2 veckor kvar, med denna vecka

Gud så fort tiden går! Önskar att vi hade lite mer tid, känns som att jag failar i alla ämnen och kommer sänka mig i alla och så kommer jag bli så ledsen när jag inte kommer in på Marina! Jag är så besviken på mig själv att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Alla andra bara gör så får de det betyget de vill ha känns det som, men jag vet att det inte är så. Usch vad jag hatar att känna såhär :( Kommer bli skönt när skolan slutat och så förhoppningsvis så börjar jag på Marina så har jag ingenting att oroa mig över. Nu tror ni säkert att Marina är den enda skolan jag vill gå på, men så är det inte utan jag visste helt enkelt inte att man skulle göra omval då och då och inte förns efter man skulle gjort sitt omval så fick jag veta det, för jag har bara sökt på massor av konstiga linjer på andra skolor som jag inte vet om jag vill gå.
När vi gjorde vårt preliminära val nu titdigare under året så kändes det inte så seriöst så jag bara valde...

Idag blev jag iaf klar med min klänning :) Tog dock inte hem den för jag hade ingen väska.. Sen så använde jag mina nya sandaler och mina nya shorts :D


Kanske inte den mest smickrande bilden i världen, men såhär såg jag ut idag :)

Just nu sitter jag och lyssnar på mitt gamla favorit band, Westlife och jag kommer verkligen ihåg hur jag älskade låtarna och jag har tre skivor med dom och även om jag inte hörde låtarna för typ tusen år sen så kan jag texten :D ÅH! :') Sorligt att det går så fort. Westlife var populärt i typ 6-års till 3. Minst. Inna det var det Backstreetboys hahahaha :D Bara killband ;)

Nu ska jag se på 90210, sen blire kvällspromenad!
Puss!

hamlet

Jag har spenderat dagen med morfar och det har inte varit så väsrt hemskt. Kom dock iväg lite sent, så efter vi fikat på NK så fick vi springa till skopunkten för att hinna köpa skorna innan det stängde :) Blev ett par fina klckar till balen och ett par sandaler bara för att det var något extra pris :)

Sedan av någon anledning så gick vi in på statsteatern tror jag att den heter och då spelade Hamlet klockan 7. Så vi köpte sista minuten biljetter till den för 100 kr, när den egentligen kostade runt 260 kr!
Det var en gäng kända ansikten med i pjäsen, bl a Gustaf Skarsgård och Sven Wolter :) Teatern var väldigt bra och skådespelarna var också bra! Fast eftersom de pratade lite gammelsvenska så hörde jag ibland inte vad de sa för de pratade så fort, men jag fattade liksom ändå :D Innan visste jag knappt vad Hamlet-pjäsen handlade om. Läste lite innan i broschyrer och sånt men jag fick liksom inget grepp, men när jag såg pjäsen så förstod jag helt klart vad det handlade om och det tyckte jag var ett tecken på att de hade gjort ett bra jobb och att det var en bra regissör :) Har någon annan kulturistisk person sett den här pjäsen? Och vad tyckte han/hon? :) Skulle vara kul att höra ;)



Sådär ser rollistan ut och då ser ni att ni känner igen de flesta av personerna. Det tycker jag är coolt. Att jag har sett dom live och skådespelat live. Jag vet inte, men jag är en sån person som tycker sånt är coolt, när man träffar kändisar eller ser dom ute på stan. Jag blir typ helt till mig :D haha!

Nu ska jag titta runt lite på internet och sen går jag och lägger mig!
Godd night everybody <3


blä

Hej!
Jag har haft en otroligt tråkig morgon. Har inte haft någonting att göra..
Förhoppningsvis så kommer morfar snart så åker vi till Arninge och köper skor :) Sen vet man aldrig med morfar om han vill till stan eller något annat som kanske ät mindre tråkigt. Fast det är faktiskt mysigt att åka till stan. Fika lite och sånt..

Apropå ingenting så vaknade jag vid 5 i natt av en sån otrolig magverk! Hade så ont att jag knappt kunde ligga still :( Vaknade i omgångar så tillslut så orkade jag inte mer och tog en ipren, sen var det över. Men äre inte konstigt? Har liksom aldrig kännt så.. det får förbli en olöst gåta.

Nu ska jag klä på mig och sen ringa morfar ;)
Pusshej.

låt


satc 2!!!!!

Idag har det varit en chill dag. Jag gick i skolan, kom närmare mållinjen med biologin. Hade en skön idrottslektion. Efter så åkte jag och Rosanna hem till mig, där vi sen cyklade till ica och min cykeln fick punka igen -.- Den som precis blivit lagad! Blev så sjukt arg!!!! Aja, på ica så tjänade vi lite pengar med skolan, vi hjälpte kunder med att packa kassar ;) Var lite småpinigt i början, men sen så blev det lite enklare.

Eftersom att vi skulkle på bio så fick vi gå lite tidigare. Vi hann aldrig äta något innan, men vi hade ju godis och chips haha. Så nu mår jag lite illa och känner mig heläcklig!... Vi såg Sex and the City 2 och den var asbra! Man vill oftast ha deras kläder och deras lägenheter och allt som de har för det är så fint och verkar helt underbart :(   Men man ska väl vara glad för det man har, right?

Nu vet jag ingen mer och ska checka in Glee :D
Puss!

rubrik


I Sydafrika typ 2003 eller något sånt :)

Hejsan!
Idag fyller min syster år (25/5). Hon fyller 18 och jag ville vara lite personlig så jag gav henne ett halsband med bokstäverna SIS på. För dom som inte vet så är det slang för sister som betyder syster :)

Idag har jag ocksp klippt mig och slingat håret. Blev inte så stor skillnad förutom att jag kanske ser lite brunare ut i ansiktet eftersom att håret är ljusare. Sen satt jag och bläddrade i en tidning och jag tror jag har hittat frisyren jag vill ha på balen. Det är en ganska vanlig frisyr dock.. Och Fanny och Rosanna kom på en bra idé men jag fattar den inte.. Kan liksom inte se det framför mig. Jag får väl testa någon dag och se ^^

Imorgon har vi operation dagsverket, dvs att vi salmar in pengar till välgörenhet och i år går pengarna till Flikcor/kvinnor som gift sig tidigt och inte fått en bra utbildning i södra Sudan. Jag tycker att det ör äldigt bra att vi går med i det här. Om jag inte har helt fel så är det inte första gångne Solskiftet är med, medans vi i Berga inte ens hört talas om det x) Ialla fall så är det därför jag är upp lite längre, men jag ska lägga mig snart så att det inte blir för sent ;)

GODNATT <3

stäääääääääda

Ojojojoj, mitt rum måste städas! Men först så tänkte jag skriva lite... Idag så var det ingen vanlig dag utan efter lunch skulle vi ha någonslags städdag som 7:orna planerat. Alla gick typ hem så det var bara tillslut 6-7 kvar i våran grupp, från hela klassen! Men det var väl sådär, eftersom vi var så några så behövde vi inte städa och det andra var ganska kul för jag och Ella hade kul :D

Efter hade jag fördjupning, jag skulle haft kör men eftersom ingen var där så hade jag syslöjd istället och nu är jag snart klar med min klänning! Ska bara sy där nere så att det blir fint och sy in vid brösten för där är det lite stort :) Kjolen är också klar snart! Ska typ bara sy igen där nere tror jag. Måste kolla med Monica om det där :)

Nu sak jag iaf städa rummet och lite såååå. Pusshej!



lost

Go' kväll!
Dagen har varit sådär... När jag kommer in så finns inte allt till Mickans present och sen blir jag sådär jobbigt fuktig, att jeansen börjar klibba och jackan blir blöt. Köpte aldrig ett paraply för jag trodde inte att det skulle regna så mycket och när det väl regnade så tyckte jag inte att det var värt det x)

När jag skulle åka hem, eller jag skulle till Täby för de har också den affären där (där jag köpte Mickans present), då så hade det slagit ner en blixt så hela roslagsbanan hade stängt av. Tog tunnelbanan till Dandery och sen någon konstig buss mot Täby kyrkby. Vid en hållplats så stod det att en buss gick direkt till Täby C så jag gick av och då läste jag att den inte gick förns 44 och klockan var hel. Så där satt jag och väntade i ca en halvtimme tills jag kom på att det var söndag och så läste jag att bussen skulle komma om några minuter. Så från Danderyds sjukhus till Täby tog det en och en halv timme för mig. Det inte så jätte kul måste jag meddela!

Mina små fynd denna dag:

en blus och shorts (klicka på bilderna för att bli större)

Nu ska jag kolla vampire diaries ^^
Ha en god natt nu! <3

in till stan i regnet

Så ser mt min in dag ut, plus att min syster har tagit min regnjacka och vi har inget paraply :) Happy! Jag får helt enkelt köpa ett inne i stan. Då ska jag först köpa paraply, sen present till Mickan och sen till Cubus och köpa shorts :)

Nu sitter jag och lyssnar på musik, medans jag äter och pluggar. Dock så har jag bara gjort ett tal hittills på ca en halvtimme så det går inte så bra x) Är sjukt mätt från två lingongrove skivor och en kopp te. Var ett tag sen jag drack te och nu känner jag verkligen hur gott det är! Vill ha mer....

Aja, nu får ni ha en udnerbar dag på er ! <3


Idag regnade det, igår var det superduper varmt. När blir man nöjd egentligen?

duktig lovisa

Typ första gången jag lägger in bilder då jag sagt att jag ska lägga in bilder. Bra där (y)


Vi som grillade



Så här satt vi med massa tända ljus för att få bort myggen ^^

Andra sidan


När nästan alla hade dragit så gick vi andra in och hade lite party

Det blev fort varmt!

Today

Glasssssssss

Skål för SOMMARN

God natt på er !

dödströöött!

Hejsan.
Igår kväll var en riktigt mysig kväll. Först var det jag, Moa, Jennifer, Magdis, My ohc Linnea å hemma hos Linnea där vi grillade och mös i solnedgången. Efter ett tag kom Linnéa p, Kenny, Olle, Ille, Pontus, Andreas L och Linus. Vi satt ute och pratade, efter ett tag började vi leka sanning eller konka. Myggen typ attackerade oss så jag har lite myggbett här och var nu. 

Vid typ 1-2 så hade alla andra gått förutom Linus, Pontus, Olle, My och jag (och Linnea såklart). Vi dansade och hade en rolig stund. Vid halv 4 gick de och då somnade vi alla typ direkt. 10.40 vaknade vi av solens strålar och då, när jag tittade mig i spegeln så märkte jag att jag fått et myggbett på ögonlocket! Hahah ser helt sjukt ut. 
Vi vaknade gick ut i solen, åt frukost och sen gick vi ner till sjön för att möta Pontus och Linus. Vi skulle ha badat, men det var ganska kallt så den enda som faktiskt badade var Pontus och han är lite galen ^^
Sedan har vi typ varit ute i solen hela dagen och jag tror att det är därför jag är så himla trött. När jag kom hem så la jag mig i solen en stund och konstigt nog somnade jag. Har aldrig somnat i solen förut x) Så ikväll ska jag vara hemma och plugga lite och bara ta det lugnt.

Ha en skön kväll, pussen! 

Bilder kommer sedan!

nattinatti

Den här fredagskväll har jag spenderat hos Linnea å tillsammans med ett gäng andra härliga personer. Även om kvällen inte varit helt perfekt så har den varit väldigt mysigt! Nu ska ja, LINNEA och MY lägga oss, så puuuuuuss.


dåligt

Det känns som att allt går neråt just nu... Får inte tillräckligt bra betyg, får dålig självkänsla, har typ slutat träna, får ångest inför sommaren, planerar och sedan går allt i krasch.....:(
Har helt enkel en dålig period just nu.. Tydligen fick jag VG på islamuppsatsen också, så nu får jag inte MVG i religion heller och då har jag sänkt mig i ett änme, d.v.s. att jag har 240 poäng och då kommer jag troligen inte komma in på Marina. Helst av allt skulle jag vilja ha 260 poäng med ett änme avdraget, men nu verkar det som om jag inte kommer at få det. Jag har ju satsat och vad gjorde jag för del? :(

Nej, nu ska det bli ändring på altt! Ska börja plugga nu och sen ska jag göra något annat... ORKAR INTE MER.
hejdå...

god natt

Det blev inge bus, så nu ska jagt lägga mig, ska upp tidigt imorgon för vi ska på föreläsning om smslån klockan 8.20. Zzzzzzzzzzzznark -.-


vattenkriiiig!!!!!!!!!

Idag fyllde min kära granne och vän 16 år. Det firades med ett stort härligt vattenkrig! Det var vi tjejer plus pjkvänner plus lite annat folk från skolan. Ashärligt och sjukt kul :D Hahahahah! Jag tror inte att det var någon som vann riktigt, men det var tjejerna mot killarna ialla fall! ;)
Innan så åt vi massor av goda kakor och bakelser som Ella och Rosanna bakat dagen innan som var jätte goda, men nu ångrar jag lite att jag åt de där sista efter vattenkriget, känner mig extra fettis just nu x)

Innan i skolan så var jag på väldigt dåligt humör, jag fick tillbaka soprovet vi hade förra veckan och jag fick VG på det och visst är det bra, men jag tyckte att det gick väldigt bra när jag gjorde provet och jag satsade på MVG för jag behöver det verkligen om jag vill komma in på Marinaläroverket. Har inte fått ett MVG på de ämnerna jag satsat på typ så nu vet inte inte om jag kommer att komma in... Och det suger ju ganska mycket. Det kommer säkert bli så att alla andra kommer att komma in och bli överlyckliga så kommer jag inte göra det för att jag varit för dålig. Blir bara ledsen när jag tänker på det! JKBDFGLZSDGPUHSBHILFGCH"@?_#¤&:%_/:&/_% :(

Nu ska ajg över till Ella och hämta lite saker som jag glömt, hem titta på life unexpected och sedan blire bus med tjejerna.
PUSS


HAHAHAH mosan blir dränkt utav Jeffrey och Ludvig :D

hihihi där är jag blöt och fin. Fanny blev nog blötast av alla för hon har Adamp som pokjvän ^^

Allesammans!

discotekmusik



Tjena mittbena! Jag har mittbena nu för de som ville veta x)

Idag kom jag hemifrån Mjölkö där jag har haft det mysigt och solat med bra musik i öronen, men som börjar bli lite utjatad... Några tips på bra musik? :)
Jag vet inte om jag har fått så himlans mycket färg på kroppen, men mitt ansikte är ganska rött och hettar, men just nu så håller jag på att behandla lite med mammas mirakelkräm. En alohe vera kräm som faktiskt fungerar på bränd hy :) Hoppas att det har lagts sig lite inför imorgon för jag vill inte gå runt helt röd i fejjan imorgon i skolan ^^

Har inte så mycket mer att säga..
God natt och sov gott <3


omg

Älskar värdet, men vem gör inte det en sådan här dag? :D
<3

we should be lovers

Åh vilken bra film The last song var! Den var inte helt förutsägbar och bra helt enkelt :) Hann aldrig köpa present för det blev lite strul med tåg och sånt och våran försa prioritet var att äta innan bion och det var det enda vi hann ^^

Nu så sitter jag och kikar in Bella&Tyra show :) Kissie är ju helt vrickad! Fattar inte vad hon håller på med!!!!!!! hahah men nu ska jag förtsätta titta :)
Pusshej!


planer inför imorgon

Sitter och typ somnar medans jag väntar på en film så jag tänkte berätta lite vad jag tänkte göra imorgon:

- först så ska jag vakna
- spinga?
- äta frukost
- duscha?
- fixa mig
- städa eller bara chilla
- åka in till stan
- köpa present till min syster
- möta upp Rosanna, Ella och Fanny för att se på bio 18.50 the last song
- en liten kvällsfika?
- åka hem

Trevlig dag måste jag säga! Don´t you think? :D

barney is a dinasour

Gissa hur jag spenderade kvällen igår? Jo, i en lokal vid My :) Hade kul, träffade kul folk och lyssnade på bra musik! Sov hos My, vi la oss vi 3 och vaknade vid halv 11. Vi gick upp åt och städade. Rosanna kom också och hjälpte oss och efter så satt vi bara och mös till bra musik i soffan som fanns där :)

När jag kom hem så var jag lite irriterad och arg så mamma fick ta lite, men jag sa förlåt sen för jag borde inte ta ut mina agritioner på henne :( Slumrade till lite i soffan och sen drog jag, mamma och pappa till Kent och Kajsa där vi åt en otroligt god middag + efterrätt :D Jag lekt lite med munkens iPhone and I fell in love. Vi så gärna ha en iPhone! Får väl hoppas på det bästa...

Vet ej vad jag ska göra ikväll, men jag ska nog kolla runt lite på internet och sånt ^^
Puss och ha en bra kväll! <3


vårbilder <3






i want to be a billionarie so fucking musch

Tjenare!
Haft en wunderful dag med My och Rosanna! Gick lite tidigare från skolan, drog till centrum och köpte lite gott och nu nu har vi legat på min baksidealtan i typ 1 och en halvtimme i solen och myst :D <3
Kommer in några bilder på det sedan ;), de är awsome!

Nu är jag lite nyfiken på vad de andra pratar om så chaoooooooo <3

förlåtförlåtförlåt

Förlåt för väldigt dålig uppdatering, men jag känner aldrig för att gå in på datorn nu mera... Sorry.
God natt <3

bääääääh

Fin rubrik, jag vet ^^

Idag har varit helt okej, gick i skolan var nära att gå hem för jag hostade så mycket men gick ändå hela dagen ut. Efter så åkte jag till stan där jag köpte en balklänning! :D Blev ngen lång, men knälång. Tänker inte berätta hur den ser ut, men två vet redan. När jag kom hem så gick jag direkt till Roma med Fanny och Rosanna. Vi satt där från 6 till typ halv 9-9! Så kul att bara snack och planera, även om man vet att det säkert inte kommer att hända, men bara för att :) Tänkte ta ett bad när jag kom hem, men ångrade mig och sedan dess så har jag suttit vid datorn.

Kul inlägg, jag vet. Men imorgon så ska jag se till att komma upp i rimlig tid och springa innan frukost! Hurtbulle och jag gillare! Har väldigt mycket att göra imorgon så jag tror nog inte att det blir så mycket till inlägg, ska städa mitt rum kanske till kusinerna, duscha och sen på kvällen till Linnea å och fira henne och Moa! :D:D Kulkul!

Nattis nattis <3

grönt är skönt


charmig bild, jag vet^^

t har varit idag! Bara det att det blåst för kall luft så man frös ändå... Ialla fall så när jag gick hem så märkte jag att gräset har blivit grönare! Och det kändes så somrigt när man kom in på gatan och allas trädgårdar var helt gröna :) Det är inte långt kvar alltså!

I skolan idag så hade vi so och jag fick tillbaka massor av saker som jag lämnat in jag och fick MVG på alla 2! Man blir verkligen så himla glad och lite förvånad när man får det och det är så skönt också. Det är som om man kan slappna av och inte behöver känna någon press på sig. Fast de där två uppgifterna var inte så viktiga, men jag kanske får MVG i svenska nu :)

När jag kom hem så var jag lite hungrig så jag öppnade kylen och tog några tomater, tittade runt lite och märkte att mamma hade varit och handlat! :D Jag ville inte ta någonting då för då skulle jag inte vara hunrig till maten, så nu kommer jag att äta en goda frukost imorgon! Känns inte som att jag har gjort det på länge, men nu så äntligen! Längtar :D

Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra. Antingen ska jag vara hemma, eller spela fotboll med folk på solbrännan och det känns väldigt frestande.. Men vi får se hihi.
Nu ska jag göra klart No:n och sedan plugga So! LATERO <3


är det här verkligen bra? :(

Jag undrar hur han kommer att se ut när han blir stor...


a lot to do, to little time

Hejsan! Var ett tag sen jag skrev.. Har sovit hos Rsanna, pluggat och inte haft tid för datorn de här dagarna som varit. Imorse när jag vaknade så kände jag att jag verkade inte orkade gå till skolan, men såklart ska vi ha natinella prov just den här dagen... När pappa vaknade så sa han att jag borde stanna hemma för jag har blivit lite sjuk, men jag kunde ju inte :'( Det är så tycpiskt. När jag får och borde vara hemma så har vi nationellt prov.. Men jag gjorde provet och gick sedan hem. Det gick väl sådär, får bli vad det blir orkar liksom inte hålla på och bli besviken.

Nu ska jag titta runt lite på datorn och sen se en film eller plugga hade jag tänkt :) Men först ska jag smörja in min näsa för den svider så sjuuuukt mycket!
PEACE <3


bild från valborg


RSS 2.0