a lot on my mind

Har haft en ganska bra måndag. Sov ut och hade matteprov som inte var så jättesvårt. Blev precis klar med marinbiologi delen som jag skulle översätta, vår bok är på engelska. Känner mig allt annat än pepp inför evertebrat (ryggradslösa) provet vi ska ha nästa onsdag. Kan ingenting känns det som.. Inte bra eftersom jag vill ha så bra som möjligt på naturkunskap/biologi/ekologiprov, dvs MVG. Ser ganska ljust ut hittills ;)
Var god mat och hade det kul med mina vänner. Fick också redan på vår seglingsrutt i tvåan och trean. Blev besviken, men det är bättre än inget. I tvåan seglar vi från Liverpool över Scottland förbi Danmark och till Stocksund. Känns som att alla andra kommer få en mer soligare segling av oss. i trean kommer vi mest troligt segla från Kanarieöarna til någonstans i Nord Afrika men är inte helt säker. Hoppas att det är prelimenärt men man vet ju aldrig. Jävla skit politiker som tar pengar från vår skola..
Åkte hem med Terese. Vi hade trevligt och delade många tankar och känslor vilket också gjorde mig arg. Vissa personer förstår man sig fullkomligt inte på! Herregud..

Borde läsa på glosorna vi ska ha imorgon men jag orkar verkligen inte! Ska nog se lite på Vampire diaries. CYA <3


Jag, Amanda & Anna i stöten.

pluggelugg

Gissa vad jag har gjort hela morgonen och kvällen med inte det där i mellan?! :D Jag har pluggat... Har mest gjort på matten som vi har prov på imorgon och nu gjorde övade jag lite på engelskaglosorna :) Tänkte skriva någon rad på Marinbiologisaken nu också. Borde egentligen sova men får skylla mig själv som är så dålig på att prioritera min tid. Lägger tiden liksom på andra saker :p

Somsagt så pluggade jag inte under dagen och det var för att jag var på Karlsson på taket förställning med min syster, kusiner och mormor! Innan så åt jag, min syster och mormor på Sanyds. Jag tog en rostbiffs sallad som var jättegod. Kändes väldigt fräsch! Kan ha berott på att den nyss var gjort och endast vanlig sallad (=sallad, tomat, gurka, paprika och majs) och lite rostbiff. Så då kände jag mig nyttig!
Föreställningen var väldigt bra! Var inte bara kul för de mindre utan jag tyckte det var väldigt underhållande! Markolioo som spelar Karlsson var så himlans duktig. Han var klockren som Karlsson! Så rolig och sa typiska Karlsson fraser rätt, så som Karlsson själv skulle gjort. Duktig man det där....

När jag kom hem så var det mat, sedan sprang jag lver till Terese som fyller 17 år idag. Sara, Douglas, Amanda och Samuel var också där och vi firade med tårta och bullar! Myspys :)


gårdagens inköp!


Lovisa&Sofia

rg-par 99kr (rea), 2 BikBok 2 för 49 kr och 1 från H&M 59kr. En deo också från H&M 20 kr.

Lite tjockare kjol med fickor från Monki 40kr(!?)

Munkiströje-aktig kofta som är lite stickig med funkar från BikBok 99kr


shopping con Sofia Björkman!


Bilder kommer upp imorgon.

turdag?

Go kväll! Brukar ligga i min säng vid denna tid men imorgon är jag leeedig! Dåska jag till Naturhistoriska riksmuseet. Nu tänker ni säkert bläääh va tråkigt! men nej, det ska bli riktigt kul för vi ska se på Cosmonova. Vi ska se på en film om rymden och kanske en om havet. Gud va trevligt vi kommer ha :D Innan, vid halv 9 ska jag träna har jag bestämt. Eller det beror på om det snöar ute men jag vill verkligen träna på morgonen då man bränner mest kalorier. Dessutom så kommer jag äta massa gott på kvällen då jag ska hem till Julia och mysa! :)

Idag trodde jag att det skulle bli en sugig dag men den blev riktigt bra! Det är som med prov när jag tror att det går bra så får jag IG och när jag tycker att det går dåligt får jag MVG. Så jag har helt enkelt haft en toppendag, nu ska jag bara avrunda den med en bra Disneyfilm och en tallrik flingor och mjölk, God natt ni andra dödliga! <3


festsugen till tusen!

Vi har ledigt imorgon. YEI! Gissa om jag vill festa ikväll då! Vill det jättemycket men alla baa neeeeej. Typ. Jättetråkigt :( Ska nog bara sitta inne dåra och se på Aladdin och Sex and the city. Kommer ha mysigt och det får jag väl nöja mig med :)
Dagen har varit ganska bra med tanke på att vi har haft så himlans tråkiga lektioner! Vi har haft datorkunskap, spanska, matte och idrott. Fast idrotten var ganska kul, vi spelade innebandy och gymmade :) Plua att det var så sjukt god mat idag i skolan att jag där lite granna. Det blev bakad potatis med kycklingröra med typ curry. Det var så häääääääääääääääääääääääääääääääääääär gott och det förklarar det inte ens! :D Efter lunchen så satt jag, Terese, Amanda och Josefin ute i solen. Vi pratade, sa hej till folk som gick förbi och värmde oss i solen. Kunde inte ha blivit bättre! Nu ska jag äta hihihi. PUSSEN!


övermycket plugg

Gud va mycket plugg vi har!

  • Svenska
  • 30 engelska glosor
  • Spanska teater
  • Marinbiologiprov
  • Kemi läxförhör på mol (!)
  • Kemi prov

Allt detta inom 4 veckor! Och det kommer komma mer om jag känner mina lärare rätt. Gosh! Blir ganska jobbigt med plugg, träning OCH fritid men man får prioritera. Har precis gjort klart datorkunskapen som ska vara inne imorgon så det känns ju bra iaf.
Har bara jättetråkiga lektioner imorgon, data, spanska, matte och idrott. Sedan så ska jag antingen till Terese och rida eller så ska jag spinna. Hoppas att jag hinner med båda... Men det tror jag inte. Och på fredag är vi lediga! :D Då ska jag till Naturhistoriska och se på Cosmonova med mamma och syster :) Sen ska jag också hinna med att gå upp till solskiftet och låna en sladd till kameran så att jag äntligen kan ladda in bilderna! Ha en bra kväll nu vaaaa Puss!


språkresa?

Hejhopp. Jag sitter framför både tv och dtor och samtidigt pluggar genetik :) Vi har prov på onsdag och känner mig ganska förberedd, men samtidigt inte. Så jag måste verkligen läsa på!

Jag har verkligen tänkt på detta jättelänge, jag vill åka på språkresa. Både mamma och pappa tycker att jag ska det så de är ju med på det och jag vet inte varför jag skulle göra det. I sånt fall åker jag 17 juli till typ 8 augusti. Jag funderar på mellan Hastings eller Isle of Wight. Både ligger i England och de verkar jättemysigt! Och det jobbiga är att jag inte vet riktigt om jag vill och måste man typ inte boka snart i sånt fall? Jag vill liksom vänta lite till och se vad som händer. Eller ja, jag vet inte vad jag väntar på egentligen... Men jag tror nog att jag vill åka ändå :D

Nu ska jag plugga vidare ;) Puss!

sol = lycka

Åh vilken underbar dag detta har varit dårå! Okejdå, jag vaknade klockan 7 av Jacob men det gjorde inget för jag låg kvar i min säng tills halv 9 :) Igår så hade vi det väldit mysigt och la oss vid 11. Såg på sknheten och odjuret och sedan transformers. På morgonen gjorde vi inte så mycket. Jacob spelade wii och jag och Emma spelade lite spel eller ritade. När deras föräldrar kom så fick jag 300 kr av dom!! Kanske inte så jättemycket med tanke på att det var ett helt dygn, men jag känner inte för att kräva en viss summa pengar utan blir glad för vad jag får. Men jag brukar typ bara få en hundralapp, så fick jag 3!

När alla hade åkt så städade jag mitt rum. Var så himla äckligt med dam, smuts och pärlsocker från chokladbollarna Rosanna gjorde i fredags. Så det var jätteskönt att få det gjort. Efteråt så gick jag ut och sög i mig solen. Har hört av att vara ute i solen gör en på bättre humr för att endorfimer löses ut pga av något ämne från solen. Så när jag gick och hade solen i nacken stannade jag, vände jag mig om och stod så ett tag bara för att få känna den ljuva solen i mitt ansikte! Hoppas att alla gjorde detsamma för det kanske tar ett tag tills solen tittar fram igen :) Nu ska jag hoppa in i bastun och raka benen, hejsvejs <3


barnvakt

God morgon! Eller ja, det blir ju eftermiddag nu :P Vi hade det jättemysigt igår! Vi såg på tre filmer, Spread, Svampbob fyrkant långfilm och Letters to Juliet. Alla var bra förutom slutet på den sista filmen som var så töntigt att man nästan dog! Haha. Fanny sov över och hon gick för typ en kvart sen. Snart kommer mina kusiner som jag ska sitta barnvakt åt tills imorgon! Det krångliga är att jag inte vet vad vi ska hitta på, vi kan ju helst inte sitta inne hela dagen.. Några tips kanske? :) Hoppas ni får en underbar lördag nu vaaaa! <3


friday

God eftermiddag! Hoppas alla haft en trevlig dag för det har jag. Jag åkte till skolan, var där i typ en hilvtimme och sen åkte hälften av klassen in till stan där de åt på Pizza Hut. Jag, Amanda och Julia åt på Kunghallarna. Var väldigt gott och väldigt trevligt :) Sedan gick jag och Amanda på en liten shoppingrunda. Jag köpte en tröja och en såndär bandbh från BikBok. Amanda köpte snygga byxor och en tröja :) På täget hem sen så träffade jag också på Jennifer, Anna och Marcus :) Riktigt trevligt! Nu ska jag snart äta middag och sedan kommer Rosanna och Fanny, Ella är sjuk :( <3

Goder morgon!

Har sovmorgon till 10.40 och mina fräldrar ska skjutsa mig! Fett lyx :D Sen så fick jag nyss veta att vi endast har biologi idag, kemin och svenskan är inställda så jag slutar efter lunch!! Ännu mer lyx ;) Dock så kommer ingen då vilja äta lunch idag i matsalen och det är jättegod mat idag... Vi får hoppas på att någon vill iaf. haha!

Dagens planer är inte så mycket, ska nog med Amanda till stan sen efter vi har slutat och ikväll ska jag vara med Rosanna, Ella och Fanny. Vi ska mysa se på film, snacka och tjocka oss :D Eller jag ska inte tjocka mig så mycket. Tränade spinning igår och det var JÄTTEjobbigt! Men verkligen jätteskönt! Sedan så gjorde jag lite styrka så det blev lite effekt så därför vill jag inte trycka i mig massa snusk hihiih :) Men alla får ha en jättebra fredag! PUSSEN.

bajswebkamera!

Har köpt ett par nya svart jeans som jag gillar jättemycket. Även om de är ganska tunna så är de stretchiga och de är jättesköna! Hade velat visa bild på dom men eftersom min webkamera inte vill funka utan bilderna blir helt svarta och jag inte har en sladd till min kamera sååååå kan jag inte.... SKIT! Nu ska jag panta flaskor och handla med mami! Kissies.

jag är kär i bilden av dig, inte i dig

Sitter och tittar på nyheterna och känner mig vuxen. Borde träna på spanskaglosorna och göra klart engelskan men jag ska över till Ella. Vi ska träffas och det ska bli jättemysigt!

Har haft en ganska lång dag idag, fast jag har haft kul så det gör inte så mycket :) Har haft engelska, matte och svenska. Vi slutade vid tjugo över 4 då mamma och morfar kom och hämtade mig och Terese vid kvart i 5 och jag kom hem klockan 6 (!!!!!) Vi åkte typ runt över allt.

Annars mår jag bra, lite ledsen att min sladd är borta till min kamera eftersom att den inte var hos Sofia och jag vet inte riktigt hur jag ska göra nu.. Vill verkligen få in mina vackra bilder från alla möjliga tillställningar från nyår, stöten och tjejkväll.

Nu ska jag läsa igenom spanskan innan jag går över till Ella! Puss.

tjejmys



Nu ska jag, mamma och syrran äta god mat och sedan bänka oss framför Solsidan som restan av svenskafolket :D <3

dagens planer

Det finns så mycket jag vill göra idag. Det jag hade tänkt mig var att städa, träna och sedan plugga men sen kommer mamma och säger att hon gör vad som helst som jag vill och egentligen så vill jag ju shoppa... Men jag borde inte det för det första så behöver jag ingenting speciellt och sen så ska jag spara på mina pengar :) Kanske om jag får henne att betala... Heheh. Vi får se hur det bilr helt enkelt! Hoppas alla inte får en alltför deppig söndag, pusshej!


Gutten morgen

Jag vet inte hur det stavas haha men jaja. Har haft en skön och lugn morgon. Vaknade tio i elva och sitter fortfarande i pyjamas :) Har suttit och räknat matte så jag känner mig ganska duktig :) Har räknat 2 tal med a,b,c och d så tekniskt sätt har jag räknat åtta tal :) Yeii. Ska göra några till tal sedan ska jag ringar morfar som skulle ha ringt mig klockan tolv för att jag ska hjälpa honom att flytta kartonger. Hahah alltid morfar.. Jaja ha en bra dag! Pusshej.

myskväll framför ingenting

Go' kväll allesammans! Hoppas ni har en bra kväll dagen till ära, det är ju fredag. Själv så har jag mest myst och haft tråkigt. Har ju inga föräldrar hemma men en syster så jag tänkte att jag kunde dra och träffa lite vänner och komma hem när jag vill men ingen verkar pepp... Tog mig iaf ett bastubad och rakade benen, riktigt skönt! Hade också i inpackning i håret så jag hoppas på att det ska vara lent och rent när jag tar ur det ur min vackra turban :D

Jag & Mickan

Jag och min syster är ensamma hemma ikväll. Sitter och tittar på 16 and Pregnant. Det är faktiskt bra, svårt att sätta sig i den situationen. Jag verkligen längtar tills jag blir gravid. Ha den där underbara kulan som mage och känna barnet sparka och allt. Helt underbart! Dock så blir man ju lite rädd för förlossningen, men det är ju bara smärta man dör ju inte. :) <3


tristess på HÖG nivå

Just nu är jag en dålig elev. Jag sitter vid min dator istället för att läsa Parfymen. Är en väldigt jobbig bok tycker men den funkar i krig. Igår sov jag hos Amanda och då såg vi på filmen, även om vi inte läst ut boken. Slutet var ju helt absurt men den var bra :)

Just nu känner jag mig väldigt tråkig för att inte lagt in en bild på någonting i typ 100 inlägg efter varandra, men alla mina bilder är på min kaerma och sladden är mest troligt hos Sofia där jag hade den sist. Sofia bor i Borlänge och jag ska inte dit förns i februari.. MEN min mormor ska dit på nästa fredag så då bilr det bilder i överflööööd! :D Haha. Sen känner jag mig också hunrig, trött dålig och orklös. Trevligt då att jag ska sitta med massor av plugg hela kvällen ut. Tyck synd om mig :( <3

dagens dag?

Hej hopp!
Har haft en lång och jobbig dag idag. Bara jobbiga och tråkiga lektioner.. Fast det känns lite bra för jag hänger liksom med i matten vilket är väldigt bra! Eller ja jag förstår iaf :) Började halv 9 och slutade kvart i 5. Ville typ bara visa att jag levde! Nu ska jag läääääääääääsa <3

endast 6 månader kvar

Då har skolan börjat igen, yei! *host*.. Har haft en ganska okej dag. Eller vi har inte riktigt haft lektioner idag, först lektionen var fysik A och då gick han igenom lite vad vi skulle syssla med och massa annat info, sedan hade vi matte B där vi också i princip bara gick igenom hur det skulle gå och sånt. Mitt i den lektionen gick jag till skolsyster för att göra tester inför seglingarna så att allt står rätt till med sjukdomar och sånt. Jag var 177 cm lång. Mamma har tjatat om att jag minst är 179 men nej, så det var skönt ;) hahahha.

Ikväll så ska jag försöka bli klar med min bookreport och läsa så mycket jag kan ut min svenska bok. Känner mig lite stressad... Det enda jag kan göra är att läsa läsa och läsa. Cya <3

nya saker är bäst!

Go' dag everybody! Hade det riktigt mysigt igår, vi åt kycklingklubbor med dipp, chips och grönsaker. Riktigt gott! Blev väldigt trött senare på kvällen när det kom lite fler folk, men vi lyssnade på musik och hade det kul :)
Idag har jag köpt lite nytt skolmaterial. Två mappar, ett block och tre små skrivblock. Älskar verkligen att köpa nya saker som äär helt nya som man kan pyssla med. Åh.
Känns sjukt att skolan börjar imorgon.. Vi har en inlämning redan på fredag, sedan en på torsdagen plus två prov efter varandra.. Känns som en väldigt tuff början må jag säga. Har också kollat på vårat schema och det är inget man vill leka med. Nej nu ska jag vara positiv, som om det går?!, och låta tiden gå så att det iaf går framåt.

Kändes som ett väldigt meningslöst inlägg men nu ska jag plugga eller se på Easy A. Pussciao!

long time no se

Har inte varit riktigt hemma på typ två veckor, minst! Så det är skönt att vara hemma idag. Hade ett bra nyår som jag firade med mina älskade vänner, nya som gamla. Hände inte så mycket bra efter ett dock men det är histora. Efter nyår åkte 14 tjejer från klassen till stöten. Blev riktigt lyckat och jag hade jättekul! Prövade på snowboard och jag har aldrig haft så ont i kroppen som jag har haft nu i typ tre dagar! Sista dagen ramlade jag på rumpan, verkligen ramlade ocg tappade andan och massa. När jag låg där i backen så kändes det som att jag höll på att föda för jag andades mig igenom smärtan haha.
Mellan den andra och tredje dagen så blev jag också sjuk. Hade mest troligt feber under natten och när jag vaknade så vad jag förkyld. Är det fortfarande. Påvägen hem hoppade jag av i Borlänge för att jag dagen efter skulle på min gammel mormors begravning. Var väldigt sorgligt och när vi gick fram så började mormor gråta och hulka så då brast jag ut i gråt. Jag älskar verkligen min mormor. Det är så jobbigt att se ens nära gråta, speciellt vuxna och gamla...

Igår kom jag äntligen hem. Har suttit och pluggat lite, läst ut min engelska bok och påbörjat en bookreport. Har gått bra hittills men har fastnat lite... Ikväll ska jag ha middag med tjejerna här hemma :) Kan inte lägga in några bilder för jag har mest troligt glömt min sladd hos Sofia höhöh. PUSSHEJ!

RSS 2.0