sista mars

God dagens !
Just nu sitter jag i Rosannas rum och lyssnar på NRJ som är på i köket, medans Rosanna och My är i badrummet och slingar Mys hår :) Hon ska slinga det blont för att sedan färga blont. Kommer bli jätte fint ! :D Hon har ju egentligen blont hår. Det kunde man inte ha trott !

Idag skulle vi egentligen till My, men det blev massa strul så vi gick till Rosanna istället :) Och när vi åt så var My heltokig ! Hahahaha satt och var rolig. Ikväll så ska det bli träning och innan så ska jag, Rosanna och Ella sola :) Har inte gjort det på år och tänkte bli lite brun inför sommaren så att jag inte lyser vit när det väl är dags för biknisäsong :P Det är långt kvar men ändå x) haha !

Men nu ska jag till de andra för tydligen så ska jag stå och ta kort medans Rosanna slingar hennes hår ;P haha pusshejssss <3

trettionde mars

Måndag igen... Och det var inte kul att komma tillbaka till skolan igen ! Har redan ett prov, imorgon och sen på onsdag så ska vi redovisa en text om vår prao och vad man fick göra där. Helt själv! Kommer dööööö.
Det enda som var kul idag var att få träffa alla fina vänner som jag inte har träffat på evigheter ! De enda som saknas är Moa och Jennifer.. Men Jennifer kommer på onsdag och Moa kommer jag inte se förens v. 16 för att hon kommer hem v. 15 och då är jag i Schweiz och åker skidor :) Och på torsdag så har vi slöjd och det vill jag gärna ha, men det kommer vi inte ha pågrund av brand information som vi ska sitta och lyssna på i 2 timmar!!!!!! Arg jag blir asså !!
Idag efter skolan så följde Rosanna, My, och Ella med mig hem. Först så satt vi vid datorn och My skulle visa massa bilder. Sen så ville Rosanna äta och medans vi åt så kom My på en lek vi kunde leka och det var att hon skulle hitta på något som vi skulle göra och om man gjorde det utan att skratta och så bra som möjligt så fick man ett poäng. Det var kul :) Men sen ville Rosanna också vara domare och när hon väl var kvar så skulle hon hem x) Och för en stund sen så gick My.. Så jag ska nog plugga lite tråkig so och sen vet jag inte riktigt... Planerar i alla fall att jag ska lägga mig tidigt ikväll ;)



Looooove, <3

trött lördags kväll

Just nu så sitter jag vid Miccis dator. Orkar inte med min.. Den måste ladda och hålla på -.- Kom hem från Inger och Björn typ nyss. Jag, mamma och pappa var där och åt middag. Då släckte vi alla lampor också och tittade på Robinsson :) Annars så har min dag varit lite seg.. Jag vaknade vid 11, åt frukost. Gick till sängen igen för att läsa och sen duschade jag. Sen tog jag tåget in till Täby för att där var mamma och pappa. Jag mötte dom och vi åkte till Inger och Björn. Påvägen dit så lyssnade vi på radio och det var Anders och Måns som radiopratade. De är faktiskt ganska roliga :) De diskuterade om majonäs. Eller egentligen var det att svenska är mesigt och engelksa är coolare... Typ. Vuxna människor är faktiskt inte så mogna.. De är mogna på ett sätt men omogna på ett annat. De börjar fnissa om de hör ett könsord eller något om sex, precis som när man är mindre och typ tonåring. De kan vara töntiga ibland och de har fel. Inte alltid, men de har inte alltid rätt. Nu kanske jag syfta på mina föräldrar... Hahaha jag vet inte ! xD För min mamma är väldigt töntig ! Men ja, alla har ju olika åsikter om allt, men så där tycker jag.

Just nu är jag så otroligt trött så jag ska nog gå och läsa min bok. Och borsta tänderna och lägga mig i min varma säng :)))))) Skönt ! Men det känns så tidigt... Men det är ju skola på måndag så det är lika bra att förbereda sig med att lägga sig tidigt och vakna tidigt :) God natt <3


yesterday

Hejjj !
Så igår så jobbade jag senat och kom hem, sjukt trött kl halv tio så jag hoppade nästan direkt i säng. Men har har inte sovit så bra i natt. Vaknade typ 3 gånger för ingenting!



Men igår så var det torsdag och jag hade sovmorgon. När jag sov så drömde jag en lång konstig dröm som inblandade Lucas och Peyton (One tree hill). Och då drömde jag att en dörr öppnades, men i drömmen så visste jag att det var Mikaela som öppnade min dörr och då vaknade jag. Sen somnade jag om och då drömde jag något annat skumt och då berättade jag om drömmen som jag hade haft innan ! COOLT JU ! Och då vaknade jag av något ljud i köket :P När jag kom så var det folk där. Och ja det fotsatte som vanligt. Vid någon tid så kom en tant med ett vin glas som det var några droppar kvar i och med jacka på sig och begärde pengar tillbaka för att vinet smakade kork! Vilket liv -.- Liksom lite vin kvar och ska gå och då vill hon ha pengar tillbaka ! Men att stänga var inte så speciellt. Man städade och sånt och det var mindre folk. Eller det var folk där men det var inte sådär överbefolkat som det är på lunchen. Attberopå lunchen så kom Rosanna och Emma och åt där. Jag blev fett chockad ! Och de beställde plättar xD Där man kan få mycket godare mat! Tyckte att det var lite komiskt :P För det är sjukt god mat där ! Alla borde pröva där. Det är inte heller för dyrt. På vissa resturanger kostar det ju över 100 och där kostar den dyraste 100.  Åh gud va jag kommer skna det där stället :( Inte bara människorna som jobbar där, aven musiken stämningen och det där mysiga! Det är såå mysigt där ! Och det blir extra mysigt med de där kopparna och den lugna musiken och allt !!!

Idag så var det redan fredag. Vill inte sluta där! :( Och det kommer jag säkert inte heller för Cia (min handledare) fick mitt nummer (hon ville ha det) och sa att hon skulle smsa mig om de behövde någon för hon tyckte att jag var jätte duktig så hon ville egentligen inte att jag skulle sluta :D Kul ju! Och idag så var det jag, Princess, Julia och Cia som jobbade. På slutet så fick jag lite godsaker med mig hem och lite gott te :) Som en present. Och ikväll vet jag inte vad som händer ! Ska nog träffa någon kul kompis eller kanske gå på bio :) VET EJ! Vad ska ni göra? Något speciellt kanske? :) Och juste, påvägen hem så köpte jag ett par leopardleggings och en mascara :)

Men nu ska jag gå vidare, pusshej.


boring

Hej bloggen !
Idag så hade jag de kul på Hurry Curry. Det var god mat, och många männsikor. Under första timmen hade vi 115 pers ungefär :) Och det var en jätte otrevlig man ! Först så skulle jag gå förbi och jag hade ju bråttom, så jag såg mig inte för och då satt han med ena benet ute, så jag höll på att ramla ! Och han sa inte förlåt eller något, nej nej ! Utan det var jag som fick säga förlåt och att det var jag som hade gjort fel ! Sen när han stod upp och jag skulle ta bort tallrikarna så råkade vi krocka och jag klev på hans fot, klumpig som man är. Då såger han "Men sluta!" ! Vem säger så ?!?!?! Första gången var det ju faktiskt hans fel ! Gubbjävel. Varför ska alla vara så otrevliga för? Det var inte bara jag som stötte på otrevliga människor utan Princess också. Hon heter så. Princess Ray eller nått sånt..

Och imorgon så har jag sovmoooorgon ! :D Skönt. Sen ska jag jobba kväll med Princess och Cecila :) Roligt ! :D Jag vet inte om jag ska stanna ända till stängning, som är kl 8 eller så ska jag gå vid 7... Har inte bestämt mig än :P Men ikväll så blir det nog att gymma :) Eller at en promenad.. Ååååh varför har kag sånn beslutsångest? :(

Men nu måste jag kolla tåg till imorgon för att jag åker en buss på morgonen som inte går så sent så jag måste ta tåg -.- Puss&Kram


den 24:e mars

Hejsan. Idag var det en helt normal dag ! Förutom att Daniel (min mentor) kom och åt mat på Hurry Curry och att det var en ny tjej där som heter Julia och var jätte snäll :) Och på torsdag så ska jag jobba 11- ca 18.30 :) Det ska bli skönt med lite sovmorgon och ja... det ska väl bli kul att se hur det är på kvällen :P

Ikväll så blir det till att träna station med någon. Ska ringa och kolla med Rosanna och Emma om de ska med :) Sen så blir det Desperet huosewifes :) Igår så la jag mig tidigt. Eller jag la mig och läste i typ en och en halv timme för att boken blev så spännade :D Men nu ska jag ringa sunt :) CIAO <3

090323

Kom nästan just hem :P Idag har det varit en ganska lugn dag. Bara 144 männsikor tror jag... Sitter just nu och lyssnar på musik och har lite tråkigt ^^ Idag så tänkte jag åka till Täby efter skolan och köpa en plattång och ett par leopard.leggings efter praoen, men jag hade inte pengar eller ork till att göra det, tyvärr :( Men jag ska göra det i veckan eller helgen ;) Och imorgon kommer Daniel (min idrottslärare på skolan) till Hurry Curry. Fett pinsamt ! ;o Innan så ska han ha varit hos Emma och Rosanna på Footlocker. Och någon dag så tänkte jag träna och sola :) Hoppas att någon vill hänga med.. Ingen kommer säkert vilja men man kan ju alltid fråga :)

Ikväll så blir det att vara hemma och inte göra mycket.. Ska nog städa mitt rum också. Har inte gjorts än :P Men nu ska jag gå, cya <3


(gammal bild)


090322

Just när man tror att det äntligen ska bli vår så börjar det såklart snöa.. KKan det inte bara bli sommar så skulle allt bli bra ! Eller kanske inte allt men det mesta..

Igår så blev det sent. Och vid 10 imorse så blev jag väckt av Miccis och Niclas och då blev jag arg ! Men sen har jag bara kollat på One tree hill. Och sen som middag så gick vi och åt på Roma. Och jag tog pizza såklart (a) Men faktist så har jag tröttnat på pizza. Det har blivit tråkigt och uttjatat. Konstigt men så är det..

Jag tänkte se på Wipeout nu men jag kollar på Desperet housewifes :) Första säsongen. Har aldrig sett den förut :P Puss caio <3

kväller

usch och fy vad jag är trött ! Klcokan är bara elva och jag sov till tolv. Så jag har bara varit uppe i...elva timmar ! Inte mycket. Jag ska troligen lägga mig snart. Men först ska jag se ett avsnitt av One tree hill (a)

By the way så så har Rosanna och My varit här. Vi gjorde inte s mycket.. Kollade på Robinsson som sög. Det var liksom med en 60 årig gammal tant ! ;O Och ja allt var helt annorlunda än vad det var förut.. Och jag gjorde maten. Det blev tacos :) Gott, men det kändes som att något saknades... Orkar egentligen inte skriva. Är sjukt seg. Vet inte heller varför ?!
Ska sova med Cattisen i mamsen och papsens säng :)

God natt


veckan babe

löööördag

Hejsan !
Igår hade jag det mysigt ! :) Kollade på In the mix och Clueless. De var väl bra... Sen kollade jag på One tree hill till kvart över 3. Hahahaah ! Det är bra och jag kommer säkert vilja se säsong 2 (a) Känner mig som Ella och Moa som älskar One tree hill. Men jag bara älskar Chad Michael Murray. Han är så snygg !! Vill bara ha han :(

Så idag så vaknade jag först kvart över 20 och sen somnade jag om till 12 prick. Sen har jag kollat på One tree hill heeela morgonen och så för att komma ut i det underbara vädret så cyklade jag ner till centrum och pantade lite flaskor. Fick 23 kr. Kanske inte så mycket men men x) Och ikväll så vet jag inte vad som händer för att Rosanna svarar inte !!! För hon skulle kanske sova hos mig, men ja, vi får se... Och såklart så ska jag se Robinsson. Ska någon mer göra det? :) 

Nu så ska jag storstäda mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag ! Sen sak jag ta det lugnt och bara läsa min braiga bok :D Ni får ha en trevlig lördagskväll allesammans, puuuussen <3

fredag den 20:e mars

Nu är det fredag, äntligen ! :D Och för mig så blir det en ensam-sitta-hemma-kväll-och-titta-på-flim-fredag. Skönt !



Idag så kom jag och gjorde mackor (alltså till (Hurry Curry). Sen ja kom massa gäster. Det var inte så många idag, bara 123. Igår och alla andra dagar har det varit över 200 ! Och jag fick träffa Cecilias pojkvän som btw är med i Robinsson. Det är han med röd tuppkam och är skåning. Men sen slutade jag och då gick jag raka vägen till Rosanna. Då skulle jag få pengar av henne. För det är hon skyldig mig. Men hon kunde inte ge för hon skulle till Österby. Men sen så blev det ändrade planer så hon skulle inte dit och då köpte hon ett par fina legging-jeans. Det var vid 5. Sen gick vi till bussen och då hade vi jättekul ! Skrattade över hela bussen :D När vi kom hem till Åkersberga station så gick vi till Ica, där jag köpte lite godis och vindruvor och hon två chipspåsar. Sen sprang jag till Friskis och svettis för att jag var så kissnödig att jag höll på att spricka ! Men som tur av så hann jag, annars skulle det ju vara lite pinsamt ^^

Och nu sitter jag här med en nötkräm i munnen :) Men like ! Men vad ska alla göra ikväll? Själv så ska jag mumsa på vindruvor och se på mIn the mix och Clue less. Den andra filmen blev tipsad av Ceciila ;) Och troligen så kommer jag att titta lite på One tree hill :) Får se..

Men nu ska jag gå in på bilddagboken. Känns som att jatg inte har varit inne på år ! Pusshejs <3

P.S idag så hade jag världens konstigaste frisyr ! Det var typ en knut som jag hade uppsatt med massa nålar och den åkte ut när vi åkte buss, så jag hade luva på mig inne på Ica xD


090318

Kom just hem ifrån stan. Jag och Miccis åkte hem tillsammans :)

Idag så var det en ny tjej där som hette Cecilia. Hon var jätte snäll och typ snackade hela tiden och var jätte kul :D Hon var 24 och hade ett bran på 3 år. Hon sa så här att när alla sa att de ville åka utomlands när de blev stora så sa hon att hon skulle få ett barn. Och så fick hon det :) Vissa är liksom födda att bli mamma. Ganska coolt. Men annars så hade jag en ganska normal dag på jobbet. Skoooja, det är ju inte mitt jobb ! Men det känns så...

Igår så blev det träning, fast i typ 20 minuter.. Orkar inte träna idag heller... Bajs på det.

Men nu ska jag gå och ta ur diskmaskinen, pusshejs. <3


090317

Lust nu sitter jag på bussen hem. Det kommer att bli så skönt att komma hem för jag är helt slut i mina ben! Rosanna och emma måste jobba ända till 5, HAHA! Idag så dick jag göra det jag gjorde igår :p men en tjej lärde mig hur man gjorde typ latte och capuccino (stavning?!) :) men nu ska jag läsa, pussar !

första proadagen

Har jst ätit middag :) Det var nån gegga med spagetti x)



Idag så var det ju första praodagen. Det har varit jätte kul ! :) Men när jag kom hem så var jag heeelt slut ! ;O Påvägen in till stan så läate jag min bok och den boken är brabrabra ! :D Sen när jag kom fram så började jag göra mackor och då fick jag hjälp av en snäll tjej som heter Susanna :) Sen vid typ 11-1 så kom massor av folk så det blev mycket spring och jag hade inte de bästa skorna på mig så jag har gaaanska ont i mina fötter nu :/ I slutet så var det ganska tomt på folk så det fanns inte så mycket att göra så jag satt och fyllde på tepåser :) Både av slappnande och trevligt för jag fick först sällskap av Susanna och sen av en annan tjej som heter Maria :)

När jag hade slutat (kl 3) Så gick jag förbi Rosanna och Emma på Foot locker. Där stod de och putsade skohyllorn och de hade tydligen städat hella dagen typ, men de tyckte att det var kul... Konstigt nog x) Sen gick jag till Stadium och köpte ett par tygskor. Kanske inte de roligaste, men de är sköna :) (hade likadana förra året fast blåa :P) Jag gick också förbi H&M för att köpa en vit bh som behövdes :) Sen tog jag bussen hem och hoppade direkt in i duschen :)


tygskor på stadium för 199 kr. Finns också i gul, svart, röd och rosa ;)


smygfotade Emma när hon står där och dammar av med dammvippan uppe på skohyllan x)

Ikväll så ska jag lägga mig tidigt ! haha, pusshej <3

090314

Dagen började inte så värsta bra.. Eller jo men jag hade väldigt ont i magen och var ganska trött.. Det blev ju ganska sent igår. Vi hade det väldigt kul och trevligt igår med prat och snöbollskrig ;)

Idag, eller snart så ska jag följa med My till Täby för hon ska lämna tillbaka ett par byxor som hennes mamma gav till henne. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Antingen ska jag sova hos Rosanna eller så blir det en hemmakväll bänkad framför tv:n :)

Men nu måste jag göra mig iordning :) Pusshej <3


alla var så fina så ! :) <3

090313

Hejjj bloggen ! :)
Idag är det fredag den 13, igen.. Det var det i februari också.. Knasigt eftersom att det bara ska vara en fredag den 13. Hmm... Aja skitsamma. Idag så är det tjejmiddag hos Fanny och jag vet inte vad jag ska ha på mig... Men jag vet frisyren ;) Och My ska komma hit och då ska vi göra iordning oss tillsammans :D



Dagens klädval
t-shirt från ginatricot 129 kr
sjal från h&m 79.5 kr
"jeans" från ginatricot 299 kr


Just nu sitter jag här i morgonrock och en turban på huvudet. Har nästan nyss kommit ut ifrån duschen :) Idag så började dagen med idrott och då hade Josses gurpp och Moas grupp uppvärmningen. Sen dansade vi bugg. Jag och Rosanna dansade hela tiden för jag skulle lära henne och det var kul :D Sen hade vi teknink där vi inte gjorde någonting. Vi har typ inte kommit någonstans på våran uppgift. Sen skulle vi ha spanska men vi orkade inte gå på den, eller en del av oss så vi gick till matsalen och åt lunch. Sen när de andra skulle äta lunch så satt vi i en bubbla och Linnéa noppde mina och Emmas ögonbryn :) hehe.. Sen skulle vi ha haft no men den tiden gick för att se klart den där filmen om miljön. Sen hade vi matteprov och det gick faktiskt bra ! :) Jag fick 19/20 på a-delen och bara av det så har jaq G ;D Men jag hoppas ju att jag får mer än G :)

Ja, nu ska jag börja klä på mig och smöjra in mig och allt sånt. Hoppas att jag hittar något fint att ha på mig bara :P Emma ska ha en jätte fin klänning som hon har typ använt en eller två gånger :)

Ha en mysig kväll, Lovisa <3


om dagen

Ja, i mitt förra inlägg så skrev jag inte så mycket om dagen :P
Men idag så hade jag sovmorgon så jag är ganska pigg, och det känns skönt för då kan jag gå ner till gymmet (a) Den första lektionen skulle ha varit engelska, men Mia skulle visa en film om växthuseffekten för oss. Och den fick man verkligen en tankeställare ifrån ! Det var om att djur utrotades och att det kommer att bli ny istid och att typ Florida och New york kommer att svämma över och massa ! Jag vill verkligen göra något för att det inte ska hända, att allt ska bli bättre ! Det kommer ju ta en väldans tid eftersom att det mesta redan är förstört, men man kan ju göra så att det inte blir mer skador än vad det är ! Aja.. Sen hade vi spanska där vi inte gjorde nått särskillt. Sen lunch. Och efter lunchen så hade vi läxförhör och det var nära att vi inte fick komma in för att vi var försenade :P Sista lektionen var träslöjd och där har jag börjat med en sån man har på bordet för att ställa varma kastruller och sånt på (kommer inte på ordet för just nu så har jag hjärnsläpp xd). Den ska vara gjord i trä, inte så konstigt, men den ska ha form som en fladdermus :) Det var Jennifers ide för hon skulle göra en sån, men sen så kom hon på att hon och Ågren skulle göra nån låda... Så då tog jag hennes ide :) höhö.
Ja.. sen vet ni resten :P

Usch så jag är hungrig. Ska nog ta något att äta, även fast det är så sent... Imorgon ska vi ha tjejmiddag hos Fanny :) Mysigt ju ! Vi får se om jag sover över.. Jag har inte riktigt bestämt mig än, eftersom att det kommer att vara massa med tjejer ;) Grymt kul det kommer att bli :D Men jag har några problem... Jag vet inte vad jag ska ha på mig eller vilken frisyr.. Jaja, orkar inte bry mig om det jsut nu.. Orkar inget rättare sagt. Jag hittar säkert något bra ! :)

Pussen.


ny frisyr

hejsaaaaan !
Idag så klippte ju jag mig och Ella klippte sig. Jag blev inte så fullt nöjd för att det blev ganska kort och jag passade inte i det så mycket.. Men Ellas blev jätte fint och borde vara skit nöjd ! Hon passade skit bra i sin nya frisyr. Det var typ pach (stavning?!) eller nått sånt hette det :P Vet inte alla de där namnen x) Direkt efter så gick jag till bokhandeln och köpte Breaking dawn, äntligen ! Så nu ska jag hem och läsa.
Om ni undrar var jag sitter nu så är jag på bibblan xD haha orkar inte gå hem, men jag måste -.-
Ciao <3

tråkar

jahapp vad ska man göra nu i två timmar? Jag ska inte träna ikväll för det är jag alldeles för trött för. Jag har ingen bok jag kan läsa... Och det är tråkigt framför datorn -.- Uschipsusch. Jag får väl tänka tillbaka på den gammla god tiden och skratt lite. Hahah det har hänt flera gånger att jag har tänk på något roligt och jag har börjat skratta när jag typ sitter själv xD De som såg mig trodde säkert att jag var skit konstig och ´jag kommer ihåg att Linnea och Magda såg mig och kom fram och undrade vad jag skrattade åt och tyckte säkert att jag var helt weird x) hahahah jaa :'D
Det är så jag roar mig genom dagarna..

Shit ! Det är imorgon jag ska klippa mig ;O Shiet asså vad när det är. Och jag ska klippa typ en decimeter kortare och så ska jag klippa upp det som satan !  Jag gillar att klippa upp men inte klippa av :/

Jag kom på vad jag måste göra ! JAG SKA PLUGGA ! Smart ;)



Pusstja <3

090312

God dag !

Just nu så sitter jag och äter lite fil med filmngor. Mums ! Gud så gott efter en långdags hårt arbete ! Fösta så var det sång fördjupning och den gick bra. Vi fick en ny sång som var jätte bra eller asså texten var bra :P Det var en Evlis Presly låt och det hette In the Ghetto. Sen hade vi no och då var det lite eget arbete och då hade Rosanna på massa tvål i min panna :( Så jag jagade runt henne sen :) Linnea kom också in och sa att om golfströmmen blir kall så blir det istid här i Norden eftersom att golfströmmen gör vårat vatten lite varmare än vad det egentligen skulle ha varit. Men då skulle allt ha börjat om från början. Istiden skulle komma och Noaks ark och allt ! Att det går som ett krestlopp. Så tror också forskare. Själv så vet jag inte riktigt vad jag ska tro... Jag tänker ofta på typ döden. Eller på kärleken. Eller hur männsikokroppen (och alla djurkroppar för den delen) håller ihop. Det är faktiskt väldigt coolt. Att vi har "huggtänder" för att vi är gjorda för att äta kött. Och vi har "platta" tänder bak i munnen för att vi ska kunna tugga blad lättare. Och liksom allt inne också,. Allt är så himla uttänkt ! Helt farsinerande.

Aja, sen var det sv och där hade vi tråkigt.  Sen tog vi lunch tidigare och det var god mat i skolan idag. Typ tacopaj av något slag. Sen hade vi matte och det gick ju mindre bra.. Sen hade vi massa andra lektioner som jag inte orkar rabbla upp :P Den sista var barnteater och där gjorde vi verkligen inte mycket ! Jag låg mest och höll på att somna på Linneas mage :) Mysigt !

Men nu ska jag gå vidare, pusspuss <3

090310

Hej !
Idag när jag vaknade så fick jag en chock ! Det var typ massa snö ute plus att det snöade.Och det har det gjort hela dagen.. Inte kul. Det blir extra mysigt när man har läckade skor. Uschigt vädeer ! Och det som nästan var vår igåe :'/ Aja, inget vi kan göra åt :(

Idag var första lektioen engelska och då gjorde vi en lek och lite annat. Sen var det bild där jag och Emma satt och snackade om drömmar vi haft x) Det blir alltid så att vi pratar om drömmar. Knasigt :P Efter det så var det sv där vi gjorde massa frågor ifrån en bok för veckan efter praon så ska vi ha ett litet prov på det vi håller på med. Sen var det luch, inget gott. Sen var det sista lektionen för de andra utom mig och några till. Det var Idrott och där dansade vi bugg ;) Jag var först med Sabina, som btw ska sluta efter påsklovet ;/ Och den sista lektionen var barnteater som gick sådär... När allt var slut så gick jag till Atle för jag skulle bränna ner filmen som vi ska se på torsdag på en DVD, men nu när jag kom hem så gick det inte så jag ska till honom imorgon igen :P

Nu är är jag lite ledsen för att jag har ju beställt bikinisar från H&M som skulle kommit förra veckan.. Och jag vill ha dom nu ! Även om jag inte har någon användning för dom nu men det känns skönt att ha det aklarat. Och dessutom så är det jobbigt och vänta :P

Skriver nog lite senare, Puss&Kram.


pluggeftermiddag

Den här dagen gick ganska fort :)
Först var det ju mentorstid och där snackade Daniel mest om praon som vi ska på nästa vecka :) Sen var det sv och där hade vi någon tråkigt genomgång om typ arbetslivet aller nått annat tråk.. Efter så var det matte och jag fick jätte mycket bröm av Mia att jag var dukitg och massa :D haha jag blev fett glad ! (a) Sen var det lunch och innan så hade vi sett att det skulle bli köttbullar och vi blev jätte glada ! Så alla åt med god aptit, utan Jennifer som åt fem st köttbullar och sås...
Efter lunch så var det drama och hemkunskap. På dramat fick de som inte haft sitt föredrag ha det, och den gruppen tillhörde int5e jag. Jag gjorde mitt förra gången. Kommer inte ihåg om jag skrev det eller inte, men det gick i varje fall väldigt bra :) På hemkunskapen så gjorde jag och Linnea knäckakor :) Vi kom dit sist och vara typ klara först, så vi var fett bra ! ;D Efter skolan så förljde Ella, Rosanna och Moa med mig hem, fast Moa stannade typ i 20 minuter för hon skulle till sin sångpedagog. Men vi pluggade faktist ;O Lite oväntat vaa? Men jag kom typ ingen vart -.- Blir så arg på alla tal som man inte kan ! Och jag kommer verkligen inte klara det här provet ! Jag hatar procent och bråk. Även om det typ är det mest nödvändiga som kommer komma i våra liv men skitsamma !

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag försöka städa lite i mitt rum så att det blir någorlunda fint :)



Cya <3

090309

God morgon !
Jobbigt med skola, men jag är inte så trött.. Lyckost Rosanna för hon har sovmorgon :( Men det har jag på trosdag då vi ska se The boy in the striped pyjamas på so:n och efter skolan så ska jag klippa mig :D

Just nu så sitter jag i oasen och lyssnar på musik i hörlurarna. Om tio minuter så börjar lektionen och det är mentorstid, som är ganska tråkigt... Efter skolan ska Rosanna med mig hem och då ska jag hjälpa henne med matten och lite annat skoj ^^

Det är inte mycket mer jag har att säga höhö, pussciao.

mysig lördagskväll med tjejorna

God kväll alla :)

Igår så hade jag och Rosanna jätte mysigt i stan :) Rosanna prövade mer kläder än mig, även om det var jag som hade pengar xD haha nu är pengar helt slut, men jag ska få pengar av mamma och lite sånt :P I alla fall så köpte jag ett par Jeansleggings från Ginatricot.  Foundation och deodorant från Kicks och en själ från H&M Jag är nöjd, fast jag hade velat köpa mer skaer, men jag hade ju inget kvar :( Allt ska vara så dyrt. Leggingsarna kostade liksom 299 kr !
  "jeansen" från gina 299 kr
 sjalen från H&M 69.5 kr
 sakerna från Kicks 180 kr tillsammans

Direkt när vi hade kommit fram så gick vi till Mcdonken för där satt Linneorna och chillade :) Vi åt där också. Sen så gick vi till 500 sorter och köpte godia för typ 77 kr (a) haha ! Iaf så gick vi till Rosanna. Jag tog en dusch och sen kom Fanny, Moa, Ella och My ;) Först satt vi och kollade på tv, men det blev tråkigt, så då satte vi oss på golvet och körde sanning och konka. Fast konka bytte vi till typ livboj eller nått sånt vare x) Men ja, man fick veta lite nytt om var och en ;P Och efter ett tag så kom det in en man som var Jannes kompis. Och han var typ jätte full och ba pratade på och massa, skit läskig ! :O Men jag blev iaf trött och la mig i sängen och där somnade jag i typ 5 min xD Och sen låg vi i sängen och snackade massa.

Vid 2 så gick vi och tog något att ätä. Och My åt nudlar med curry :) Och vi andra typ mackor. Sen la vi oss och vi typ somnade med kläder på oss. Fanny och jag somnade i det vi hade på oss x) Och vi hade lagt oss hel tokigt ! Ba helt huller om buller :D Jätte mysigt ! :DD Och vi ringde Emma och hon hade jätte kul som bartender tydligen ! Och hade träffat nårga killar och massa :D Kuul ! :)

Vi vaknade 12.15 idag och det var av att min mamma ringde -.- Men vi gick upp åt frukost, jag var inte ett dugg hungrig ! Och sen så kollade vi på Sex and the City :) Även fast jag inte gillar så mycket :P Vid halv 3 så gick jag och Ella hem till oss. Och när jag kom hem så pratade jag lite med mamma, som har färgat håret brunt och passar henne bra och sen så fick jag skynda mig till gymmet där jag skulle träffa Moa :) Vi tränade i typ en timme och en halv. Sen så åkte jag hem, kollade lite på tv och sen kom mormor och hämtade mig för att hon skulle skjutsa mig till gymnastiken ^^ höhö mycket träning det blev idag ! ;) Det gick väl somvanligt på gymnastiken.. Ingen skillnad :P Sen kom vi hem, åt middag och nu sitter jag här. Eller jag har duschat ^^

Gud vad jag är sugen på glass ! :( Vi ha glass i stora lass ! Med massor av chokladsås :D Men jag får inte för att det är onyttigt, för mamma :'(

God natt <3

bolt



Såg just på en film som heter Bolt. Ni har säkert hört talas om den :) Den var till och med på Kalles jul, så ni kan inte ha missat den !  Den var i alla fall väääldigt guliig ! Jag skulle också vilja ha ett husdjur :( Speciellt en katt, eller hund.. Jag inte inte välja ! Men filmen var jätte söt och den handlade om att Bolt, som är en hund spelar en hund som heter Bolt i en typ film. Men den riktiga Bolt tror att det är verklighet, så när han springer bort så tror han att han har superkrafter och sånt :P Sen träffar han massor på vägen och sänt. Det är en se värd film tycker jag ! ;)

Men nu måste jag sova, ska ju upp tidigt imorgon -.- God natt <3

haha, jag skulle nog ha valt en katt trots allt ;P

090306

Dagarna går och går.. T,änk att det är fredag ! Så fort ! Fast det är skönt, så att vi någon gång kommer till sommaren !

Jaja, igår kväll så cyklade jag till gymmet och det kändes skönt efteråt :) Sen la jag mig efter att jag duschade osv. På imorgonen så hade vi sovmorgon så våran första lektion var tekink. Där hade vi en tävling om vem som kunde göra högst torn som var gjort av papper, tejp, snören och häftmassa. Jag var med Moa och Ella och vi vann :D För vi hade högst. Men Linnéas, Linneas och Fannys var stadigast :P
Sen hade vi spanska och det gick bra :P Sen hade vi luch och då kom Rosanna ;O Efter det så hade vi no och då gjorde jag min nouppsats, eller det var kladden så när jag kom hem så gjorde jag rent den på datorn :) Våran sista lektion var matte och det könns bra det här med procent och bråk :) Jag ska försöka jobba lite hemma också, men det könns som att det kommer att jag bra ! :D

Vid 4 så kom mormor, Emma och Jacob. Då satte si Jacob direkt vid tv:n och började spela Star wars. haha lite nörd xD Efter ett tag så kom Miccis och pappsen hem och då åkte mormor hem. Då lekte jag och Emma med en boll och det var kul, tyckte hon ^^ Sen åt vi, kollade lite på bolibompa och sen ringde Linneorna och sa att det bara ville komma förbi lite. Så de kom och då spelade vi lite Buzz junior. Efter de hade gått och gick jag in lite på datorn och vi satte på Madagaskar 2. Men eftersom att det blev så sent så var de tvugna att gå och lägga sig. Så just nu så ligger Miccisen och lägger dom :) De kommer nog somna fort för de verkade trötta ^^ Själv så är jag jäte trött och ska gå och lägga mig !

Och imorgon blire av till stan med någon :) Typ Rosanna ville med och kanske nåogn till ^^ Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa.. Men jag vet att jag behöver mycket så jag får hoppas att jag inte kommer hem tomhänt :P

God natt mina små grisar, sov gott <3


sune och syster vampyr

Den här boken är väkldigt rolig, speciellt det sista kapitlet ;) Så jag tänkte skriva lite av det här :D

Begravningar är allvarliga saker
Idag ska Suna få följa med pappa Rudolf till en begravning. Det är Nisse Pålsson som har dött och han blev 97 år. Sune kände honom inte. Inte pappa heller. Men det gjorde pappas chef, Lupert Mybelius. Nisse Pålsson var Luperts pappas kusin.
- Men varför ska du åka på begravningen, då? undrar Sune.
- Ja, chefen är tyvärr bortrest så han skickar dit mig för att representera honom.
- Jag fattar ingenting, säger Sune.
- Vi ska åka till Nisse Pålssonsbegravning och vara ledsna för chefens skullr. Det är väl ingenting konstigt med det, säger pappa lite irriterat.
Sune undrar varför pappa vill att han ska vara med. Han som verkligen inte har en aning om vem den där Nisse var.
- Chefen tycker att det blir lite mer effektfullt om ett barn följer med och gråter lite. Det är ju så rörande med gråtande barn.
- Va? Menar du att jag ska sitta och grna? undrar Suna med stora ögon.
- Ja, vadå? Det gör man väl på en begravning.
- Pappa, hur ska jag kunna gråta om jag inte ens är ledsen? Jag kände ju inte din chefs släktgubbe, säger Sune.
- Du får väl tänka på nåt oerhört sorgligt, säger pappa. Tänk på alla fattiga hundvalpar i Afrika-
- Fattiga hundvalpar i Afrika?
- Ja, eller tänk på ozonskiktet. Eller överkörda igelkottar. Ja, nåt sånt bra. Sluta tjafsa nu. Ta på dig dina sorgliga kläder så kommer vi iväg nån gång.

Efter en stunds prästprat kommer det lite musik som är lagom sorglig. Sen händer det någonting fantastiskt fruktansvärt. Ia alla fall för pappa Rudolf, glömskans mästare.
- Nu ska representanten för Lupert Mybelius hålla ett avskedstal för Nils, säger prästen.
Ingen går fram. Rudolf tänker att det måste vara en feg stackare som inte vågar hålla ett litet förberett tal. Det hade varit bättre om chefen bett honom.
- Rudolf Andersson. Varsågod och håll Lupert Mybelius tal.
Då fattar pappa. Det är ju honom prästen menar. Hjälp! Ett tal? Han ska väl inte hålla något tal? Chefen sa väl ingenting om det. Eller?
- Ja, så ska vi ju säga ett sista farväl till eeh...
Pappa får hjärnsläpp och mins inte namnet.
- Till eeh... ja, han som är död där i kistan.
Alla i kyrkan tittar undrande på den stammande talaren.
- När man dör så kan man ju bli ganska överraskad och det är vi nog alla övertygad om att även eeh... han där i kistan blev. 97 år, säger pappa och rättar till sina glasögon. Det är ju ingen ålder för en häst.
Alla stirrar.
- Men nu är det ju ingen häst som ligger där i kistan. I så fall skulle vi kanske inte få begrava honom på kyrkogården, eller?
Rudolf tittar på prästen.
- Får man begrava djur på kyrkogården?
- Givetvis inte, säger prästen torrt.
- Nä, sväljer pappa Rudolf. Men vi ska ha kvar honom i våra hjärtan, han här, vår käre eeh...
Helt plötsligt kommer pappa på vad den döde heter.
- Ja, juste, säger han övertygande. Vi ska ha kvar honom i våra hjärtan. Han. Pisse Nålsson.
Sune stirrar på pappa. Pisse Nålsson? Hette han inte Nisse Pålsson? Pappa är alldeles blek med tomma ögon. Sune känner att han måste hjälpa pappa på traven. Så han börjar gråta och hulka.
- Åh, Pisse! Du är dööööööööd! vrålar han och snyrer sig i sin näsduk.
Rudolf skyndar sig bort till sin plats, tar med sig Sune och lämnar kyrkan.

Begravningskaffet består av kaffeoch smörgåstårta. Pappa står vid en bokhylla och smuttar på sitt kaffe. Prästen kommer och ställer sig bredvid honom. Pappa Rudolf försöker komma på något bra att säga då han får syn på något lustigt. Ena liten munkfigur i plast som står i bokhyllan.
- Oj, en del präster är så populära att de blir statyer, ha ha, säger Rudolf och pekar på munken.
- Det där är en munk. Jag är en präst, förklara prästen.
Ja, precis. Vad kan man säga om det? säger Rudolf ansträngt. Ja, vad är det för skillnad på en munk och en präst egentligen? Det är väl inte bara frisyren?
- Nej, en munk måste leva i celebat. Alltså avstå från äktenskap och jordisk kärlek. Det behöver inte vi präster inom svenska kyrkan, säger prästen. Jag är gift och är nöjd med det.
- Ja, givetvid. Trevligt. Ja du, grabben, säger pappa Rudolf till plastmunken i bokhyllan. Du får nöja dig med att tänka på Gud och inte en massa vackra damer.
Han klappar den lille munken på huvudet och då händer det. När pappa trycker på figurens skalle så säger det TJONG. Ut ur prästkappan hoppar världens största platsjättesnoppis fram!
Prästen och Rudolf stirrar.
- Oj,oj, vad... oj.
Pappa försöker peta tillbaka snopperiet in i kläderna, men det går inte. Och efter en stund ser alla på begravningskaffet pappa Rudolfs brottningsmatch mot den snuskige munken. Sune tror att pappa behöver hjälp igen så han börjar tvångsgråta.
- Buhuhu ! Jag tänker på Pisse Nålsson och alla fattiga hundvalpar i Afrika.
Nu börjar en efter en att skratta. Detta är ju helt sjukt. Till och med prästen viker sig dubbel.

Hahahahhah ! Ja, alla kanske inte tyckte att den var kul och alla kanske inte rokade läsa allt, men jag tycker att den är skit kul :D När vi var i Funäsdalen på nyår så låg jag i sängen och tjöt av skratt när jag läste det här kapitlet xD

Dagens klädnad;


sjal från Indiskt, 79 kr
tröja frn Ginatricot, 129 kr
Jeans från Ginatricot (de är miccis byxor)

haha, men nu ska jag plugga massor pussisar <3

090305

Hej bloggen :)

Idag så gick jag, Ella och Moa till Klang & co för att jag skulle beställa tid för att klippa mig ;) Så nu ska jag klippa mig kl 14.45 om precis en vecka. Jag ska klippa upp och snelugg, men jag vet inte om längden.. Jag har ju jätte slitet hår, det är typ en decimeter av håret som är slitet och jag vill verkligen inte klippa av så mycket på längden ! Jag vet verkligen inte vad jag ska göra :(

Idag efter skolan så skulle ju jag, Moa och Rosanna gå och träna i gymmet, men när vi gick förbi förut så var det arga tanten som stod där :O Så vi kan inte gymma :'( Men jag måste göra det sen ikväll !! Måste komma igång. Är trött på detta !

Men nu måste vi till lektionen, pusstjaaaa <3

090304

Heeej sweetisar :)

Idag så skulle vi filma, men vi gjorde det aldrig.. Det var jag, Rosanna, Emma och My som var här. Jag och Emma blev killar, men vi orkade inte längre xD Det gick typ nyss :P Och nu har jag tråkigt :) Me ikväll så blire Greys anatomy :DD
Och i skolan idag så hade jag och Rosanna damp ! Vi skrattade typ hela tiden och på musiken så gjorde Rosanna typ ett bo till mig och stoppade massor av saker i munnen XD HAHAHA cp barn:D <3

Jag har verkligen inte kommit igång med träningen änb för jag skulle ju träna idag/kväll :O Men det blev ju inget. Och igår så gick jag och Emma en halvtimme innan vi slutade xD haha latisar jue ! Men jag ska verkligen försöka för jag vill verkligen :'( Varför ska det vara så jobbigt ?! Imorgon efter skolan så blire ialla fall för då ska jag, Moa och Rosanna gymma ;D

Och, att bero på ingenting så kom jag på att Bodil gillar allt det där med andra världskriget och sånt så jag tipsade henne om filmen, eller jag och Rosanna rättare sagt och sa att vi kunde kolla på filmen i klassen. Så vi ska se den på torsdag nästa vecka :D Fett kul asså !! ;)

Så, vad ska alla göra i helgen? :D Själv så ska jag vara barnvakt som kanske kommer att bli mindre kul, men jag får pengar för det :) Och det kommer säkert bli mysigt :D Och på lördagen så åker jag troligen in till stan och shoppar lite saker :P Och då ska jag kolla på nya skor ! höhö, behöver ju nya (a)

Men nu ska jag kolla runt på lite andra bloggar, hejs <3

och juste, jag ska också beställa klipptid :DDDDDD

the boy in the striped pyjamas



God morgon !
Igår så såg jag en skit bra film som heter The boy in the striped pyjamas. Den var skit bra och hemsk ! :O Efter filmen så får man typ värsta tankarna och jag blev lite deppig också ! Hatar dom där männsikorna. Ni förstår att filmen utspelar sig på den tiden så andra världskriget var. Och då förstår ni nog. Men jag tänker inte säga någonting för att ni måste se den ! De bara dödar de oskyldiga bara för att de är annorlunda :S Jävla monster ! Men filmen slutade konstigt. Man ville liksom veta mer... Och det gillade jag inte ! 

Men andra världskriget är spännande och jag vill veta mer, jag vill liksom veta allt :( Men det går ju inte.. Men jag tycker att allt blandra ihop sig och att Hitler inte är med någonstans, som om han inte var med i detta.. Så ska jag inte vänta tills vi läser om det sen :P

Men måste jag skynda mig till lektionen -.- Cya <3 

natt hos rosanna

Hej alla glada ! :D
Inatt så sov jag hos Rosanna och vi hade det jätte mysgt! Vi tog kort och satt på datorn :) Och det blev ganska sent måste jag säga :P vid ungefår tolv så la vi oss men Rosanna skulle göra en sak på datorn så vi kanske somnade havl ett? ;O
Och förstås så blev det ett problem när vi skulle stiga upp. Rosanna orkade inte gå upp kl 6, jag förstår dig så hennes klocka ringde om och om igen så man vaknade typ var 9:onde minut xD

 

Idag så hade vi simning med skolan och efter skulle alla sluta utom några som hade fördjupning, och jag var en av dom.. Men jag orkade verkligen inte för jag var sjuukt trött ! Så jag gick hem åt och jag har  nyss kollat klart på High school musical 3, som jag inte har sett ännu :P Den var faktist bra, tro det eller ej. Den är ju väldigt förutsägbar, men den är så gullig tycker jag ! Hahah jag fick också tårar i ögonen ett flertal gånger xD

Ikväll så ska det äntligen bli träning! Jag har inte tränat sen jag åkte till Sofia och vi tjockade typ oss varje dag där uppe (y) Så jag får börja med hårdträning dessa veckor... Och jag ska åka till stan någon dag och masssssor ! Har fullbokat hela veckan :O Och typ nästa också !! Att man aldrig får lugn och ro. Skoja, men det behöver väl inte vara såhär stressigt?..
Och ikväll efter träningen så ska jag kolla på Desperet housewife som äntligen har premiär :DD Vilka mer ska se det? ;)

Men nu ska jag gå viiidare , pussen !

090302

Jahapp nu var det skola igen då.. Och det går inte långsamt ! På fredag ska vi tydligen ha spanska läxförhör och nästa fredag ska vi ha matteprov. Shiet asså ! ;O Det var ialla fall skönt att få träffa vännerna och Emma var jätte fin i tandställning gumman :D Haha, tror ni att vi gjorde musikuppvärmningen? Nejnej, vi hängde med Rosanna hem till det nya huset och hon visade massor av männsikor på bdb xD hahah !
Idag på dramat så skulle man prata om en sak i minst 5 minuter, och sånn otur som jag har så blev ju jag vald. Jag bestämde mig liksom om vad jag skulle snacka om typ igår kväll, så lite tur hade jag ialla fall ^^ Jag pratade om dykning och det var gick faktist bra och de verkade tycka att det var ett intressant änme så jag tror att jag valde rätt :) Och allt känns bra och sånt, så jag hoppas att jag får bra betyg på det ! ;)

Ikväll så ska jag sova hos Rosanna :) Vi ska ha det mysigt och se på film och tv och massa sånt och sova i hennes underbara säng :D Älskar den !! Imorgon ska vi också simma med skolan så det är ju ett plus :) Fast ett minus är att vi har barnteater så det kommer att bli en 0 gradig dag... hah ;P

Finns inte så mycket mer att säga.. Jag har sparat ihop till typ 610 kr och sen så ska jag vara barnvakt åt Jacob och Emma i helgen så då får jag säkert också lite pengar :) Jag vet faktist inte vad jag spara till... Eler jo skor, kläder och lite övriga saker (a)

Nu äre mat, kisses. <3


haha jag och Sofia är typ 4 år x) Korvar vi ääär !

hemma igen

Kom precis ut ifrån duschen! Jag och mormor kom till stationen vid... 8 kanske. När jag kom hem så åt jag lite och städa fort ur allt ur min väska, så att den inte skulle stå kvar där hela veckan som den gjorde förut x)

Imorse så väckte jag Sofia vid 10. Vi åt frukost och sen så åkte vi till ica maxi för hon skulle köpa present till hennes moder :) Efter så pkte vi till Monica (hennes mamma dårå) och lämnade hennes present och då hämtade hon skolkatalogen från hennes skola och från gymnastiet. Och då kollade vi i dom och hittade massa snygga personer ;D Sen skjutasde Lasse oss till Kupolen och där så gjorde vi inte så mycket så vi gick typ direkt hem. På vägen hem så stannade vi i en lekpark och lekte lite :D haha fett skoj ! :D Ska lägga in lite bilder på der ;) Sen kom vi hem, åt pizza och sen skulle vi inprincip åka.. Det könns jätte konstigt för att det känns som att jag har varit hemma hela dagen, fast jag har mer än halva varit hos Fia... Skumt.



Imorgon så är det skola (suuuuuck) och det ska bli mycket mindre kul! Men då ska jag få träffa alla kompisar och Emma som har skaffat tandställning, roligt att se :) Och efter så ska jag till Emma fär vi ska öva till uppvärmningen, eller så ska vi till mig jag vet inte riktigt x)

God natt <3

RSS 2.0