-

Helgen har ändå varit skön. Jag har både tagit det lungt ch haft det kul med kompisar. Fast jag hatar söndagar för dom slöar man bara igenom och man orkar inte göra någonting! Söndagar borde inte finnas. <3

trött och ont i huvudet.






Hej!
Igår så hade jag lite folk hit hem och det var jättetrevligt. Fast det var ganska segt i början men sen blev det roliagre :) Rosanna, Jeffrey, Moa, Linnea Å, My och Magda sov över fast de somnade lite före mig för att jag vänta på en sak som aldrig ville bli klar. Så vid halv 4 tiden så somnade jag bredvid Moa i min säng :) Sov ganska bra antar jag.. Vaknade lite då och då. Vid halv 11 tror jag att det var så vaknade alla tilla liv.

Den sista gick hem för ungefär 10 minuter sen och det var My. Och nu skulle jag egentligen ha tränat, men jag är trött, seg och har ont i huvudet, så jag tror nog att jag hoppar över det idag. Har inte kännt så på hela dagen förns nu. Annars så har jag bara suttit framför tv/datorn hela dagen och det känns väl inte helt okej..

Nu ska jag göra någonting annat, Puss.

trailer



En film som måste ses! ;)

freidaog

Tjenare!

Nu är det helg! Så skönt att få sova ut på mornarna och uppe sent på kvällarna. Ikväll så blir det hemmakväll med pappsen, man kan ju inte gå ut varje kväll, hhaha vilket skämt. Vi ska hyra Inglorious Basterds. Har inte sett den än men har velat se den läääänge för den verkar kul :) Någon som har sett den? Det beror på varit vi hyr så kanske vi hyr fler filmer. För jag vill också se några andra filmer, men vi får se. Gjorde kladdkaka idag som jag tänker ha till ikväll även om den inte blev så kladdig.. :(


Idag hade jag ett linne från Bikbok, lång kofta från Priemark i London med leggings.

Ha en bra kväll!
Puss.

no rubrik on my mind.



Heeeej allesammans!
Dagen har varit heelt okej! Fick skjuts till skolan av min underbara mami :) Sen hittade jag äntligen en bild på bilden (hahaha?), men jag vet inte riktigt om det kommer at bli bra men jag hoppas verkligen! Sen så på engelskan så fick vi veta våra resultat på läsförståelseprovet vi hade för någon vecka sen och jag fick MVG! Så det gjorde nästan min dag. Plus att det var god skolmat. Sen var det också en ganska chill solektion. Plus att dagens nolektion var helt super! Vi ska göra en uppsats om energi på No:n och det är punkter man ska skriva och sånt så vi har bestämt att vi ska skriva lite på uppsatsen varje trosdag och det var jättemysigt och en jättebra idé av Mia! :D Så egentligen har det varit en superdag! Fick också skjuts av Jennifers mamma! Hon är så himla snäll :)

När jag kom hem så satte jag mig vid tv:n. Sen pluggade jag så nu är jag klar med spanska texten som ska vara inne imorgon och det känns skönt! Nu kollar jag på American Pie, The wedding efter som att Glle inte går :'( Fast jag tycker att det är den bästa av American Pie filmerna tror jag :) Vilken är er favorti? :)

Puss!

blä



Goddagens!
Dagen började ganska bra. Eller a den var inte dålig ialla fall. Den var så tills jag kom hem och då blev den dåligare. Åt ganska mycket och det mår jag inte bra av. Och nu ska vi snart äta och jag är inte hunrig än och det känns ännu sämre!

Sen hade jag tänkt att spendera min kväll med att plugga. Ska börja med min hemkunskapslägenhet, vi hade en i teknik ju men i den skulle man rita en skiss på och hitta en lägenhet och räkna ut kostnderna och sånt. Men med den här får vi 30.000 och så ska vi köpa inredning och sånt. Sen ska jag också fortsätta med min text på spanska som ska vara inne på fredag :)

Puss på er!

Tiiiisda'

HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Idag hade jag med mig kameran till skolan och det var jättekul! Man får inte ha med den för ofta för då blir det tråkigt :) Så det kommer att komma lite bilder!

Snart ska jag titta på Paradise Hotel (såklart?!) och det ska bli mysigt. Är redan redo för sängen så efter så ska jag bara gå och lägga mig! Är nyduschad och det känns så skönt! Nästan lika skönt som att ah tränat. Jag och Fanny tränade ju station idag och det var sjjuuukt jobbigt med ändå så underbart :)


När det ör fint väder är vintern bäst!



PUSS!

bäst!


Myshelg

Den här helgen har varit mysig rakt igenom! Eller ja, den hade väl sina tråkiga stunder men de flesta var mysiga :) Ifredags så var jag ju hos Jennifer som ni vet och igår så var Rosanna h'r. Det var kul. Vi hade hyrt två filmer: Haunting in Coneticut och Flickvänner från förr och båda var bra tycker jag :D Sen gjorde vi också klart våra lägenheter som känns väldigt skönt. Nu är det bara en stor inlämning kvar den 10 februari som jag hade tänkt börja med ´någon dag framöver.
Ialla fall så sov Rosanna här och det varmysigt. Somnade vid 5 vaknade vid halv ett, gick upp halv 2 tror jag. Och Ikväll så har vi haft en jättemysig middag med efterrätt och sett på The Pick of Detiny med Jack Black. Han är så bra tycker jag! :)




PEACE OUT! <3


lite mysbilder ifrån igår :D

Igår så spenderade jag min tid hos Jennifer tillsammans med Jennifer, Natasha och Fanny :) Och det var jätte mysigt! Vi gjorde inte så mycket. Medans de andra sov så gjorde jag och Fanny en jättesöt thesims-familj. Det gicik ganska bra för dom, men sen när jag skulle stänga av så stod det att programmet hade krachat så jag vet inte om det har sparats... Men jag hoppas verkligen! :)
Fanny somnade efter ett tag och vid tio i 2 så stängde jag av. Vid kvart över 9/halv 10 så kom Jennifers mamma in och väckte oss för att de skulle bort. Så jag var ganska trött, menblev pigg snabbt. Och nu sitter jag här och har precis ätit klart min frukost :)




Så här satt jag och Fanny på golvet och spelade spel :D

this morging.

Nu ska jag göra något annat!
Hej på er <3

lalala

Hje alla glada! För det är ju fredag ocg vem är inte glad då? :D

Idag så har det varit en ganska okej dag. Eller en seg dag rättutsagt :) Har inte haft de roligaste lektionerna heller. Nu, eller snart så tänkte jag gå ner till gymmet och träna lite. Har ju ju ätit ganska mycket den här veckan och idag så för att orka middagen och inte känna mig för tjock så tänkte jag träna idag. 
Sen vet jag inte riktigt. Vi får se vad som händer och fötter helt enkelt!

 
Köfta, London. Linne, H&M. Strumpbyxor, Ginatricot.

Pöss!!

utmattad!



Just nu är jag helt död! Och inte vet jag varför.
Det var väldigt mysigt att äta ute med tjejorna. Det var jag, Linnéa P, Moa, Fanny och Ella. Pizzan var god. Inte den godaste kebabpizzan men den var helt okej. Skulle ha tagit en annan tycker jag nu. Men oavsätt vilken jag skulle tagit så skulle jag bli så dunder mätt som jag blev. Trodde seriöst att jag skulle spy efter jag druckit upp läsken och vattnet. Inte bra säger jag bara!

När vi väl var på skolan så tittade vi runt lite, hälsade på lärarna och sånt. När rektorn var klar med sitt tal så kom föräldrar och barn ut så fick vi våra grupper.
Jag och Fanny fick ungefär 12 stycken i början men efter första ljusgården, när vi var på hemkunskapen så kom typ två till grupper och följde efter oss! Så vi tog hand om typ 30 pers! Och det var inte det lättaste må jag säga.

Så det är kanske därför jag är helt exhausted just nu! Maten och folket blev lite för mycket..
Nu tänker jag göra klart mitt engelska arbete och sen lägga mig.
Natti natti <3

guide

Hej kära folk!
Ska bara skriva lite fort för jag ska iväg alldeles strax. Jag gjorde inte klart min engelska sak igår, men jag ska bara skriva om ett till djur och sen är jag klar. Men jag måste skynda mig lite för 5 så ska jag och några av tjejerna äta ute på en ny pixxaresturangt och därefter så ska vi till skolan där vi ska vara guide för de nya 5:orna eller a som ska bli 6:or :)

Men nu måste jag bli klar! puss!

roligt



Hejan hoppsan Kerstin! :)
Sitter i min soffa och är trött. Var i centrum innan jag kom hem och fixade mitt skäro. Blev lyckat. Kortade av det lite och gjorde två till hål. Eller alltså inte jag utan skomakaren nere i centrum :) Var jättesugen att köpa typ en bulle också men gjorde inte det. Tog en skål mjölk och flingor istället när jag kom hem.

Den här dagen har varit kul tycker jag. Ganska lame dag och det blev ganska mycket skratt. Eller jag tycker att jag har skrattat ganska mycket idag. Ganska knäppt faktiskt.

Idag så vill jag vara nöjd med mig själv så jag har gjort upp en plan: nu ska jag försöka göra klart engelska inlämningen så att pappa kan kolla igenom lite och så kan jag lämna in den på torsdag istället på fredag. Sen ska jag träna station vid halv åtta. Och den här gången ska jag försöka gå på hela. Jag och Fanny var lite lata förra gången så vi gick efter styrkan haha. När jag kommit hem och duschat så ska jag se på Paradise hotel. Jag glömde göra det igår :( Så jag måste se idag! Någon annan som följer det?

Men nu ska jag plugga!
Puss.

frukter on my mind



Idag var det måndag igen. Min favortidag av skoldagarna. Bara för att vi börjar halv tio och att vi har syslöjd :D
Efter skolan så åkte jag hem till Jennifer med Linnea (och Jennifer såklart). Vi åt lite middag och drack te och sånt. Under maten så kom Emilia deras kompis över också.
Efter maten så gick vi upp och titade på en rolig film som heter A night at the Roxbury. Någon som känner igen? Det är en ganska gammal film. Det märker man på kläderna och musiken. Verkligen på musiken!
Efter filmen så tog jag och Linnea första tåget som gick hem. Inte för att vi ville åka hem, men för att vi var tvunga.

Sen har jag tänkt ganska mycket på varför man kan slänga äppel- och päronskrutt i narturen, men inte banan- och apelsinskal i naturen och nu har jag fått en förklaring! Det är för att päron och äpplen är ifrån Sverige och att de är vana vid vårat klimat och kan förmultna, men apelsiner och bananer har ju inporterats ifrån andra länder som inte har vårat klimat och kan därför inte förmultna. Eller de kan fast det tar betydligt mycket längre tid än äpplen eller päron.

Nu ska jag nog hoppas in i duschen. Känner mig inte så fräsch i håret. Hehe,
Puss.

Nu är det söndag!




Det mräker man direkt! När jag kom upp i morse så märkte man det vid frukostbordet och nyss när Mikan skulle ut på en promenad bara för att hon inte har något annat för mig. Själv så har jag skrivit lite på engelskatexten som ska vara inne på fredag och jag är väldigt nöjd med mig själv :) Jag skulle bli mer nöjd om jag och Rosanna började med idrottsaken och sen tränade. Haha :) Men jag tror att hon sover just nu... Eller något.

Hur är eran söndag?
Puss!


bara för att vintern är magisk










Är lite besviken på min kamera för att den inte tar så bra kort när det är mörkt... Det böev ialla fall några bra bilder där det ser ut att vara kväll. Det mäste liksom vara rätt ljus och sånt för att den ska ta och det är ganska jobbigt tycker jag :(

Natti natti!


längtar

Och jag som bestämt att inte längta till något för då kommer det för snabbt så att jag inte hinner med med någonting annat!

Jag längtar till en sak som kanske inte ens kommer att inträffa, men jag hoppas så himla mycket! Jag säger bara en sak: BORT FRÅN SVERIGE.

redan!

Gud va den här veckan har gått fort men ändå långsam. I tisdags så kändes det som evigheter kvar till fredag, som är idag! Och det könns inte heller som första veckan på vårterminen. Det känns mer som att vi har gått i skolan mer ön en vecka i alla fall.

Ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hoppas att det ska bli kul. Vill också köpa choklad :(

Hoppas ni får en nice kväll!
Puss.

trötter

Idag kom jag iväg till Växthusförsäljningen och Golfen. Så har gått inprincip hela tiden efter skolans slut som var vid 14.00. Så just nu har jag ont i benen och är jättetrött så jag tänker lägga mig alldeles strax och läsa. Men jag har en fråga bara. Kan vatten bli för gammalt?

God Natt!

first day at school



Japp... Och då tänker man säkert bara lite upprop och lite träffa vännerna och sånt men nej. Vi bara körde och visst är det skönt att bara komma igång direkt men det kunde väl ha varit lite mjukare? Fast vi startade ganska mjuk. Fick bara alla prov och uppgifter tills nästa vecka då vi har typ 4 grejer som ska in! Sen valde vi också fördjupning idag. Min val: 1. Foto 2 med photoshop. Har velat gå foto 2 för att jag har gått foto 1 redan, men förra året så kunde man inte välja det... 2. Textilslöjd. Vet redan vad jag ska göra :D 3. Akrobatik. Har aldrig prövat det förut och det skulle vara kul att få pröva på och kanske bli lite mer akrobatisk, vem vet ;) 4. Kör. Det var kul med kör förra året, men jag känner inte att det riktigt är vad jag helst skulle vilja göra så det fick bli lite reserv :) Har ju fördjupning 3 gånger i veckan.

Och nu känner jag att saker och ting måste bli klara! Har några uppgifter i engelskan som jag vill bli klar med som jag har velat bli klar med sen jag kom hem från Funäs men inte blivit klar med. Så jag tänkte börja ikväll. I och för sig så ska en av uppgifterna vara inne nästa fredag men jag vill att den ska bli prefekt! :)

Sen ska jag också fixa ett sommarjobb. Det är ett måste! Verkligen. Hade tänkt att söka på Österåkers golf och växthusförsäljningen :) Tänker nog gå ner imorgon.
Sen vill jag också åka till Täby. Men det får bli en annan dag höhö :) Behöver underkläder och en topp!

Dags att börja plugga? -.-
Pusspuss!

usch



Sitter och gör en bookreport till engelskan och det går seeegt. Men jag är snart klar. Sen ska jag ju också skriva in den på datorn och göra en bokanalys på samma bok. Två flugor i en smäll liksom :) Fast det är ganska jobbigt. Har faktiskt ganska mycket nu i början av skolan. Engelska text om boken Holes. Som jag inte har läst ut. Sen en idrottssak om att vi ska leda en idrottlektion. Sen NATIONELLA PROV! Det känns så svårt när man tänker på det. Känns som att jag aldrig kommer att klara mig. Men jag tror och hoppas att det egentligen inte är så svårt... Likadanat var det ungefär i 5:an. Och det gick ju bra då så det ska gå bra nu också :)

Idag ska jag bara slappa. Sitta och plugga lite. Sen hade jag tänkt att dra ner till gymet och sen vidare till Rosanna :) En slappsöndag är vad det är ;)

Puss på er!


kallt eller varmt?



Hej allihopa! :)
I natt så sov jag inte så bra... Gick och la mig vid halv ett-ett. Vaknade hela tiden för att barnen sparkade och gnisslade tänder. Jag brukar också gnissla tänder och nu hörde jag att det lät ju läskigt! :( Trodde att det lät med gnissligt än läskigt haha! Sen ville Jacob gå upp klockan 7 och det gick jag med på. Skulle inte direkt knna somna om. Deras föräldrar kom vid 11 halv 12 och åkte vid 12 kanske. Fick 200 kr. 100 av mormor och 100 av Claes och Gunilla. Sen 50 kr av mamma för att jag åkte längd med henne i förrigår haha!

Vid 2 så åkte jag och Fanny in till stan. Varken hon eller jag köpte någonting. Eller hon köpte en tröja och nya underkläder. Jag köpte en jucie (stavning?!). Sen påvägen hem så mötte vi Adam och Linus och tog sällskap med dom hem. Sen gick jag hem i detta kalla väder.

Jag har tänkt på en sak. Att om det är 20 minus ute så är det sjukt kallt. Men när det är 20 plus ute så är det ljummet. Och då säger man säkert att det är så föratt kroppen är plus grader men när det är 37 plus ute så känns det ju som om man ska stekas! Det tycker jag är ganska knäppt eftersom att kroppen är 37 plus!

Nu ska jag hjälpa mamma med maten!
Puss.

natti natti

Hej!
Denna natt så sover mina småkusiner över. Just nu så sover de i miccis rum i hennes 1.20 spng där jag också ska sova i . Och Emma sover över hela sängen! Förut när hon sov här så tog hon typ upp halva dubbelsängen! Och hon är tre år :)



Nu hade jag tänkte att spela the sims för att jag tycker att det är kul :D

Puss påer!


bara med de bästa

Så har mina dagar sett ut de senaste två dagarna :) Och det har varit riktigt mysigt :D

Ogår så mötte jag Rosanna och Linnea i centrum där vi köpte godis och hyrde två filmer; Year one och The Children. När vi kom hem till mig så kollade vi först på Year one som var roligare än vad jag trott. I slutet så kom Moa så hon fattade inte så mycket. Sen satte vi på The Children som var en skräckfilm. Jag tyckte att den var ganska bra men allt var inte helt bergsäkret. När det kanske var 15-20 minuter kvar av filmen så skulle Rosanna hem och Jeffery skulle komma och möta henne. Samtidigt som han kom så kom också My, Magdalena och Jennifer! :D Och jag blev jättechockad och jätteglad! :D
När filmen var klar så satt vi typ från 00 till 02 och snackade ute i mitt kök. Asmysigt! Under tiden så gick först Magdis hem och vid 1 My. De andra sov kvar. Vi gick och la oss kanske vid 3 och låg och snackade till kanske halv 6.






Idag så vaknade vi typ vid halv ett. Vi åt frukost vid ett. Eller Linnea skulle till sjukhuset och gymma. Hon har opererat sin rygg. Har lite hjärnsläpp just nu och kommer inte ihåg vad det heter men jag tror och hoppas att ni försåt vad jag menar :)
Under frukosten så bestämde vi att vi skulle till Jennifer sen och träffa hennes kompis Natascha (stavning?!). Så vi klädde på oss och sånt och innan så skulkle Bia, Jennifers mamma handla på Willy:s. Så dit åkte vi innan vi åkte hem till Jennifer. Känner att det blev lite mycket Jennifer i de senaste meningarna men hon har mycket del i det hela. Vi var ju faktiskt hos henne :D




När vi kom till Österskär så hemtade vi upp Nataschaoch sen hem till Jennifer där Rosanna och Magda redan var. Vi hjälpte till at packa upp och lite sånt och sen gick vi upp och kollade på X-men 1. Den var väl bra men jag vill se 3:an haha. Sen satt vi på Jennifers rum lite och snackade och sånt. Efter en stund så var det mat. Det blev en god typ tacos fast bröden och köttfärsen hade varit inne i ugnen med ost på.
när vi typ hade ätit klart så kom My och Linnea. De fick också mat så de tog lite. Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi städade upp lite. Sen tog Bia fram ett kul charaderspel som vi började spela. Det var det vi gjorde typ hela kvällen. Fast sen ville vi hitta på något annat så vi satte oss i köket och Jennifer fick spå oss med kortlek. Fast sen spådde vi lite random bara :)
Vid 22 så gick jag och Rosanna och klädde på oss för Rosanna skulle ta tåget som gick 20 över och mamma ville inte att jag skulle komma hem försent så jag passade på så att vi båda fick sällskap :) Och juste när vi var klara med att leka charader så kom Fanny :D







hahaha tog ut några av dom roligaste bilderna.
Puss och god natt <3


filmkväll :D

Hej alla kära läsare :)
Ikväll så ska jag ha lite filmkväll. Hittills är det jag, Rosanna och Linnea Å :) Senare kommer Moa och kanske Jennifer. Vi ska hyra en film/filmer och köpa masssas godis och det kommer att bli så mysigt :D Och det kommer att tas kort! :) Innan jag ska ner till centrum ska jag städa upp i min soffa. Vi måste ju få plats. Och så ska jag äta middag. Och jag tror att den kommer att ta en stund men hoppas på att den blir klar i tid :)

Hoppas ni får en härlig onsdagskväll! Nu ska jag städa.
Puss :)


nu ska jag få det gjort!

BILDER FRÅN JULEN OCH NYÅRET '09/'10

Julen


Kalle Anka :D


Ankor på juldagens promenad :)

Nyår






Öl i ett champngeglas (y)

Bästa fyverkeribilden jag tagit i hela mitt liv!

De tre första dagarna i Funäsdalen var väldigt fina. Men sol och vindstilla. Det negativa var att det var 15-25 minus... Den fjärde och femte dagen var molnigt och blåsigt med 5-15 grader kallt. Sen var dom sista dagarna ganska fina har jag för mig. Men 15-25 grader kallt. Och mamma sa att ska ska bli 40 minus där imorgon :O
Det var trevligt sällskap. Fin skidåkning fast man tröttnade i slutet. God mat. Fast jag skulle nog hellre velat vara hemma tror jag. Är inte sådär jätte happy om skidåkning :)

Sen ska vi till Åre jag, mamma, pappa, miccis och Cattis typ vecka 7 eller något. Sen är det over! Vi brukar åka mycket mer skidor än vad vi gör i år och det tycker jag är skönt :)

Det var vad jag hade att bjuda på.

Hoppas alla får en mysig kväll. Puss!


tränings mania

Gosh alltså! Kom hem från en 50-minuters runda längskidor. Eller ni vet sånna skidor man åker när man åker skidskytte :) Innan tyckte jag att det skulle bli lite spännande att åka, det här var andra gången bara. I början så kände jag mig som Lotte på¨bråkmakagatan sen blev det bara jobbig. Och jag blev törstig och varm och anfådd. Så jag var inte på det bästa humöret kan jag påstå... Stackars mamma som fick ta det :(

Om en halvtimme ungefär så ska jag vidare till gymmet och gymma med Rosanna. Ska inte anstränga mig för mycket. Ska typ gå och lite styrka :)

Nu ska jag få upp min energi lite med en apelsin och ta ett glas vatten. Har inte gjort det än!
Puss! Y

lyckodag?

Hejsan!
Idag åkte jag till Täby. Först tänkte jag åka vid halv 1 men sen kom jag på att Rosanna skulle till stan så jag smsade henne och undrade när hon skulle åka och hon ålte vid 12. Så vi hade lite sällskap tills jag skulle gå av :) Och det var superkul att få träffa henne! Jag hittade massor i Täby. Och det är väldigt ovanligt så det måste vara en lyckodag idag. Att både få träffa Rosanna och hitta massa kläder! :) Fast om det skulle vara en lyckodag så ska någonting kul hände nu på kvällen..

Jag hittade någonting fint i varje affär. Först in på BikBok där jag hittade en såndär fin väst. Helt vanlig svart. En sån har jag letat efter ganska länge och har äntligen hittat en :) Sen vidare till Ginatricot där jag hittade ett vitt linne. Det är ju alltid bra att ha. Sen ett skärp som jag såg på deras hemsida som är svart ganska smalt och med svarta nitar på. Trodde inte att den fanns i butik så jag blev glad!
Sen såklart till H&M där jag också hittade en väst. De var lika fina, men det från BikBok var billigare så jag behöll den (sen så var den västen från BikBok på rea så jag kunde inte lämna tillbaka den hah). Men jag hittade ett snyggt linne med tryck på. Och sist till Vero Moda där jag hittade en söt klänning som jag gillade, fast det hade jag inte pengar till... Men det är bra om jag sparar lite också :)
Inget var på rean förutom västen. Och det är väl lite knäppt med tanke på att det är stor rea nu :)
I Täby så fixade jag också klockan som jag fick i julklapp. Den var för stor. Så nu har jag en fin klocka så pryder min vänstra handled :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad ajg ska göra. Om jag inte ska vara med kompisar så häde jag tänkt att fixa med bilderna jag har på kameran eller göra lite skolarbeten.. Hoppas att en kompis är ledig höhö :
Puss och ha det bäst!

home again

Japp. Så äre.
Kom hem typ klockan 21.00 och vi åkte därifrån vid halv ett på dagen! Fatta lång tid det tar. Men jag satt och lyssnade på musik hela vägen på min nya iPod :) Fick ju Sofias musik och jag hoppas att det stannar. Mikaela sa att det kanske inte gör det eftersom att man måste blanda in iTunes och massa.

Just nu så fryser jag om mina fossingar och så mår jag lite illa. Inte så kul. Dessutom så är jag lite nere. Men det är man ju ibland :P

Juste på vägen hem i bilen så såg jag en fallande stjärna! Först gången jag såg en och det var ascoolt :D Då önskade jag mig en hemlig sak som jag verkligen hoppas ska uppfyllas! Fast det är nog mer mitt eget ansvar och uppfylla den där önskningen :)

Och sen när man kommer hem så här, går in på facebook och kollar lite så känns det som att jag har missat allt! My har färgat håret brunt liksom! Det såg jag inte förns igår och jag blev jättechockad! Man känner sig verkligen efter när man har varit borta ungefär 11 dagar.. För när man åker så är det som att man tror att alla ska stanna sitt liv medans man är borta. Haha, jaja.

Nu ska jag spela lite Sims 3 :) Får se om jag orkar lägga in bilder och berätta lite om allt imorgon.
Puss!

RSS 2.0