och om ni saknade någon kändis... Jag saknade ingen speciellt mycket, men var bara glad för att Celin Deon var med för henne har man ju nästan glömt bort.



Den är så galet bra! ;)
Nu ska jag återgå till so:n :(


ändrade planer

Jag har ändrat lite på min plan. Istället för att sitta hemma själv på alla hjärtans dag så kommer de tjejerna ur våran liga, som är singlar, hit. Eftersom ingen av oss har tjej-/pojkvän så är vi tillsammans och ska se på film, mysa och snacka lite ;) Och det kommer att bli jättemysigt. Har några filmer på G och sen så har jag gjort en kladdkaka som jag tänker pudra florsocker över senare :) Men jag vet däremot inte om den blev så kladdigt.. :( Om de andra ville ha med sig choklad- eller geléhjätran så får de ta med sig de själva :)

Nu börjar mamma med maten, klockan halv 7, och mina gäster kommer 7, så de kommer få vänta på mitt rum ett tag -.- Bara för att mamma var sen hem! :@

Aja, för att vi ska få plats så måster jag städa klart mitt rum nu!
Puss.

valentine's day


kärlek

Hej allesammans.
Idag är det alla hjärtans dag och jag har ingenting uppbokat. Jag ska göra lite nytta nu på dagen, eller jag ska försöka. Sen hade jag tänkt träna på gymmet för jag har bestämt att alltid träna på söndagarna. Och sen ska jag se en film, I love you man tror jag att det blir och så hade jag tänkt göra en kladdig kladdkaka. Innan i veckan så tänkte jag att jag skulle köpa lindor, men jag kom på att det kostar sisådär 30 kr och när jag väl har köpt dom så vill jag ändå inte ha dom, så jag gör det billigt och enkelt istället ;) Vad är era planer inför alla hjärtans dag? Något speciellt med någon speciell kanske? ;)

Nu ska jag klä på mig och för att sälja kakor. HAHA!
Ha en superdag nu, <3


överraskande fest!

Hejsan! Har haft ganska fullt upp de senate dagarna. Det har varit ganska skönt.

Igår så hade vi en liten tjejmiddag, som sedan blev en fest. Det var så att vi tänkte överraska Magda med en liten middag, eftersom hon nyss fyllt 16 år! :D Och hon blev verkligen överraskad! Hon blev jättechockad och började gråta och hon var jättesöt! Ett STORT grattis till bästaste Magda! <3  
Efter en jättemysigt middag, lite lek och lite discodansande så kom lite fler folk. Det kom nytt folk, för mig iallafall, från Vallentuna som var trevliga! :) Vid ett så skulle Ellas storebror hämta Moa och Ella och då hängde jag och Rosanna med för vi sov i mitt förråd. Det var verkligen iskallt, men vi klarade oss genom natten.
 
Nu kommer lite bilder och sen har jag en rad sysslor att ta itu med!
Puss!


En överraskad Magda!

<3

DISCO!



no time for writing


Hon är en liten prinsessa!

Den här dagen har varit ganska chill. Nationella provet kändes bra och jag kände mig ju förberedd så det gick bra. Fast jag blev lite stressad i slutet för att tiden rann ut, men jag svarade på sista frågan fast inte så utförligt... Efter skolan följde jag med Rosanna hem. Vi pluggade liiiite grann, men sen satte vi på tv:n och började titta på Livet som en schlager, är inte säker på att den hette så men ni känner nog igen den ;)
Vid halv 8 så blev det träning med både Rosanna och Fanny. Det var skönt, men jag har ju inte tränat på en vecka så det kändes lite som en utmaning i början. Så den här veckan ska jag se til at träna!

Men nu ska jag bli klar med uppgiften som ska vara inne twomorro!
Puss och god natt!

Och juste de kommade dagarna kommer jag troligtvis inte skriva så mycket. Har mycket i skolan just nu ;)

:(


En hackspätt.

Mår inge bra. Har haft ont i huvudet hela kvällen och nu börjar jag bli illamående.... Tänkt om det är migrän. Har aldrig haft det förut, men mamma har det ibland. Imorgon så har vi nationella prov också. Känner mig ganska förberedd så jag hoppas, kan verkligen inte förstår att jag säger det härmen, jag hoppas att jag inte är sjuk imorgon bara för att vi har nationella prov. Det skulle vara så himla typiskt!

Nu orkar jag inte skriva mer!
Puss.

kalas

Hej!
Idag känns det inte som en vanlig söndag. Ni vet en såndär trist söndag där man bara sitter hemma och har helt slut på energi och inte orkar någonting. Men idag så känns det som att jag inte varit hemma så mycket. Vaknade hemma. Men en timme senare så åkte jag med mamma och Lena ett varv längdskidor. Det var jätteksönt för solen värmde verkligen och man känner sig mycket fräschare när solen värmer en i ansiktet.


öppnar presenter.

blåsa ut ljusen från varsin tårta.

Och en söt bild på Jacob.

Sen kom jag hem, duschade och åkte vidare hem till Jacob och Emma som fyllt år. Emma fyller 4 och Jacob 7. Det är helt otroligt! Jag kommer ihåg att när han var mindre så tänkte jag ofta på när han fyller 7 att vad stor han kommer att vara och att han kommer att börja skolan och allt såntdär. Och nu är det så att han är 7 och har vuxit upp. Men nästa gång fyller han 8 och det är helt otroligt säger jag bara! :O Tiden går så himla fort!

Vid 5 så kom vi hem. Jag satte mig vid tv:n och så skrev jag klart min kompistext till engelskan, så nu ska jag bara lämna in boken och få allt rättat. Fast det gör jag nog på fredag för vi kommer ju att få nya uppgifter den här veckan. Den här veckan så ska vi också ha två nationella prov. Båda i svenska. Ena 1 och en halvtimme lång och andra 3! Hoppas bara att allt går som smort :)

Idag kom allt det där om gymnasium upp. Jag har ju lite koll, men jag vill ha mer tid och kolla runt. För det ska ju vara inlämnat om en vecka! Och jag är ju inte säker på vad jag vill. Även om det bara är ett priliminärt intag så är det ju bra att veta vad man vill gå på för gymnasium! Får nästan panik bara jag tänker på dedt :(

Snart ska jag gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon.
Puss och god natt!


morgonkvist



God morgon på er!
Har varit vaken i typ en timme nu. Har tittat lite på tv :) Hoppas att ni har haft en bra morgon!

Igår på vägen hem så hade jag det så himla mysigt! Solen var framme och då blundade jag och solade, ni vet så man gör när man tar upp huvudet mot solen. när jag gjorde det så kändes det verkligen som vår, för samtidigt så kvittrade en fågel och det var en väldigt skön känsla! Det här året kommer vi få en riktig vår, eller nu hur man ska uttrycka sig. Eftersom att vi har fått en riktig vinter så kommer det säkert bli en underbar vår :) Det är klart att jag längtar lite efter solen, vår och sommar men jag tycker att vintern ska vara kvar så länge den bara kan, för nu är det ju snö och sånt som inte varit under de andra vintrarna.

Jaja. Just nu så lyssnar jag på favvolåten, Fireflies med Owl City. Jag har ingenting uppbokat under dagen, så jag kommer nog för det mest ta det lungt. Känner att jag ligger lite efter i engelska och hemkunskap så jag ska nog försöka plugga lite också ^^

Ha en bra dag nu!<3 / lovisa

aaaah


Skjortn jag råkade spilla på :(

Nu ska jag ta en tripp till centrum med Cattis och Miccis och köpa något gott till ikväll! :D
Wish me good luck ;)

@ jennifer´s place

Ligger hemma hos Jennifer och ska sova. Jag tror nog att Jennifer redan sover ^^ Ska upp typ halv 7 imorgon bara fär att hon ska ha utvecklingssamtal vid 8 imorgon och de sa hon ingenting om innan jag ringde och frågade om jag fick sova hos henne!

Dagen har varit ganska chill. Nu när jag blickar tillbaks så känns det som att jag verkligen inte fick mycket gjort alls. Så imorgon ska det pluggas i skolan. Vill verkligen inte hamna efter eller lämna in någonting försent. Och idag så hade jag på mig en ny skjorta som jag köpte på Lindex igår, men jag spillde typ nån sås på den så mitt under dagen så fick jag ta av mig den... Tror att det var tomatsås och det är väl ganska svårt att få bort? Hoppas iallafall att det går bort. Annars vet jag inte vad jag sköa göra :(

Men nu är det nog dags för mig att sova!
Godnatt.<3

Hej!


Såhär har jag sovit hela veckan. Eller a sen igår hahah! Och det är mysigt :D

Tränade station själv idag. Var så himla skönt att få träna. Om man inte orkar träna så kan man ju ta mysiga kvällspromenader i detta fina vinterlandskap! Eller vad säger ni? ;)

Dagen har varit bra. Gått i skolan snackat lite med alla. Hade ocksp lite kul med Rosie på No/mattelektionen. Sen fick vi också kakor som vi har beställt till klassen. Vi går ju i 9:an nu och inte åkt på någon klassresa så nu i slutet på vårterminen så ska vi åka någonstans. Vet ej var men vi måste ju få in pengar. Jag tog 12 stycken idag och har redan sålt 3 stycken till pappa jobb. Måste bara fråga efter kvitto sen också eftersom att jag säljer till hans företag :)

Nu ska jag se på PH-finalen!!!!
God natt på er!


new month



Hejsan! Idag är det den 1/2. Februari liksom. Känns som att tiden har stått still i hela januari! Inte för att dem hära dagen skulle sett annorlunda ut än om det fortfarande var januari men ändå ;)

Dagen har varit ganska dyster. Jag trodde att den skulle bli bra men sen hände lite saker och sånt så det blev inte så glatt längre. Efter skolan så åkte jag med Linnea och Linnéa till centrum för de skulle köpa lite saker och jag behövde köpa en mascara så jag hängde på!

Just nu så ligger jag på en madrass i mitt rum. Hade ju några som sov över i helgen och jag har inte orkat ta ut den. Jag sov på den i natt och det var jättemysigt. Kollade på tv igår kväll och jag låg också och kollade lite på tv imorse också innan jag gick upp haha. Kollar alltid på Vakna med the voice för att det är bäst! :)

Snart ska jag krypa upp ur den varma madrassen för att ta en promenad med mamsen. Känns inte så lockande men jag måste röra på mig lite. Känns som att det ända jag gör är att sitta vid datorn eller att kolla på tv. Snart får jag väl också en hjärntumör! Har faktiskit lite ont i huvudet just nu...

Puss!

RSS 2.0