hinner inte skriva egentligen

Eller jo jag hinner men jag ska upp ganska tidigt imorgon och jag vill vara utvilad :)

Vi var ju ute med båten och det vr roligt och så. Vi sov på Lökholmen som ligger nära Sandhamn så vi åkte till Sandhamn på kvällen och gick runt där. Medans alla andra var fulla. Hahah nej alla var inte det men på en båt så ar det hög musik och massa kanske 20-25 åringar som dansade vilt :) Sen så hade vi det mysigt och har åkt runt i dag på olika öar där vi har solat och badat. På en ö så fanns det jätte fina och släta klippor och en sandstrand mitt i allt. Så vi badade där och det kändes skönt när anden sipprade mellan tårna. Det finns ju inte så många fina sandstränder här i Sverige. Så det var härligt.
Men nu ska jag lägga mig. puss


not that bad

Kvällen blev inte så dålig som jag hade trott. Gick hem till Rosanna där vi hade det lite skoj :) Vi tittade på Perfect stranger och sen satt vi vid datorn så jag gjorde inget annorlunda än vad jag egentligen skulle ha gjort. Men det var kul med sällskap och vi hade det ju roligt. Som bara den ! :)

Men nu tjatar mamma att jag ska lägga mig -.- Ska ju upp tidigt imorgon... Puss<3

ensam. igen.

Kul liv va? :) Miccis ska ut med Cattis någonstans, mamma är ute med sina kompisar och pappa på fest hos nån kompis ! Och jag? Jo jag sitter hemma vid tv och tittar på film. ÅH ! Ska kolla om någon vill ut ikvll. Troligen inte eftersom det inte finns något att göra utomhus. Tänkte om jag skulle gå på bio i stan.
The pruposal.
Själv.
Nej men jag ska fråga om någon vill hänga med. Annars så blire väl att sitta hemma.

Jaja nu ska jag sluta ! Idag så har jag inte gjort så mycket. Klippt gräset och tjänat en slant. Sen gick jag och Miccis ner till centrum och köpte godis för vi skule ut med båten imorgon bitti :) Sen har jag solat, läst min bok och lite annat. natt så dog ju M.J. Inte för att jag har lyssnat på honom så mycket men dom låtarna jag har hört har varit bra. Och han dansade sjukt bra också. Men ja så är livet. Man föds och man dör. Resten får man ta itu med själv som man brukar säga.

Hejsvejs.

Här får ni en bild på mig ! En ganska gammal så.


lite om igår och idag

God morgon bloggen. Igår så skulle jag ha varit med My men hon hade färgat håret blont och det var orange så hon ville inte gå utanför dörren så jag spenderade min dag med Morfar. Vi var och tittade på hans pappas grav och några andras, vi köpte lite jordgubbar och kollade på bilar. Vi , eller jag, hade sagt att om han kollade på bilar så skulle jag få bada och så här blev det att vi var inne och kollade i tre olika bilaffärer och jag fick inte bada. Så ja jag var inte på så gott humör igår. Men sen på kvällen så drog vi och åt hos ett par kompisar och dom har pool så jag badade där i nån timme :)

Men nog om igår. Imorse så vaknade jag kl sju ! Helt av mig själv ! Jag kunde inte heller somna om så då gick jag och hämtade Miccis iPod och då hittade jag en bra låt. Har hört den förut men ja det var ganska länge sen jag lyssnade på den. Det var Queen med Bohemian Rhapsody. Kanske inte den nyaste musiken men den är bra kan jag säga er !
Visst är den bra? :)
Sen finns en annan låt som också är bra. Den heter Love of my life:
Mycket bra den också. Men som ni kanske ser så är han ju inte så snygg.. Men ja
haha. Han dog ju i ADIS. Hemskt ! Det var någongång på !900-talet.

Snart så ska jag ner till centrum och köpa Pågen bullar och en bussremsa. Pågen bullarna ska jag köpa för att jag ska ner och bada och ta det lugnt i solen och sola. Läsa min bok som jag hittade. Värkar lite spännande.
Sen vid 2 så ska jag möta pappa i Täby för vi ska köpa mobil :D WOHOOOO ! :D Hoppas att jag hittar den jag vill ha ! c902. Om ni undrar :)

Men ska dra, PUSSHEJ.

ledsen

Ja jag är faktiskt väldigt ledsen... Är sjukt fint väder och jag sitter här inne och häckar framför datorn och har inget bättre för mig. Ska städa mitt rum och städa en massa i mitt rum snart. Tråkigt :( Sen ska jag väl sola eller något annat.
Tog en 45 minuters promenad idag nör jag hade vaknat. Det var skönt att röra lite på sig. Har ju typ inte gjort det på länge. Eller jo på Mjölkö gick jag och Rosanna ganska mycket runt ön men aa... Hahah ni kanske märker hur tråkigt jag har men aa... Ska nog se till att åka/gå ner till nån strand och bada och sola lite imorgon. Ska fråga om någon vill hänge med :) Längtar tills jag ska till Sofia :D Ska dit typ om nån vecka ;)

Puss


Sommarlov

bilder från helgen


Utsikten från rummet


Midsommar


Hade på mig min nya klänning från Gina för 249 .-


Ser lite miffo ut men en bild på mig och Rosie :)


hihi Rosanna kör båt


Sommarbild !

Fler än så var det inte.

Idag så har jag inte gjort så mycket. Eftersom det var så fint väder så låg jag och solade ryggen hela dagen och kollade på film. Sen på kvällen så åkte vi till min kusin på hennes släktkalas för hon fylllde 18. Har inte träffat henne på åratal ! Längtar till jag fyller 18 :( Sån frihet ! Hon satt liksom och drack vin till maten och gick runt med ölflskor här och där. Och nu på kvällen så skulle hon ut på krogen med sina kompisar. Vill också !!!! :( Fyller 10 2012 liksom. Hundra år kvar typ :(

Pusshej.

trött

Hejsan bloggen. Har varit på Mjölkö i helgen som ni kanske vet ;) Det var mysigt. På midsommar så var det inte så värst bra väder men det dög. Hahah dansade från 21.00 till 00.00. Det var roligt. Sen kom massa killar också :D höhö Men ja det har varit roligt ! :) Kanske inte lika mycket sol som jag hade hoppats på men det gjorde inget. Idag så var det ju väldigt fint väder. Vi alla drog och tittade på Volvo ocean race och då fick man allt färg. Är helt röd i ansiktet och lite rosa på benen. Alla brände sig typ i ansiktet ! Jag vet inte om Rosanna har det men jag tror att hon har fått färg ialla fall.

Imorgon så är det Peace and Love. Skulle kanske dit men jag ville inte. Sofia ska dit och alla hennes kompisar. De kommer säkert ha jätte kul ! :D Sen kanske juli-augusit ska jag upp till henne :) Can´t wait :D

Men nu ska jag kila vidare puss på er<3

bilder kommer

midsommar

Godmorgon. Imorgon är det midsommar. Då ska jag till Mjölkö och Rosanna ska med :) Vi ska stanna där tills Söndag så vi kommer att vara borta i några dagar. Tror inte att jag kommer att skriva men vi ska ha med en dator ut. Kommer bli roligt bara det är bra väder ! :D Vad ska ni göra på midsommar?

Idag så ska jag till stan med Rosanna. Eller Täby. Ser ju ut som att det inte blir någon sol men vi får se. Då ska jag köpa en klänning. Förut när vi var i Täby, när vi också var med Linnea och Magda så hittade jag typ 4 jätte fina klänningar på Ginatricot ! Men jag kunde inte köpa dom dä... Och idag ska jag också köpa ett par skor om jag hittar några. Men det ska jag se till att göra ! :)

Ni får ha en bra midsommar ! Pusssss.


bilder från förr

Ja, eller bilder från igår och idag:


pyjamas tjejor


godis för 55 kr fatta att man blev illamående sen ;)


hahah puss på dig !


Rosanna är snigg ! :D


höhö älska solen !

Ikväll blir det att lägga sig tidigt. Ska upp tidigt imorgon. Puss&Kram.


solen är här

Woho ! Äntligen. Har längat. Gissa vad jag och Rosanna har gjort idag. Vi har solat ! :) Det var skönt och jag fick faktiskt lite färg :) Och sorry för att jag inte har skrivit något, har varit upptagen med annt. Men jag tänkte berätta lite om vad som har hänt sen i Måndags.

Måndag: Jag och Rosanna, plus Magda och Linnea Å Åkte till täby. Jag skulle ha köpte The sims 3 men det var slut överallt. Sen så bestämde vi att vi skulle sova hos mig. Det var mysigt. Tittade på två filmer och sov i mitt förråd.

Tisdag: Första dagen med sol. Vi gjorde inte s mycket. När alla hade gått hem så gick jag med hem till Rosanna. Kommer inte ihåg vad vi gjorde... Men på kvällen så sov jag hos Rosanna :) Vi hade det lite mysigt med godis och film :D

Idag: Vaknade med sol :) Vi bestämmde att vi skulle gå hem till mig och sola lite. Vi solade typ i en timme kanske mer. Sen gick vi in och spelade lite Sims 2 för att Miccis har köpt The sims 3 men det funkar inte på min dator :'( Har typ ett för lite grafik kort :O Och den funkar på henne laptop ! Vilken dålig dator jag har :((

Ja det är nog det som har hänt. Inget speciellt sådär. Imorgon så bär det av till stan med Rosanna. Ska köpa en klänning och kanske ett par skor :) Men nu ska jag ut och springa !! Puss <3

kalas

Ja allt är kalas. Utom vädret. Hoppas solen kommer snart ! Atel sa att det skulle bli sol på trosdag, men jag orkar inte vänta tills dess :( Längtar till strokan kommer. Om den kommer...

Ialla fall så har Mikaela haft sitt kalas äntligen. Ni förstår hon fyllde år 25:e Maj, som var ett tag sen jag vet men vi har inte haft någon tid innan dess.Hon fick Twilight och New moon, fast på svenska och fast hon har läst båda typ 3 gånger så önskar hon sig dom -.- Den tönten hon är ! Sen fick hon pengar och ett par ridbyxor. Inget speciellt. Sen hade pappa gjorde sin goda jordgubbstårta, som jag ät för mycket av. Men ändå jag har saknat tråta och har varit sugen på det ganska länge :)

Och imorgon ska jag med Rosanna till Täby :) Ska köpa the sims 3 :D Alla säger att det är bra, men det känns som att det är lite likt 2:an så jag vet inte om det är värt att köpa. Men jag orkar inte hålla på så jag köper det.

Har inget mer att säga... Ingen bild heller... Lite tråkigt... det var någonting....Juste att ikväll så blir det som igår tror jag. Ska se på Snatch och kanske någon mer film. Sen blire att spela the sims 2 hela natten :) Pusshej.

regn

Regn, regn och åter regn. Var är solen någonstans?!
Har regnat konstant i tre hela dagra nu ! Åh ! Sommar,
var är du..?

the curious case of benjamin button

Har precis kollat klart på en väldigt bra film, The Curious Case of Benjamin Button. Det var en fin film tycker jag. Själv så önskar man att man kunde födas gammal, då slipper man bli så skrynklig och ha ont hela tiden. Fast ja, kanske inte... Jag tror att den här filmen handlade om att inte ta livet förgivet. Och det var också en väldigt fin kärleks historia ! :) Sen fick man ju se lite av när Brad var ung och snygg, mums ;) Men i slutet när han dog och då var han en söt liten bebis och det tyckte jag var lite sorgligt :/



Heheh, ska sova nu. God natt !

tältning hos Jennifer

Hejsan. Igår så efter jag hade ätit så drog jag till Jennifer där alla andra var. Men ja, alla såg ju mycket bättre ut än mig, hade inget smink och hade mjukisbyxor på mig. Plus att senare kom Rasmus. Fast ja, det var inte så pinsamt :P

Ialla fall så sen på kvällen så slog vi upp ett tält för att vi lät så mycket och hennes föräldrar blev lite sura. Men det var mysigt. Somnade vid kanske 3, halv 4 och sen vaknade jag vid 5 och frös as mycket ! :( Alla andra vaknade då också så vi gick upp och då sov vi till kvart över 11. Typ alla åkte direkt efter fruksot. Det var jag, Linnéa och Rasmus som var kvar och sen kom Fanny tillbaka också. Vi har inte gjort så mycket, tiden har bara gått väldigt fort.
Ikväll så ska jag inte göra så mycket. Ska typ se på film och äta kladdkaka som jag bakade när jag kom hem. Eftersom att vi inte har något godis hemma :(

Imorse så kom alla på att det är sommarlov. Det hgar liksom inte gått in i huvudet än bara för att det inte är vardag eller sol. Bara regn, regn och ännu mera regn. Ganska deppigt. Det som inte heller gått in i huvudet är att vi ska börja i Solskiftet i höst :( Aah, har inte så mycket mer att säga.. Ska kila vidare, PUSSS !

daniels sång



Visst är dom gulliga? :D Själv hade jag ingan aning om vad som hände för de sa ingenting om det så jag var lite arg för jag tyckte att alla viskade om massa saker utom till mig :P höh jag är en sån som vill veta om allting som händer omkring mig, men alla blir bara arga när jag säger "va?". hahaha men jag förstår dom ^^

sista dagen i bergaskolan

Goddag kära läsare. Idag slutade vi skolan och det kändes väl skönt, men sorgligt på samma sätt :( När vi kom till skolan så sa vi hej till alla och alla var jättefina! Sen gick vi in till teatern där det var massa uppträdanden, både lärare och elever som sjöng och dansade. När den var slut så gick vi in till ett klassrum och Bodil sa bara en mening och började gråta lite :( Sen var det massa prat och såklart så fick man betygen. Jag är ganska nöjd. Hade tänkt mig bättre men jaja. Har ett år kvar ;) När alla hade pratat klart så blev det mycket kramar och tårar för att Daniel och Peter ska ju sluta :( Två av de bästa lärarna ! Alla tjejer utom mig, Emma och Linnéa hade gjort en gullig sång till Daniel och de sjöng den för honom och hade började gråta lite :/ Stackarn ! Tänk vad jobbig att få flytta ifrån där någonstans där man blivit så omtyckt... Men han sa att han skulle komma och hälsa på. Om jag har tur så kanske jag kan lägga upp videon på bloggen men den kanske inte ens går att lägga upp på youtube först, får se :)

Och sen när vi slutat så kommer ös regnet förstås ! Jag och Ella cyklar tillsammans hem i regnet och när jag kommer hem så är jag helt dyng blöt och hungrig. Så jag sätter på mig lite mysiga kläder och sen så tar jag en toast med té :)
Pappa kom hem och fick se mina betyg och han tyckte att dom var jätte bra (2 MVG, 5 G och resten VG) så min belöning var en fin regnjacka och 500 kr :D Gud vad gald jag blev !! Trodde aldrig att jag skulle få sådär mycket för själv så tycker jag att mina betyg inte var så värst bra :P

Men nu kommer lite bilder:

Hade inget speciellt på mig för att jag inte hittade något speciellt :)


Visst är dom fina? :D


Det här är bildern från showen, man ser inte så mycket på bilderna men
på den första är det två lärare som är utklädda som nakna och den
andra är på när en nia sjunger :)


Söta lärare i och utan folkdräkt och söta elever :D

Det var de bildern jag har att visa er. Blev inte så många bilder.
Ikväll så kanske jag åker till Jennifer och sover där för det var en plan från början så att alla ska komma, men jag vet inte om jag orkar att komma. Man vill ju inte ut och gå i det här vädret...

Och juste, igår så serverade vi ju och det var jätte kul ! :) Och alla var verkligen sjukt fina, utom några... Och det var också god mat :) Fast jag hade ätit lite hemma innan, men jag åt ändå där, höhö.

Men nu ska jag kila vidare, pusspuss <3

ska på bal

Goddagens =)

Om en timme så ska jag tillbaka till min skola för jag och typ 25 st till ska servera på 9:ornas bal. Jag tycker att det ska bli kul och jag är redo att cykla ner nu, ska bara ta något att äta. Kan bli sent för vi får stanna hur länge vi vill. Av dom jag känner så ska Moa, Ella och Fanny servera, men jag vet inte om Fanny kommer för hon var inte i skolan idag...

Så här kommer jag att se ut, eller så ser jag ut nu:

ett vitt linne från h&m och en svart kjol från Ginatricot. Sen ska jag också
hitta ett par passande skor till ;)



Enkel frisyr och smink så att jag inte ser för festlig ut. Inte för att jag skulle
kunna göra något mer festligt, haha :)

Efter skolan så åkte jag direkt hem. Mamma hade bett mig att klippa gräsmattan så jag gjorde det och nu har jag tjänat 80.- Inte illa tycker jag, har ju inte så stora gräsmattor så det räcker :) Men nu ska jag ta mig en matbit ,
PUSSSS och ha en bra kväll =D

arg !

God morgon bloggen ! =)
Sitter och äter frukost, det är det första jag gör på morgonen när jag ska till skolan.

Men nu t'nkte jag berätta lite om igår. Efter skolan (där vi inte gjorde mycket alls, vi städade och tittade på när niorna och lärarna spelade fotboll) så följde jag med Rosanna hem. Vi gjorde inte så mycket, badade i deras bubbelbadkar och sen satt vi bara vid datorn i hennes underbara säng. Jag åt där och stannade så jag kunde se Grey´s där. Sitsa avsnittet för säsongen. Och det var bra till en början, men det slutade aas dåligt ! Att bäde Izzie och O´Malley skulle dö :'( Det är som OC utan Marissa. Liksom de var ett gäng på Grey´s men åh ! :( I Slutet fick Rosanna typ en gråta attack och gräta som övergick till skratt. Och jag skrattade bara ! Men sen blev jag så himla arg ! Dom bara förstör hela serien ! :( Min älsklingsserie. När jag kom hem så bärjade jag direkt leta efter mina nyklar som jag inte hittade på morgonen. Men jag hittade dom inte. Så jag satte på datorn (som inte hade något internet) och så tog jag upp tangentbordet och där låg dom ! Det kanske betyder tur för idag, när jag ska servera niorna på deras bal?

Men nu ska jag äta upp, måste också hinna med att göra en matsäck och allt annat, Tack för mig <3


9.06.09

Idag så var det väldigt lungt i skolan. Vi skulle egentligen till Solbrännan, men eftersom att det regnade så stannade vi kvar i skolan och kollade på film. Man fick välja bland två filner; Walk the line och Mamma Mia. Jag valde den första för att Mamma Mia har blivit lite uttjatat :P Walk the líne hade jag bara sett en gång innan och inte ens hela. Men den var jätte bra ! =D


Filmen är romantisk om typ otillåten kärlek och om man är känslig så kan man börja gråta, men det är bara mysigt =)



Det här är den låten jag tyckte om bäst i filmen. Det var också den enda jag kände igen för Hugo (min kusin) Har sjungt den på Mjölkö tillsammans med min pappa och hans bror. Det kommer bilder på han, Joaquin Phoenix, och han ser ju bra ut ! Inte jätte snygg, men okej ;)

När jag kom hem så satte jag mig vid datorn direkt och började fixa med foton från London och la in dom och massa och där har jag suttit sen dess. Sen halv två ! Shit asså. Det kommer inte bli lika mycket imorgon ! haha. Imorgon så ska vi bara se på när niorna och lärarna har fotbollsmatch. Sen får vi också korv till lunch tror jag. Eller hoppas. haha, Sen vet jag inte vad jag ska göra...

PUSSIAR <3

bilder från London


hahahahah

första gången på Primark

en äkta engelsk taxi

Big Ben

London eye

Dirty Dancing <3<3

Madame Tussauds, Johnny Depp min älskling !

Jag, snygga Jack Sparrow och lilla Miccis

HAHAHAHAH alltid jag och se kontig ut på sånna där foton !

london var bäst !

Igår kväll så kom jag hem ifrån London. Det har varit sjukt kul och jätte mysigt. I början så kändes nästan allt omöjligt för vi skulle göra så himla mycket på bara 4 dagar. Men allt löste sig =) Första dagen så tittade vi på en musikal eller nu vad man ska säga. Det var Dirty Dancing och den var helt underbar !!!!!!! Det bästa jag sett i hela mitt liv. Fast det säger man alltid när man har sett en ny teater eller muikal. Och jag tyckte inte att killen som spelade Jhonny var så himmlans snygg. Eller jo, han hade jätte snygg kropp och sånt men jag blev ändå lite kär i han. Jag tror att jag blev kär för att han spelade så himla bra. Så tycker jag om Robert Pattinson. Bara för att han är en jätte bra Edward så älskar jag han !

Men Dirty dancing var sjukt bra. Och mamma och mormor började gråta och jag skratta ! Hahaha på kvällarna så var det mormor som fick oss alla att skratta :) hahah hon är min söta mormor ! =D Sen var vi också på The London Dungeon som är typ där de berättar hur människor straffades förr i tiden och massa typ skräck saker. Det var lite läskigt, men man skrämde ju upp sig själv så egentligen så var det inte så jätte farligt =) Och såklart så var vi på Madame Tussauds. Och det var kul. Ganska coolt hur man kan göra ! Men jag blev lite besviken för att Pirates of the Caribbean- gänget fanns inte :( Men sen så var vi i Covent Garden (typ ett torg) och där stod en kille som var utklädd som Jack Sparrow och han spelade som han också. Hahah det var bara tjejer som gick fram till han och ville ta kort !

Sen var vi också på en slags vandring där en man berättade om Jack the Ripper, om ni vet vem det var. Ni som har sett From hell, med Johnny Depp vet nog vad jag snackar om. Det var ialla fall en seriemördare som mördade bara horor. Och en av dom var tydligen från Sverige och hette Elizabeth Gustafsdotter eller nått :P Men det var intressant :) Sen gick vi runt en massa också. London är sjukt stort ! :O Det bor liksom typ 9 miljoner i bara London. Och typ hälften av dom är typ araber och palestinier och sånt. Kändes som att det inte fanns några engelsmän där... På tal om att London var så stort så skulle ni ha sett tunnelbans kratan. Den var hel rörig och man fattade typ ingenting ! haha !

Vi shoppade också lite på ett billigt köpcenter som hette Primark. Där köpte jag:

3-pack trosor, skor, kofta, t.shirt, en söt väska (som jag egentligen vill ha i rött men det fanns inte) och 5-pack strumpor.

De andra bildern kommer i ett annat inlägg :) PUSSSS

sista arbetsdagen i Berga

Sitter och lyssnar på min fina musik :) Har turban på mig och jag måste skynda mig för Rosanna vill att jag ska komma. Ni förstår jag ska sova hos henne Ikväll =D
Och som dagens rubrik lyder så var idag den sista arbetsdagen i Berga för all framtid ! :( Den var väldigt slapp och sista lektionen så fick vi plasta in Soböcker... Sen har jag pkt fram och tillbaka till Rosanna och centrum och hem och massor har jag gjort idag ! Och träning blev det också och nu är jag glad ! =D Men efter så köpte jag godis... Men jag hade tänkt att spara det tills imorgon. IMORGON DRAR JAG TILL ENGLAND OCH JAG ÄR LYCKLIGAST !!! Jag vet att det inte är det ultimata resemålet, men jag bara längtar till att höra axenten (stavning?!) och på det vi ska göra =D

Imorgon blir det fulla drag i skolan. Elevfest. Först så är det singstar och frågetävlingar med bara klassen. Sen är det någonting i Bergateatren.. Sen ska det bli tvårätters plus uppträdanden. Och då är ju jag med i "skolkören" och vi ska sjunga två låtar. Lite pinsamt, men man står ju inte själv där framför så därför tänker jag vara med :) Sen blir det "fest" med musik och sen kommer killen som sjunger i Star pilotes. De var ju med i Melodifestivalen. Mia hade varit väldigt hemlig om det där för hon hade hela tiden sagt "hemlig artist" och ja.. Jag är lite besviken, men vem skulle hon välja mellan liksom? xD Och sen, beroende på när vi slutar, så ska jag gå hem tidiger och dra till ENGLAND =D hihi. Kommer säkert att bli jättttttte bra !

Puss&Hej <3


hahah igår, Magda = Ronja, Linnea = pippi och Jag = Madicken

En väldigt söt Pippi =D

i min ensamhet

sitter jag här och har ätit för mycket. Asså jag är otrolig ! Jag har inte gjort någonting åt mig själv i säkert veckor och jag tror att jag ska bli smal bara så där så därför så gör jag ingenting åt det och jag måste det om jag vill leva livet någon dag ! Jag vet att det är fel att tänka så men jag kan inte tänkta mig ett annat liv om jag inte är smal. Eller inte mullig om magen. Det är så med andra saker med, att jag liksom tar allt för givet.  ÅH JAG BLIR SÅ ARG !

Idag så var jag själv i Täby och köpte lite nödvändiga saker som mascara och örhängen :) Har köpte det mesta som jag behöver. Under dagen i skolan så hade barnteatern redovsning eller nu vad man ska kalla det och vi gjorde det framför barn typ 8-åringar och 5-åringar. Det gick bra lite fel här och där men de märkte det säkert inte ;) Då hade vi muffins med grädde på och då hade vi typ gräddkrig, Magda startade det och sen sa hon "Varför kastade alla på mig?". Hahahha söt ! Imorgon ska det vara två till föreställningar, men vi ska inte spela igen utan 7:oran och 9:orna ska spela. Men vi ska ta hand om barnen som kommer och visa dom var dom ska sitta och sånt :P

Im alone now

PUSSSSS

1:a juni =D

Fösta Juni är en månad som betyder sommar. Den inleder jag med en bra låt som My sjöng innan vi skulle in på spanskan idag.

 

En mycket bra låt enligt mig !

Igår så blev det ingen springutr... Inte ikväll heller :( Elen gick i stället och då märkte man verkligen hur beroende man är av elen ! Tänk när det bara fanns en brasa mitt i huset, även om det var på typ stenåldern men ändå :)

Sen tänkte jag också på det där med ljuset. Nu är det ju ljust till säkert tolv ute. Jag trodde att klockan var typ nio igår när den egentligen var halv elva ! Och t.ex. nu är skulle jag inte tro att klockan snart var halv tio om jag tittade ut och inte hade någon klocka. Det är säkert inte bara jag som har fått den här slutsatsen, men jag tror att man blir piggare när det är sommar och ljust nästan hela dygnet ! Som t.ex. på vintern och det är märkt så kanske man gäspar, frågar "Hur mycket är klockan" så visar den sig vara endast haöv åtta ! Ganska collt tycker jag ;)

Idag har inget speciellet hänt. Seg skoldag, sista hemkunskapen och det vara ganska mycket sorgligt för tydligen så ska vi få en sträng lärare i Sol :'( Peter är den bästa ! Efter skolan drog typ alla till Jennifer där vi solade och badade och det har gett lite resultat :) Syns inte så mycket men lite ^^ När jag kom hem så blev det grillat. Mums ! Och sen hade jag tänkt springa lite också, Snart kommer jag väl rulla fram? -.-

Puss&Hej.

Bilder från i helgen

Här kommer lite bilder som jag tagit från Rosanna som togs i helgen. Det blev inte så många, men några av dom ;)


Så såg jag ut

Fina tjejer som hjälpte mig att planera allt :*

Fina tjejer som var gulliga att komma =)

Och en fin Magdis =D

Ganska många folk blev det, men det rundades av till att bara två sov över =)

Det var typ det :P Sen finns det lite mera bilder men de är ganska lika så det är typ ingen idé. <3

RSS 2.0