090228

Har fortfarande pyamasen på mig... Vi sov till 11, kollade på den nya Friday the 13th, gick ner och åt. Sen tittade vi på Amusment som var typ värsta psykopat filmen ;O Men den var bra.. Eller bättre än den andra :P Den hade både bra handling och bättre ljud och skärpa. Jag vet inte vad vi ska göra idag... Hoppas att det vi gör blir kul iaf ^^

Igår så var vi i Romme igen och då mötte vi Adde och hans friend Mattias. Vi åkte hela dagen och i slutet på dagen så mötte vi David och åkte med han. På kvällen så kom Eve och hennes pappa och hämtade oss för vi skulle till Kupolen. Och det var verkligen svin kallt ute ! Där mötte vi David och några av hans kompisar, satt på donken och sen skulle hans kompisar dra och då vart det bara jag, Sofia, David och Evelina kvar där och vi hade det sjuuukt kul :D Vi stannade kvar till typ halv 11. Då tog vi bussen hem och när vi kom hem så la vi oss vid tvn och Sofia somnade.. Inte konstigt :)

Juste, efter romme så var vi helt jätte trötta och då gjorde vi typ skit goda chokladbollar som var helt kladdiga inuti ! Skit goda. Ska ta receptet till dom (a)

Fint väder hela dagen och goda chokladbollar ;)

Åker hem imorgon det det suger, pusshej.


bio och romme

Hejsan !
Igår kom vi hem så sent så jag hann aldrig skriva. Igår efter att vi hade kollat på tv och sånt så gick vi till Kupolen och mötte Viktor och David. Vi runt i kupolen och tillslut hamnade på donken x) Som alltid ! Vi gick därifrån vid tio över 8 och vi skulle vara där 20 över så vi fick springa en bit och det var inte kul ! När vi kom fram så tog vi ut biljetterna och köpte en läsk att dela på. Flimen var skiiiit bra och jag tycker att alla ska se den ! Men det är gråtvarningar, för den var sorglig i slutet. Men i början så var den ganska rolig :) Sjukt bra helt enkelt ;)
Vi kom hem vi 23.00 och då hoppade jag direkt in i duschen, för jag hade både smustigt hår och det var helt fullt med hårsprej ! Det var skönt och direkt efter det så gick vi och la oss för vi var helt slut och för att vi skulle upp tidigt idag :)

Vi vaknade vid 8 fixade oss och åkte iväg. Vi var där hela dagen och ska vara det imorgon igen. Idag hade vi det kul i backen och jag tog lite bilder som kommer här nere ;) Skit fint väder var det också ! Men det skiftade från molnigt och snö till sol och fint... Och det var mindre bra enligt mig ^^ Vi skulle också träffa Eves kompis, men han kom inte.. När vi kom hem så la jag mig vid tvn medans Sofia spang runt i huset och fixade sig xD I sista sekund så satte jag upp håret och satte på lite mascara. Sen fick vi skjuts till Kupolen och där blev det en t-shirt från Ginatricot :) Vi gick till Willys och köpte lite godis också (a)




Ikväll blire väl kortspel med Lasse och mormor som just kommit x)

Men nu måste jag gå och äta, hare bäst <3


090225

God morgon ! :)

Idag så har det inte hänt så mycket. Eller vi skulle ha åkt skidor, men vi gjorde aldrig det för att det var tydligen dåligt väder, men det blev väldigt fint senare... Och vi ska kanske till Vassbo :D

Igår så gjorde vi pepparkakor. De två första plåtarna blev helt förstörda för att vi råkade bränna dom xD Men några blev fina :) När Eve kom så hade hon klippt sig. Det blev jätte fint ! ;) Sen gick vi upp och gjorde i ordning oss, vi skulle bara ta på oss lite kläder och typ kladda på lite mascara för vi skulle till kupolen :) Men först så skulle vi till Evelina för att jag skulle låna Albins busskort. Sen gick också Eve och Fia på toa ^^ Så vi var på kupolen vid halv 8 :P När vi kom hem så åt vi pizza och Eve åt och sov över. På kvällen så hade vi kul vid datorn och efter en stund gick vi ner till tvn och kollade på Hannibal, som var väldigt äckligt. För jag och Fia hade precis tagit en choklad bit när en killes tarmar åkte ut x) Mysigt värre... Och sen bjöd och Hannibal en pojke på stekt hjärma. Hemskt tycker jag, uusch :((( Medans jag och Evelina låg och kollade på det så satt Fia ute i köket och snackade med Adde i telefon x) Det snackade i typ 2 timmar :O Och han somnade typ 5 gånger xd haha !



Eftersom att vi skulle ha åkt skidor idag så gick vi upp kl typ halv 10 och det var inte mysigt ! Efter att Evelina hade gått så tittade vi på The grudge 3. Den var bra, men det konstiga var att den handlade inte nått om den andra filmen.... Och det var inte så bra tyckte jag :P Sen har vi bara legat där nere i soffan och kollat på Nikelodeon xD

Ikväll så ska jag, Cornelia, Sofia, Stefanie och Elin gå på bio och kolla på I taket lyser stjärnorna. Jag hoppas att den är bra, för det verkar som att den är det ^^
Ska klä på mig nu och Sofia sitter och kammar ögonbrynen?! haha sötie :D

Pusshej <3

fettisdagen

Hejhej !
Idag så är det fettisdagen. Lasse är borta och köper semlor som vi sen ska äta :) Idag så har vi inte heller något bestämt. Vi ska bara vara hemma, Eve kommer hit snart efter att hon har klippt sig. Då ska vi typ äta semlor och sen i kväll så ska vi typ baka pepparkakor x) hahah. Eller så gör vi det imorgon... Som sagt var så har vi inget bestämt :P

Igår så gick vi ju till Kupolen och jag köpte ett diadem. Sen mötte vi David och vi satte oss på donken. Men det var tråkigt där så vi gick hem till Sofia och där kollade vi på If only och den var väldigt bra och sorglig ! :( Men David åt här också och Lasse typ höll på och bara babblade på om massa xD hahahah fett kul det var xP Han typ sa att vi högg massa ved och sånt xD HAHAHAHA !

Efter vi sett klart filmen så gick vi ut typ runt i Borlänge för vi hade tråkigt. Efter ett tag skulle David hem så vi gick med han till bussen och när han hade åkt så gick jag och Fia till donken och köpte pommes (a) haha. Tjockisar, jag vet.
När vi kom hem så var klockan typ tjugo i elva och vi ville inte gå och lägga oss. Så vi gjorde oss i ordning och satte oss till ro i soffan och kollade på Masjävlar som är en väldigt konstig film x) Vi båda somnade, men Sofia vaknade någon gång och tyå väckte mig så gick vi upp och la oss :)

Men nu ska jag ner till Sofia och vara lite social ;) Pusshej <3


090223

Snart så ska jag och Sofia gå till Kupolen och möta David. Och jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men det får vi se då :)
Igår så hade vi det jätte mysigt ! Vi såg på någon skräckfilm som jag inte kommer ihåg namnet på :) Evelina och Sofia sa att man inte skulle fatta den men det gjorde man.... Men den var ganska bra lite konstig kanske x)
Och ikväll så ska vi se på The Grudge 3 :DDD Har bara sett ettan och tvåan ;)
Men nu ska jag gå och fixa mig, pusspuss.


090222

God dag gott folk ;D
Idag så har vi inte gjort så mycket.. Vi var på kupolen en sväng och där köpte jag en hårklämma. Hittade massa fina saker, men jag har inte råd :'( Jag hara 160 kr och det är tråkigt för jag kan inte köpa nått ! Och nu så ska vi typ städa och vi har tagit lite kort och sånt :D
Ikväll så kommer David och Eve hit :) Vi ska se på film och mysa lite. haha ! Sofia min lilla sötnos  :d <33333333



Love, Lovisa


ridutstyrsel i melodifestivalen

Var det någon som såg melodifestivalen? I sånna fall så kan ni inte ha missat Alexander Bard ! Han brukar ju ha shorts på sig, men den här gången så var han duktig att ha nått "normalt" på sig (med normalt så menar jag det som de andra hade på sig). Men i stället så hade han en ridhjälm, ridspö och ridstövlar. Liksom han är kind of weird. hahah liksom ridhjälm?!?! JAG DÖR XD



Men vad tycker ni om att Molly Sandén och E.M.D gick vidare då? :D
Pussisar <3

hos Sofia

Go' kväll :D

Vad hade ni tänkt att göra den här sköna lördagskvällen? :) Själv så ska jag, min familj, Lasse och Sofia tjocka oss och äta god mat, titta på Melodifestivalen och äta massa godis och chips (a)
Under dagen så var vi i romme. Det var väl roligt. Lite senare så mötte vi David och åkte lite med han men vi skulle hem så fort så vi hann inte åka så länge :P Vi skulle bort för vi skulle bada på Agua nova. Det var kul och vi såg några snygga pöjkar ^^ haha.

Igår när vi hade kommit fram så gjorde jag direkt iordning mig för att vi skulle på Coz. Det är typ som ett disco för 7-9 (årskus) så det var typ bara fullt med massa fjortisar. Men där träffade vi David och några av hans kompisar och dansade hela natten lång ! Skoja, men vi dansade till 12. Och det var faktist :D Det var jag, Sofia, Cornelia och Evelina som gick tillsammans :) Fina flickor det !
Tog tyvärr inga kort men vi kommer att ta massor av andra bilder under veckan :) Pusscaio <3

stress

Hej !

Kom just hem från skolan. Jag racade hem. Pappa kommer ju och hämtar mig vid 4 för att vi ska till sofia :D Happy !
Idag så började dagen med att jag vaknade av mig själv kl 7. Inte vet jag varför :O Sen cyklade jag och mötte Rosanna. Första lektionen var idrott. Idag så var det Jennifer och Magda som hade uppvärmningen :) Sen så skulle hälften av klassen till gymmet och Daniel förljde med för han skulle visa vad man skulle göra och massa. Så vårat tjejgäng hade hela salen för oss själva. Fast vi gjorde toppsboll. Och vet ni hur jobbigt det var eller? :O Brukar inte vara ett dugg jobbigt :P Sen hade vi teknink och det var lika meningslöst som det brukar vara. Varför har an ens det? -.-
Och sen hade vi spanska. Och Helena stod där framme och malde på medans jag och Rosanna hade det lite roligt där vi satt ;D Vi hade lunch och sen skulle Rosanna skriva sitt CV någonstans där det fanns en utskrivare, men ingen skrivare funkade så vi kom typ 40 min försent (a) Sen hade vi matte och jag satt och solade mig i ett fönster hela tiden :) Eller asså det var sol utanför :P höhö. Men när jag gick så blev det massa kramkalas :D Eftersom att jag kommer vara borta hela den här veckan :P Och Moa, jag kommer faktiskt sakna dig också :) <3 Och er andra med !


Såklart när det är fint väder så ska jag sitta i en bil hela dagen ! Fast jag ska inte klaga för jag ska till Sofiaa :D

Igår så var ju jag , Rosanna och Emma och tränade. Och när jag var på väg att möta Rosanna så gjorde jag en vurpa ! En sån där äkta bananhalkning xD Jag blev typ fett chockad och ba "oj, oj" för mig själv ! hahahah xD

Men nu måste jag packa och massor !! Kommer sakna er massor !!

PUSSSS <3

090219

Heeej bloggen :D

Kom nyss hem från skolan. Jag, Emma, Linnéa, Ella, Rosanna, My och Jennifer stannade lite längre i bildsalen för jag, Emma och Jennifer skulle göra klart vårat spel, och det blev klart. Sen satt vi och målade våra läppar :) haha det blev fett snyggt ;)

Idag var ju vi på Solskiftet och det var lite pinsamt ! höhö. Innan var jag typ jätte nervös. Jobbigt.. Sen såg jag några som jag kände. Eller visste vilka de var :P Som tex min gamla granne och en kille från när jag var liten och några till.

Bilder ifrån idag.

Det första läpparna är mina, sen Linnéa och sista men inte minst Emma :)

Ikväll blire träning, puss <3

kvällens gång

Kvällens träning var inte så intensiv. Man kanske inte ens kan kalla det träning för jag gjorde typ ingenting. Jag sprang i 10 minuter, gjorde lite styrka, strechade och åkte hem. Men jag hade tänkt att göra 10 minuter åt gången, men det funkade inte riktigt. Men nu har jag kommit på en ny taktit ;) höhö. Men nu har jag så sjukt ont i ryggen och kan knappt röra mig så jag ska se på Gery´s anatomy som börjar om några minuter :D

Ska bli så skönt för imorgon så har jag sovmorgon och då ska jag sova till hela halv 8 ! :) Mycket skönt !
Nu börjar det ! Får inte missa nått :D God natt <3


utmanad

Jag har blivit utmanad av Linnéa

Så här går utmaningen till:
 · Gå in i mappen där du har dina bilder

· Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

 

· Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

· Utmana (sex) andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade

hahah det är Emma, Cattis och Olle som ligger lite där i kanten :P

Jag utmanar:

INGEN !


090218

Förlåt för att jag inte skrev nått igår, men jag hade en dålig dag. För det var så att jag trodde ända sen på morgonen att den dagen skulle bli en oturs dag och lite av den blev det. För efter skolan så skulle jag gå hem, sitta vid datorn, blogga, plugga lite och sånt. Men sen fick jag tyå värsta damp på min dator för att den bara hackade upp sig hela tiden och samtidigt så kunde jag inte ett matte tal och då blev jag ännu argare (a) haha men då frågade Rosanna om jag ville komma över och då gjorde jag det, eftersom att jag vet att hon alltid gör mig glad :D SÅ jag gick till henne, blev på bättre humör och vi pluggade lite :)

Vid halv åtta så tränade vi Station och det var skit jobbigt !! Jag höll på att dö. Först vare uppvärmning och sen är det massa olika stationer man ska göra där man tränar alla muskler i korppen. Och på en sak skulle man gå ner men benen och då fick jag jätte ont i min knä ! Tror att det är nått fel med dom :o Sist så var det kondition och det var också skit jobbigt ! Men det var så värt det ! Vi strechade inte så mycket så idag har jag lite ont i rumpan haha xD
Lite senare idag ska jag gå ner och träna igen :)

Idag så var allt bara bra. Hur har eran dag varit? :) För jag var glad imorse och jag hade pluggat till so-provet och provet gick också bra, svarade på allt förutom en fråga :D Det var inte heller någon barnteater eller musik så vi fick sluta tidigare och nu är jag hemma och ska sitta vid datorn och plugga lite :)

Imorgon ska vi till Solskiftet. Vi ska dit 11 och sen till skolan kl 1 och då tycker man ju att man får sluta, men nejnej ! Vi ska gå klart -.- Suck !

Hare bra, pusspuss <3


090217

God dag :)

Äntligen sittar man vid en dator och det är inte vilken som helst utan skolans datorer som verkligen suger !

Igår slingade jag ju håret och det gjorde så jäääkla ont ! Ni vet en sån där ful mössa hade jag som man tar upp håret genom små hål och mitt hår är verkligen inte gjort för det ! Det bah tovade sig hela tiden och jag blev så himla arg och typ började nästan gråta ! Men resultatet blev fint :)

Och i Lördags så hade vi det jätte kul hos Magda ! Vi lekte lekar och åt god mat och snacks. Fast jag hade ju varit hos Jacob och Emma innan och ätit massor av kakor och tårtor så jag höll på att spy ! Men jag tog lite mat ändå :) Och innan, det var så kul, så skulle jag och ågren till kyrkan och möta några andra där för de var på en gudstjänst. Men först så var vi vid fel kyrka x) Så vi åkte till rätt kyrka. Där vare några som sjöng. Men det var inte bara svenska utan också finska ! :O Så vi fick sjunga en psalm på finska xD HAHAHA ! Det var jätte svårt.
På söndagen stannade jag och Linnéa kvar extra länge och vi spelade monopol och den försvunna diamanten. Det var mysigt. Och på morgonen så tittade vi på Anastasia och den var så himla bra ! Och den gav mig så många minnen från när jag var liten och var hos Sofia för vi brukade alltid titta på den :D Och nu när jag är inne på ämnet "Sofia" så ska jag till henne på fredag (ÄNTLIGEN) och jag ska vara där tillsnästa söndag :D Gud va kuul !

Men nu ska vi ha lunch hare gott <3

Inget internet

God kväll. Vi går inget internet, som vanligt så jag ska bara skriva lite snabbt på mobilen om vad som händer. I lördags så hade jag fullt ups med massor av kalas hit och dit och samma sak var det på söndagen då jag kom hem typ kvart i 8 från en kusin träff. Och idag går jag skingat mitt hår blondare och jag blev jätte nöjd faktist :) det blev kanske ytterst lite orange aktigt men jag gillar det ändå ! Jag där skriva lite ner sen och lägga in ner bilder när jag går internet. men nu ska jag sova, god natt<3

alla hjärtans dag

God morgon ! :)
Rosanna sov ju här och vi hade det hätte trevligt igår ! Vi snackade och vi var inne på facebook och gjorde massor av saker där och var typ mest inne på datorn. Det blev ingen film dock. Men det blev glass och chips :P Just nu så duschar Rosanna och mamma är jobbig som damsuger i mitt rum -.- haha hon är fett noggran bah damsuger i kaffemaskinen?! vem gör det liksom? haha ! 

Idag så ska jag först till Jacob och Emma för att de har fyllt år. Sen så ska jag såklart till Magdas fest :)

men nu ska jag duscha och göra mig iordning, får skriva mer sen :) puss <3

nothnig changes

Inget händer ! Jag har bestämt att jag ska göra massor av saker, men inget har blivit av ! Jag ska till exempel göra nått åt mitt bedrövliga hår. Sen ska jag också köpa en plattång. Och det är massor mer ! Men inget blir av. Och tillexempel tiden. Den står stilla ! Vi är fast här, i den här hemska vintervärlden föralltis känns det som. Vill bara ha sommar föralltid så kan man vara brun året om, inte ha några finnar året om och ha massor av fina sommar kläder året om ! Vi får se vad som händer med det, det kanske blir ändring på det... Men jag ska i alla fall innan jag dara upp till sofia (20/2-1/3) så ska jag ha fixat mitt hår i varje fall.
Sen får man inte heller veta något om vad som händer om Australien, ska vi dit eller inte? Allt ska ta sån tid och det vill jag inte ! Hatar tiden ibland. Allt bara segar med den. Och när man väl har kul och allt är bra så går den för fort ! Jag hatar pengar också just nu för att jag inte har några och för att man måste ha pengar för att köpa saker...
  

JAG VILL BARA HA ALLT DET HÄR NU !


090213

Goddag alla människor !
Idag är det fredag och det innebär att Rosanna och Ella ska sova här :) Eller Rosanna i alla fall. Vet inte om Ella ska. Så ikväll så blir det mysigt med glass och kanske lite chips, filmer och tjejsnack :D

Och imorgon så börjar min dag med att jag ska till kusinerna vid någon tid och sen på kvällen så ska Magda ha födelsedags fest och då ska vi äta där och ha jätte kul med sing star och hela alltet ! :D Efter skolan så skulle ju jag och Rosanna gymma, men det var en tant i receptionen som sa att vi hade fel kort och att vi inte fick gymma så då följde vi med Moa, Magda, Linnea och Linnéa till centrum för där skulle de köpa godis. De köpte två helfulla godispåsar och två chips påsar och sen skulle de hem till Magda och göra en tårta ! :O Fatta va tjockisar vi kommer vara imorgon xD haha !
Vi får rulla hem xD Men det kommer att bli gott och rooooligt ! :D

När jag kom hem så var mitt rum jätte stökigt -.- Och det är inte klart än :( Jag ska städa min byrå, byta lakan (har inte gjort det sen i julas ;o) och sen ska jag kanske rensa i min garderod. Jag hade också tänkt att göra de 4 (!) matteläxorna som ska ha gjort för nån vecka sen... Har inte haft tid eller ork till det. Suck... Orkar verkligen inte ! ;(

Puss på er <3

myskväll

Nu sitter jag och lyssnar på musik, Chris Brown :D <3 Under dagen efter skolan så har jag inte gjort så mycket mer än att jag har kollat på Gossip gril för att det är så bra och jag älskar han som spelar Nate, han heter något med Chace C nått xD Men han är ju fet snyyyyygg :D Men nu är första sesången klar :( Och nu har jag inget annat att kolla på :/ Eller jag tror att den är slut.. Aja, sen så kom pappa hem och då skulle han åka och handla och då hängde jag med han och vi typ storhandlade till bl a till fredag då vi ska äta tacos här hemma :) Då ska också Miccis kille Niklas (eller med c vet ej) ät här. Kul ju :)

När vi kom hem och hade packat upp all mat och sånt så föreslog pappa att vi skulle göra en fruktsallad,och det är ju klart att man aldrig säger nej till fruktsallad så då gjorde vi en jätte god :D Vi hade grädde (a) haha men jag och Rosanna ska träna imorgon :) Läääänge får vi hoppas. Har inte gjort det på hela veckan, och för att något ska hända så ska man tydligen träna 4 gånger i veckan :O Och den här kommer jag ha tränat 3 för jag ska ha karate och gymnastik på tisdag också.. Men jaja ! Det är ju typ det ända jag skriver om i bloggen känns det som :O Sooooooooorry !

Men nu tror jag nog att jag ska lägga mig :) God natt <3


090212

Kom typ hem från skolan för typ 40 minuter sen. Innan så tog jag en banan och så läste jag lite ur en bok som jag fått låna av Ella som hete Mina hemligheter och som verkar väldigt bra :D

Idag har jag varit ovanligt trött... Jag brukar inte vara så trött, men idag så var jag det. Min första lektion var Engelska, då vi hade prov och jag svarade på alla förutom den sista och där kunde man få 10 poäng på (?!) så jag tycker väl att det gick ganska bra. Sen hade vi So där vi läste :) Sen typ spanska där vi bara babblade om samma saker som jag inte riktigt lyssnade på... Sen hade vi läxförhör och jag hade inte riktigt pluggat på dom, men jag hade hjälpt andra att plugga så jag fick 6/7 :) Och dom där läxförhören är inte heller så viktiga :P Våran sista, eller mig sista lektion var träslöjd och då satt jag, Linnea och Jennifer i korridoren och gjorde massor av frågor till vårat spel (Fanny var också medoch hjälpte lite). Vi har faktist kommit väldigt långt ;) Fast efter spelet så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske en ljustake till mamma? Ja, vet vet vi får se vad det blir :)

Men nu ska jag se Gossip Girl, Puss&Kram / l


Magda 15 år !!

Idag så fyllde Magda 15 år :D Kul ju ! Och vi firade henne med tårta och sång i skolan. Det var så att mellan Non och Son så hade vi 25 min rast och innan så hade Jennifer och några mer gått och köpt en tårta till lilla (eller stora) Maggie :D Så vi hade lite tårtkalas i Oasen :)

Efter skolan så följde också jag, Linnea, Linnéa och Rosanna med Magda hem :) Och där åt vi också tårta och tog massa fina bilder med hennes nya och fina kamera :D Den var fett fin ! Btw så är min kamera sönder.. Men jag köpte den ju någon gång i maj eller april så vi ska lämna in den på garanti ;P haha hoppas att jag får en helt nya, likadan kamera för jag tappade den också en gång i Malaysia i den sen så den har typ värsta märket efter det xD

Jag och Rosanna skulle ju träna idag, men det blev inte så för att jag slutade mycket senare än henne och sen ville vi ju med hem till Magda eftersom att hon fyllde år :D Och juste, idag så fick jag träffa Jennifer för första gången på typ mer än en vecka och innan hon åkte till Sälen så hade hon klippt sig och gjort slingor så hennes så var jätte fint och det såg ut som att håret var solblekt och då ville jag ännu mer ha sommar ! :(

Ååååh ! Jag hatar den här terminen just för alla dessa prov ! -.- Vi har typ haft prov varje vecka sen vi började ! Och imorgon ska vi ha engelska prov som jag inte kan och sen på fredag ska vi ha No prov, fast då får man ha med sig bok...

Men nu måste jag gå och plugga engelska ! pusshej <3


utmaning

Jag har visst blivit utmanad av Josse ;)

Regler:

1. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.

2. Länka sju personer i slutet av ditt inlägg som du vill ska anta utmaningen.

3. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade.


1. Jag har varit i 13 länder
2. Jag har aldrig flyttat i hela mitt liv !
3. Jag har aldrig färgat mitt hår (bara tonat och slingat och det räknas inte)
4. Jag har känt Emma sen dagis
5. Jag har gått på dans, ridning, tennis, trampolin och gymnastik
6. Jag har aldrig brytit något ben
7. Jag ÄLSKAR att lag och äta mat (a)


Jag har utmanat; Rosanna , Ella , Emma


trött som en bäver

Kom typ nyss hem ifrn friskis -.- Är trött och ska gå och duscha och jag är ledsen för att jag inte har en plattång för att mitt hår kommer stå åt alla håll när jag vaknar imorgon eftersom att jag kommer somna med böltt hår ! Jag blir så arg på mina päron för att de tyckte att jag inte skulle önska mig det i julklapp för att det bara förstör mitt hår -.- Jobbiiiiiiga saker !
Men snart ska jag köpa en egen, för egna pengar ;)

Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag plugga massor av engelksa och läääsa ! :D
pussar / l


Lite cp bilder ifrån idag ;D

"plugg"-dag

Hehe, som ni kanske förstår så blev det inte så mycket pluggande idag xD Först så gjorde vi typ inget, men sen satte vi oss vid datorn och sen ville vi helt plötsligt baka, så jag och Ella gjorde en kladdkaka och Rosanna gjorde chokladbollar. Sen så blev Ella helt jätte sprallig och jätte knasig ! haha inte ovanligt för att vara Ella. Hon sa att hon var jätte arg och började slå på sig själv med min toffel xD haha och sen pratade hon med Rasmus på msn, spegelvänt och hennes ursäkt för att hon gjorde det var att hon var arg xD HAHA ! Du är så rolig Ella :D <3

Men nu ska jag och Moa gymma ;D
Lycka till säger vi till det ! <3

(bilder kommer sen)

tionde februari

God morgon sötnosar !
Idag så äre plugga som gäller ! :( Jobbigt. Men jag har faktist fått ut mina bokanalyser som jag blev klar med typ kl 1 inatt xD De blev ganska bra hoppas jag, för jag gjorde om flera gånger ! Men jag ska ju göra fler också :P

Idag idag så vaknade jag vid 10 och då gick jag upp direkt för att jag kände mig så äcklig så jag hoppade in i duschen och stod där ett bra tag så varmvattnet tog slut xD haha , men skönt var det ändå ::) Har inte hört något från Rosanna än troligen så sover hon, men hon får komma när hon vill ! :) Vad ska ni göra idag? Ska ni göra något kul? :)

Men nu ska jag kila vidare och gör scones :D
Love / L


gg-maraton

Hello dudes !
Hur har erna dag varit? Bra, dåligt? Själv så har jag haft en väldigt skön dag :) Jag var ochs shoppade med söta Rosanna, när jag kom hem så var jag helt själv, jag har inte fått någon skäll, ingen är sur på mig och jag mår hyfsat bra.
Vad tycker ni att det låter som, bra eller dåligt? Nu kanske ni tycker att jag ör lite konstig nör jag stller massa knasiga frågor men jag är helt enkelt helt uttråkad !
Den här kvällen så har jag underhållts med att kolla på Gossip Gril (GG). Det är faktist ett bra program ! Och det ska jag följa. Fast jag måste se klart alla första säsongens avsnitt, eftersom på tv så går andra säsongen :P haha jag gör en liten Moa här, eftersom hon håller på hit och dit med Desperet housewifes och One Three Hill och massa annat xD Jag har sett 3 eller 4 avsnitt den här kvällen, och igår såg jag 3.
Egentligen så ska jag läsa ut Eclipse nu men jag har inte ork att stiga upp från soffan och hämta boken :( Jag har bara epilogen ni vet det allra sista kapitlet kvar, sen ska jag skriva en bokanalys på både svenska och engelska så att jag gör två flugor i en smäll, som man brukar säga xD
Men jag vet fortfarande inte vad jag ska prata om på Dramat ! Och det börjar dra ihop sig nu :S Att prata om mina resor verkar väldigt tråkigt ! Vi har liksom inte gjort mycker mer än att ha badat och solat. Så det finns inte så mycket att prata om det. Jag och Moa pratade om det här i fredags på tekniken, men vi kom inte riktigt fram till något, eller vad jag uppfattande det som. Har ni några tips så ge mig verkligen några för det står helt still i mitt huvud ! :)

Men nu ska jag pallra mig upp ur soffan och hämta min boken och läsa klart :) pusshej <3


nu kanske ni har en aning om hur mysigt jag har det ;)


täby med rosanna

Tjenare bloggen !
Idag så vaknade jag 12 och jag och Rosanna skulle till Täby så jag fick skynda mig lite så att vi inte skulle komma iväg försent. Så jag hann duscha, föna håret, leta efter kläder och sminka mig på en timme ;Ó Det är inte många som skulle klara det ! haha. Iaf så blev det lite krångel i början också kunde vi inte bestämma oss om vi ville till Täby eller stan eftersom att det var så fint väder idag, men vi åkte till Tbäy för det är mycket kortare dit. Och jag är glad för att vi valde Täby för att det blev svin kallt under dagen :) Rosanna köpte massor av fina saker och jag köpte inte så mycket för jag ska spara och jag hade inte så mycket :P Men jag köpte ändå ett linne och ett par örhängen :)


Det var jätte fint väder på morgonen ! Hoppas att det blir så imorgon :)


Örhängen från H&M för 29.5 kr :)         Linne från BikBok för 99 kr ;)

Linnet kanske ser lite tråkigt ut på bilden, men det är finare i verkligheten :P

Imorgon så blire plugga, plugga och mera plugga här hemma hos mig ! Det ska vara jag Rosanna och Ella och vi ska plugga en massa och så ska jag kanske ha gjort lite the och scones så att det blir lite roligare :D haha !

Pusstjao <3

tjejmiddag hos fanny

Goddag sötnosar !

Igår så var det tjejmiddag hos Fanny :) Det var jätte mysigt och vi tittade på film och åt massor av godis och chips så man blev helt död ! Vi kollade på The Wrestler (stavning??!) och Mr Bean xD haha de var väl bra x) Sen hittade vi ett gamlat monopolspel där uppe, på övervåningen så de spelade vi också. :) Det var ruuuligt :D

Och idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Är ganska trött. Men sen på kvällen så ska jag ju ha gymnastik i vanlig ordning :P Sen är det så skönt för att vi är lediga på måndag och har hemstudiedag på tisdag för att lärarna är borta :d Och då har jag ett förslg till mina kompisar och det är att vi är hos någon, tex mig och så pluggar vi tillsammans :) Och då kan vi ju typ mysa till det med scones och the ;) Jag sa det igår till några också, men alla var inte där när jag sa det.

Tyvärr så glömde jag kameran hemma, så jag har inga bilder.. Tjaaao <3


nu har alla gått

hej, hejsan, tjo, shue, tjenare och tjabba !

Nyss så gick min sista gäast hemifrån och det var Ella :) Det var så att först kom Linnea och Ella, nästan samtidigt. Medans Magda var hemma och åt så väntade vi på henne här hemma hos mig. Vi gjorde inte så mycket mer än att vi var typ inne på dtorn :P Sen skulle vi gå och möta henne, men hon hann komma till oss så vi gick typ bara ut till vägen xP
När vi kom in så satte Magda sig vid datorn och tog upp allt godis hon hade köpt. Den sötnosen :) <3 Men man blev väldigt mätt, för Ella hade också en sockerkaka ! Så det blev ganska mycket, men det var gott ;) haha. Vid, jag vet inte vilken tid så skulle vi kolla på Wild child, men precis i början så började Linnea prata om en sak som var viktig tills imorgon (till Fannys tjejmiddag) så vi glömde filmen ett tag.. Men sen satte vi på den igen och när lite mer av filmen hade gått så var Magda och Linnea tvugna att gå hem, men jag och Ella kollade klart :) Och nyss gick hon. Och det blev en väldigt lyckad bild tycker jag ! :D

Men imorgon ska jag ta det lungt, ta en morgon promenad, ta ett bad och äta sen frukost :) Men det kommer aldrig bli som planerat, men jag får väl hoppas på det bästa xD

Många kramar/ L

funny friday

Äntligen är det fredag ! :D Fast det finns något posetivt och något negativt. Jag börjar med den dåliga nyheten och det är att Vilma ska avlivas :'( Det är så himla hemskt ! Och liksom jag mår dåligt av det och jag kan inte tänka mig hur Rosanna och hennes familj känner sig :'( Jag fick höra det i skolan när Rosanna ville gråta en gång och då höll jag på att börja gråta ! Och jag grät en eller två trårar när jag och pappa åkte till Indiska för att köpa mat :( Så det är väldigt sorgligt !
Hon var en av dom bästa och snällaste och sötaste hundarna jag mött ! Massor av kärlek till henne ! <3

Men nu går vi över till de goda nyheterna så att vi blir lite glada igen :) Det första är att idag har jag varit glad ! :D Det var en skön dag, med inte så många lektioner och vi fick veta mer om hur det är för vilda djur om de är homosexuella. haha vi var på Historiska Riksmuéet idag med skolan :P Och typ var femte par av pingviner är homosexuella ! hahaha det var också en kul sak om apor xD Och sen på tåget hem så hade jag och Rosanna otroligt kul ! Vi skrattade som aldrig förr och jag grät där också xD hahahahah det var så sjukt kul alltihopa ! :D Jag kan liksom inte beskriva med ord hur kul vi hade ! Bästa stunderna på hela dagen :D
Och sen den andra braiga nyheten är att det är en dag närmare till imorgon. För då ska Fanny ha tjejmiddag och det kommet bli suuuper kul ! :D Vi har typ inte haft en tjejmiddag på hela den här terminen :O Skandal !! Men det kommer bli jätte kul i alla fall :) Så kanske att vi kommer att bjuda över några booys ;) Men vi får se :) haha

Ikväll så blir det mat från Indiska och sen ska Ella, Linnea och Magda och jag hitta på något skojj :D Hos mig, vi ska se en bra film och Magda tar med sig godis ! :) Så mysigt det kommer att bli ! :D Men nu ska jag äta god mat !

Kärlek /L


vilma söten <3333333333

knäpp dag

Tjabba tjenare ;)

Idag hade jag tänkt mig en lugn torsdag, men det blev det inte ! Först så följde jag med Rosanna när hon skulle med och sola. Där satt jag och väntade med henne och hon var typ skit rädd xD Sen följde hon med mig hem och på vägen hem så mötte vi på Linnéa. Då följde hon med oss :)
När vi kom hem så pratade vi först om lite olika saker, sen började alla busa runt och massa ! Men efter ett litet tag så var Linnéa tvungen att gå... Då gjorde hon det och vi fixade med massa olika saker. Och sen smsade vi Emma och frågade om hon ville komma över, och det ville hon :) Så efter ett tag kom hon.

Halv 5 så började jag göra mat, för jag hade en Hemkunskapsläxa och det var att göra korvstroganoff med ris och det gjorde jag fast med bulgur :P Och det var väl gott :) Rosanna och Emma åt här och de gick för typ bara några minuter sen. Efter maten så tittade vi på massa roliga gamla bilder på oss från i somras :D hahaha vi var helt knäppa !
Vi tog tyvärr inga bilder idag, men det gör inget för jag är osminkad xD

Men nu ska jag titta på En vampyrs bekännelser :) CIAO !

Och juste, idag så hade vi typ två lektioner, för först hade vi engelska och sen skulle vi ha haft sv, men Bodil var sjuk så då hade vi massa håltimmar och sen hade vi ingen träslöjd heller ! Så egentligen hade vi bara spanska och engelska :P

linnea x)

Jag glömde skriva att när vi var på väg hem igår så sa Linnea nått om att hennes kexchoklad smulade och då tänkte jag göra en sån där som Björn Gustafsson gör: "Har jag något i ögat? Nej, så mycket bryr jag mig." Hahah och när jag sa "Har jag något i ögat?" så la hon ifrån sig chokladen och tände lampan, för det var släckt och kollade jätte noga och sen sa hon nej. Och då kom mitt "Så mycket bryr jag mig". hahahahahha ! Det var roligt för hon fattade lixom inte xD Och då började vi asgrava :D


090205

God morgon. Idag så skulle jag ha sovmorgon, men det blev inte så för att jag vaknade hela tiden av min täppta näsa :( Men jag låg kvar och vilade ändå. 20 över 7 så gick jag och duschade i 20 minuter och sen åt jag lite.

Idag är det en sån dag man verkligen inte vill gå till skolan.. Men är trött och vill bara ligga kvar i sängen och sova :( Men så är det inte ! Och dessa dagar hatar jag ! Önskar att jag var någon annan stans. Som typ Borlänge, med Sofia eller utomlands i något varmt land :( Föresten så ska jag kanske till L.A i sommar :) Till Hollywwod. Och då ska vi också träffa Matt som vi inte har träffat på typ hundra år. Fast vi får se hur det blir med det.. Inget så ju säkert just nu.

Men nu ska jag gå till skolan, pusshej <3


romme alpin

Idag så var ju vi i Romme Alpin med klassen och det var suuper kul ! :D Jag gick upp vid 5 och åt och fixade mig och allt sånt och den åkte vi till bussen, jag fick skjuts dit :P I bussen så satt jag och Linnea bredvid varandra och på vägen dit så sov hon, och på vägen hem, men det kommer jag till :)



När vi var framme så skyndade jag, Linnea, Lisa och Mira oss för att vara först ut i backen. (Det blev bara jag och L för att de andra ville gå av tidigare) Och det var hur skönt som helst !! Det var lixom jag Linnea och backen, inget mer och det var ny pistat också ! Det var en väldigt underbar känsla måste jag ändå säga ! :D



Sen kom vi ner och då var de andra klara. Rosanna och Emma (som inte är så vana vid att åka) åkte någon annanstans och jag, Moa, Linnea och Magda åkte upp på toppen och det var kul :)
Sen åkte vi några åka, jag åkte sen lite med Rosanna och Emma och sen gick jag in för jag frös så ! Och där mötte jag Moa, Lisa, Josse, Mira och Anna som satt och åt. Då tänkte jag att då kan jag lika gärna äta jag med så att jag får det gjort :P Så jag ringde de andra och sa var jag var var och då kom de också och åt :) Det blev hamburgare :P



Sen åkte vi iväg igen och då åkte vi ner på södra sidan och där mötte vi en annan Josse och Emma B. Då åkte vi lite med dom. Och när vi åkte med dom så gjorde jag två små vurpor :P haha. Jag ramlade typ på rumpan och sen så gjorde jag illa benen lite :P hahahah ! Men det är inget igemförelse med Linneas och Josses vurpa xD Det var så att Linnea åkte in i Josse och allt flög åt alla håll och jag hade åkte bredvid och såg allt så jag såg hur dom ramlade och massa ! xD Det var i alla fall jätte kul ! :D
Sen åkte vi upp igen, och då ville Moa ville fika och då följde jag med henne för jag frös så mycket och då mötte vi Rosanna :) Och hon följde med oss in. Där köpte de en varmchoklad och så snackade vi lite :) När vi gick ut igen så blev det sista åket, för de som hade hyrt skidor. Då skulle jag och Linnea hoppa i Fun park, men alla stod och kollade på alla och det blev lite pinsamt, men sen så ringde jag Anna-Karin (läraren) och då sa hon att vi kunde säkert åka ett åk till. Och när vi åkte i liften så fick Linnea nått fnatt och började skratta en massor och då började jag skratta, och det var roligt ! :d Och vi hade en helt egen 6-stolars lift för att alla andra var borta ! Och vi åkte nästan själv också, så den här gången så åkte vi där och  hoppade :)



På resan hem så hände inte så mycket.. Eller jo jag åt massa godis och Linnea somnade. Och Lisa och Mira satt framför oss och dom hade skiiit mycket energi, så de satt och typ slog varandra och tog massa kort från massa roligt vinkar, typ upp i näsa och sånt xD hahah så ibland så började jag skratta för de var roliga :D


haha jag försökte stoppa in en vindruva i hennes mun xD

Och ikväll så ska jag duscha och sova, blir nog ingen läasande för mig ikväll för jag är helt utmattad ! god natt <3


bröllopsduellen

Go kväll sötnosar <3
Idag så började dagen med en utskällning för att vi hade kommit föresnt varje gång x) haha, alla kommer typ bara försent på de mornar vi har engelska :P Sen hände inte så mycket mer än att på sista lektionen, som var Barnteater så fick jag veta att jag ska vara Madicken i våran pjäs :) Tror ni att den rollen skulle passa mig? (a) Det tycker i alla fall Anna Marits (lärare) :)

Efter skolan så drog jag, Linnéa och My till täby, eftersom att vi skulle se på bio :P Vi försökte få in My också, även om hon inte hade en biljett, men det gick inte så hon fick åka hem :( Men bion var bra. Den slutade faktist inte alls som man hade tänkt sig och det var ju bra :) På hem vägen så hade Linnéa lite kul med min mobil och tog lite kort här och var :P Det var fina kort faktist :P


höhö, mitt fina (not) knä sticker ut ur mina söndriga jeans :(


jag var handmodell :)

När jag kom hem så började jag fixa allt inför imorgon :) Jag ska gå upp kl %.00 så jag har ingen tid på morgonen att fixa, ska samlas vid prakeringen kl 05.45 :o Kind of tidigt :P Men det kommer att bli roligt i alla fall ! :D Kommer ta med min kamera och ta massa kort !! :D Längtar !!

Men nu ska jag gå och läsa min spännande bok :D puss god natt <3

Sen har jag ytterligare en fråga, tror ni att jag skulle passa i tung piercing, svara ärligt :)

bio med p

Nu bestämde jag och Linnéa att vi skulle se på Bröllpsduellen i täby imorgon :) Så tyvärr så kan ingen annan gå gratis, men får gärna hänga med :D godnatt <3


bilder ifrån lägret

Nu har jag kommit tillbaka från att ha köpt goda mackor, godis och en drickyogurt till Romme :D Gotteligottgott ! Och snart så ska jag kanske titta på En vampyrs bekännlse med Brad Pitt ;) Men först ska jag lägga in lite bilder ifrån lägret :)


Den älskade skumgummigropen som varb så mjyuk och stutsig ! Jag kommer säkert inte klara volt nu när den inte finns :(


Några av tjejorna :)


Saga är duktig :)


Och Cattis rumpa ville vara först hela tiden x)


Ida vägrade hela tiden så att det gick inte så bra för henne :P

Det var inte så speciella, men det var ledarna som tog de mesta korten :P Och dom har varken jag eller Cattis :)

Men nu ska jag typ göra nått annat :) Puss god natt <3

våårdag !

Hejsan alla galda ! :D

Även om jag gick upp 20 över 6 imorse, så är jag glad ! :D Inte vet jag varför, för jag har knappt kunnat gå idag pågrund av min träningsvärk ! Fast jag ska inte klaga, tänk de som inte kan gå.. Hemskt !
I alla fall så hade jag det bra i skolan idag :) Hemkunskapsprovet gick bra och min, Ellas och Rosannas grupp hade inte någon redovisningt :)


Idag var det riktigt fint väder, förutom att det var kallt !


Tack för att ni finns ! Skulle inte klara en dag i skolan utan er tjejor ! <3

Efter skolan så följde Rosanna och Ella med mig hem för vi skulle göra massa matte och träna på våran redovisning :P Men det blev inte direkt så.. Vi flummade ganska mycket och Rosanna berättade om de djur hon hade "räddat" x) haha ! Först var det en anka som hade flygit in i en fläkt och hade sne näbb, och den tog de till vetrinären och där avlivade dom den :/ (Hahahaha när hon berättade det så skrattade jag så mycket att mina ögon höll på att polppa ut :D) Sen var det om en igelkott som var blind för att dens ögon hade fullt med torkade lera över sig xD haha, den tog de också till vetrinären och den fick också avlivas :P Sen var det en ödla som hade hamnat i hennes lilla balja när hon var liten som hon tog och visade för nårgar killar på gården för och de kastade ivägen den och sen hittade hon den aldrig mer xD hahahahah ! Man kan inte säga riktigt att hon räddade dom, men på ett sett kan ha ha gjort så att de inte hade lidit och det är väl bra :) Och sen räddade hon också sin hund från att kvävas att et ben i halsen, och Vilma klarade ju sig :) Den söt hunden ! :D

Iaf så blev det inte så mycket plugg.. Vi satt mest och pratade och massa annat som var roligt :D ! Och nu har jag det tråkigt :P Fast snart så ska jag följa med mamma och handla tills Romme som vi ska till på onsdag :DDD JIPPIII ! Och jag fick nyss alla bilder ifrån lägret av Cattis som jag lägger in senare :)

Kramisar, Lovisa

PS är det någon som vill följa med på bio imorgon? Jag har två gratis biljetter ;D (till mina kompisar :P)

gymnastikläger

Hej igen ! :) Hoppas att nin har haft en bra helg , för det har jag ! Eller förutom att jag inte fått sova ut och att jag har ont i hela min kropp så hade vi kul :)

På lördagsmorgonen så åkte vi vid halv 9 och var typframme vid 10. Vi började träna direkt och det var ett jätte skönt golv och en jätte stor, roligt och mjuk skumgummigrop :D V halv ett - ett så var det lunch och en timme efter så tränade vi igen. Sen så blev det mellis och vid 5 eller halv 6 så slutade vi träna och gick och duschade och bastade :)
Det var riktigt härligt ! Sen åt vi och när vi åt så åt vi MASSOR ! Vi åt vi som om vi skulle inte äta på tre dagar ! :O Så an blev sådär äckligt mätt :(
Vid 11 så var det läggdags och alla var typ jätte trötta ! Så jag somnade typ direkt (a) Dagen efter (idag) så hade alla  typ träningvärk i hela kroppen, så varje gång jag rör mig så gör det ont någon stans : ( Joooobbigt ! Så det gick knappt att röra sig, men när man väl strechade så gick det nororlunnda :P
Idag så var jag inte med så mycket, jag var mest med i början, för då gjorde vi trampett och då gör jag volt :) Sen gjorde vi också flyverspring och det var läskigt, men det gick :P Det är när man typ hoppar upp på händerna på en plint och sen faller ner på en matta.. Men sen gjorde de andra massa flickisar och saltos (handvolt bak och volt bak) och det kan inte jag, så jag satt och studerade hur de skulle göra, så när jag gör så gör jag rätt :P

Men just nu så sitter jag hos Rosanna med Ella och skulle ha pluggat, men Rosanna hade inte med papprena från skolan... Typiskt ! Så vi har typ bara suttit och pratat :P Roligt, roligt :)

men nu ska vi hjälpa Rosanna att bära ut alla saker, pusspuss <3

RSS 2.0