Thank you means mercie

Visst har jag inte en underbar vän som orkar fixa en nta header till mig? :D Jo, det är faktiskt min kompis Linnéa Pettersson som har gjort den här designen helt själv! Visst är hon duktig?! Och på under en timme, MAX. Helt otroligt! Hahah.. Borde sov och plugga spanska. Har prov imorgon dorekt på morgonen! Kommer att få IG... Jag orkar verkligen inte :'( Nu får jag lite ångest över mig själv... Att det alltid ska bli såhär!! Miljögits läxförhöret gick iaf bra idag tycker jag, bättre än förväntat. Och det var kul att ha biologi igen ;) Men nu ska jag sova! Gog natt <3


julmys!

Farmor kom aldrig... Inte Rosanna heller men jag ska till henne snart. Men vi gjorde peppaarkakor ändå :) Dom blev jättgoda! Vi kör på egen deg, extra smala och lite krispiga! Dom blev verkligen perfekta :)


Julpyntat lite :D

Min gosefar!


1:a advent

Gud va fort tiden går! Idag är det första advent och om exakt 4 veckor så är det JULAFTON!!!! :D Längtar som bara den! Vi ska fira jul i Borlänge i år igen och det kommer bli awsome.

Idag ska Rosanna komma hit vid typ 3. Ska bli kul att få träffa henne! Har inte träffat henne på jättelänge känns det som... Vid 4 kommer min älskade farmor hit och vi ska baka pepparkakor :D Åh va härligt! Innan dess har jag tänkt plugga och kanske ta en sväng i snöovädret.. Har inte riktigt bestämt mig än :)

Ha en mysig 1:a advent nu allesammans! TJING <3



lördagkväll

Igår var inte riktigt min tur dag tror jag. Skulle in till stan för att köpa skor, så finns inte Bianco i hela inre city! Är det inte helt sjukt?! :O Så jag drog till Kista och dirket när jag kommer in i affären så ser jag minst två fin skor jag skulle vilja ha, vilket är väldigt unikt! Önskar att den finns på fler ställen för dom har ju så fina skor!

På kvällen drog jag till Jennifer där Fanny och Emilia också var. Vi tog ett bad i hennes badkar, alla fyra så det vart lite trångt men jättemysigt :D Ha en trevlig kväll nu! Pussen.



Från Bianco 700 kr!

härlig dag helt enkelt

Go kväll!
Haft en ovanligt bra dag idag, även om jag gick i skolan till 5. Hade dubbl lektion med spanska.. Klarade igenom den tack vare Amanda och Josefin, vi satt typ bara och pratade och skrattade, jätteroligt :) Varit lite överallt i skolan med de flesta, plus att det är snö och plus att jag ska baka ikväll :) Tog med min kamera idag till skolan så nu kommer lite bilder ^^







Nu ska jag baka :D <33

skor :(

Jag älskar vädret som kommit idag snö, snö och mera snö! Underbart :D Den enda nackdelen med att det kommit snö är att man måste köpa nya skor! För det första så gillar jag mina converse och vill använda dom mer och för det andra så är jag väldigt kräsen när det kommer till skor, speciellt vinterskor då jag har en bild i huvudet på ett par som jag vill ha och blir då inte nöjd med skorna jag prövar! Var i Täby idag med Alice, Axel, Emma och Jennifer för att leta ett par skor. Jag hittade kanske ett par från Vagabond, har inte riktigt bestämt mig. De är grå, höga, varma, lurviga innuit, fina så man kan ha dom både i snöbollskrig och på fest! Perfekta skon om jag får säga det själv, bara att de sitter lite konstigt där foten kommer... De är liksom pösiga där benet och foten möts som jag tycker ser lite konstigt ut. Ser ni?! OMÖJLIGT!


Sen gick jag in på Biancos hemsida och tittade runt för jag vet att dom har fina skor, såg många fina men fastnade för den bruna lite mer pluffsiga skon. Vet inte om den är så fin i verkligeheten men jag tycker den är jättesöt! Den sko koster 700 kr och Vagabonds sko koster 1200 kr. Det är ju också en viktigt faktor i denna fråga eftersom mina föräldrar betalar. Så  jag ska nog åka in till stan på fredag och prova. Bianco har ju stängt i Täby, vilket är riktigt synd! :( Hoppas ni haft en trevlig dag! Tjingeling <3

pluggdag

Hej på er! :)
Känns som att jag varit i skolan jättelänge, men vi har inte haft några lektioner alls nästan. Vi hade spanska och sedan svenska. På svenskan fick vi en bok som vi skulle läsa och efter lunch skulle vi ha svenska igen så vi fick gå hem, men jag, Sofia och de som skulle ha lektion efter andra svenskan. Vi skulle plugga på vårat evertebrat arbete, men vi ändrade endast en lite sak... Inte bra då arbetet ska vara inne på måndag redan :S Vi ska också skriva ett faktapapper men det gör jag imorgon. Sedan satt vi med Julia och flummade. Vet inte riktigt vad vi gjorde eftersom vi satt där i typ 3 timmar! Hahah, ja det var jättekonstigt. Fick sedan skjuts hem av pappa för han jobbar i närheten.

Nu sitter jag i min fina soffa och tänker om jag ska vara med i luciatåget eller inte... Får se imorgon för det känns lite jobbigt om vi ska vara i Storen som är vår största sal i skolan, som egentligen inte är så stor, och att hela skolan ska se en. Plus att vi har typ två veckor på oss att lära oss låtarna. Det lutar åt ett nej. Jag var ju faktiskt med förra året och kan vara med nästa år om jag vill :) Sen har jag ett till prblem och det är att jag inte har ett innebandylag än.. Det ska vara inne den 1:a och alla har säkert redan lämnat in. Jäkla skit! Vill inte tänka på det..

Jaja, nu ska jag ta en promenad och sen ska pappa hjälpa mig med navigationen ;) PUSS


dålig timing

Gissa vad jag kände för nu när jag är förkyld och allt, jo jag blev fett peppe på att träna! Ville känna svetten rinna ner för panna och in i ögonen. Vill känna smärtan dagen efter av träningsvärk i rygg, armar och rumpa så att man knappt kan röra på sig. Skulle vara så himla skänt och jag skulle känns mig så bra! Men nu sitter jag här och låter tiden rinna iväg till ingenting! Vad är tid egentligen.. Det är INGENTING, men ändå ska vi inte slösa den, fast det är ju inte så att vi kan spara den som man kan med typ pengar, men man kan ta vara på den. Så nu ska jag sluta sitta vid facebook och vara helt fast, utan plugga och vara en god medmänniska :) Pussgodnatt.


gått och blitt sjuk

Haft en påfrestande men rolig helg! Fredagen var jättemysigt och vi hade jätteroligt! Vet inte riktigt om det vi gjorde var att lana då vi var inne på facebook ibland, spelade the sims ibland och mitt i allt gå ut en sväng i snön som föll så fint! Var iof jättemysigt då med snön. Vill verkligen ha snö nu...

Lördagen var sådär. Var jättekul att få träffa mina vänner och gå på fest men jag mådde inte särskilt bra. Kände mig helt hängig i hela kroppen och hade ont i huvudet. På det så höll jag på att bli förkyld så jag var inte helt taggad på fest men dansade och hade roligt ändå.

Moa sov över hos mig och vi fick skjuts av Ellas bror Elias vilket var jätteskönt! Slippa ta tåg och sånt jobbigt. I morse skulle Moa till teatern så klockan stod på kvart över nio. När hon gått somnade jag om till kvart över tolv. Var jättehärligt men är ändå trött. Ska lägga mug tidigt ikväll. Har fått snuva, nästäppa och lite hosta. Kanske inte så jättekul men det gör inget. Gillar att vara sjuk ibland.

Får se hur jag spenderar resten av kvällen men troligen så blir det framför datorn eller tv:n ;) Ciao <3


snacks+vänner=the sims lan

Sitter hemma hos Josefin Blank. Jag och Julia ska ha the sims lan med godis, chips med dipp och ben'n jerrys och så ska vi ha the sims lan. Ska bli så himla mysigt! Har hänt en del roliga saker redan under kvällen, har varit lite puckad eller jag har hört fel men så brukar det vara. Jag är van men de andra dör lite grann för varje gång. Är riktigt kul faktisk! Nu ska vi iaf äta gorumet mat som Anna uttryckte sig, nästan.. Haha men Puss!


ikväll ska det firas!

FICK VG PÅ MATTEPROVET!!


lång, lång dag idag!

Igår blev det inte helt som tänkt... Blev en rolig kväll men också ganska jobbig ibland. Somnade halv 5 och vaknade 7 av inget täcke och en snarkande Olle bredvid mig. Höll på att dö! Efter att Julia gått så gick jag och la mig igen och sov en timme. Fick skjuts till en slapp skoldag och påvägen hem somnade jag på Saras huvud haha! Ska troligen träna med Rosanna ikväll vid åtta och sen ska jag bara hem och soooova! <33


Jag och Anna, bild från fototagningen med Sofia!

dags att börja träna!

Japp! Har inte gjort det på över en vecka och det känns som att det inte går så bra för för mig annars. Min föräldrar tjatar, jag mår inge bra för att jag blir trött på mig själv plus att det är bra att träna. Man blir piggare, det gör så att man har mindre chans att få cancer och sånt!

Hade engelska redovisning idag med Jennifer och jag vet inte hur det gick riktigt.. Jag blir alltid förvirrad och inte vet vad jag gör och får typ en blackout för efteråt vet jag inte vad jag just gjort! Haha. Min redovisning handlade om Irland och dens traditioner.

Ikväll kanske något spännande händer om jag får för mina föräldrar :) Puss!

slapp dag!

Åh vilken slapp och härlig dag har haft idag! Hade spanska, vet inte riktigt vad vi höll på med men det var inte lika plågsamt :) Sedan hade vi matte och det var hur slappt som helst, han hade lite genomgång i typ halvtimme, tjugo minuter och sen fick vi fritt valt arbete och då gick jag och Julia å satte oss i ett grupprum och pratde :) Var skönt! Efter så skulle vi egentligen äta lunch men eftersom min klass, och b för den delen, skulle till Åkersberga för att se på teater så fick vi matsäck från skolan :) Och teatern var verkligen jättebra!!! Speciellt Ella och Moa :D Är riktigt stolt över dom, puss på er! Sedan åkte jag hem för jag har lite plugg att bli klar med och sånt. Men haar varit hemma i en timme nu och har inte kommit så långt.. Men ska ta tag i det nu :) Vill verkligen shoppa just nu puss!

som det alltid brukar bli

Visst är det lite konstigt att även om man bara ska över till Jennifer och plugga lite, går över till att äta middag hos henne och tillslut hamna i hennes garderob för att leta fram kläder inför morgondagen, eftersom att man ska sova över hos henne. Var  så första gången jag var hos henne också tror jag. Men det blir liksom så. Nästan så att man inte kan åka hem efter att ha åkt till Jennifer för att plugga. Faktiskt så har vi fått mycket gjort! Vi är klara med engelskan och jag har kamrat responsat hennes novell till svenskan. Nu kommer två riktigt chill veckor, denna vecka inkluderad, för att det sedan ska gå över till två hektiska veckor med mycket plugg och inlämningar.

Apropå inlämningar så hade vi matteprov idag och jag vet inte riktigt hur det gick.. När jag tänkte efter så kanske jag inte ens får G, men vissa uppgifter kändes bra så jag vet inte.. Får helt enkelt hoppas på det bästa. Kommer nog börja gråta om jag får IG.

Snart ska vi troligen gå och lägga oss. Kommer vara otroligt trött imorgon, men det får vara! :) God natt <3

padre <3

Eftersom detta är faderns dag så firade vi lite med urgod middag med kött och hemmagjord bearniesås! :D
Hur firade ni fardag?



God morgon världen

Jag hade en jättehärlig kväll igår med mina tjejer! Vi pratade om allt och ingenting vilket var awsome! Fast jag år nog lite mycket igår... Först en stor portion lax och potatis, dirket efter en vaniljmunk. Väl henna hos Ella proppar jag i mig godis och chips. Hade både lite ont i magen och kände mig illamående. Så nu är jag inte så hungrig. Vaknade för  typ en halvtimme sen och har inte ätit än. Nör jag vaknar så brukar jag gå upp dirket och äta frukost. Idag ska jag träna och plugga! Pussen.


min fredag

Gjorde inte vad som var förväntat igår men efter många om och men så stannade vi innne och spelade ett zombie spel som går ut på att döda bossen. Det heter Resident Evil och många har nog hört talas om det. Det var så himla kul för man blir ju så stressad och de andra runt omkring en blir också det så man sitter typ bara och skriker på varandra haha! Det var jag, Julia, Anna och Amanda. Vi gjore okcås krabbelurer, typ pankakor i sockerkakesmet som man doppar i socker, jättegott!

På kvällen innan jag åkte letade jag också efter min lila tröja och min klasströja men båda är spårlöst försvunna! Jag börjar gråta. Min lila var ju ny och klasströjan är ju från 9:an! Har verkligen letat överallt och de är borta. Vill bara lägga mig ner och dö :'(

Ikväll blir det finmiddag med familjen och en annan familj. Sedan beger jag mig till Ella där Rosanna och Fanny också kommer infinna sig och det kommer bli jättemysigt! Kisses.


Nu blev det kväller

Usch och fy vilken dålig människa jag är! Tränade inte igår och åt en chokladkaka idag. Vill verkligen, men har inte den orken! Vart kan jag hitta den? Vill ju verkligen :'( Idag på bussen satt jag och lyssnadde på musik. Blev lite deppig. Sen kom jag hem och var glad :) Ikväll ska jag troligen till Douglas igen med Julia, Anna och Amanda men inget är spikat än. Ja, ha en trevlig fredag! Puss.

11 november

Hej allesammans! Har haft en ganska lång dag känns det som. Eller gårdagen var mycket längre. Kanske berodde på arr jag slutade så tidigt och kunde därav vara hemma längre än vanligt. Idag slutade vi också tidigare men med typ en halvtimme så det lev inte så stor skillnad i längden :) På busstationen så träffar jag Alex i min gamla klass och vi tar samma buss. Vi hade det riktigt trevligt och det vär härligt att träffa han, det var ju ett tag sedan sist :) Väl hemma så satte jag mig vid datorn höhö. Sitter och tittar på Vampire daries och det är väldigt spännande. Borde egentligen plugga matte antar jag.. Blev klar med engelskan igår så jag är rätt så nöjd :) Vill dock att någon ska läsa igenom den innan så att de tycker likadant ;) Ikväll blir det kickboxning med Rosanna. Gillar egentligen inte det men jag måste träna så ikväll ska jag ta i ända från fötterna :D

Ha en trevlig kväll nu! TJIAO <3

föreläsning

God dag gott folk! Är liten öm efter gårdagens träning vilket känns bra! Borde träna idag också, får se vad som händer. Om mamma tränar tränar jag också :) Jag vill ju inte vara sämre än min mamma, även om jag är det när det kommer till träning... Annars tänkte jag titta på Grey's och plugga. Tänkt göra färdigt engelskan som jag inte ens börjat med och plugga lite matte så att jag slipper den mödan i helgen. Har prov på måndag... Som ni kanske märker är jag hemma ovanligt tidigt. Slutade liten innan ett så var hemma lite innan två :) På tåget hem satt jag och spelade the sims :D Ska kanske ha the sims-lan i helgen, skulle vara ultimat eftersom jag kommit in en sån zon då jag vill spela det hela tiden!

Föreläsningen vi var på idag var riktigt intressant! Den handlade inte om droger och sånt utan om gatuvåld och det visades hemska bilder och sånt! Det var minst 3 stycken som svimmade och några behöver gå ut för att det blev för mycket. Brutalt jag vet. Första gången jag såg någon svimma! Var riktigt konstiga och hemska saker som hänt människorna han visade på bilderna, en hade fått en vajer runt halsen av ett par snorungar som tyckte det var kul och tänkte inte på konsekvenserna, en hade fått en spark och dött pga att han hmnat fel och bröt nacken som när man hängs. 5 ungdomar, två tjejer och tre killar, hade hoppat på en gubbe i 65 åldern och börjat slå honom med grenar, han dog. Och massa mer! Förstår mig verkligen inte på folk som tycker det här är kul. Speciellt med gubben. Blev så himla arg! Jag mådde faktiskt lite illa efteråt.. 
 
HEJSVEJS <3


The sims är kung....

natti natti

Ville bara säga god natt :) Ska upp tidigt imorgon, tänk ta en tidigare buss för att vara säker på att jag kommer i tid imorgon till skolan. En läkare ska komma till skolan och ha en liten föreläsning om typ droger, alkohol och tobak imorgon också kommer han berätta massor och visa bilder och sånt så det kommer att bli väldigt ineressant! Då vill man ju också ha ganska bra platser ;) Jaja, haft en bra dag idag iaf sov gott nu! <3


nu är vintern här!

Herregud va härligt väder vi har! Äntligen har snön kommit och jag kan verkligen inte vänta till julen, kommer att ha så mysigt jag bara kan! Imorgon blir det till att sätta på sig dunjackan och conversen, borde köpa nya vinterskor men hittar aldrig några bra! Är så kräsen när det kommer till skor och väskor också för den delen..
Även om jag gillar snön så känns det inte så lockande att gå till träningen efter att ätit jättegod mat som man vill ha mer av och efter att ha gått från skolan, suttit blöt på bussen och gå några meter hem i kall blåst och tunna kläder. Har mest lust att krypa ner under täcket i soffan med en god kopp te.. Eller ett varmt och mysigt bad.. Eller kanske gå och lägga mig? Var så sjukt trött på bussen, höll på att somna men var tvungen att gå av. Har börjat på en ny bok som jag läste påvägen hem. Den heter The Host. Har inte kommit så långt, men jag tycker att boken vär lite svår att komma in i.. Det fixar sig nog snart, måste bara läsa lite först.

Eftersom jag kom hem ganska sent och hjäplte till med maten så har jag inte hunnit med med engelskan, känns inte så jättebra eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om än men har fått lite idéer från Jennifer som är bra :) Snart ska jag gå och träna station med mamma och Rosanna kommer bli jättekul *host* men det är något jag måste göra! Kisses.

lost

Just nu känner jag med mig lost! Ska skriva något om Irland till engelskan som ska vara inne på måndag och jag ska bestämt få MVG och jag har inte ens börjat. Vet inte var, hur och framför allt med vad jag ska börja med! Får lite smått panik som tar över hela mig och jag vill bara falla i gråt. Annars har jag haf en bra dag i skolan. Det var när jag kom hem jag fick panik och sedan blev bägaren överfull. Orkar inte med detta! Skulle inte ens ha börjat.. Får skylla mig själv, visste att det skulle bli såhär! Får panik.

im ridin' solo

Natten har varit kort. Mina kusiner sov ju här, var ju lite barnvakt åt dom, helt själv! Kände mig lite som en ensamstående mamma när jag skulle baka pannkakor, duka och göra de små nöjda. Var ganska körigt men jag fixade det galant tycker jag ;) Fast ja, de ensamstående mammorna har nog det jobbigare än vad jag hade det igår. Jag och Jacob somnade vi ett, jag vet sent för två små barn men Emma hade somnat och Jacob ville vara uppe så jag lät han. Vi tittade på Draktränaren och den var faktiskt riktigt bra tycker jag!
Trodde ändå att de skulle sova en stund längre än vad de brukar, men Jacob vaknar 7 och Emma 8. Yei! Var typ död. Fast det är ändå skönt att gå upp tidigt för då har man verkligen hela dagen på sig. Känns som att Det snart vore middagstid men klockan är bara tre! Härligt.
Var och tränade med Rosanna, var taggad innan men när jag kom in på gymmet så försvann det... Det är som att gymmet har en dålig aura som gör att när man kommer dit så försvinner taggningen. Känns mycket bättre att springa men nu börjar det ju bli så kallt att det inte går :(
När jag kom hem så var mormor här, min älskade mormor. Synd att hon inte kommer vara med på julafton. Hon åker till Cypern imorgon och kommer hem efter nyår!!! Över en månad, kanske två. Bara för att hon är pansionär :( Ja, nu ska jag väl göra något vettigt... PUSS


friday

Fredagen spenderade jag med Julia, Anna, Amanda och Christian. Vi åkte hit och dit, men var bl.a. hos Douglas, aka Zaffe. En kille som går i vår skola som Anna snackar en del med :) Vi gjorde typ inget förutom att de spelade wii och vi lyssnade på musik. Inget speciellt. Dock så hade jag otroligt kul på Amandas bekostnad på hem vägen. Och gud så kul det var! Dog. Kom hem vid havl 1 idag och är ganska trött. Senare kommer min kusiner och så ska vi leka lite, hoppas att jag får lite pengar för det är jag i stort behov av! Häromdagen när jag var ute och gick så blev jag så himlans pepp på julen och började tänka på vad jag önskar mig. Har tänkt en del och kommit fram till några saker jag vill ha:

  • Daniel Adams-Rays skiva
  • En Disney film
  • Make Up Store smink
  • En mobil / grafräknare
  • Revolt, en bok

Ja, något sånt. Det är ju snart dags att börja köpa julklappar. Får ju studiebidraget runt den 20e och jag hinner ju inte köpa allt på 4 dagar, vill liksom ha lite tid på mig så det studiebidraget jag får nu i november får nog bidra till en del julklappar. Känns ganska konstigt men så är det! Längtar till julen nu.. Till julklappar, tomtegröt, lukten ja allt. Härligt! Just nu sitter jag och lyssnar på Svart, vitt och allt däremellen. En bra skiva det där! Pussen.


queen

Gissa vad jag gjorde igår? Jag och familjen var på Queen musikal!! Den var asbra, eller story var lite som den var men sångerna, rösterna, danserna HELT otroligt! Jag kan inte förstå hur dom kan dansa och hålla på samtidigt som de sjunger så himlans bra. När man tänker på konserter eller live spelningar då de dansar och håller på så flåsar dom och andas så tungt men det här var helt otroligt! Hade kunnat börja gråta när jag satt där och lyssnade för att det var så bra, men var liksom inte riktigt på humör :) Kom hem vid typ halv tolv och då gick jag direkt över till Ella där mina vänner höll till. De flesta gick när jag kom ungefär men det fick iaf hälsa på alla :)

Sista helgen före skolan, klart att det blir fest!!!! Någonstans.... Ska ialla fall sova hos Jullan ;) Puss hej!


efterlängtad torsdag!

Gosh vilken dag jag hade igår! Först stressad jag till tåget för jag och Sara skulle in till stan med Julia och hjälpa henne med att hitt aett par fina skor. Gick bra eftersom att hon hittade ett par :) På vägen in så träffade vi också på Anton och Didrik så vi åkte in med dom, riktigt trevligt var det! Julia skulle hem ganska fort efter att hon köpt skorna så då gick jag, Sara, Anton och Didrik till kulturhuset och fikade. Köpte en blåbärspaj med vaniljsås som var jättegott! :D Jag skulle åta middag med morfar så de andra åkte hem och jag skulle egentligen vänta i ca en halvtimme men väntade i över en timme... Typiskt min morfar. Men det gjorde faktiskt inte så mycket, gick runt på Åhléns City och tittade på köksredskap, böcker, filmer och smink. Har kommit på massor av smink som jag behöver! Speciellt en såndär superbra cover-all mix från Make Up Store. Har dock inga pengar kvar... Vet inte var allt tar vägen :( Jag tycker att jag ändå har varit ganska sparsam denna månad...

Iaf så var middagen med morfar väldigt god, vi åt på Minerva som vi brukar och det var jättegott! Var en ganska stor portion dock så åt inte upp allt.. Efter så körde morfar mig till Jennifer där de flesta utav mina vänner var. Var jättekul att få träffa alla, vissa hade jag inte träffat på evigheter känns det som så det var väldigt roligt! :D Blev ganska sent, vi la oss vid fem och Ebba skulle upp vid 9 så har inte fått så mycket sömn.. Men det gör inget! Har även denna kväll mycket inplanerat så kommer troligen inte få så mycket sömn inatt heller, men det gör inget heller :D PUSSEN.

tisdagsbio

Go kväll!
Har inte gjort mycket alls idag! Har spelat lite The sims, tittat på Gossip girl och suttit i pyjamas tills halv tre. Halv tre så tog jag tag i mig själv och gick ut och sprang :) Tog ungefär 45 minuter och jag blev riktigt svettig. Haha härligt! När jag kom hem så fick jag lite ångest över att behöva sitta hemma helt själv ännu en kväll sp jag frågade runt lite om vad min vänner skulle ha för sig ikväll och Anna och Amanda skulle på bio, så jag hänger med. Vi ska se Inception och det ska bli jättetrevligt! Älskar verkligen att se på bio :D Nu ska jag duscha! PUSS


paranormal activity

Såg precis denna film, alltså Paranormal activity och den var läskigare än förväntad. Trodde inte att den skulle vara så läskig för Rosanna har berättat exakt hur den gick, var iof i typ april eller något men ändå. Vet inte om jag kommer våga se tvåan dock... Fast jag kommer nog se den ändå för jag är ganska modig om jag får säga det själv :) Hihi, blir nog en till film men är ganska trött så jag kanske somnar. Puss och god natt!

lov

Det jag inte gillar med lov är att om jag är själv så har jag aldrig något att göra! Sitter bara vid tv:n och datorn för att jag inte har något att göra. Egentligen hade jag värsta planen för idag, jag skulle upp och springa när jag vaknat och äta frukost efteråt. Sedan skulle jag pluggat matte och engelska. Har inte gjort något av det, eller jag har öppnat matteboken och tittat vart jag ligger. Har suttit i pyjamas på mig tills typ nyss, ska över till Elaa där vi ska vara lite kreativa :) Annars har jag bara bakat kladdkaka som något som inte innehåller dator och tv. Känner mig riktigt duktigt! Nej, nu har Ella kommit hihi puss!

RSS 2.0