sista maj

Snart är det Juni som är lika med SOMMAR ! Gud vad jag har längtat !

Men jua, festen jag hade igår blev väl lyckad. Kom lite objudna gäster men grannen var snäll och hj'lpte till :) Mamma och pappa var borta men det gick bra ! :) Inanna så var jag med Rosanna och vi hade det jätte kul och solade massa och hade massa annat skoj. Sen drog vi hem till Rosanna och fixade oss. Har tyvärr inga bilder för vi tog med Rosannas kamera och hon har inte lagt in några så dom kommer troligen senare.
Idag efter vi hade vaknat och städat och sånt så drog jag, Rosanna och My till Dormmarudden. Vi tog buss och gick typ flera kilometer och det var sjukt jobbigt ! Höll på att dö av värmen. Men sen så kom vi dit och badade och solade och det var jätte skänt ! :)

Och på Torsdag så åker jag till London och jag är så lycklig för det har jag längtat till så himla länge nu ! Kommer ta massor av foton och kanske köpa n¨got vettigt :) LÄNGTAR !

Nu ska jag ta en springtur, pussen.

sol dagen lång !

Har kommit in nu efter en hel dag i solan. Det var sista spanskan idag också så Helena höll ett litet tag som var lite rörande när hon började gråta.. Sen hade vi prov i Sex och samlevnad och det gick väldigt bra kändes det som och det var väldigt enkelt ! Efter skolan så hängde Rosanna och My med mig hem och först så behövde jag lite hjälp med vad jag skulle ha på mig. Det gick typ på en sekund för de hittade någonting direkt !
Efter det så gick vi ut och solade på min studsmatta. Det var riktigt skönt och jag har längtat efter det väldigt länge ! Det blev också lite sköna skratt. Det känns som att jag inte ahr skrattat på eveigheter.. Blev kanske lite brun i alla fall (a)
Sen så blev My hämtad och jag och Rosanna gick ner till centrum där hon skulle möta sin mamma och få pengar av henne. Där träffade vi också Felix och det var ju trevligt :)


Älsklingarna <3

Jag i mina nya jeans shorts

Hahaha gillar den här bilden även om jag ser helt knäpp ut !

Idag så blev det väldigt god middag ! Vi gjorde egna pommes óch det var väldigt gott och enkelt. Och av potatisskalen eftersom att man skalar potatisen innan så gjorde vi chips och det smakade verkligen som chips !! :O Vi gjorde alltså egna chips också Men ja... Ibland så gillar jag inte min pappa för att han är ganska otrevlig måste jag påpeka ! ARG !! Sen ble det Belgiska jordgubbar till efterrätt ;)

Ikväll så blir det ganska lungt... Ska kolla på The Guardián som börjar halv tio på kanal5 :) Sen blir det väl inte mer än så

28 maj

Snart är det Juni. Då är det bara tolv dagar kvar tills vi slutar Bergaskolan föralltid ! Idag hade vi våran allra sista träslöjds lektion i Berga :( Så vi firade med glass. Eller ja kanske inte firade men aa.... Och idag är det precis en vecka kvar TILLs JAG DRAR TILL LONDON :D Det är jag, Miccis, Mamma och Mormor som ska dit och jag längtar så för vi kommer ha det så himla kul ! :D

Idag har det inte hänt så mycket.. Ine så mycket igår heller... Igår var jag med Linnéa efter skolan. Efter hon gått hem så åt jag lite sen drog jag och tränade. Vill ju se hyffsad ut på Lördag då jag ska ha lite party ;) Ska kanske ner idag också om jag orkar.. Idag var jag och hämtade Jacob och Emma. Fick en 100-lapp från mormor även om jag bara skulle fått 75 :D Det kanske blir att resa med Rosanna i sommar :D På vägen hem idag så slumrade jag till lite i bilen. Är så himla trött ! Vet inte varför... Sov ju bra i natt. Har inga bilder eller annat kul så nu säger jag HEJ DÅ ! <3

svett..

.. tänkte jag på när jag duschade i skolan. Ni förstår i den här hettan som var idag så spelade vi fotboll på idrotten ! Gud va jobbigt det var :O Men som tur var så hade jag tänkt till lite och hade med mig en handduk :)
Efter skolan så drog jag till stan, och gissa vad jag fann där? JO SHORTSEN :D De låg precis när man kom in i butiken och jag böev gald, glad, glad ! Sen köpte jag också en kjol (en sån som Rosanna och My har fast med text på), men jag kanske ska lämna tillbaka den för jag vet inte om jag passar i den... Ska prova den en gång till.
Jag åkte buss hem med mamma och på hemvägen så fick jag lite ont i magen. Den gjorde lite ont under middagen också. Sen försvann det lite och sen när jag skulle cykla och träna så small det till och jag kunde knappt gå eller cykla ! Så jag gick in och tog en varm dusch och ett vamrt bad eftersom att det är smart att göra så (kanske bara när man har ,ensvärk, men jag vet ju inte varför jag har ont så jag tänkte att det var mensvärk, men det skulle vara lite konstigt eftersom att jag inte har mens nu för tillfället...). Har fortfarande JÄTTE ont och det gör tillochmed ont när jag sitter här i soffan... :( Hoppas att det går över tills imorgon ! Om inte så till helgen ! Annars dör jag !!! :(


Ska jag eller ska jag inte?                    Jeansshotrs Bikbok 299.-
Kjol Ginatricot 99.-

PUSSPUSS

stackars fågel :(

Kom nyss från duschen. Sitter i morgonrock och dunkar musik :)
Springturen var härlig,fick lite myggor i näsan och i munnen så jag sprang runt med en viftande arm x) 
Den var också händelserik Så här var det att jag såg något röra sig i gräset och jag tänkte att det bara var en fågel, som det var. Men den flög inte iväg så jag tänkte den sitter väl fast så jag hjälpte den. Men den ville inte flyga iväg och jag var lite rädd för den så jag använde en pinne. Lite längre bort så stod en man och han blev väl rädd och trodde att det var en orm eller något för han frågade

Mennen: Är det något i gräset?
Jag: Ja, jag tror att en fågel som sitter fast.
Han kommer fram och försöker se.
Mannen: Jaaa! Oj...
Han går fram och tar upp den.
Mannen: Jag tror att det är en unge, du ser mamman och pappa uppe i träden.
Jag: Ja, kanske. Eller så är den skadad.
Mannen: Ja...
Så kollar han på fötterna och se att det blöder.
Mannen: Ser du, det är inget vi kan göra.
Jag: Nej...


Sen satte han ner den i gräset på andra sidan, för på den andra sidan var massa myror och jag tänkte att dom kanske skulle äta upp den levande och det ville jag inte... Men nu är jag ledsen. Stackars fårgel :(

stek hett

God dag. Idag har det varit riktigt varmt ! Och ja, jag hade inte riktigt de perfekta kläderna för värme. Jeansleggings och en trekvarts tröja. Tydligen så ska det vara fint väder imorgon också så då tänkte jag ha en klänning eller något annat som jag kanske hittar :)

Idag så åkte jag, Rosanna och My till täby. Tror ni att jeansshortsen fanns kvar? Nej. Och jag blev väldigt ledsen. Men sen hittade vi ett par i en provhytt och jag kände hur det bara jublade i kroppen, tills jag såg att det var storlek M. Så jag har jag inte köpt någonting idag ! Eller jo några hårnålar. Rosanna och My köpte ganska mycket var och alltihop var fint ! Men imorgon så ska jag till stan och då ska jag kolla om de finns där :) HOPPAS !!!!

Men nu ska jag ut och springa som ni kanske har märkt så är det fortfarande stek hett, även om klockan snart är 8 ! Sommaren är snart här och jag är stressad, för jag har inte köpt allt som är nödvändigt. T.ex.

  • Plattång
  • En sommarklänning
  • Jeansshorts
  • Linnen
  • En väska

Och mycket mer ! Men nu ska jag ta en springtur, puss <3


hemma igen

Det är ganska skönt att vara hemma. Det knns så naturligt.
Imorgon så är det skola och då ska jag äntligen få lämna in en bokanalys till Bodil som jag har längtat efter ! Och den här veckan så sätts betygen :O Känns inte som att vi ska slutat snart !
Hade inte så mycket att skriva... :P Ha en skön helg , puss <3

godmorgon..

.. säger jag då som vaknade för en timme sen. Det är inte bra och jag gillar det inte. Eller det är klart att det är skönt att fåova ut men man sover ju bort halva dagen ! Och vi sov när solen lös, nu är det typ moln och ser ut som att det ska regna.

Just nu så gör vi inte så mycket... Sofia håller på att packa till deras skolresa till Småland. Fett kul ! Jag vill också. Men det kommer säkert inte ens ske :( Idag ska vi typ vara med folket, vet inte säkert.. Åker hem imorgon :( Men jag träffar henne snart igen. Ska ju till henne när skolan slutat :)

Men nu ska vi äta, pusshej <3


-


the world is still the same just less in it

Borlänge in my heart

Snart kan jag Borlänge utan till asså :D
Har inte skrivit sedan jag kom hit men det har hänt en del. Igår så var vi ute och var på Donken och så hände massa saker. Vid jag vet inte när så fick vi skjuts hem av Anton på Steffs moppe. Åh gud vad jag längtar tills jag får en ! :(  Kommer åka runt i dagarna.
Och idag har vi inte gjort så mycket. Har varit i Vassbo och sen så träffade vi Inez, som är senil. Hahahah gud vad vi skrattade (jag vet att det inte är någonting att skratta åt) när hon upprepade alla sakerna hela tiden. Speciellt att jag och Fia är så lika. Sen ba:
Inez: Nu går ni i?
Lasse: Åttan.
Inez: Och ni börjar sjuan?
hahah. Sen frågade hon hela tiden om mormor var mormor...
Vid halv sju så kom vi hem och David kom också, Sofias pojk. Han är schysst :) Och nu tittar vi på Pirates of the Caribbean 3 och äter glass :) Mums.



Ha en bra kväll <3

oväntad kväll

Kvällen hade varit nästan tvärt emot vad jag hade tänk att den skulle bli. När jag pracis hade sett klart på Grey's och jag hade satt på The sims så smsade Magda mig och undrade om Linnéa och hon kunde komma förbi. Och så blev de och vi gjorde en gullig liten familj tillsammans. Linnéa skulle tyvärr hem tidigt , men på vägen så mötte vi My som också skulle hem till oss. Vi gick hem till mig, jag satte på mig lite skyssta kläder (när vi följde Linnéa och mötte My så hade jag endast morgonrock och pyamas under + foppatofflor). och satte lite mascara på fransarna.

När vi kom ut så visste vi inte riktigt vart vi skulle ta vägen. Vi gick mot hackstabacken men sen ändrade vi riktning mot Tommys där det var studenter som festade. Vi gick förbi Statoil och köpte lite nappar och chips och begav oss mot centrum. Där satt vi på en lite bänk och tjockade oss :)
Sen blev det lite obehagligt så vi gick hem till mig där vi gick på toa och drack lite vatten. My kollade också buss åt dom och de åkte för en stund sen... Men ja, en trevlig sista kväll i Pkersberga var det ialla fall :) Nu låter det som att jag ska vara borta jätte länge men det är bara några dagar :) Kommer nog inte skriva så mycket, vi får se.

Hihihi, men nu ska jag packa tills imorgon. Mormor kommer tydligen tidigt :| Pusssss <3

långhelg

Goddag folks. Idag så var det en bra dag. Fast en lång en... Och halft stressig. Efter skolan så gick jag och tittade på när Rosanna fixade sina naglar. Och sen så skulle vi gymmat, men det passet var inställt så vi gick till centrum och köpte lite mellis, och det var två munkar var och en ballerina kaka. Hhaha det var fyra för 30 (munkarna) så vi åt först en var och sen fick man gå runt med dom i en påse och gissa om man kände sig tjock xD
Sen gick Rosanna också och solade, och jag följde med. Och sen gymmade vi. Det var skönt och när jag kom hem så var jag inte ett dugg hungrig, men jag åt ändå. För det är inte bra att äta sent så jag passade på så att jag inte blev hunrig :)

För några dagar sen så hade jag frågat Sofia om jag kunde komma upp till henne eftersom det var långhelg och allt. Men hon skulle göra massa annat. Och igår så skickade hon ett sms där hon frågade om jag ville komma upp. Det hon skulle göra hade tydligen blivit inställt. Så jag kommer vara hos Sofia tills söndag. Egentligen så skulle jag ha gått i stan och köpt jeansshortsen och lite annat smått och gott, men det får jag köpa på måndag. Hoppas att de är kvar då, annars blir jag ledsen :( Vad ska ni själva göra på långhelgen?

Ikväll så ska jag endast sitta framför tv.n/datorn. Jag ska se på Greys och på Charlies änglar 2 och sen om jag orkar ska jag spela lite The sims :)

Ha en trevlig kväll, puss !

ensam hemma

Kom hem nyss. Dagens sista lektioner var nog roligast. Det var idrott och barnteater. På idrotten så spelade vi fotboll och det gillar jag, även fast jag inte är så bra på det ^^ Sen pratade vi lite betyg och de sätts om typ 2 veckor !!!! Sen är det skolavslutning och Berga är slut. Efter 60 år så finns den inte längre. HEMSKT :'(
På barnteatern så övade vi på pjäsen. Den har bilvit ganska bra. Jag tror att det var nästa, eller nänstnästa vecka så ska vi spela upp den för 5-6 kanske 7 åringar från olika skolor. Läskigt ! :| Hoppas att den blir bra och allt annat, t.ex. att jag gör bort mig som jag brukar göra när jag blir nervös...

Dagens kläder;

- jeansleggings, ginatricot 199.-
- tröja, ginatricot 149.-
- skärp, MQ 149.-
- linne (under tröjan), bikbok 99.-


Ikväll så blir det träning. Station. Jobbigt :( Men det behövs och jag skule göra det ! Det här är mina träningsdagar:
måndag - springa
tisdag - station
onsdag/torsdag (antingen eller) - gym med Rosanna eller Moa
söndag - springa

Låter inte det bra? :) Men nu ska jag titta på Charlies änglar och plugga ;)

Puss&Kram <3

datarummet

Hejhej. Sitter här i datarummet med Rosanna bredvid mig som håller på att lära sig japanska x'D HAHAHA ! Hon låter hel kul för hon läser så fort så det låter som hon är från Japan ! Gissa vad det här betyder:

Dou shita !

Idag så drar typ hela min familj. Mikaela åker till Spanien med hennes klass och mamma åker till Amsterdam. Det kommer endast vara jag och pappsen hemma och inte vet jag hur länge ! Och jag har inte heller hittat min bok men ska kolla när vi har lektion. :(

pussssss

måndag - igen

Sitter i min kära soffa och lyssnar på lite lugn musik. Känner mig lite nere för jag tror att jag tappade min bok , Madison Finn - sommarkärlek, ochg det var den sista boken jag skulle läsa innan jag ska göra en bokanalys :( Får snacka med Bodil imorgon och se om jag glömde boken på So lektionen idag...

Idag så var det halv dag för att lärarna skulle till Solskiftet och snacka innan vi börjar där. Efter skolan så följde jag med My hem. Först så åkte vi runt i Berga för hennes mamma som vi fick skjuts av var tvungen att göra massa saker innan vi åkte hem. Bland annat så hämtade vi Leon, Mys lillebror som är 1 år. Han var så otroligt gullig ! :D När vi kom hem så låg vi och pratade lite sen gick vi ner och köpte lite ingredienser till kladdkaka som hennes mamma skule göra. Vi köpte lite chips också, hehe (a) När vi kom herm så kollade vi på Rush hour 2 som jag inte sett tidigare och den var bra ! :) Då åt vi det mesta av chipsen. Jag åt hos My och det blev spagetti och någon såsblandning. Till efterätt så åt vi en jättegod kladdkaka som var lagom kladdig :) Så förstå om jag är mätt ! Imorgon så blire till att träna !
Men sen skulle hennes mamma bort ett litet tag så vi tog hand om Leon och han var helt tokig och flög runt i Mys säng och var jätte sör och rolig ! hahahah :'D Sen kollade vi lite på tv och bl a Färjan 2 som vi hoppades att Rosanna och My skulle ha varit med om för de var ju på kryssning nyss, men tydligen så var det inte då de var där.

Fick nyss pengar av mamma för att köpa jeansshortsen som jag älskar så ! Här får ni en bild på dom:


Men ikväll så ska jag lägga mig tidigt, var så sjukt trött imorse att jag höll på att somna när jag gick ner för stegen, godnatt <3

solig helg med flicksen

Helloj !
Helgen har varit härlig ! På fredagen så var vi ju ute, jag, Linnéa, Linnea och Magda. Efter skolan så var vi också i Täby och då såg jag ett par sjukt snygga jeansshorts från Bikbok för 300 kr. SKA HA !
På lördagen så visste jag inte vad jag skulle göra, men sen fick jag reda på att Magda och Linnéa skulle till Jennifer och då hänkade jag. Vi solade och hade det roligt på hennes brygga. Vi åt hos Jennifer och senare på kvällen så mötte vi Joel, Henke, Jonis och Jonas. De spelade basket utom jag för jag satt bredvid för att jag inte ville vara med och smsade med lite folk :) Vid tolv halv ett så kom vi till Magdis. Henke var med och vi satt och pratade med filtar och te ute på Magdas altan. Vi satt där ända till 4 och vi såg när det blev ljust och fåglarna började vakna till liv och det var jätte mysigt ! Men tillslut så blev det för kallt så vi gick in och la oss.
Idag så vaknade vi vid 10. Alltså inte så mycket sömn, men tillräckligt. Vi gick upp, följde Henke en bit hem och sen tittade vi på Disneyfilmen Mulan som är så kul ! Så rolig ! Älskar den :) Sen blev det fint väder så vi gick ut på altan och solade. Det har vi gjort hela dagen tills typ 5 då jag och Linnéa åkte hem :) När jag kom hem så var klockan typ 6 (för först tänkte vi gå hem men det blev för långt så vi stannade vid närmsta busshållplats och bussen gick inte fören 17.54 och klockan var typ 26) och då kom mamma och vi pkte och handlade och nu har jag äntligen köpt ett bra shampoo som jag ska tvätta mig med ikväll. Ni förstår att jag har gått med fettigt hår sen i fredags och det är inte mysigt ! Men bra för håret... Ikväll så ska jag också raka benen med mammas rakapparat och det ser jag inte fram emot ! xD

Har tyvärr inga bilder från dagarna

Men för att hinna med allt så måste jag ju gå nu, pusspuss

promenadskväll

HEjSAN. Kom nästan precis nyss hem från att ha varit ute med Magdalena, Linnea och Linnéa. Vi har varit ute och gått från typ 9 till, aa nu :P Så mina händer är lite sega för de håller på att tina upp ;)

Dagen började hyffsat bra. Det var först idrott och då hade vi orientering, och jag tittade fel från första början så inte undra på att jag tappade bort mig minst tusen gånger ! Men det tog typ 30 minuter för mig, och VG gränsen var 15 så jag kommer typ få IG i orientering, även fast det inte finns något betyg som heter så men ja.. Ni fattar :)
Efter så gick jag, Ella och Jennifer hem. Jag duschade och gick över till Ella som var lite segis så om vi hade gått till skolan så hade vi varit 30 minuter försenade och det kändes ganska bortkastat så vi stannade hemma. Och vi hade teknik som vi sen fick veta var NO. Sen hade vi inget språk heller så vi åt hemma hos mig. Men tydligen så skulle vi ha svenska med franskaläraren... Lät lite weird, men så var det :) Så vi missade 2 lektioner.
Men när vi kom till skolan så hade 9:orna sin teater, de spelade lite olika saker som t.ex. lärarna och det var faktiskt lite. Sen sjöng några och dansade. I slutet så blev det också lite känslosamt för några började gråta på scen :( Men de var jätteduktiga :)  Och efter det så hoppas man att man ska sluta men icke för att vi ska ha étt jätte jobbigt matteprov som gick jätte dåligt !

Nu sitter jag och myser med täcke och morgonrock i soffan, men jag fryser... Och jag ska gå lite in på bilddagboken och sen lite sånt och sen ska jag spela the sims 2 som jag inte har gjort på år och dar ;) Puss och god natt <3

bra, bättre, bäst

Hey peoples !
Idag så började dagen inte så värst bra som ni kanske vet. Den har inte varit så speciell, en ganska tråkig skolan dag med tråkiga lektioner... Efter skolan så gick jag hem och pluggade lite matte. Har prov på fredag asså. Och nästa veckan så har jag tre prov var av ett är frivilligt för att jag fick så dåligt på So provet. Usch och fy !
Idag så gjorde jag också middagen som blev lasange som vi hade för typ tusen år sen i hemkunskapsläxa. Hoppas att den väger över jag jag ligger mellan VG och MVG. Precis på gränsen och det är så himla irriterande!
Efter maten så gick jag med mamma och spreng 5 km spåret och det var väldigt jobbit ! Dessutom så fick jag håll. Men skönt :) Ska kanske ta en springtur imorgon också, vi får se. Måste ju göra matte och spanska !
Idag så lämnade mamma också in min mobil, men det kostade typ tusen kr om dom skulle laga den ! haha jag tappade den typ varje dag i skolan så skärmen sprack på insidan... Men den 27 maj så ska jag få en ny :)

Dagens outfit:

- jeansleggings, ginatricot 299.-
- t-shirt, bikbok typ 99.- (hundra år sen jag köpte den)
- linne, bikbok 99.-
- skärp, MQ 149.-


Imorgon så ska jag med Rosanna hem. Ska se på när hon packar inför helgen eftersom att hon och My ska på kryssning. Själv så har jag inga planer inför helgen och det känns inge vidare bra...

Men nu ska jag lägga mig, godnatt <3

en sån där dag

Idag är det en sån där dag då allting går fel ! Det är en sån dag då ens syrra tar ens väska, då ens mobil är inne på lagning och man har en ful gammal Nokia 3310. En sån dag då man tappar mobilen i golvet och då ens strumpor inte sammarbetar och man måste buta hela tiden ! Allt det där hände mig imorse och något mer fast jag inten kommer ihåg.. Jag hatar sånna dagar !

Idag så tog jag sovmorgon och det var skönt. Förlåt för att jag inte skrev igår men jag kom hem klockan halv 8 och då gick jag direkt och mötte Rosanna men hon kom inte in i gymmet så vi gick en promenad i Tuna :) Det var roligt ! När jag kom hem så kunde jag inte heller skriva för det var ju Desperet housewives. Idag så vet jag inte vad jag ska göra... Ska hem och plugga, ta en springtur i spåret. Något sånt :)

Men nu ska jag gå till No:o och ha sexualkunskap ;) ha en bra daaaag! <3

lång dag !

Dagen har varit väldigt lång och tråkig. Provet vi hade idag gick oväntat bra och jag kunde det mesta. Sen så gjorde vi god tacopaj på hemkunskapen. Efter skolan så ringde jag morgar och han sa att det inte var någon idé att jag följde med och då blev jag arg på ahn för han kan aldrig bestämma sig ! Men det slutade med att jag gick till han. Efter vi hämtat barnen så åkte vi till en sporthall och åt glass och annat... Jacob hade också någon kompis där som han lekte med. Sen kom vi hem, åt pannkakor och sen så hjälpte jag Emma att bestämma kläder inför imorgon. Hon valde en klänning som jag hade när jag var lite och det var min älsklingsklänning som var en jeansklänning med blommor på ! Jag saknar den :(
Jag läste också en godnatt saga åt dom också. Morfar var så jobbig att han skulle åka genom stan innan han åkte hem. Så jag kom hem ungefär kvart över 9. Men jag fick ialla fall 100 kr av han så ja, lite värt var det :)


gammal bild från någon julafton :)

Imorgon så sak jag åka med mormor och då kommer jag hem runt 6 och det är mycket skönare ! Efter så ska jag gymma med Rosanna och det kommer bli sjukt skönt för jag har inte tränat på hela veckan typ ! :O

Men nu är jag helt slut och ska gå och lägga mig,ciao <3

god morgon !

Idag kändes det inte bra att gå till skolan. Inte bara för att det är prov utan att jag verkligen inte vill gå. Ibland så önskar jag att jag bara kan försvinna!


Idag så är det en ganska kul dag med ganska roliga lektioner, men jag tror att vi slutar 1 idag... Och efter skolan så ska jag med morfar och hämta Jacob och Emma. Det ska jag göra på tisdag med fast med mormor. Har träffat dom väldigt mycket den senaste tiden tycker jag.. Förra torsdagen, i lördags och nu två dagar i rak. Men sen så kommer jag nog inte träffa dom på ett tag igen :P

Men nu ska jag plugga lite :) Ha en bra dag ! <3

känslor

Moas fördelsedagsmiddag var lyckad. Vi åt gott som var tacos och till efterrätt så blev det god tårta! Sen satte vi och pratade och det blev så att alla pratade ut om allt. Till slut så satt alla och grät. Och medans så tänkte jag. Vad tänker du på? Du sitter helt tyst och har inte sagt något på hela kvällen. Har något hänt dig? Vid 1 så cyklade jag hem. Det var ur skönt väder ute! Det var typ 5 grader ute och jag cyklade minst i 30 km/h ! När jag kom hem så somnade jag nästan direkt. Och idag så vaknade jag halv 2 ! :O Det var för att Rosanna ringde mig :P Jag har typ aldrig sovit så länge ! Tidigare på morgonen så hade Cattis kommit och väckt mig men jag somnade om direkt. Jag tror att det var för att jag bara hade sovit 2 timmat dygnet innan :P




Idag så gick jag till Roosanna vid 3 efter att jag hade vaknat. Vi pratade ut om väldigt många saker och ting. Sen pluggade vi också lite. Det var väldigt skönt och prata med henne för jag har verkligen saknat henne !

bilder från tältningen

Eller det är inte så mycket bilder under tältningen men den dagen :P





ser ni mig?

död kråka som Linnea var tvungen att fota x)

höhö sätter upp tältet och det var vi bäst på ;)

hihi min uppfinning med lampan !

Somsagt var så var det inte så många bilder :P

överaskning

Hejsan alla !
Igår så tältade vi och det var jätte mysigt ! Men jag måste berätta allt från början.
Först så gick jag och Linnea till centrum och mötte Rosanna och My plus att vi köpte godis. Sen gick vi hem och satte upp tältet direkt. Det gick ganska bra :) Sen så gick vi ner och skulle hämta madrasser och lite sånt och då lämnade vi lite saker där i tältet, bland annat godiset. Sen när vi gick upp igen så gick det inte så bra för vi hittade inte pumpen så vi tog en stor madrass och när vi kom upp så märket vi att vårat godis hade försvunnit helt spårlöst och gissa om vi blev frustrerade ! Och det var inte för att det var godis utan att det var borta och vi inte kunde hitta det.
Medans allt det här så snackade vi med några och de skulle komma till oss. Rosanna gick och mötte dom men de kom aldrig till tältet för att det skulle inte stanna så länge och vi orkade inte gå ner. Så när vi satt där i tältet och lyssnade på musik ur våran miniradio då hörde vi att det kom någon utanför och dom började hålla på mot tältet och sa: Vem tältar här mitt i ingenstan?. haha så vi gick ut och dom ba: Var det erat godis som kostade 38.50? Vi ba va? haha så tydligen hade de varit och tagit vårat godis medans vi var nere och hämtade madrasser. Jag vet inte vad de hade gjort med det men jag fick ialla fall tillbaka typ hälften av pengarna :P
Men de ville komma in och vi lät dom. De var faktist roliga ! By the way så hette de Felix, Fredrik, Fredric och Christofer (vet inte hur det stavas). Lite senare så kom också en kille som hette Oskar och han var våran Dj. haha han liksom höll på med miniradion och bytte kanal så det var olika musik typ hela tiden och det var roligt ! haha han var bäst och höll igång ända tills han och en av Fredrik/c gick hem och det var runt 4. Då somnade vi och jag vaknade halv sju av att det var iskallt, för 1) jag hade inget täcke för att alla andra hade tagit allt och 2) det ösregnade ner och det läckte in från alla håll och kanter. Så jag ställde mig upp och gick ut och frös ihjäl. Sen sa jag till de andra att de skulle vakna så vi skulle gå ner till mig istället. De lyssnade till en början men tillslut så gick vi ner till mig. Och vi kollade lite på The beach, tills Emma och Jacob kom och alla andra vaknade.

Som ni kanske förstår så har jag tillbringat min dag med dessa små rackarna. (Emma och Jacob.) Först var vi och kollade på Miccis gymnastikuppvisning som var ganska segt. Sen åt vi lite lunch på donken. När jag kom hem så gick jag och Emma ner till centrum för jag skulle köpa en present till Moa som fyller 15 år imorgon :D GRATTIS <3

Men nu är det så att vi tog jättefina bilder, men jag kan inte hitta min kamera... Så så fort jag har hittat den så ska jag lägga in bilderna ;) Nu ska jag ta en dusch för att fräscha upp mig, pussssss och ha trevlig kväll!

linnea är här

hihi nu är Linnea här och vi dunkar bästa musiken ;D


freedag

Yäi för fredagar ! Då händer det mesta som är kul. Ikväll så ska jag, Linnea å , Rosanna, My och kanske Ella och Jennifer tälta ! :) Eller ja.. My kanske inte får för hon är så förkyld.. Men jag hoppas för det var så länge sen ! Linnea å ska också äta hos mig.

Idag så hände inte så mycket. Ganska slött...  Spanskan kändes som världens längsta lektion och på No:n så pratade vi om menscykeln och befrukting och fick se på ett 3 och 5 månaders foster ! De var uppstoppade eller nu vad man ska säga :P Jag tyckte att det var jätte synd om barnen men samtidigt så var det ganska coolt. Vissa tyckte att det var jätte äckligt och kunde inte röra på glasburkarna de låg i. Eller ja det var ju inte burkar precis men det var som stora rör :P
Innan jag skulle hem så skulle jag hjälpa morfar i hans lägenhet, men han var som vanligt upptagen ! Samtidigt sp tjatar han på mig att jah måste komma och hjälpa han någon gång ! Arg jag blir ! Så ja.. Jag fick gå hem och då läste jag lite rakade benen och snart så kommer Linnea :)


Den första bilden är på 3 månaders fostret och den var lite genomsknlig och läskig.
5 månaders fostret såg mer ut som en bebis :)



Eftersom att det var så pass fin väder idag så gick vi ut och solade mellan varje lektion. Men det var inte så skönt för att det blåste kallt också... Sen en söt bild på Linnea Ågren :)

Tack för mig <3

dag i stan

Jaha och nu har man äntligen fått komma hem från stan.
Det var så att morfar hämtade mig här vid 4 när han skulle ha varit hos mig vid 3 ! Sen åkte vi och lämnade framor i täby som tog extra tio minuter så vi var hos barnen vid halv fem.. haha ! Eftersom Claes fyllde år idag så åkte vi in till stan för att vi skulle äta middag och en resturang och det blev en som jag har glömt namnet på :P Men det var där man åt kött ialla fall :) Det var gott. Sen så gick jag ner och lekte med Emma och Jacob och vi hade det roligt :) Fick lite slag här och där men jag läxade upp dom ! Sen när vi skulle åka hem så ville inte morfar det, som vanligt utan han ville åka till Djurgården och till Grönalund ! Men jag sa att jag skulle hem och plugga. Sen påvägen hem så brättade jag om mina vänner och att några bodde i Österskär (för det är typ ett fint ställe här i berga). Så när jag trodde jag jag skulle hem så åkte han mot Österskär för han ville se deras hus xD haha ! Och sen visade han mig massa andra tråkiga hus ! Och när jag kom hem för en halvtimme sen? så läste jag igenom allt och se la jag undan det :P Det är så tråkigt och jag orkade inte just nu. Mamma ska också förhöra mig någon gång... 



 
Någon kung Gustav ^^

Men nu ska jag se till att få någon blund i ögonen, godnatt <3

6 maj

Hej !
Sitter i soffan och lyssnar på musik och pluggar lite spanska. Som tur var att SO provet har flyttats till måndag för jag skulle inte ha kunnat allt det till imorgon ! Men jag får väl se till at plugga de här dagarna jag har på mig :P Jag är sjukt trött och har suttit i soffan ända sen jag kommit hem. Efter skolan så var jag och Moa och gymmade för jag ska hämta Jacob och Emma imorgon istället. Det var väldigt jobbigt och nu är jag helt slut. På gymmet var också Emmas bror Erik och lite av hans kompisar där. Hehe det var lite pinsamt... :P När jag stod och fixade mig på gymmet så tänkte jag på hur mycket el det går åt till alla de där apparaterna ! Inte undar på att jorden förstörs eftersom att gymm finns typ överallt. Vissa har maskiner till och med hemma ! Det är ju egentligen bättre att gå ut och springa. Samtidigt så får man ju frisk luft :) Haha fast jag ska inte säga så mycket för jag gjorde dom sakerna mest, men liksom bara en tanke :P

Ikväll så blir det nog ganska lungt och jag ska se på Grey´s anatomy :) Har längat !
Men nu ska jag gå och duscha, Puss&Kram.

Juste har ni sett min fina nya design? :) Den är gjord av Linnéa och jag är väldigt tacksam för att hon orkade göra en till mig :D Tack Linnéa !! :D <3 Men vad tycker ni?

lyckodagen..

.. var kanske inte så lycklig. Jag vaknade i tid, men det var inte så fint väder. Eller det är klart att det skulle vara väldigt jobbigt med varm sol, men jag ville srpinga runt i shorts och i linne för att få lite färg. Och det var inte mysigt att sitta och frysa :P Men ja... Sen när vi nästan var klara så hade vi ju sprungit runt ganska mycket och sånt och då hade jag jätte ont i mina knän och vader ! Men det hade säkert alla :P Men annars så har den väl blivit ganska lycklig.. För jag gjorde väl ganska bra ifrån mig på vissa grenar och sen så kom Rosanna till mig och vi hade det väldigt roligt :) haha. Vi pluggade ovanligt mycket och smtidigt skrattade mycket. Eller jag höhö :) Men jag ska ju plugga mer eftersom vi har ett jobbigt prov på torsdag. Det är om revolutioner och det är så svårt att plugga på sånt för det är så mycket text, plus att man vet inte vad man ska plugga på ! Och man kan ju inte plugga på hela boken !

Just nu så sitter jag och tittar på Ugly Betty. Jag orkade inte tråna idag, jag gjorde det ju igår och så ska jag göra det på trosdag med Moa igen :) Sen kanske någon gång i helgen. Imorgon ska jag troligen också passa Jacob och Emma med morfar för att få in lite mer pengar ;) haha ! Men nu ska jag gå och duscha och sen om jag hinner innan desperate housewifes så ska jag försöka plugga lite ;) Pusspuss.

friidrottsdag

Hejhej. Imorgon är det friidrottsdag och det suger ! Jag kommer komma sist på allt säkert. Okej, jag vet att man inte ska tänka så men det är bara för tråkigt och usch vad jag hatar det ! Och enligt mitt horoskåp så är det min lyckodag imorgon (jag är jungfru) så vi får väl hoppas på det bästa. Däremot idag så var det motsatsen till lyckodag. Först så regnade det på morgonen och det är ju aldrig kul. Eller jo men jaja. Sen så skämde jag ut mig lite då och då under lektionerna. Sen så glömde jag alla mina böcker och vi har prov på torsdag !!! Sen när jag ska åka ner till centrum så kommer jag på att jag har glömt mina älskade leopardörhängen i omklädningsrummet på friskis :'( Och jag är så ledsen för jag tror att de inte finns att köpa längre... Eller inte vad jag har sett !! :( ÅÅÅH vad arg jag är. Ba hängde dom på kroken som om jag inte visste att jag skulle glömma dom ?!?!?!? Och jag åkte in och kollade två gånger när jag var och handlade matsäck till imorgon. SKIT !

Men nu ska jag vara med dom andra "tanterna" på mammas inredningsparty och fika :) Det är faktist ganska moderna saker med :P Puss&Kram.


bilder från valborg

Hej bloggen ! Har varit på Mjölkö under helgen och det var mysigt. På lördagen så åkte jag hem till Jennifer och lite senare åkte vi till sentrum och kollade på Sandor/Ida-pjäsen och det var deras näst sist, ville se den som gick kl.7 men jag var ju på M-ön :) Idag har jag inte gjort något speciellt.. Längtat hem typ :) Och imorgon är det skola. ska träna sen med Moa om det går....

Men ialla fall. Här kommer lite bilder ifrån valborg ;)



bild 1: sitter och myser hos Guran :)
bild 2: haha jag
bild 3: mysig eld !
bild 4: fina Linneor plus teaterbarn i bakgurnden ;)

Puss och god natt <3


mjölkö

Hejsan !
Ska bara skriva lite snabbt vad jag gjorde på valborg :)
Först åkte jag, Moa, Magda, Linnea och Linnéa till Österskärskolan där vi också mötte Ella, Fredrik, Jossan och några andra :) Det var väldigt mysigt och trevligt ! Vid typ 22.00-22.30 så gick vi till Linneas trampolinkompis Guran. Han satt ute vid sitt hus med en brasa, gitarr och tre kompisar. Det lät mysigt så vi gick dit. Vi grillade marshmellos (stavning?!) och hade det trevligt. Rosanna ringde mig också lite då och då :P
Vid tolv så kom min mamma och hämtade mig men innan så gick jag fel och gick mot Österskärsstation och jag skulle till Tuna. Så när jag skulle gå tillbaka så mötte jag på Jessica och lite av hennes kompisar och de var ju inte helt nyktra kan jag påstå x) Men de var trevliga och hälsade på mig.
När jag kom hem så gick jag och la mig direkt och jag väcktes av mamma som kom in i mitt rum och började rota -.- Men jag är ialla fall nöjd med min valborg. Riktigt kul hade jag !
Bilder har jag inte nu för vi tog med Magdas kamera men jag lägger in dom sen när jag kommert hem.

Snart så kommer mami och papi och hämtar mig och Miccis för vi ska ut till Mjölkö så jag kommer inte kunna skriva. Men ni får ha en bra helg utan mig ! Pusspuss <3


väldigt gammal bild på mig och Miccis hos Astrid, morfars extjej

P.S På lördag så ska jag och Jennifer gå och kolla på Sandor/Ida igen och det kommer att bli väldigt trevligt ! :D

RSS 2.0