myskväll

Aloha everyone :)
Ikväll så har vi suttit hemma med David och Evelina. Vi åt väldigt god middag. Och jag har varit riktigt klantig denna kväll. Först hade jag ett glas i marken. Sen hade jag ut julmust över Eve och Mikaelas packning :( Och över hennes nya skidjacka, men jag fick bort typ allt. Det är bara några små fläckar som knappt syns. Hoppas jag... :'(

Vi satt inne på Fias rum och tittade på Distubia som var en väldigt bra film! Sen fotade vi lite och sånt. Hade massa kul :) Halv tio ungefär så kom föräldrar och syskon och hämtade dom och nu sitter jag och Sofia och tittar på Enchanted som går på tv 4 :)







Söta bilder huh? :D

Nu ska jag återgå till filmen!
Puss och god natt på er <3

Och imorgon så drar jag ifrån Borlänge och vidare till Funäsdalen :)


juldagen

Hej allesammans :D

Idag har vi inte gjort någonting verkligen! Har suttit på rummet och tittat på film. Det blev först The last house on the left och sen Eragon. Båda var bra :) Innan så tog vi också en lång promenad runt älven, alla utom mormor som var hos hennes mamma. Det tog ungefär en och en halv timme. Och det var väldigt skönt. Fast jag blev lite sömnig höhö...



Vi laddade också ner låtar och sånt på min iPod idag. Och vi skulle bara ha låtar, men på något sätt så kom också alla hennes bilder med. Och då menar jag alla! Så nu har jag 5414 bilder på iPoden :) Men vi ska fixa det imorgon för det är visst lite pinsamma bilder på David :O hahaha! :D Men det är ju också för att jag inte vill ha hennes bilder på den ;)

Just nu så håller jag på att kissa på mig och Sofia duschar. Plus att det bara finns en toalett i detta hus :( Men nu ska jag ner på toa :)

Puss på er! <3


dopparedagen!

Eller det är egentligen dagen efter dopparedagen, men skitsamma :)

Den här julen var nog den bästa av dom alla! Det har varit god mat, väldigt gott sällskap, väldigt kul att vi är här hos Sofia och Lasse och firar jul och alla fina saker jag har fått.
Fick en ipod, klocka, stickad tröja, två mössor, en halsduk, skidjacka och skidbyxor. Två skivor, en film, krämer, presentkort på ginatricot och pengar. Sen fick jag också ett par träningsbyxor ett par örhängen och en jacka. Det är vad jag kommer på nu och jag tror att det var allt också. Jag har haft en väldigt kul och skön kväll. Den har varit väldigt rolig och snäll :) Hoppas ni har haft en bra jul ni med!



Jag hade på mig en svart tajt midje kjol från ginatricot. En shorta från H&M. Ett linne och två par leggings. Och jag har inspererats av en tjej i våran skolkatalog för er som känner igen er ;) höhö. Sen hade jag tänkt att ha rött läppstift, men ingen hade och mitt var borta så jag sket i det. Sen hade jag en enkel halvuppsättning :)

Efter vi öppnat alla klappar så åt vi god tomtegröt. Sen gick jag, Sofia och Miccis upp till S:s rum och satte på Cry Baby. Ni vet filmen där Johnny Depp är olagligt snygg! Dog verkligen :( Nu ska vi lägga oss och imorgon bär det av till Kupooooolen! :D

God natt på er :)

lilljul



Go' kväll på er alla här i vinterlandskapet!

Ska bara skriva lite snabbt eftersom att jag vill hinna spela lite the sims innan jag lägger mig ;) haha!
Idag har det varit en ganska seg dag. Igår var farmor här, min söta lilla farmor som hade ont i ögat :( Vi bakade jättegoda pepparkakor och hon sov över. Dock så hann jag inte att säga hejdå till hennes på morgonen. De åkte kanske vid 10.
Idag har jag faktiskt åkt pulka. Fast jag åkte bara två gånger. Ingen förutom Fanny kunde så jag gick dit med min syrra. Okej, det där lät lite knäppt men det var så att innan så gick jag och Miccis till centrum för där kan vi möta Fanny tänkte jag. Men Fanny såg inte mitt sms eller något så när vi var klara med allt så ringde jag henne och då svarade hon och sa att aa hon inte hann och massa. Så hon stannade hemma.
Men det var i alla fall kul :)



Kvällen har också varit ganska lång. Kusinerna var ju här. Det var lilljul eller vad jag ska kalla det. Kändes inte riktigt som jul. Alls. Vi åt lax med potatis och lite gott efter. Sen var det ju julklappar i påsar, men de sparar vi ju till julafton ;) Men det var väl kul att träffa dom. Och mormor kom också hem ifrån Cypren idag så hon kom också hem hit. Hon var där i 6 veckor! Fett härligt alltså :)
Juste jag drömde att jag var i Thailand. Ganska coolt eftersom att jag drömmer att få åka utomlands haha.

Imorgon bitti åker jag (och familjen) till Borlänge där vi ska fira jul. Jag skriver kanske därifrån. Sen den 27:e så drar vi vidare till Funäsdalen där vi ska fira nyår. Sen kommer jag hem den 3:e eller någonting sånt! :) Så ni får ha en riktigt god jul och ett supergott nytt år! :) haha.

Puss på er! <3


chockad!

Titta vad jag hittade på aftonbladet.se :



Ofta liksom! Hon var ju så ung och allt. Jag gillade henne :( Och sen kanske man tänker att det är rykten men det står att hennes mamma hittade henne och att hon dödsförklarades på sjukhuset... Så det är nog ganska liten chans att det är ett rykte. Och om det är ett rykte så skulle jag göra bort mig med att skriva det här men jag tror inte att det är ett rykte!

Sorglig morgon :(

fjärde adent

Idag är det sista söndagen innan julafton! Och det är bara 4 dagar kvar. Shit va tiden går fort!

Igår kväll så var jag på middag hos Sanna och Munken med mamma och pappa. Sen drog jag hem till Jennifer där vi först inte gjorde så mycket. Det var jag, Jennifer, My, Moa, Fanny, Josse, Magda och Lisa. Sen ringde Adam till My och undrade om han och några till kunde komma över. Och det kunde dom. Det var Adam, Tobbe, Ille, Leo och Jesper. Vi satt och snackade ett tag. Busade runt lite i huset. Sen började vi kolla på supersugen. Och mitt i filemn så skulle Adam hem för hans mamma kom och hämtade han. Så vi hängde med han ner till stationen. På vägen så blev det säklart lite snöbollskrgi :) I samma veva så gick Fanny hem. Och magda hade redan gått. Men när vi kom tillbaka till huset så satte vi oss i tv rummet ogen men startade ingen film. Så vi gick upp till Jennifers rum där alla sov. Vi somnade kanske vid 5 och vaknade vid typ 11 eller något sånt.
Jag hade en väldigt kul kväll och det var kul att träffa lite nya människor :)



Ikväll så ska jag nog vara hemma och se på film. Kommer nog vara ganska trött eftersom att jag inte har svit ut helt under de senaste dagarna. Hoppas bara att det är en bra film på tv :)

Hoppas ni får en bra 4:e advent!
Puss!


snö

Gud va det snöar nu! Typ helt vitt när man tittar ut. Och jag är så himla glad för jag trodde aldrig att vintern skulle komma med snö och kyla för att vi har förstört så mycket. Men nu är det så himla kul! Och snö är verkligen magiskt. Helt underbart! Fast det är mindre underbart när det blåser kallt och är typ snöstorm...

Igår så var jag inte själv! :) Nej, jag spenderade kvällen/natten hos Erik, en kille i paralellklassen. Det var jag, My, Linnea Å, Fanny, Joar, Moa, Jennifer och Magda. Fast de tre som jag nämnde sist gick vid typ 11-12 på kvällen. Själv så gick jag hem vid kvart/tjugo i 5. När jag kom hem så var mamma och pappa inte så glada... Och då tänker ni säkert att jag borde ha sovit vid det här laget men faktiskt så vaknade jag kvart i 11. Och jag är en sån som inte gillar att sova bort dagen, även om jag inte har något speciellt att göra.
Som idag t.ex. så skulle jag ha åkt till stan med Rosanna. Men vårat busskort gäller ju inte då, vi har sånt där kort som man får från skolan så man kan åka till 19.00 och inte på helger. Så det ska jag göra på måndag istället.
Men idag så ska jag gå ner och låna om min bok bara för att komma ut lite. Sen hade jag tänkt att städa mitt rum. Ser hemskt ut!



Bild 1: Där satt vi hela kvällen. Såg på 1 film av 4 och åt gods tills vi typ bara åt för att.. Sen ser kanske My och Linnea som sitter och soer i soffan! haha söta.
Bild 2: Erik har två katter, den ena heter Ester och den andra heter Nemo Och det är han som är på bilden. As söt verkligen! Vill ha en katt :(


Men ni får ha en skön lördag så skriver jag kanske senare :)
Pusshej.

juloooov!

Helt otroligt hur fort allting har gått! Men det känns bra. Förlåt för att jag inte har skrivit på hela veckan men har inte haft orken att ens sätta på datorn.. Det har inte hänt sp mycket i veckan heller. Det var snöat. Massor! Och jag tror att jag är den gladaste personen på hela jorden! Och såklart har det varit lite snöbollskrig i skolan. Otroligt kul måste jag säga. Äen fast jag i början mest stod och tittade på. Sen kom jag inte i leken lite. Men bara halvvägs. Jag är inte en sån agressiv person.. Bara med mina vänner.
Sen så var jag och klipte mig och slingade håret. Jag blev väldigt nöjd! Det blev inte en såndär blond som alla tror att man fått, ni vet en sån där ljusblond. Mitt hår är lite mer guldblont nu tycker jag. Lite mörkare blond. Men aa, jag gillar det. Hon klippte inte så mycket, så jag ser likadan ut.
Och igår så åkte massa människor, inklusive jag med hem till Jennifer där vi hade det trevligt. Jag och Moa var där sist och jag sov över. Så jag har på mig bara Jennifers kläder. Förutom bh:n. Knäppt.

Idag har varit en underbar dag! En perfekt dag för att åka pulka i hackstabacken, eller att ha snöbollskrig eller ta en skönpromenad. Så efter att jag har butt om till lite mer gosigare kläder så tänkte jag ut en stund. Kanske göra en snögubbe? :) Och ikväll har jag inga planer. Eller jo att inte sitta hemma själv.

Nu kommer lite bilder från idag och sen säger jag Hejdå!



Det var många som uppträdde. Det var ett gäng 8:or, lärarna hade en improvisationsteater, kören sjöng och ett par modiga 6:or som sjöng för oss 9:or och 8:or. Typ alla blev kära i han som sjöng :)

Efter så samlades vi i ett klassrum där vi fick betygen och lite fika. Jag är nöjd för den här terminens betyg. Vill höja mig mer, men det är ju bra betyg. Fick 250 poäng.
On my way home.

Solen börjar redan gå ner så det är bäst att jag går ut nu innan det blir för mörk! :)

nu börjar slappa veckan

Med det så menar jag att denna vecka i skolan kommer att vara slapp. Det känns som en väldigt onödig vecka tycker jag. Eller för det mest ialla fall. För vi ska lyssna på gymnasieskolor som kommer till skolan imorgon. Och det är ju intressant. Men att hållla på att pyssla i grupper och sånt känns bara jobbigt och tråkigt och slöseri med tid. Men jag får väl hålla ut. Det är ju trotsallt bara en vecka, eller 4 dagar. Sen SLUT!

Kom ut från duschen nyss och jag ville bara hålla er upprätta om vad som händer. Idag har vi haft besök från olika yrken. Och på morgonen hade vi ju Lucia och det var ju kul :) Och det gick bra, tycker jag. Efter skolan så följde Rosanna och Ella med mig hem. Vi snackade en massa och baka kladdkaka. Och vi tänkte på att det var kladdkakans dag imorgon, men ingen kunde imorgon så vi gjorde det idag istället höhö ;)

Hoppas ni har haft en skön måndag, nu ska jag lägga mig och läsa!
God natt. <3

seg söndag

Åh! Varför är alltid söndagar så sega för? Har inte gjort någonting idag. Gick ner till centrum och köpte ett lucialinne. Sen senare ner till friskis. Annars har jag bara suttit inne hela dagen och känt mig värdelös.
Men jag tränade ialla fall och det kändes bra. Bastade sen också när jag kom hem. Nu funderar jag på om jag ska ha lockigt hår imorgon. Ska upp vid typ 6 imorgon! Ska vara i kyrkan klockan 7 och jag vill ha så mycket gjort tills imorgon som möjligt. Men jag ska nog ha det. Och det ska bli kul att gå lucia. Har inte gjort det på aaaaslänge!

Så nu ska jag borsta håret och börja locka håret lite.
Puss! :)


dagens låt



Hörde den nyss och tyckte att den var braa :)

dejten med ella

Hej! Nu snöar det igen :D Snön som kom igår stannade inte kvar och senare på kvällen så blev det regn istället... Men nus snöar det igen!

Igår så var ju jag med Ella. Vi åkte dit vid 5. Då letade vi efter lite julklappar. När vi var klara med det så tog vi ut biljetterna och då var de ungefär två och en halvtimmme kvar så vi gick och åt. För att tiden skulle gå fortare så gick vi till en affär, eller vad amn ska kalla det där man hyrfilmer. Vi gick runt och tittade massa och sen köpte vi godis. För det är där man kunde köpa lösvikt eftersom ica och allt sånt var stängt. Köpte ganska mycket. Har kvar som jag kanske äter upp ikväll :) Sen började bion och den var asbra verkligen! Hela boken var med liksom! Och jag önskar att Edward inte hade ringt :( Fast om han inte skulle gjort det så skulle det ju inte vara den här historien som är nu. Men ändå :(  Sen åkte vi hem. När jag kom hem så spelade jag lute Harry Potter och sen när jag gick och la mig så somnade jag dirket!



När jag vaknade imorse så hade jag velat ligga kvar ett tag till. Men för att inte komma hem allt försent från stan så gick jag upp. Gjorde mig klart fort som attan och hann med ett tidigare tåg. Jag åkte lite längre än vad jag brukar. Åkte in till Slussen och vandrade lite. Sen åkte jag tillbaka och kollade efter julklappar och lucialinne. Hittade ingenting i stan, men sen sa Linnéa att det fanns på Ica så när jag kom till Åkersberga igen så gick jag in på Ica och hittade en hel bunt. Och smart som jag är så tog jag inte med mig några vantar imorse för jag trodde att det skulle vara vamrt så jag har gått runt och frusit fingrarna av mig!
Sen tänkte jag att jag ville smaka någonting nytt, som jag egentligen vet att jag inte gillar. Jo jag köpte en mugg med Latte med smak av vit choklad och den var uräcklig! Smart va? Kanske för att jag inte hade socker i men ändå. Varför köpa kaffe när jag vet att jag inte gillar det?

Jag hoppas att ni har haft och kommer få en bra lördag!
Nu ska jag sätta på lite musik och städa mitt rum!
CIAO<3

the last day

Japp, det här var sista riktigt skoldagen. Nästa vecka är det bara slapp :) Fett skönt!

Idag så hade vi bara en lektion och det var i so på morgonen. Sen gick/åkte vi till kyrkan där kören och alla andra nior tränade till lucia. Det lät bra tycker jag och jag undrar om det kommer vara mikrofoner? För jag kommer såt längst ut på kanten så jag kommer garanterat höras mest av alla. Och Jennifer för hon står på andra sidan.
Imorgon ska jag in till stan och köpa lucia nattlinne och julklappar. Är inte riktigt klar ;)



Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Och det snöade! :D Helt underbart! Blev så glad så att det inte rä sant. Fast det var lite jobbigt när jag cyklade och snö i ögonen.

Nu är jag jättehungrig så jag tänkte ta en macka eller något. Sen ska jag ta en dusch för jag ska iväg till täby med Ella. Först ska vi julshoppa lite och sen ska vi på dejt och se på bio :D Jag vet att det kanske inte är den smartaste saken att göra på första dejten, men vi känner ju redan varandra :D

Puss och ha en bra fredag! <3

 
en bild på våra fina muffins som jag berättade om :)

thursday



ÅÅH! Såg ni Scrubs avsnitten igår? Jag fattar inte, var det där sista avsnittet någonsin eller var det bara säsongsavlsut? Någon som vet? För det var riktigt sorgligt när JD slutade på sjukhuset och när han såg sin framtid och så... SORGLIGT :(

Ikväll så skulle jag ha tränat, men jag kommer aldrig orka komma igång nu eftersom jag inte tränade förra veckan. Har ju gått till gymmet liiite grann den här veckan. Man jag orkar verkligen inte idag. Dessutom så tycker jag att det är lite sent att gå dit nu.
Efter skolan så hänge Ella med mig hem. Eller man kan ju säga att hon var hemma eftersom att vi är grannar :) Vi bakade till imorgon. Ni förstår att klassen ska ha ett bord på Berganatta för att samla in pengar till klasskassan. Så då bidrar vi med chokladmuffins :) I yberfina små påsar som Ella fixat!
Ella stickade också på hennes fina kofta som snart är klar. Hon är så himla duktig på textil så att det inte är sant! Den är jättesöt hennes kofta.
Hon gick hem för typ en timme sen. Då åt vi och snart ska jag och Miccis fortsätta med våran julklapp till vår söta framor. Hon ska få en tavla med bilder på oss och ett album med oss också. Det kanske låter lite själviskt, men vi ses inte så ofta... :/

Kvällen kommer jag tillbringa från Glee på 4:an. Hoppas bara att det går!
puss<3

wednesday

Stavas verkligen onsdag på engelsk sådär? Kommer inte ihåg hur det stavas...

Idag har det varit en ovanligt kul onsdag. Linnea Å och Moa var kul på draman. Sen var det god mat i skolan. Sen ritade vi lägenheter på no:n. Sen drog jag hem till Rosanna där vi pluggade och satt vid datorn och så. Det var kul och vi hade kul :) Knäppt va?

Idag är det ingen Grey´s anatomy så jag har ingen aning vad jag ska göra ikväll :( Och igår var det ingen Christine så jag blev jätteledsen! :( Och slutet på Desperete Housewives då? :O Och nu kommer det inte börja förns i mars ju. Åh, hatar när alla program slutar såhär på säsognen! Håller ni inte med?

Nu har jag inge mer att säga! Puss på er<3

pang prego

 

God Natt<3


monday

Yes. Och idag blev jag klar med min grythandske :) Den blev ganska liten, men söt. Och inte så jämna kanter och så... Men jag gillade den jättemycket! :)

Och jag skulle ha gjort omprov i morse, men igår kväll så glömde jag att det var halv 9 så jag satte kolckan så att jag kom i tid till spanskan som börjar tio. Så när jag sitter och äter frukost så kommer jag på det och smsar Mia och säger att jag glömde helt bort tiden och säger att jag gör proven på lektionen istället. Hann med nästan hela noprovet, har några frågor kvar och sen har jag B-delen på matten kvar. Tänk om jag hade gått på omprovstiden! Då skulle jag ha varit klar :'( Gud va jag är glömsk!

Men annars så har dagen flutit på somvanligt. Inget speciellt har hänt. Ganska långtråkig dag faktiskt...

Nu ska jag göra något annat. Pusshej!

god natt



Ville bara säga att jag har haft tråkigt idag. Så nu ska jag lägga mig och plugga, har matte- och noprov imorgon. Sen ska jag läsa och skriva lite i min kalender :)

Så jag skriver kanske imorgon =) <3

LA Gigolo



Den såg jag nyss. Och Ashton Kutcher var sjukt snygg med as snygga kläder och as snygg kropp och ja, allt! Filmen var bra. Den slutade konstigt. Men det är kanske för att vi är sp vana att se filmer som slutar lyckligt och att tjejen får killen och tvärtom. Den här var lite med verklighets trogen. Typ.

Har suttit nu en stund och fixat lite med min uppsats, är inte helt nöjd med den men ska fila lite på den imorgon. Då ska jag ocksp plugga massa!

Nu ska jag se en annan film som börjar på kanal 6 med Jennifer Aniston om jag läste rätt :)
puss och ha en fortsatt bra kväll :)

julmarknad

Hej!
Förlåt för jag inte har skrivit på hela veckan, men har haft ganska mycket plugg. Ska ha två omprov på måndag och då ska också en uppsats också vara inne. Sen ska vi ha två läxförhör och en redovisning. Jättekul! :)

Igår så åt jag, pappa och miccis på indiska resturangen i centrum och det var aaaaaasgott! Sen hyrde jag och pappa 4 filmer och vi såg två idag och jag ska kanske se dom andra två.. Vet ej.

Idag så var jag på julmarknaden. Mia har bett några från kören att gå dit och sjunga lite julsånger. Det var jag, Moa, Jennifer, Linnea Å, My, Magdis, Anna B och Emma L-F. Det var inte bara vi som spelade och sjöng utan också så var en kille som heter Jonathan där som Linnéa och några adra känner som också sjöng där. Och han var jätteduktig! Verkligen :) Vi sjöng lite överallt och sen satte vi oss ett tag i fiket och snackade massa. Det var riktigt mysigt :)
Jag kom på då att det kanske skulle vara ett bra ställe att sommarjobba på? Ska skicka en ansökan sen när jag kommer hem. Man måste ju vara ute i god tid ;)

Ikväll så ska jag nog se till att göra klart min uppsats om stamceller och sen titta låte på film och sitta lite vid datorn. Imorgon ska jag kanske till julmarknaden igen. ast jag vet inte... Har inte riktigt bestämt mig.

Men nu ska jag sätta mig och råplugga en stund :) Puss!

bra start





När jag vaknade imorse så var det 10 minus ute! :) En bra start på månaden och jag hoppas, verkligen att det håller i sig och att det kommer mysig snö! :D

Igår tog jag svinsprutan och det känns som att jag inte sovit en blund i natt! På kvällen kände att jag hade lite ont i huvudet och sen vaknade jag på natten och kunde inte somna om. Och jag är ganska säker att jag hade feber inatt, inte så hög men jag hade feber. Så på morgonen tog jag tempen och jag hade 37.4 grader. Men jag gick till skolan och direkt när jag kom ut så blev jag jätteglad av kylan! :) Och i skolan så har jag varit trött och hängig och nu har jag ont i huvudet. Trodde inte att jag skulle påverkas så mycket, men jag gjorde det...

Ikväll ska jag bara ta det lungt. Nu, snart ska jag ner till centrum och möta Miccis där vi ska kolla julklappar och sen ska jag hem och plugga, kanske ta en lite promenad för att röra lite på mig och sedan Grey´s :D

Puss på er!


första december



Hello boys and girls!

Idag tog jag svinsprutan. Fick typ hjätrklappning innan för jag blev nervös för att alla andra blev det :( Men jag kände knappt när hon stoppade in sprutan eller när hon sprutade in vätskan... Men nu är jag öm! Så jag gick inte på träningen.

den här eftermiddag har varit ganska mysig. Jag tände lite ljus i köket när jag kom hem och satte på radion. Sen la jag fram läxböckerna och började jobba. Fick inte ås mycket gjort i No:n, som vi by the way ska ha prov på på trosdag!!!! :O. Men jag blev klar med mattekapitlet och jag har skrivit ut våran (min Fannys och Rosannas) spanska text. Så just nu är jag ganska nöjd med mig själv :)

Ja, ikväll blir det att sitta framför tv:n för dtat, desperata hemmafruar och Christineeeee! Så mysigt jag kommer ha det! :) Hoppas ni får det lika trevligt!

Pusshej!


RSS 2.0