fredag, och helg !

Hej hopp :) Idag är det fredag och det känns skönt ! Även om den här dagen inte var den bäst i mitt liv...
I alla fall så började skoldagen med att bada och simma och jag fick VG på de övningar som man skulle ha gjort. Och det känns bra ! :) Sen var vi lite sega, så vi missade en hel lektion för att vi höll på så länge i duscharna och sminkade oss och massor xD Så våran lärare blev typ sur och skällde ut Daniel, våran idrottslärare :P Sen var det spanska och den var väääldigt seg ! Alla satt typ (eller låg på bordet) och sov och jag satt och lyssnade på musik :P Fast jag var lite duktig för att jag översatte hela texten som vi läste :)
Sen var det lunch och idag var det ganska god mat så jag blev över mätt... Not good ! Men jag, Emma, Ella, Linnea och Moa satt kvar och mös tills Non började :)
Idag var Nolektionen inte som vanliga Nolektioner :P Nej, för att vissa gjorde prov i ett annat rum, så Mia var i det rummet och då tog Magda fram sin platttång och sitt smink så Linnea och Magda höll på att fixa sig en massor ! :P När Linnéa var klar med sitt prov så plattade hon Lisas hår och hon passade i det :) (Hon brukar annars alltid ha lockigt hår :P) Sen vare matte, och det var segt det med !



Efter skolan så gymmade jag och Moa :) Det var skönt, för jag har inte gjort det på hela veckan ! Tror jag :P Jag gjorde lite kondition, och jag ville göra mer ryggövningar, men alla var upptagna hela tiden ! Men annars så gick det bra och det var skönt att strecha :) Tack Moa för matchen ;) skoja ! Vi tävlade inte, men hon får ändå ett tack för att hon är så snäll och vill gymma :)

I helgen så ska jag bort på gymnastik läger. Det ska väl bli kul? Eller nått.. Men man får inte ha med sig sin mobil... Så att ni inte undrar vart jag har tagit vägen :P Men jag kommer hem på söndag och då ska jag, Ella och Rosanna träna på vår redovisning :)

Men nu ska jag gå och ta en jätte skön dusch och sätta mig och kolla på en film ;)
Pusscaio <3

rubriko

Tjeenare ! :) Just nu sitter jag och lyssnar på Chris Brown (kääärlek!) medans Emma gör hemmalagade köttbullar x)
Idag var våran första lektion engelska och då hade vi läxförhör på några ord och det var lätt :P Jag hade ju pluggat såklart ! :) Sen hade vi sv och då läste vi :) Jag älskar Jacob i Eclipse !!! Han är så himla gullig mot Bella ! Sen hade vi några andra lektioner som jag inte riktigt kommer ihåg just nu :P Den sista lektionen var träslöjd, eller min för jag hade ingen fördjupning idag :P Då gjorde vi inte så mycket utan vi lekte lite bor bor breja med lite olika människor :)
Mitt lag, som bestod av Emma och Otto förlorade och Linneas lag, som bestod av Jennifer, Jajje och Andreas och de vann, men Ågren ramlade för att vi tappade händerna och vi vann egegntligen :P Men sen gick vi till bilden och fixade klart det vi höll på med där :)


vårat fina spel som är bäst :)

Sen gick jag till centrum för jag hade ingen fördjupning och jag var tvungen att köpa lite hårsaker från Kicks, som typ Hårnålar och toffar och sånt :P Sen kom jag tillbaka till fördjupningen där Jennifer, Linnéa och Emma satt fint och gjorde nått :P Och då kom Solskiftets rektor dit och då fick vi fråga lite frågor, och det var bra tycker jag ! :)


hon med rött hår i bakgrunden är rektorn :P 
Och Jennifer och Lisa sitter där så sött och håller på med deras kinderägg x)
 

Men nu är det mat så byebye <3

film och bok tips

Hej igen. Nu Tänkte jag ge er lite tips på bra filmer och böcker :)

Jag gillar väldigt mycket dansfilmer, som ni kanske redan har förstått de som har läst min blogg och som känner mig :) Jag gillar också andra filmer men jag verkligen älskar dansfilmer ! (haha och Twilight.)
Så här är en list på bra filmer :)



Step up 1 och 2 , Stomp the yard, Save the last dance 2, Centre stage turn it up, Twilight (!!!!), A walk to remember, The nootebook, Mamma mia, Horton hears a who 

Det är klart att det finns många av andra filmer som är jätte bra och jag har säkert inte sett alla jätte bra filmer men jag kan inte säga alla jätte bra filmer som jag har sett för det skulle bli alldeles för många x)


Det flesta brukar ju tipsa om bra musik, men jag lyssnar inte på någon speciell musik :P Men för er som vill veta så lyssnar jag mycket på R'nB och ibland blir det ju annat också som fina lugna låtar :) Men i alla fall så istället för att säga bra musik så tänkte jag tipsa er om bra böcker :D





Twilight-böckerna, Afrodite och döden och Georiga Nicolsons dagbok.

Alla de här böckerna är jätte bra ! :) De första har Stephenie Meyer skrivit och de är sjuuukt bra ! De är mycket kärlek och spänning i dom. Afrodite och döden den första av två andra böcker i samma serie: Afrodite och sveket och Afrodite och hämnden. De alla är sjukt bra och spännande och det är lixom svårt att slita sig ifrån dom :P
Den tredje boken är en tjejbok :P Eller det är klart att killar också kan läsa den, men det handlar om en tjej och den är ganska tjejig :P Men den är också rolig ! Hon och hennes kompisar är så knäppa och det är tyå 8 böcker med henne och jag har läst typ 6 :P Men de är jätte bra ! :D

Om ni kan en bra film eller bok så skulle det vara jätte gulligt om ni kunde tipsa mig :D

Men nu ska jag lägga mig och läääsa ;) Cya <3


lång onsdag

Hejhej bloggen ! :)

Idag så var det en väldigt lång onsdag ! Eller alla onsdagar är långa för mig iaf :P Jag börjar ( och slutar 4 :O Men det är för fördjupningarna och imorgon så har jag ingen fördjupning så då har jag svomorgon och slutar tidigt :)

Efter skolan så gick Emma med mig hem och vi kom ytterst lite längre på våran uppvärming :) Vi har hittat fler låtar och lite steg hann vi med innan hon gick till bussen :P Vi gjorde inte så mycket mer för hon var tvungen att gå hem så tidigt :P
Usch och sen ska vi leda den här saken på idrotten och vi kommer bara att skämma ut oss :( och jag kommer bli röd som en tomat och ba skämmas över hela mig och allt ! Och sen ska vi ju också ha redovisning i klassen om So, jag Rosanna och Ella och då är det ju släckt (hoppas jag) så då ser man inte riktigt om jag bilr röd eller inte (a)

Ikväll så ska jag nog ner och träna så att jag får upp konditionen lite mer : Sprang 20 minuter igår och det var hur jobbigt som helst ! haha höll på att svimma xD Fast jag hade inget vatten att dricka, så det var nog lite därför också :P



De här är vad jag ska beställa ; (mamma glömde -.-) Jag vill ha typ miljoner av andra roliga saker därifrån, men det måste jag betala själv... :( Men jag får nöja mig. höhö

I helgen så ska jag till ett gymnastikläger med gympan :P Där ska vi ha gymnastik typ hela tiden.. Inte så konstigt, det är ju ett gymnastik läger :P Men det ska bli ganska bra för då kan jag träna på massa saker :) Men nackdelen är att man får inte ha med sig mobiler... Inte vet jag varför, men de sa att man inte fick det... Dålig stil tycker jag !
Jag som ville åka till Sofia en heeelg :( Men jag behöver ju inte vara med, men det är bra...Och helgen efter så kanske jag kan men då ska hon typ till sin mamma :( Men jag ska ju dit på sportlovet ! :D Men det är så långt dit :(


En mycket saknad tjej ! <3

Men nu ska jag nog se på filmen :D puuuuss hej ! <3

dag med Emma

go kväll :)

Idag så gick jag hem till Emma efter skolan och vi skulle göra våran musikuppvärmning, men vi orkade inte för vi var otroligt trötta ! Så vi kollade på Flickan med pärlörhängerna och gjorde kladdkaka x)
Vid halv 9 så gick jag direkt till Friskis&Svettis för att jag och mamma skulle träna tillsammans, men träningen hade redan börjat så jag gymmade istället :) Sen åkte vi hem och jag ska beställa två bikinisar från H&M och mamma ska beställa dom imorgon :D Och ett sportlinne ska hon köpa också ! :D Fett snäääll !

Imorgon ska vi ha No-prov -.- Och efter skolan ska Emma till mig och då ska vi göra klart uppvärmningen, som vi knappt har börjat på xD Och den ska vara inne på fredag.. Så vi måste skynda oss lite, men vi har hittat en låt och det är Pokerface :) 



nu ska jag gå och duscha, caioooo <3

26 januari

HEEEEJ !

Idag så skulle jag och Emma till Täby, men sen fick vi redan på att Rosanna och Linnéa skulle till stan så vi tänker åka med dom istället ;) Eller kanske för att Emma kanske inte får :P

Idag fick vi tillbaka våra matteprov som vi hade i fredags och det hade väl gått bra.. För att få G så skulle man få minst 17p, VG 27p och MVG 37p. Jag fick 24p så det var ganska bra :) Fast det var väldigt svårt faktist ! Och nu ska vi börja med procent och bråk och jag kan inte procent !!!! Jag kommer att få IG på det provet :( Men jag ska försöka.

Just nu så har vi håktimme för att våran drama lärare typ sjuk :) Sen har vi hemkunskap och då ska vi göra spagetti och köttfärssås :D Jag och Emma ska laga mat.

Men nu så ska jag gå och döö :)

Love/ L <3


sunday

Hejjjj !

Idag skulle vi ju kanske på karate, så jag ställde klockan, men sen så visade det sig att alla var borta så jag åkte hem till Janne (Rosanna var också där) och hjälpte till att måla och spackla :) Vid 4 så fick jag skjuts hem och då satte jag mig vid tvn och åt lite för att jag skulle på gympan lite senare :P

Gympan gick bra och jag försöker verkligen att få bra hjulningar ! Men det går aldrig :(

Imorgon så tänkte jag åka till täby :) Jag ska dit och prova lite saker och sen ska jag äta på donken (a) haha. Och jag ska köpa något på H&M för att jag har 50 kr där som går ut i februari ;)
Sen ska mamma beställa två jätte fina bikinisar från H&M :) En rosa-brun och en leopardmönstrad :P

Men nu ska vi ääääta, pusspuss <3


gammal bild ifrån typ julas :) <3

hard work work

Hej bloggen ! :)

Nu var det ett tag sen, men vårat modem har gått sönder, så jag vet inte hur länge vi inte kommer ha internet :P Men nu sitter jag vid pappas nya dator, för han har hköpt sånt där mobiltbredband tror jag det heter x)


Igår var ju ingenting säkert på vad jag och Rosanna skulle göra, men det slutade med att vi åkte till stan med Ella, Lisa, Linná, Mira, Anna, Fanny, Sofie och Elin :) Vi tittade på The unborn och den var skiiiiit bra ! haha jag och Rosanna satt bredvid varandra och viskade när det blev läskigt och gömde oss xD hahah fegisar ! Medans vi var rädda så satt typ Linnéa och sov..

En liten rolig sak som hände ibörjan var att ni vet han som spelar James i Twilight och han är med i 3e sesången av OC spelade hennes pojkvän och första gången han kom i bild, alla tjejer typ började åååh-a sig och killarna bara skrattade för att han var sååååååå snygg !! Älskar han ! Seriöst han så otroligt snygg, MUMS ! <3 (förlåt alla som vill se den här) Men i slutet så dör han och Rosanna började gråta för att han var så snygg xD hahah jag satt och garvade åt henne :D


När vi kom hem till Åkersberga så var det så otroligt kallt så vi tog bussen med Linnéa. Efter ett tag så går det på några killar och de började snacka med Ella och Rosanna för de trodde att de var med några andra tjejer :P Iaf så var de inte snygga ! Eller en av dom med inte den som pratade mest med dom ! De var typ fulla xD Och när vi kom hem så gick vi och la oss direkt :P



Bilder ifrån när vi hade disco i skolan och från stan :) haha och en snygg bild på mig och Rosis från idag ;P

Imorse så hade vi väckning klockan 10 och Rosanna ville inte gå upp så istället så låg vi i sängen och hade det roligt :D Rosanna låg typ och gjorde massa grodljud ! Hon lät som en groda :O haha sen våldtog hon mig och vid 11 så gick vi upp och åt, klädde på oss.

Vid 1 eller 2 så kom hennes mamma och hämtade oss och då åkte vi direkt till Janne och började måla :) Vi trodde att vi skulle få måla Rosannas rum, men de hade inte städat ur där, så vi målade trappen och dörrkarmar :P Det var jätte jobbigt, speciellt när man var tvungen att måla över sig för då fick man jätte mycket mjölksyra i armen !! Men det var roligt :D haha speciellt när vi börde ut saker till boden så ramlade Rosanna och då höll jag på att kissa på mig xD
Vid 4 åkte vi hem och då följde jag med min mamma och handlade :)


Ikväll ska jag typ bara titta på film.. och sen ska jag äta massa vindruvor :)


Men nu ska jag gå ner och ta ett varmt bad och läsa min älskade Eclipse <333333


disco

Just nu är vi inlåsta (med mening) på Oasen och har disco :D
haha Jennifer har med sig in iPod och iPodhögtalare och så tog vi kort med Rosannas kamera, men den laddade ur.. Men eftersom att hon är så himla smart så tog hon med sig sin laddare så batterierna laddas just nu :)
Nu har vi lunchrast och före lunchen så hade vi spanska prov och det var väldigt lätt och det var skönt ! Efter och snart, jag vet inte när (a) så ska ja ha No-prov :) Alla ska inte ha det för de ska ha nästa vecka.. Onödigt eftersom att vi har börjat med nytt kapitel och allt x)

Efter skolan ska jag och Rosanna gymma, men först ska jag klippa mitt lås för jag råkade låsa in mina nyklar, och mina extra nycklar + mina pengar,så jag hade inte en sådan bra start på dag xD hah !
Och ikväll ska Rosanna också sova hos mig, och vi ska kanske åka och se på bio med alla andra 21.10 och det är typ ganska sent att åka till stan, men jag ska ialla fall fråga pappa om vi får :D Vi ska se The Unborn som ska vara läskig :D Vi får se hur det blir :) Men nu ska jag gå och ta kooort ! :D

pusshej <3

no internet

Hejhej ! Somvanligt så funkar inte vrat internet hemma, så jag har inte kunnat skriva..
Men igår så följde jag med Rosanna hem och då fick jag se hennes dator och den var ju jätte söt ! :D haha laa utom jag typ hatar den xD
Vi tänkte plugga, men det gick inte så bra.. Det slutade med att kamera kom fram och då var vi fast xD Vi tog ganska många kort och om ni vill se dom så klicka här :)
Vid kvart i 9 så kom pappa och hämtade mig och när jag kom hem så gick jag direkt in i duschen och sen la jag mig :P

men nu ska vi ha spanska proooooova :S
Hoppas att ni har en fortsatt trevlig dag :) <3

pluggig eftermiddag med ellabella !

Hejhej ! Idag har det varit en riktigt pluggis dag ! I skolan pluggade vi massor av matte och no , och efter skolan så köpte jag och Ellabella godis och gick hem till mig och pluggade MASSOR !! (a) haha jag ska träna imorgon och kanske på fredag :P Iaf så tror jag att alla prov vi kommer ha kommer att gå bra :) Eller det känns så och det är ju ett bra tecken :) Och Mia våran mattelärare tycker att jag är jätte duktig för att jag först gör lite på blå kurs och sen på röd kurs för att det visr att jag förstår bra då :D (a) Eller nått sånt sa hon :D

Och från ingenstans så måste jag bara säga att Januari har gått väldigt långsamt ! Det brukar gå jätte fort men nu gå det jätte sakta ! :( Dagarna blir jätte långa och det blir mörkt så fort ! Och det gör mig ledsen för jag vill till veckan 9 då jag ska till Sofia och jag vill till sommaren :( Att det ska gå så långsamt. Det känns som att det är typ februari, men det är Januari ! Helst stört.. Är det någon annan som tycker som jag, eller är det bara jag som har ett så pass jätte tråkigt liv så att minuter känns som timmar?

Ikväll så ska jag läsa, läsa och sen ska jag läsa lite till :) Så jag ska gå och lägga mig extra tidigt ikväll :P

Nu ska mamma förhöra mig på alla proven, puss och god natt <3


om igår

Hejsan bloggen ! Jag tänkte berätta lite om igår, eftersom att jag inte skrev igår för att jag kom hem så sent..
När vi kom hem till Linnea så ringde vi till en pizzeria med hemkörning, så de skulle köra hem till oss. Vi väntade i en timme och sen så ringde Linneas pappa och frågade var de var och då sa de att de inte kunde köra dit bort, för de bor ganska långt bort. Då blev man ju lite sur eftersom att vi hade gått runt och väntat.
Så vi körde till Roma, som Linnéa att hon hade ringt till, även om jag visste att de inte hade hemkörning och hon lyssnade inte -.- haha så Gunnar typ skällde ut dom xD Och Linnéa skäääämdes :D
Så vi åkte till den pizzerian vi hade beställt ifrån och pizzorna var typ ljumma.. Inte bra! Fast de var goda :P

Vi skulle ju till Solskiftet också vid 6 men eftersom att det blev så mycket krångel så kom vi vid 7. Faktist så var det fint där, men deras hemkunskapsal var jätte liten och den var dålig ! Våran här i berga är bäst ! Bild salen var kulturinriktad, men de ska typ fixa det :)
Vid 8 så stängde dom och då tänkte jag och Linnéa få skjuts av Gunnar, men vi bestämde oss att gå och jag var skiiiit kissnödig så jag typ dog. Och på vägen så loosade jag 50 kr för att jag och Linnéa slog vad om att vi var nära lilla ica (trevehallen) och jag menade en annan väg så det blev lite konstigt.. Men jag ska ge henne 50 kr och hon ska få 10 kr åt gången :D mohahha ! Jag kom hem halv nio och då gick jag äntligen på toa och sen duschade jag. Då var klockan 9 så jag pluggade lite och sen gick jag och läste i min säng till typ kanske kvart över tio och sen sov jag :)

haha jag drömde att jag och Sofia skulle ha typ fest på Vårholma med nåra av hennes kompisar och mina päron var där utanför och hade en egen liten fest med massa vuxna.Så de kom på oss och de blev typ besvikna. Sen gick jag in på internet och då kom massa filmer och bilder upp på alla gånger jag hade festat och de ville inte försvinna (mamma & pappa satt bakom mig) :P Så jag fick typ panik och sen vaknade jag :) haha knaasigt x)

Just nu sitter jag och Linnea och bloggar i oasen,medans Moa gör nått annat cp :P
Idag är det typ värsta långa dagen ! Börjar 8 och slutar typ kvart över 4 :O Det är bara för att vi har fördjupningar..

Aja, nu ska jag gå vidare :) Puss&Kram på er <3

solskiftet

Heeejsan !

Vi slutade nyss och våran sista lektion och det var barnteater, som är en fördjupning. Och det var typ tråkigt.. Fast vi pratade typ bara, vi gjorde inget speciellt :P

Nu, eller snart så ska jag och Linnéa hem till Linnea Å :) Sen vid 6 ska vi till Solskifteskolan, dit vi ska flytta i 9an :) Det är typ öppet hus för 6orna som vill börja där och då ska vi hjälpa till :) Då får jag se hur det ser ut där :P Har bara sett för typ 4 år sen på utsidan xD 

Men sen ska jag hem och läääsa ! Och sen kanske plugga lite :P 
Hoppas att ni får en fortsatt bra dag ! <3


rubrik

TJO ! Just nu sitter jag i skolan, oacen (skolans cafeteria).
Imorse var jag sen så jag skyndade jag mig jätte mycketg när jag cyklade och då så började mitt ena öga rinna massor ! Knasigt..
Idag ska jag hem igen och ha tråkigt och plugga.. Eller försöka i alla fall xD haha kan inte plugga, är för okoncentrerad :P
Aja, nu ska jag dra vidare till son :) Puss&Kraaaam.


tjejkväll

Vem vill ha tjejkväll på fredag? Mamma jobbar sent, men pappa är hemma :P Och kanske miccis.. Men vi kan köpa pizza :D haha komentera i sånna fall ;) (vi behöver inte heller vara hos mig) pouss

biilder

Jahapp, nu kommer några av bilderna som Rosanna tog idag :)


me and Linnéa :) <3


haha cp bild x) <3


haha kul i korridoern :D


haha i matsalen, och alla ville vara med ! :D

dagens skolgång

Goddagens. Kom precis hem ifrån skolan :P haha jag måste egentligen plugga men jag ska göra det efter jag har fixat lite saker på datorn :)

Våran sista lektion var hemkunsakp och det var jag och Linnea som var i grupp och vi gjorde en god korvstråganoff  stavning?!) ;) Så nu är jag döds mätt ! Usch fy och blä ! :(
Som ni kanske vet så har jag två stora hål på mina jeans, och idag på spanskan så värmde söta Moa mina knän :D haha hon trodde att jag hade två köldskador på mina knän, men det var två blåmärken som jag by the way inte vet hur jag har fått..
Rosanna hade med sin kamera (fast det är hennes mammas) till skolan idag så vi tog lite kort, men jag har dom inte :P Men ni kan kolla på hennes blogg lite senare om ni vill se dom ;P Det är lite ifrån matsalen och från korridoren höhö :)
Idag fick vi också veta vad vi fick i fördjupning. Jag fick det minsta jag ville ha.. Men ett plus är att varje sak får jag har med Linnea Å :D Så att jag inte är själv :P



Men nu ska jag pluuuuuugga -.-

Love, L <3

romeo and juliet

Go kväll min fina vänner :)

Idag har jag tränat två gånger, för karaten och sen kl halv 6 vare gympan :) Vi körde inte så seriöst idag för det var bara 4 st där, dvs jag, Cattis, Miccis och Matilda :P Vi körde varven vi ska göra på tävlingen som vi ska vara med i i april och sen filade vi lite på dansen :) Gick faktist bra :)

När vi kom hem satte jag och Miccis oss vid tv/datorn och kollade på Romeo and Juliet. Den var sjuuuukt bra och i slutet ville man bara gå och dööö :) Jag typ ba satt och glömde att andas !! Måste se den igen ! Fast med mina gråt-kompisar :D haha skoja :P

Usch ! skola imorgon och ska upp tidigt så jag ska lägga mig nu, god natt ! <3

karate

Imorse så väckte Jennifer mig och påminde mig om karaten :P Först så tänkte jag inte gå men sen skulle alla andra också gå så då gick jag också, och jag ångar mig inte ! :)

Det var jag, Linnea , Linnéa , Emma och Jennifer som gick. Först så började man med uppvärmning och det var skiiiiit jobbigt ! Jag höll på att spyy ;O Sen gjorde vi grundslagen en massa gånger och sen avslutade vi med hopprep.
Och Linnéa den token hade feber på kvällen innan och hon hade det idag igen, men hon trodde att 39,5 inte var så mycket, så hon gick och hon blev helt jätte trött !! haha stackarn !
Men det var väldigt roligt och jag ska forstätta gå på söndagar :)

Nu sitter jag här i min jätte sköna morgonrcock och vet inte vad jag ska göra :P Kanske jag ska se på en film eller ta något att äta :) Och juste, jag måste plugga på matte och non.. Det ska jag nog göra :P
haha kanske skriver senare annars får ni ha en braaaa dag ! :D <3


turrwe

Heeeeej alla mina sötnosar ! :)

Min lördag kväll har varit faktist rolig ! :D Jag har varit med Miccis och Cattis(turrwe) och vi har kollat på Wild child och det var förvånads bra ! Och sen har vi lyssnat på massa bra musik och vi har snackat med Turrwes alla pojkar på msn ;) Det har faktist varit rooligt ! :D Och btw så har Turrwe ner allt i sin väg, den klumpen x)  

 

Aja, nu ska jag se på Madagaskar 2 medans Miccis ger Turrwe massge ;O xD
hahaha pusspuss <3

ensam lördag

Idag har jag inte gjort mycket alls ! Jag har baa suttit vid datron med pyamas och haft tråkigt ! Men snart ska jag gå och ta en dusch och sen ska jag ta en promenade till mormor :)




hahah ja, jag har väldigt tråkigt xD

Jag hoppas verkligen att vi ska sova hos Jennifer ikväll, men det är inte säkert än eftersom att hon inte har ringt.. Och imorgon blire karate 11 på morgonen ;P

Men nu ska jag ta mig en sköön dusch ! Puss&Kram <3

fredagkväll

God morgon sötnosar ! :)
Igår så hann jag inte skriva för att Miccis hade kompisar här och de hade mitt rum och massa, men jag tänkte skriva lite om igår nu istället :)


Ifredags efter skridskorna i skolan, då gick jag och Rosanna och hon berättade om sin kärlek till sin minidator som jag så gärna vill träffa :D

Förra gången jag var hos Linnea så fick vi skjuts, men den här gången fick vi ta buss och jag hade en remsa som bara hade ett klipp, men det löste sig :P Sen fick vi gå en bit, som tydligen var 1,3 km men det kändes inte som det ! När vi kom in så började vi fixa med massa sladdar till TV och de hade inte uttagen till min sladd, så det blev massa krångel. Och när vi bestämde oss för att se på datorn så hade inte Linnea de program som behövs för att se på en film så då fick Moa ladda ner det, men datorn hade inget internet så vi fick ta andra datorn och en massa, massa krångel ! :P Men till slut så gick det och då såg vi först Saw 4 och sen åt vi, efter maten såg vi Saw 5. När den var slut så hade klockan blivit typ tio och då skjutsade Linneas pappa hem oss :P
När jag kom hem så var Miccis, Cattis och Tomas (stavning?!) I mitt rum och skulle se på en Hallween film, som faktist var ganska obehaglig.. Men det konstiga var att han dog, även om det finns massa andra Halloween filmer ! Knasigt.. Vid typ ett så la jag mig i Miccis säng och började läsa, men jag blev väldtig trött så jag läste bara ut kapitlet och sen somnade jag med vanlig tröja, smink och oborstade tänder. Sen vaknade jag vid halv 8 och då tog jag av mig allt och borstade tänderna xD haha. Mamma väckte mig och sen hamnade jag häääär :)


En fin gubbe som Rosanna gjorde till migggg ;)

Men nu ska jag typ gå och plugga lite, har typ 3 prov på fredag och så en inlämning som ska vara inne på tisdag -.-
Puuuuuusshej :) <3

20 januari

Heeejsan. Idag var våran sista lektion träsljöd, och det var då det började snöa. Jag, Linnea (å), Emma och Jennifer gör ett slags monopol spel :P När det började snöa så sa Linnea "Oj titta lovisa va många myggor" xD hahaha hon trodde att snöflingorna var myggor :D Det var lite kul :) Efter skolan så gick jag, Moa och Emma till friskis och gymma :) Det var skönt och efter så gick jag och Emma och köpte en choklad och den är typ slut nu och jag skulle ha den imorgon, men jag får köpa en ny xD När jag kom hem så satte jag mig och sjöng med Miccis ur hennes iPod :D hahah det var roligt, det kanske inte lät så bra men det var kuul !!

Lite random bilder kommer här ;

haha åkte skridskor för några dagar sen med skolan xD


snön som kom idag ;)


tillsist en bild på migggg !

Nu måste jag gå och göra maten, pusshej <3


internet cpar !

Förlååååt så mycket för att jag inte har skrivit men vårat internet har inte funkat här hemma.. Så jag har inte kunnat skriva :P Men nu ska jag bara skriva lite kort om vad som händer :P

Imorgon ska jag och Moa gå till gymmet och gyma efter skolan och sen ska jag kanske och ha kickboxning med Rosanna och Emma vet inte , och jag måste också prata med dom :P

Idag så var jag med Rosanna :) Vi kom hem till mig, pluggade löite och sen gjorde vi (eller mest Rosanna) chokladbollar :) Jag ville egentligen göra kladdkaka, men jag offrade mig och hjälpte henne ytterst lite x) Sen satt vi och snackade om saker och ting, tog lite kort o.s.v :) Har inte gjort så mycket sen hon gick, men nu ska jag gå upp till min säng och läsa lite och kanske göra lite matte :P



haha god natt och sov gott alllllla ! :D

är i skooolan !

Tjeeeenare ! Just nu sitter jag här vid datorerna i skolan, medans de andra sitter bakom mig och ska spela neger och persitdent :P Det är faktist roligt :)

Jag gick aldrig på gympan igår :P Jag åkte med mamma och handlade mat och sen hämtade vi Miccis i stallet och när jag gick där bland hästarna så kom det upp massor av gamla minnen (jag har ridit där hon rider :P i typ 3 och ett halvt år). Jag saknar faktist hästarna.. :/ Menmen jag orkar inte rida :P Eller jag gör det men jag kanske kan följa med Josse eller Lisa hem och rida där.. Fast det kanske är att utnyttja... Aja jag kanske börjar rida igen :P Vem vet lixom ? 

Efter skolan så ska jag hem och vara med Ella , Rosanna , Emma och Myy :) De ska vara hemma ikväll och förövrigt så har jag FF hemma hos mig ikväll :D

Men nu ska jag gå till de andra :) Ha en fortsatt bra dag, pussssss<3


12 januari

Godagens bloggen !

Idag var det ännu en trååååkig dag ! Men efter skolan så tänkte jag gå hem och baka typ kladdkaka eller nått annat tjockt men då kom Ellaplutt och Rosanna och ville vara med och jag hittade inte receptet så vi hoppade över det och satt och snackade i flera timmar (kanske bara en) vid bordet om massor, tills pappsen kom hem :P Då förflyttade vi oss över till mitt rum istället x) Vid 5 så gick de hem och då åt jag middag.

Och nu är det gyyympa -.- pusshej <3

yes man



Hej där bloggen ! :)


Idag har det varit en sov dag för mig ! Jag gick upp och klädde på mig och sånt man gör och sen gick jag och la mig igen :P Jag var trött !! Jag låg i sängen mest av dagen !

Vid 4 så åkte vi (familjen) till stan, söder för att vara exakt. Där gick vi och hämtade biljetter till Yes man och sen gick vi hem till farmor där vi skulle äta middag :) Har massa gamla minnen ifrån den lägenhteten asså ! x) Vi var där typ en timme och sen drog vi till bion igen. Filmen var bra :) Den var också lite rolig men den var inte jätte rolig !

Och imorgon är det skola igen -.- UUUUSCH ! Efter så vet jag inte vad jag ska göra ! Det ända jag vet om imorgon är att jag ska ha gymnastik kl 7 till 9.. Med truppen och i den går alla 96 (Towa, Saga och dom) och de är bättre än mig och jag skäääms !! :S

Men nu damer och herrar så ska jag sova till kl tio i 7 :P
God natt.<3

girls just wanna have fun

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp ! I fredags så hade vi bara två lektioner så efter gick jag, Moa och Linnea till gymmet och gymade lite :) Eller Linnea satt bara och kollade på :P



När vi var klara och skulle gå hem så mötte vi på My och då följde hon med mig hem :) När vi kom hem och skulle sätta på datorn så dog alltihopa och det blev strömavbrott i hela gatan ! Vi tog massa kort och tillslut så började det bli mörkt så jag tände lite ljus i köket så vi skulle se nått. Vi typ 5 så kom både elen och Emma & Rosanna till mig och typ bara någon minut senare så kom Linnéa :) Vi webbade med några pöjks från Mys msn, åt och vid 8 så blev det strömavbrott igen.. Då bestämde vi oss för att köra anden i glaset, men det kom ingen ande :( Men elen kom tillbaka så vi satte vid datorn igen och alla somnade typ vid tre.



Jag sov väldigt dåligt i natt ! Hade ont i halsen, huvudet, nacke och typ ryggen och så var det sjuuukt varmt i mitt rum.. Inte skönt ! Vi vaknade vi 1 åt frukost vid 2 och vid 4 kom Moa och Magda till oss :) Men de fick typ gå direkt för att jag skulle till mormor vid halv fem :P Hos mormor var det trevligt folk, god mat och lekande bran överallt ! Och en urgullig pojke som hette Henrik. hahah Emma försökte lära han att göra kullerbytta och hon tyå tvingade han att jaga henne runt i hela lokalen xD Sötttt :)


Imorgon ska jag ta det lungt och vila :) På kvällen ska familjen och jag gå och se Yes man  på bio :) Kommer tt bli mysigt ! :D
Puss på er. <3

helgen-planer

Den här helgen kommer att bli stressig, men roligt :) På fredag ska jag och Moa (kanske Jennifer) gå och gymma och då ska Moa (har jag bestämt) visa mig hur man gör den dära intervall saken :P Kommer blir härligt ! Sen på kvällen så ska Rosanna , My och Emma (kanske Moa och Linnéa om de vill) komma hem till mig och vi ska ha tjejmiddag ;D Rooooligt !

Sen på lördag så har Mormor en liten fest som hon och hennes "kille", haha eller nått x), har varje år med deras barn och barnbarn och det är alltid lika trevligt för att det blir massa god mat ((a)) och det är trevligt folk :P haha x)

Och på söndag blire bio med familjen :) Tror jag.. eller så hade jag bestämt med någon.. Förlåt ! Det lir i sånna fall Yes man, som My och hennes familja ska se ikväll :)
pusspuss <3

shopping !

Go kväll min skööna ! Idag så har den dag jag har väntat på i hela veckan :P Och den var riktigt bra faktist ! :DD

         

Det var så att Vi hade ju skolan idag och jag kan inte sitta här och ljuga ovch säga att den var bra utan den sög ! Verkligen sög ! Vi fick typ nytt schema och shit och sen så skulle vi också gå hela dagen också ! Jag trodde att vi bara skulle gå typ några timmar :P Iaf så fick jag iaf träffa Jennifer och alla andra gulliga ! :D Efter skolan så skulle jag, Linnea , Moa och Emma till Täby, men sen så hoppade My fram ur dörröppningen och ville hänga med :D och gud så jag har saknat den söta filuren ! :D haha !
Det var jätte mysigt att äntligen få shoppa och jag köpte ganska mycket ochdet mesta var inte på rean :P Jag köpte:


- tröja från hm 98 kr
- klänning från ginatricot 199 kr
- sjal från Indiska 79 kr


- dreammousse från hm 98 kr
- trosor hm 49 kr
- örhängen från ginatricot 79 kr
- Eclipse från Bokia 99 kr
- sminksvamp från hm 19 kr


Och sen lånade My lite pengar av mig och sen så blev det lite argue om det och så blev det fel och massa.. Men det var kul för jag ändrade mih hela tiden ! haha som vanligt ! xD Till slutet så var det bara jag och My kvar för att Linnea var tvungen att åka hem för hennes pappa kom och hämtade henne :P Och Moa skulle på teatern och då åkte hon och Emma hem.. Då gick jag och My runt lite randome och tittade i lite olika affärer :) Sen åkte vi hem men vi orkade inte gå av så vi åkte till Österskär och sen hem igen xD hahah riktigt myyys :)

Ljuviga dag asså ;)  Men nu ska jag gå och lägga mig, kanske läsa lite ur min nya bok ;) God natt <3


sommartider hej hej sommartider !

Jaha, nu var det är jullovet slut då :/ Och imorgon börjar en låååång vårtermin -.-
Men några posetiva saker är att jag kommer att få träffa Sofia och alla andra ifrån Borläng :), man kommer börja köpa massa fina sommar kläder och det kommer att bli varmare för varje dag :D (som alla andra år alltså) ! Gosh vad jag längtar efter sommaren !! Tänkte visa er lite sommar bilder från i är på mig och mina vänner :)









Det var fina minnen det :) Men det är ändå väldigt långt kvar "/

Slut pratat om sommaren nu :P Idag så gick jag ner till centrum och där köpte jag lösnaglar.. Men jag har inte satt på mig dom :P Vet inte om jag ska spara dom eller om jag ska sätta på mig sdom nu.. Jag sätter nog på mig dom ikväll :P Iaf så efter så gick jag till gymmet och där försökte jag med sån där intervall sak som Moa gör men jag tror jag gkorde fel för jag blev helt jätte utmattad och höll på att svimma :o Men sen tog jag det lite lugnt och bara sprang lite :P Kom hem, duschade åt lite och nu sitter jag här.. Snart kommer väl mamsen hem och då ska jag nog hjälpa till att laga lite mat :) Har det tråkigt här framför datorn !

Puss på er ! <3

lite om allt möjligt


haha hade lite kul med webben :P inte så fin men...

Go kväll. Idag så var jag med Rosanna även fast hon typ var sjuk och hade feber.. Fast jag blir ju aldrig sjuk eller blir smittad så jag bryr mig inte så mycket :P
Vi gjorde inte mycket mer än att kolla på film :P Först kollade vi på Mean girls, som är bra och man kan se den hur många gånger som helst typ, sen kollade vi på Darkness falls som är en skräckfilm. Den var ganska läskig.. Fast det var mest för att det var en sån där film där det hoppar fram saker :P Jag trodde att den skulle vara läskigare men den var tillräckligt läskig för att man inte skulle kunna sitta själv och se den :P Jaa... Vi gjorde inte så mycket annat..

När jag kom hem så hjälpte jag till med maten också åt vi. Sen kollade jag och PickenZorro som gick på 3an. Den är lika bra som vanligt :) Vi kollade också på när Bekännelser om killar,kyssar och katter gick på premiären, men den hade ingen premiär... Tyckte det var lite konstig och ledsamt eftersom att jag vill se den så mycket ! Då kollade vi om vi kunde se på Twilight för hon har inte sett den och jag vill se den igen :P Men sen så bestämde vi att hela familjen (jag, mamma, pappa och hon) skulle gå och se på Yes man :) Den verkar bra :P Då betalar nog förmodligen mamma och pappa , så då kan jag ändå gå och kolla på Twilight, en gång till :D haha x)

Längtar tills vi ska åka och shoppa ! Jag kanske smiter ner till centrum imorgon och smyg köper lite saker ;P Och samtidigt smiter in på gymmet.. Vi får se :) Men jag tycker att det låter som en bra ide :)

Juste förut så ringde gullrumpan Jennifer och undrade om jag ville gå med på en slags karategrupp som är nere i Österskär :) Det var typ självförsvar och man fick ha sånna där vita dräkter på sig och sånt :P Det är provomgång på söndag och det är klart att jag vill hänka :D Alltid bra att lära sig självförsvar ;) Hon hade ringt till Rosanna och Linnéa också och de var också på så jag tror att det blir nårga iallf fall :)

Men nu måste jag verkligen sooova ! God natt på er <3

veckans planer

Hejhej ! Sitter här och pratar med Linnéa  , Ågren och med Ellaplutten :) Vi pratar så att vi kan prata alla tillsammans, ni vet när det är flera med i konversationen :P Aja, skitsamma xD

Nu tänkte jag berätta lite om mina planer inför den här veckan :)
Imorgon ska jag ju till Rosanna och sen ska jag inte göra nått mer :P På torsdag så börjar vi, bajs på det, och då efter skolan tänkte jag åka in till stan eller täby för att jag ska hinna reashoppa :P Ska fråga om någon vill hänga med såklart :) Kankse Jennifer vill? Sen så skulle jag, Rosanna, Linnea och Ella se på Tuck everlasting någon dag/kväll.. Vi får se hur det blir med det. Eftersom att skolan börjar :P
Och tjejmiddag vi ska ha någon stans också.. ÅÅÅH det blir för mycket ! Eller asså det där med filmen kan man ju bara ta en helg men jag ska prata med mina päron också om tjejmiddagen.. Ska göra det imorgonbitti :) För jag har lovat Mysan :) Men nu ska jag sooova ! God natt <3

Och jste jag vill hinna se Twilight en gång till på bio :D Och sen ska jag se Bekännelser om killar,kyssar och katter på bio när den har premiär :)

emma & jag

TJUUUUE !

Igår så gick jag ju till Emma, och det slutade med att jag sov där :P Vi typ satt och kollade på första sesången i OC (som hon fick  i julklapp) Så det blev ganska jätte sent :P Vi gick upp till hennes rum vid halv 6 sen bäddade vi och borstade tänderna och sånt :P Sen låg vi och pratade om allt möjligt i typ en timme så vi somnade vid 7 tror jag.. Kollade inte på klockan :P
Emma vaknade vi halv tre idag, men jag hade legat vaken ett tag. Vi typ satte oss direkt vid tv och sen så har vi inte gjort något annt :P Har inte ätit någon mat idag så jag är JÅTTE hungrig ! Men vi ska äta kyckling snart så.. :)

Imorgon ska jag till Rosanna och leka med henne :) Har saknat henne skit mycket ! Som jag har gjort med alla andra kompisar :P hehe.. Men det ska bli kul :) OCH JAG MÅSTE SHOPPA INNAN REAN TAR SLUT !!!!! Ska göra det tyup på onsdag eller nått.....

Ska äta nu, pusspuss <3

tillbaka



Hejjjj ! Nu var det ett tag sen jag skrev allt :D Har ni sknat mig?(a) Skoja !

Nu undrar ni säkert hur vi hade det i Funäsdalen, och vi hade det jätte mysigt ! Det var väldigt kallt och stormigt vissa dagar men det var mysigt ! :) Vi åt gott och bodde gott, men jag sov inte så bra.. Jag sova inte en hel natt där. Jag vaknade typ två gånger per natt, men jag somnade om så det gjorde inte så mycket :P

På nyår så var vi hos familjen Marklund tillsammans med familjen Langley :) Vi åt gott och så gick vi till Walles (hotellet de bodde på) och tittade på fyrverikerierna (stavning?!). Efter så gick vi runt och då hittade vi två 16 åriga killar som var fulla :) De hette Rsamus och Jesper och de snackade sammor och typ uppreade sker som du hette det och du hejade på det och massa annat xD hahah vi var i ett rum med massa längskidor och då tog Rasmus ner ett par och försökte härma en längdskidsåkare x) De var ivarjefall roliga och vi hade kul :)

Det var nog allt.. Vi bowlade en gång och varje dag så åkte vi till Funäsdalens hotell och badade och bastade :) De var mysigt för att det var nygjort allt så det var fräsht och rent där :) Men det var en tant som typ var as självisk och tog upp massa plats och ba : "det är snuskigt att ha på sig bikini i bastun!". Cppp ! Och sen värmde hon vatten till sigsjälv, en gång då allt varmvatten var slut.. En snobbig sak vare !!!!

Och jag läste ut New moon på den här veckan :( 594 sidor på en vecka, dessutom på engelska ;) Ganska bra enligt mig !! Och nu ska jag köpa Eclipse, som är 3an :) Jag rekommenderare VERKLIGEN dessa böcker !!

Den här veckan vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Jag ska vara med Emma imorgon och sen ska jag åka och shoppa någon dag och så ska kanske jag, Rosanna och My sova hos Emma någon dag men det är intye bestämt nått om det men jag hoppas verkligen för jag saknar de verkligen !!!! :( Har så mycket att prata med dom om ! Eller de har det till mig :P De ska berätta massor om vad de gjorde på nyår och annat kuuul :D Puss på dom ! <33

God natt ! <3

RSS 2.0