valborg

Hejsan alla galda ;)
Vad händer ikväll då? Det är ju Valborg. Själv så ska jag kanske ner till Österskär med lite kompisar. Det är inte så mycket bestämt men jag vill dit ialla fall (a) Bara för att jag inte gillar ekbacken och troligen så kommer att mamma och pappa vara där med mormor -.- hehe. 

Idag har det varit ganska roligt och roliga lektioner. För det första så hade jag sovmorgon och för det andra så var det träslöjd och det kändes som att jag kom någon vart med mitt grytunderlägg :P Idag så fyllde Fanny också år. Hon fick en mobil eftersom att hon hade råkat ta sönder sin så det var ju bra :) Efter skolan så följde jag med Linnèa och Linnea hem till Linnea som är hos sin mamma och det är första gången jag är här :) Det var fint, ganska likt Moas hus men det är inte så konstigt för de bor i typ samma område. Ja... Vi har inte gjort så mycket här... Har ialla falla fått träffa alla hennes katter utom en :) Och de var jätte fina! Jag vill också ha en katt ! :'( Men min mama är allergisk.. Gud va jag älskade  Linneas dator också ! Jätte sköna tangenter. Heheh.

När jag kommer hem så ska jag troligen ta ett bad och sen ska jag göra iordning mig. Får se om jag hittar något snyggt :P Hoppas verkligen det, annars blir jag ledsen :( Inte för att vi ska träffa någon speciell men det känns bra att vara lite fin ibland.

Hoppas att ni alla kommer att ha en bra kväll för det ska jag ha, hoppas jag :)

Puss&Kram


Sandor/Ida

Hejsan. Idag så var det ingen speciell dag. Eller jo det var det men lektionerna var inge roliga :) Idag såg vi på teater, Sandor/Ida och den var BÄST ! Ella var sjukt snygg och spelade väldigt bra för hon spelade Ida som är typ hennes motsats.Och Fredrik (han som spelar Sandor) var sjukt, sjukt gullig och typ alla blev kära i han :D Hahah många tyckte att han och Ella passade bra ihop Och det måste jag hålla med om ;)  Men alla skådespelare var jätte duktiga och roliga och fina (utom några som inte var fina). Efter så var vi kvar och lyssnade på vad deras ledare hade och säga och de sa att det där var deras bästa pjäs. Sen skulle alla äta lunch och då gjorde vi det också. Efter lunchen hade vi matte och det var väldigt slött. Gjorde ett halvt tal tror jag... Fast vi pratade också lite i början. Sen hade vi musik och samtidigt så var det en till föreställning och jag och några andra ville se den igen. Fast vi såg typ bara 40 minuter av den då och av det så tyckte jag att den var mindre bra än den vi hade sett innan :) När jag hade slutat så mötte jag Jennifer, Fanny och Emma på stationen för vi skulle hem till Jennifer. Vi gjorde inte mycket mer än att vi kollade på Twilight som kom ut på DVD idag, och såklart så hade Jennifer köpt den :P Jag åt hos henne och sen vid 9 så kom mamma och hämtade mig så jag missade hlva Grey´s anatomy :( Men jaja.

Imorgon fyller FANNY 15 år ! :) Grattis till henne !!! :D <3 Med tanke på födelsedagar så fick Linnea sin överraskning idag och hon verkade gilla den :) De var väldigt kladdiga måste jag erkänna, men det måste ha blivit fel, IGEN ! Men ja, hoppas att de är goda :P

Men nu tjatar mamma på att jag ska lägga mig nu.... Ville bara uppdatera lite fort ;)

Godnatt <3


28 april

Hejbloggen. Idag var det somsagt Linneas fördelsedag. Grattis ännu en gång :) Dagen började med engelska och den var ganska seg eftersom att Anna-Karin var sjuk... Sen var det massa andra tråkiga lektioner. Btw så hade Moas och Ellas teater premiär idag. De spelar Sandor /Ida och vi ska se den imorgon. Längtar ! Ella spelar en av huvudrollerna, Ida och Moa spelar hennes kompis Theresa tror jag :) hehe.



När jag kom hem så satte jag mig på framsidan och läste en tidning och åt lite mellis. Efter ett tag så kom pappa och då började han direkt med maten, så det blev en tidig middag idag. Det var för att Miccis skulle åka och träna gymnastik i Täby och jag ska alldeles strax ner till Friskis&Svettis och träna station. Ska bli skönt, även om jag har sprungit i två dagar i rad nu. Men det är ju bra att röra på sig (a) Sen när jag kommer hem så ska jag göra min överraskning till Linnea och den här gången ska det bli rätt ! Annars så blir jag ledsen :(

Ska gå och göra iordning mig nu. Puss<3


linnea 15 år !!! <3

Idag så fyller Linnea 15 år !!! GRATTIS SÖTNOS :D <3
Tyvärr så hade vi för lite kakao hemma så hon får ingen överraskning idag, men kanske imorgon. Men det känns så konstigt om jag ska ge den imorgon !! Vad ska hon göra med den då? Det skulle vara mycket bättre om hon fick den idag!
:( Men ja, hon kommer iaf få den :) hihi men nu är det engelska och Anna-Karin dödar en om man är försenad, och typ alla kommer försent på hennes lektioner xD haha , ha en bra dag <3

sommaren !



Man märker att det börjar bli sommar. Jag kunde gå hem utan jacka på mig. Jag har bara haft bikini. HELT UNDERBART ! Men nu är det bara att vänta till sommarlovet som är om 6 VECKOR !!! (om man räknar bort den här veckan.) Jag vet faktist inte helt säkert vad jag ska göra på sommaren. Allt är mest ett stort KANSKE framför och det känns mindre kul... Men ja, jag hoppas att det här blir den bästa sommaren EVER !

haha, men nu ska jag se film <3

måndag igen

Hej bloggen. Idag var det måndag och den här måndagen var inte som andra. För det första så började Sötmy i våran klass idag :D Innan så har hon gått i vanlig klass. För det andra så fyller Linnea Å år imorgon och det händer ju inte heller varje dag :) Och för det trejde så gick jag, Rosanna och My till öron-näsa-hals doktorn för jag blödde näsblod.

Det var så att vi var ute och jag började blöda näsblod. Det var inte så mycket till en början men sen blev det mer. Och då kom jag på att sjukhuset (eller jourmottagningen) inte låg så långt bort och doktron hade sagt till mig innan att jag skulle komma så fort jag blödde. Så då gjorde vi det och det var inte så mysigt. Först fick jag en spraybedövning. Sen stack han in en sticka med syra på. Den sved lite och den gjorde lite ont, men det var också som att man hade känt en väldigt stark lukt och det var jätte obehagligt ! Och nu under dagen så har jag nyst väldans mycket. Och det är lite konstigt...
Men det känns bra att jag har gjort det nu, så jag slipper oroa mig att jag ska börja blöda näsblod vart jag än går ! :P

Imorgon så fyller ju Linnea år. :) Grattis till henne i förskott ! :D <3 Då hade jag tänkt att göra en liten överraskning till henne. Den är inte så stor, lite barnslig men god :) HAHA . Och jag hoppas att hon kommer gilla den.

Nu hade jag tänkt att ta en springtur i spåret, gjorde ju det igår och det var väldigt skönt. Efter så tog jag också en skön bastu och det kändes som att jag inte hade varit så varm i hela mitt liv. Även om jag satt ute och det var lite regnigt. Men jag ska ändå det för jag måste komma igång med saker och ting. Puss på er och ha en trevlig dag ! <3

solig helg med Sofiiiia

Har haft en underbar helg med Sofia hos mig.

  

På fredagen så kom de och jag var hos morfar och gjorde massa godagärningar. T.ex. att slänga nästan alla hans tidningar (och det är inte några) i tidningsåtervinningen och det gjorde jag för att jag hjälpte han att göra iordning i hans lägenhet. Som jag ska fortsätta göra. Efter middagen så satte jag, Miccis och Sofia upp våran trampolin. Och jag kände att jag har saknat den. Förut när den var ny så hoppade vi hela tiden och jag tröttnade snabbt, men så känns det inte nu.

På lördagen så hade jag och Sofia en heldag i Stockholms stad. Jag köpte ett skärp från MQ, 149 kr. Ett linne från ginatricot 129 kr, ett par jeans leggings från gina för 199 kr och ett par trosor från H&M för typ 80 kr. Sofia köpte en jättefin Fred Perry tröjan från MQ. Efter maten så cyklade jag, Sofia och Jacob, som precis lärt sig att cykla, ner till centrum och köpte godis. Det var gott. Har typ inte ätit godis på tusen år !

Och idag har vi bara varit hemma och hoppat studsmatta i bikini och solat :) Det var väl kul. Och de åkte vid 2. Och det var mindre kul... Men jag är nöjd med helgen som jag hade.Hoppas att ni också hade en bra helg ! 
Ikväll så är det gymnastik och jag ska fråga om jag får slippa ;P haha kan ut och springa istället.


Men nu ska jag göra något annat, pusshej <3


stressigt

Sitter hår i morgonrock och med en turban på huvudet och är helt slut ! Ni förstår jag har varit barnvakt, kommit hem, duschat, städat mitt rum ganska rejält och sen har jag dammsugit hela undervåningen flrutom Mikaelas rum. Från början så var jag full med energi, men nu är jag helt slut och ska snart gå och plugga.

 
                              

Igår så sov jag hos Rosanna. Vi hade kul och pluggade, tittade på tv och var inne på datorn. Typ det ända som finns att göra x) Men det var mysigt. Imorse så fick jag sova ut. Låg och tupplurade från 7 till kvart i 8 ungefär. Och dagen var ganska tråkig... Hände inget speciellt. Sita lektionen hade jag längtat till, men den sög ! Min planka gick sönder och den ville inte limmas tillbaka och det var väldigt jobbigt att såga med en liten kontursåg, eller nu vad det heter ! Så jag blev väldigt arg ! Mormor kom och hämtade mig efter jag hade slutat och när vi hade hämtat Jacob och Emma på dagis så kom mormor på att hon hade glömt hem nyklarna hemma ! Så vi åkte och åt på Mcdonalds och sen lekte jag lite med dom där. Sen åkte vi hem och då hittade jag sånna där stora kritor man ritar med på asfalt på deras baksida. Så jag tog fram dom och jag och Emma målade lite på deras parkering.  Efter en stund kom Claes hem och då gick vi över till grannen. Grannens katt hade tydligen fått ungar och de var sjukt söta ! De var 5 veckor och då är dom i den ålderna när dom är som gulligast ! Men de var lite skygga :P
Efter en stund sååkte jag och mormor hem. Sedandess har jag bara städat... Och jag måste träna på NOprovet vi har imorgon. Uschhhhh !

Imorgon kommer bli en bra dag och en dålig dag. Den är dålig för att direkt på morgonen så ska vi till IP och ha friidrott med klassen och att det är NOprov. Den är bra för att SOFIA KOMMER :D Jag orkar inte vänta !

Men nu ska jag gå och dö i mina NOböcker, CIAO <3

school

Snart börjar min första lektion, som är fördjupning-sång. Det är ganska kul. Vi får sjunga nästan hela tiden. Idag är nog den tråkigaste dagen i skolan. Inga roliga lektioner. Dessutom så slutar jag tio över 4. Joooobbigt !

Igår så gick jag till gymmet och mött Rosanna där. Vi hade kul och pratade en massa. Och skrattade x'D Vi satt och skrattade på en matta och vi skrattade fast vi var helt tysta! Och sen när vi skulle gå så var det en surgubbe som sa att han också ville ha en matta. Han blev fett sur. Men ja vad kan man göra åt det...

Men nu måste jag rusa. Pusssar.


unstoppable - Kat Deluna feat. Lil' Wayne



harder better faster stronger

Hejj !!!
Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen. Den var inte så himla speciell. Vi hade ute idrott från och med idag och just nu så har vi friidrott. Om typ två veckor (eller mindre) så ska vi ha friidrottdag och det är nog mindre kul... Fast idag så hade jag kul :) Vi hade lite ståpåhänder tävling och Linnea Å var helt hyper och skuttade omkring x)

Idag i skolan så var det jätte äcklig mat ! Typ äckligast på flera år ! Typ gråkorv med rotmos och en grönsakssoppa. Så det blev ingen lunch och när jag kom hem så åt jag nästan upp hela kylskåpet ! Och det kändes ju mindre bra... Senare så blir det att springa i spåret för jag har fortfarande ont i min axel, så jag kan inte gå på stationen ikväll. Men springa är väl lika bra ;) OCH IDAG FÅR JAG MINA BIKINISAR !!! :D Åh va glad jag är :) Hoppas verkligen att dom passar bara.

Men nu ska jag plugga lite no pusspåer <3

täby

Kom nästan precis hem ifrån Täby. Och när jag hem så tog jag in posten och då såg jag ett berv som verkade intressant och då stod det att jag har fått mina bikinisar från H&M :D Ville hämta dom idag, men mamma är inte hemma och det är tecknat i hennes namn så det går inte :/ Så jag får göra det imorgon. Då är jag ändå redan i centrum och tränar så det går bra.



Ialla fal så idag så var jag, Rosanna, Linnea Å och Maggdis i Täby. Det var bara Linnea som hade pengar och hon brukar inte köpa mycket alls för hon är väldigt rädd om sina pengar och vill ha kvvar allt som mig :P Men vi fick henna att köpa 4 tröjor och ett skärp :) Skit fina !!!!! Speciellt på henne :) Rosanna hittade också en jätte fin klänning på SALT som hon ska köpa imorgon. Och skolan idag var okej. Efter lunch så hade vi drama och då fick jag veta att jag hade fått MVG i mitt tal som jag snackade innan praon. Jag pratade om dykning. Hemkunskapsprovet jag också skit bra ! Hoppas verkligen att jag får alla rätt för då skulle mina betyg väga över till MVG :D Eller jag tror så ialla fall (a) Annars så har den inte varit så speciell. Eller jo för under spanskan tror jag att det var så fick jag jätte ont i axeln och jag har fått ondare nu ! Det är jätte jobbig för varje gång jag lyfter upp min arm så gör det extra ont ! :(

Jag tänkte gå till spåret och ta en springrunda... Men vi får se kanske senare :) Men nu ska jag plugga lite so och no, efter som jag har läxförhör på torsdag och prov på fredag :) Pusshej <3

tävling

Sitter här mätt som en plätt och väntar på att Wipeout ska börja :D SÅ SJUKT KUL SÄGER JAG BARA ! hahah jag vet inte vad jag tycker är roligast sitter bara och skrattar åt allting :'D

Imorse så blev det upp tidigt. Tullinge trupp cup var det. Vi var den bästa gruppen, eller min grupp fast jag var inte med och tävlade :P Men vi gjorde felfritt, förutom att Miccis råkade börja lite för tidigt i friståendet, men ingen märkete :) På trampeten så ramlade alltid någon i alla andra grupper, men våran var felfri ! Vi var helt felfria ! Men gissa vad. Vi fick inte guld !!! Det var för att juryn som skulle kolla på friståendet satt och sov så de såg inte att vi hade med två saker som var hur tydliga som helst ! BLINDA J'ÄVLAR ! Men våran tränare ska se om det går att vi anmäler oss till Järfella trupp cup som är nästa helg, för att få revanch ;D

När jag kom hem så drog jag till Rosanna direkt. Vi pratade lite och sen så mötte jag Moa vid gymmet en timme senare ungefär :) Sen gick jag till Rosanna igen för jag glömde att ge en klänning som jag hade lånat. Sen gick jag hem, satte mig vid tvn och slog på kanal % där det var One tree hill :) Och sen blev det gott med grillad lax och aioli. Och nu sitter jag här... Imorgon vet jag inte vad som händer... Har inget speciellt bestämt :) OCH NU I HELGEN KOMMER SOFIA MIN ÄLSKLING :D Kommer ha sjukt kul och jag har saknat henne som satan ! haha :D

Puss och hej <3


90 års kalas

Good day.
Idag har det varit en ganska händelserik dag. Jag vaknade steg upp åt och gick till centrum. Där köpte jag mina efterlängtade leopard örhängen. :D Har gått och kollat på dom varje dag nästan ! Har helt plötsligt börja falla för leopardmönstrat ! Det är sjukt snyggt ! :)

    
                   - från Linex för bara 49.50

När jag gick hem så började det snöa... Konstigt nog även fast det var över nollsträcket och om det är plus så kan det inte bli snö. Eftersom snö är fruste regn... Väldigt konstigt ! Jag kom hem, duschade och sen "hjälpte" Miccis mig om vad jag skulle ha på mig för jag ville inte vara för uppklädd. (det var mer så att jag frågade henne och hon sa "mmh...") Jag valde min brun rutiga klänning med en luggfläta och en vit kofta :) Först så var det middag. Sen jagade jag alla småbarnen runt bordet tills jag blev helt slut. Ni förstår på middagar så är det jag som är barnmagneten, som alla barn vill leka med och jag är favvo kusinerna av mig och Miccis ;D MOHAHHA. Fast det kan vara lite jobbigt när både Emma och Jacob vill sitta i mitt knä...

Det blev inte så jätte god efterätt.. Men jag tog kex och ost istället :) Sen jagade jag barnen ganska mycket till. Sen ville inte jag längre och då lekte vi kurragömma. Sen tyckte dom att det var tråkigt så jagade jag dom igen. De gjorde inte illa sig en ända gång. Förutom att i slutet när vi skulle åka hem så krockade Emma och Jacob med huvudena och jag såg att hon skulle börja gråta och jag ba " gick det bra emma" och då sa hon ja naturligtvis och nästa sekund börjar hon storböla ! Men så kan det gå...

Just nu så känner jag mig som ett berg för jag åt som en gris. Ska upp tidigt imorgon så jag ska sova nu. God natt <3

mother nature







God natt <3

crazy night

Sitter här helt slut. Kvällen har ju varit allt annat än lugnt och det gillar jag ! Jag vill inte sitta inne och dega längre, nu är det vår och man ska vara ute ! :)
Dagen började ganska bra, kom i tid till allt och sånt. Fast haken var att jag hade glömt alla mina nyklar här hemma så jag hade varken hemnykel eller skåpnykel... Men det gick bra ändå för jag hade böcker i väskan som jag hade haft hemma. Eftersom att jag inte hade någon hemnyckel så ville jag inte gå hem, så jag följde med Linnéa hem. Där åt vi lite först. Sen hjälpte jag hennes lite med råd till sin nya jättefina design som hon har på sin blogg. Och hon ska göra en till mig den sötkorven :)

Vid halv 7 kom pappa och hämtade upp mig för jag skulle hem och äta. Men jag cyklade nästan direkt hem till Linnéa igen för där skulle det vara lite människor.
När jag kom dit gick vi ut med Kayo och då tog vi lite coola bilder på naturen :) Och när vi kom in igen så skulle Magdis komma :) När hon väl kom så gick vi ut igen. Vi gick till donken, satt där en stund och drack lite läsk. Sen gick vi till prakerings-huset och gick/cyklade upp till högsta våningen och där hade vi kundvagnsrace :D HAHAHAH! sjukt kul ! :D Men tyvärr så skulle jag hem efter ett tag så då gick vi åt olika håll. Tyvärr så kan jag inte lägga in alla roliga bilder för att vi hade Magdas kamera, men jag kanske lägger upp dom. Det beror vilken tid jag får bilderna och sånt :)

När jag kom hem så satte jag mig uppe hos pappa för vi hade bestämt att vi skulle titta på Kill Bill Vol. 1 ikväll som gick på 4an. Och den var bra, som alltid :) Fast jag tror att jag somnade till en stund x) Helt utmattad. Men jag gillar den där låten som är i början som heter Bang, Bang.

Nu ska jag troligen sova, men jag ska lägga upp lite bilcer först, fast i ett annat inlägg ^^

sextonde april

God kväll !
Idag så var det skola igen och det hände inget speciellt. Träslöjden gick bra och jag och Rosanna hade det roligt på spanskan som vanligt :D Det har varit en ganska seg dag idag. Eller skoldagen var det. Efter skolan så skyndade jag mig till tåget. För jag skulle in till stan hämta ett papper på Hurry Curry som jag glömde och sen skulle jag möta mamma för att köpa löparskor till mig. Jag fick också ett par till skor. Ett par adidas skor som My har likadana :) Jag ville också köpa ett par leopardörhängen från Lindex. Det ska jag köpa imorgon :) Och en ögonfransböjare.När jag kom in på Hurry Curry så såg Cecila vem jag var när jag kom in. Men köks chefen Karan kände inte igen mig först ! Och Cia, min gamla handledare tyckte att jag liknade Taylor Swift x*D Sen åkte jag och mamma buss hem och jag var agr för inget och det hjälpte inte att mamma var lite irriternade heller... När vi kom hem var jag skit hungrig, men vi hade ju inte gjort någon mat, så jag satte mig vid datorn och skrev klart mina bokanalyser. En på svenska och en på engelska. Och nu vid kvart över 8 blev jag klar :) 

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer... Jag vill i alla fall inte hem !! Och helgen får bli som den blir, orkar inte bestämma saker för allt jag gör blir bara fel.

Ska kika Medium som går på 4an :) Pussen. 


twilight in minutes



Kollat just klart på Grey´s :) Bra som alltid. Men kolla på videon som är här över. Det är en parodi på Twilght och är så himla skönt xD HAHAHAH !

veckan

Hej ! :)
Idag har jag varit med Rosanna efter skolan och snart ska jag går/cykla ner till gymmet och möta henne där :) Vid sex så skulle jag har kvartsamtal och det tog ungefär en timme ! :O Men jag ligger bra till :) Har typ två eller tre änmen när jag ligger på gränsen till MVG och då ska jag kämpa mig upp ! :D Annars så har jag haft en ganska lugn vecka :) Eller jag har inte riktigt haft tid att skriva... Även om jag inte har gjort så mycket.. Knasigt :P

Men nu ska jag draaa :) Förlåt för att jag inte skriver så mycket, och troligen så kommer jag inte göra det för jag har en bokanalys jag ska skriva, plugga på ett hemkunskapsprov, skriva ut två skaer och ja en massa annat ! Så just nu så är det lite hektiskt..
Pusshejss <3

påsk på mjölkö

Imorgon är det skola igen... Har pluggat till ett omprov som jag ska göra imorgon :( Inte kul !
I helgen så har jag ju varit på Mjölkö. Där firade vi lite påsk, åt påsk lunch och eftersom att det var så bra väder på söndagen så satt jag och Miccis ute och solade på baksidan i varsin solstol :) Idag så åkte vi ganska tidigt där ifrån för att det var väldigt dimmigt. När jag kom hem så åkte jag nästan direkt till Emma och efter två timmar där så gick vi till Rosanna. Där gjorde vi inte så mycket. Eller Rosanna lockade mitt hår och vi tittade på P.S I love you som gick på Tv1000. När jag kom hem så var det middag och sen hamnade jag i min blåa soffa igen :P Och jag måste tvåtta året :( Jag kan ju inte sova i blött hår för då blir det alldeles lockigt och dant !

Och jag har läst ut Breaking Dawn :'((((( Kommer aldrig att tycka att en bok är bra efter den här serien ! Och jag kommer sakna Bella och Edward ! Tänk vad hemskt om Jennifer inte hade tjatat på oss att läsa böckerna? :O Jag skulle gå miste om något så stort då ! Men jag tycker att fyran slutade bra eller det var ett ganska kort slut.. Men det var bra :) hehe ..

Men nu ska jag sova så att jag klararmorgondagen ;)
PUSSAR ;*

skidresa i alperna




Nu är man hemma igen :)
I Schweiz så var det jätte fint ! Det gick en flod genom staden som såg lite grönaktig ut. Husen var söta och det var inga bilar där. Förutom små taxibilar som var eldrivna och som inte lät. Så man gick mitt i gatan så tutar en så är den typ en centimeter från att köra på en. Sen var det också flera stycken som cyklade på enhjulingar och annat shit :P
Vi hade otorligt tur med vädret ! Vi hade soligt varje dag och vi satt och solade i linne. Så jag har fått ganska mycket färg i ansiktet och ytterst lite på bröstet :P Det var god mat och jag älskade sängarna på hotellet ! DUNDER sköna ! Typ en meter lång kudde och ett jätte skönt täcke ! Och det var tv på rummet, men alla tvkanaler var tyska eller om det var amerikanska filmer så var det dubbat ! DUBBAT ! Vem gör så liksom? Värsta bebisarna ! Hatar tyska språket. Förlåt Ella <3 Men det är så fult ! Men det fanns en kanal som inte var dubbat och det var MTV. Så vi har suttit och kollat på MTV hela veckan. Sett på typ samma avsnitt på Next och Exeffect och Paris Hiltons my new BFF och ja ni vet alla dom där programmen :P Inte så värst kul...
Backarna var också härliga. I början var det lite isigt. Sen blev det bar men i slutet av dagen så hade solen värmt upp så pass mycket att det blev som smörigt. Och då blir det massa vallar i backen och annat jobbigt. Och det var ganska jobbigt att solen var där. Hela tiden. I slutet så var man helt slut ! Men hällre det än snöstorm dagarna ut ! :P

En dag så var vi också uppe på det högsta berget. Matterhorn hette det tror jag. Det låg uppe på 3882 m tror jag att det var. Därifrån så såg man ett berg som hette nått konstigt och låg i Frankrike. Och det var så coolt för att om man gjorde något litet ansträngande så blev man jätte anfådd. Det är ju för att luften är så tung där uppe, men ändå coolt :P

Men det känns bra att vara hemma. Även fast jag har omprov i So på tisdag och att om en vecka har vi hemkunskapsprov, så är det skönt att vara hemma, vara med kompisar och få sova i sin egna säng ;) Och imorgn bitti så far det ivåg till Mjölkö för att fira sen påsk :) Eller det kanske inte är sen men vi ska göra det i alla fall ;P

Men nu ska jag sova så att jag inte är allt för trött imorgon :) Pusshej <3

schweiz

Förlåt förlåt förlåt för att jag inte har skrivit på hela veckan ! Men jag har inte haft tid. Inte för att det har varit stressigt men jag bara har haft annat för mig...

Och för er som undrade så blev Mys hår jätte fint ! :) I Onsdags så gick jag hem , kollade på Twilight med Mikaela och sen så åt jag... Tog också en kvälls promenad med musik i öronen :) Mysigt ! I Torsdags så var ju den där brand informationsaken i vår skola och det var en kille som hette Reine som kom från Göteborg och berättade om sitt liv som barndman och om sin familj och sånt. Det var om branden i Göteborg 1998. Det var faktiskt ganska hemskt... Efter skolan så gick Rosanna med mig hem och vi spelade in reklamfilmen och den blev bra :) Sen vid 6 så cyklade jag till Emma och där åt jag och vi gjorde äntligen klart musikuppvärmningen ! Så idag gjorde vi den. Det belv inte 100 % bra så vi fick ett VG. Bland annat så blev det strul med musik också gjorde vi lite olika ibland :P Men jaja...

Idag har jag inte heller känt mig helt frisk. Jag hade ont i halsen och huvudet och kände mig hängig, men jag klarade av skoldagen :) Under lunchen så var vi i centrum och då prövade jag en fin bikini som var rutig och satt bra från Lindex. Sista lektionen så satt jag och Rosanna och snackade och sånt som vi brukar :) Och då så slog hon till mig, inte hårt, på typ munnen och lite nuddade det näsan och jag började blödanäsblod ! :O Helt stört ! Rosanna trodde inte på mig förns hon såg att det droppade ner i min hals. Ni ska veta att blod i sån mängd, och det var säkert inte mycket är inte gott ! Usch :S

Juste, i trosdags så kom Jennifer tillbaka och vi skulle vara i Oasen. Medans vi satt där så berättade hon om allt om Norge och det varkar helt underbart med alla killar och vita stränder och allt :( Sen blev det typ vattenkrig x) hahah !

Idag när jag kom hem så satt pappa på baksidan och solade, med ny klippt hår och allt :) Är typ sommar nu och jag är överluycklig :DDD Jag kom hem, tog en alvedon för att huvudvärken hade ökat. Sen solade jag lite och det var jätte skönt ! Sen packade jag till imorgon och för resten av veckan. Min familj och jag, plus typ 5 andra familjer ska till Schweiz under hela påsklovet ! Där ska vi åka skidor. Det ska faktiskt bli kul för att annars så åker man bara samma backar i Funäsdalen och Åre och allt sånt. Det är ju bra med lite variation :) Flyget går halv tio imorgon och det ska bli så mysigt att flyga! Älskar att flyga :D

Men ska göra nått annat nu, pusshej <3

Och ha en bra påsk allesammans :D

RSS 2.0