imorgon blir en ny dag

God morgon säger jag. Vaknade typ vid 2. Sitter i pyamas och har det mysigt i köket. Igår blev inte som jag hade tänkt mig. Det blev att vi var hos mig istället och så kom Fanny, Ella, Linnéa, Rosanna och My också. Det var riktigt kul att få träffa alla och berätta om vad man har gjort under sommaren och allt sånt. De kom vi halv 8 och vi gjorde inte så mycket mer än att snacka. Vi gick till Statoil och köpte lite glass och godis. Och vi hade lite tekalas med mackor och te (förstås). Ella, Rosanna och Emma somnade men vi andra dyngade tills klckan blev typ halv 9 då vi kollade på tv och somnade. Vaknade vid två och kände att den här dagen bara fick vara och att jag inte orkade bry mig så mycket mer. Men det blir en ny dag imorgon som jag ska ta igen och göra lite mer vettigare saker.
Ikväll så ska jag inte göra något speciellt. Till middag ska jag köpa en pizza (YEHO!) och typ kolla på film eller något annat tjock. Kanske att vi ska till Fanny, hon ska bara snacka med sin pappa. By the way så har jag aldrig varit hemma hos henne förut.

Bilder från gårkvällen;

så såg det ut

great

Fanny är cool och klättrar i lyktstoplar

Sen skulle vi sov men Linnéa, My och Fanny ville göra mig sällskap och ja,
vi alla vet hur det slutade ;)

här sitter vi och samtalar medans det ligger några sovande här och där.

Kul och trevligt var det att få träffa dom igen och aa vi hade roligt! :)

Nej nu ska jag pallra mig upp (ifrån stolen) och ringa till pizzreian och beställa. Sen klä på mig och cykla ner.
Ha en skön kväll, Puss.

shopping

Idag så åkte jag till Täby med Emma. Jag köpte inte sp mycket; en tröja, några trosor och en smink pensel. Och hela 500lappen gick åt till det! :O Dyyyyrt! senare ska jag till Emma oh sova där. Vet inte om jag ska äta hemma eller där men jag tror att det blir hemma.

Nu kommer lite bilder från Liseberg:


jag var sjukt nervös första åket!

Sjukt skön, men läskig i början :S

Turmunken Pontus.

Kul va? :D
Just nu sitter jag och lyssnar på Harry Potter 7 på ljudbok. Det är faktiskt bra fast om man gör något annat och smtidigt lyssnar (som tillexempel att blogga) så fattar man inte riktigt vad som händer.. :P

Nu ska jag ta lite middag och sen dra till Emma! Puss.

hemma

nu är jag hemma igen. Det ska bli skönt att vara hemma och vara med kompisar och titta på film och annat mysigt. Speciellt så längtar jag efter att få shoppa som jag ska göra imorgon :D Ska köpa lite nödvändiga saker som jag verkligen behöver.

I göteborg så var det trevligt. Desamma på Liseberg. Första åkte var jag typ värsta nervraket för jag har ju inte varit på grönalund eller åkt en berg- och dalbana på två år! Den första blev Balder och den var helt underbar. Vi var där från när det öppnade (11.00) tills det stängde (23.00). Allstå var vi där i 12 timmar och gissa om man hade ont i benen och fötterna?! Och konstigt nog hade jag också ont i höfterna....
På vägen hem så åkte vi och hälsade på mammas morbror Håkan och hans "tjej" Barbro, som har varit tillsammans med mammas farbror så det är lite krångligt det där. Vi sov där och åkte vidare på söndag till Björn och Anna som var på Lugnås (deras landställe) och sov över där. Så det blev mycket resande med bilen och nu är vi äntligen!

Ikväll så ska Ella komma över och vi ska ha film maraton :D Skööööönt! Puss och hare bra tills vi ses igen. :)

göteborg här kommer vi!

God kväll bloggen!

Idag så har inte så mycket hänt och vi är kvar på Mjölkö. Imorgon ska vi åka hem för att på torsdag bila ner till Göteborg. Där ska vi bo på hotell och såklart gå på Liseberg ;) Det ska bli kul att äntligen få vara med om något denna sommar.
Imorgon kväll så ska vi också se på bio jag tror att det blir Harry Potter 6. Har frågat om den var bra. Emma och Jennifer såg på premiären så jag frågade dom. Och tydligen så var den bra. Jag menar de andra var inte som i boken alls tydligen. Men den här var det enligt dom :) Enligt tidningen så fick den bara en 2:a och 5.

Aja miccis får utbrott snart om jag inte slutar ;) Puss och hare bäst!

skärgården

Hejsan bloggen!

Nu var det ett tag sen jag skrev men se det som en liten paus. Har ju varit och seglat i en vecka och nu är jag på Mjölkö och ska vara här i två veckor. Har redan varit här i en vecka så när vi kom hem från seglingen så åkte vi till Mjölkö dagen efter vi komiit hem.


Jag fick segla lite :) Kom upp i 6.3 knop. Och det högsta
vi kom upp i var 10.5 eller något. Fast då var det medvind
och stormigt :P


Det var inte det bästa vädret hela tiden. Hade hoppats på bättre så att jag
kunde bli lite brun men jag tappade lite färg istället. Men nu har jag blivit
mer brun eftersom det har varit en fin vecka :)


När vi var på Utö så var Lasse Berghagen där också. Så
vi gick och kollade på honom när han sjöng några
klassiker av hans sånger.


Där hav och himel möts. Vi stannade på en ö med Anna och Björn. Den
var mysig. Det är coolt när man står på berget och tittar ut över havet och
se där hav och himel möts.


Vi har grodynglen (stavning?!) i varån stora pöl (en ganska stor pöl) och
vi fångade dom och det gillade Jacob och Emma :)


En mysig kväll av många. När man går från stor huset till lilla när man ska
gå och lägga sig så känner man att det inte är så kallt ute på kvällen. Det
tycker jag är riktigt mysigt för då kan man vara ute sent! :)

Hoppas att ni har det bra för det har jag! Kanske är det lite ensamt ibland och man har inte så mycket att göra, men det är väl skönt att bara vara ett tag.

Nu ska jag gå och hjälpa Miccis med bullarna ;) Puss

segling

Jahapp. Nu är det sängdags för min del. Imorgon ska jag och familjen ut och segla med en segelbåt som vi lånat. Det ska bli skönt och vi får väl hoppas på bra väder! Kommer att ha datorn med mig men jag kommer troligen inte skriva så mycket. Kanske lägger in en bild eller något annat kul.

Puss och ni får hare bra tills vi ses igen! <3


best of rudolf


Hahahahha Rudolf är BÄST! "Men jag har klarat mig ganska bra hittils" HAHAH

HAHAHAHAHHAHAH han är för skön :') det blir bäst vid 2.31! 
 
hahaha den här är också bra. När han skriker åt alla! HAHAHAHAH

konfirmation

Idag var jag på Linnea ås och Jennifers konfirmation. Det var fint och det var kul att få träffa dom! Och det var kul att dom tyckte desamma :) Jag önskar att jag också gjorde det! :( Skulle bara vilja vrida tillbaka tiden och skriva en sån där lapp man fick som jag bara slängde! Men vad kan man göra nu...

Bilderrr:

Det här hade jag på mig. Klänningen och koftan är från Ginatricot
och till det hade jag min lilla väska som jag köpte i London.
De andra var också jätte fina!


inte så bra, men söt bild på Linnea och Sara

När de sjunger

Utgången.

Står fint uppradade utanför. Och nu har jag kramat en med konfirmationsdräkt! :D
Men jag gjorde ett stort misstag med att cykla dit! Annars så skulle jag kanske kunnat följa med på Linneas mottagning :(

Nu ska jag fixa med lite andra saker, puss.

marley and me

Ni vet den filmen? Såg klart den nyss och jag tror inte att jag har gråtit så mycket på länge! :O Det är en ganska rolig film och jag gillar Owen Wlison. Och ja ni fattar säkert vad som händer i slutet... Men filmen var sjukt bra enligt mig! :)

Annars så har jag inte gjort så mycket alls idag. Har mest varit hemma och såsat. Juste idag följde jag med mamma ner och handlade i centrum och då köpte hon dom där fina jeansen till mig från Lindex! Kan lägga in en bild på dom senare för nu känner jag mig ganska trött.
Imorgon så ska jag på Linneas konfirmation. Jennifers också för den delen. Ska bli kul att få träffa dom! :)

God natt ladies and gentlemen.

regn!

Shit! :O Tänk hur det kan vända snabbt ! :( Okej det är väl skönt med lite regn nu så att man kan sitta inne och kolla på lite film men jag ska liksom cykla hem! :( I regn. Kommer bli dyblöt och frysa som jag vet inte vad. Har bara en kortklänning och ett linne på mig! Och underkläder såklart ;P Men åh :(

Wish me goodluck.

på biblioteket

Hejsan bloggen! Just nu sitter jag på biblioteket här i Österåker. Har inte något bättre för mig. Nej men jag ska låna en bok, Idina kläder av Jane Green. Den låter ganska bra. Den andra boken som jag kom ner hit för att låna var redan utlånade men den kommer om två veckor..
Igår så hade vi det mysigt. Vi grillade korv. Det gick inte så bra för att dom rullade av gallret och ner i askan hela tiden men några fina korvar fick vi. På kvällen så kom lite mer folk och så tog vi (jag och Rosanna) ett kvälldop och det var varmare i vattnet än i luften! Vid halv tolv så gick vi hem och var hemma ungefär hemma en timme senare. Hade typ ont i benen och sånt så det var väldigt skönt att lägga mig i min varma säng!
Imorse blev det en liten chock eftersom det hade visst regnat under natten. Jag vet inte om det är tur men som tur var så kom solen fram igen. Och direkt när man går ut så börjar man svettas som en gris! hahah. Tidigare var jag nere här i centrum och då var jag inne på Lindex och hittade ett par fina jeans ! Inte för att jag behöver jeans men jag ska fråga om jag får köpa dom :)

Men nu ska jag hem och göra något vettigt, som att läsa tidningen. Puss

bilder kommer kanske ikväll.

rubriken

Tjenare! Hur är det med er då? Själv så är det bra med mig. Väldigt varm och har lite ont i magen annars är det bara bra!
Rosanna gick hem för en stund sen och förutom att skriva blogg så tittar jag på "Americas best dance crew". Det är ganska bra och såklart har jag en favorti ;)

Idag så händer inte så mycket. Ska bara slöa hemma och sen ikväll så ska jag och några till till Garnsviken och grilla :) Ska ha med mig Hot-dogs. Hehe. Gillar egentligen inte korv men jag gillar hot-dogs, konstigt nog. Kommer säkert vara fint ikväll så det kommer att bli ett kvällsdopp också !

Som ni kanske märker så har jag inget speciellt att skriva så jag säger hejdå nu! Puss.


nu har det börjat !

Goddagens. Har haft för mig ganska mycket på sistone. Igår var jag med Rosanna innne i stan och badade. Badet heter Smedsuddsbadet. Rosanna hade kollat på ett fint ställe där och där det fanns mycket folk. Mycket folk var det men vi hittade inte den fina stranden... Men vi badade och saolde ändå. Efter så gick vi runt ganska mycket i stan. Vid 5 åkte vi hem. Vi åt och sen till stan igen för att titta på bio. Det blev Drag me to hell. Gillar egentligen inte att se på skräckisar på bio men det är ändå kul för man blir så uppspelt ! :) Sen sov jag hos Rosanna.
Och juste på morgonen så hade jag inte druckigt så mycket. Jag jag var väldigt varm för jag var tvungen att cykla hit och dit för det blev en massa missförstånd. Så när vi åkte från Danderyds sjukhus till T-centralen så känner jag att jag blir väldigt illamående. Så jag tänker ju att jag måste spy ! Men som tur var så gjorde jag inte det. Men sen så känner jag att jag blir helt vimmelkantig och håller på att svimma. Rosanna ser det och tar mig under arm men och säger att vi ska av nu och jag stapplar mig ut och sätter mig på en bänk där medans Rosanna är gullig och köper en Loka till mig :) Den gullungen !

Idag så var jag, My och Rosanna på det är badet iegn i stan för Rosanna visste var den där fina stranden var. Och hon hade rätt. Styranden var fin och det var mycket folk. Massor av folk. Men det var mycisgt. Hade inte träffat My på evligheter kändes det som. Hon har ju färgat håret blont nu. Det är snyggt :) Hon är ju blond egentligen. Idag så åkte vi hem lite tidigare. Och dagens middag blev tacos och det var gott! Sen följde jag med Mamma och Pappa ner till båten och tog ett kvällsdopp. Var 22 grader i vattnet där nere! :O

Bilder från går dagen tagna av Rosanna för vi hade bara hennes kamera:







Nu känns det som att sommarlovet har börjat på riktigt. Har massor att göra om dagarna. Massor att planera. Och allt är som det ska vara ! :)

Tack för mig, puss <3


RSS 2.0