this night

Har gjort klart och skickat islamuppsatsen till Bodil nu och det känns så himla skönt! Hann aldrig ta en springtur, men jag gjorde kycklingsallad tills imorgon och så har jag tittat på Vampire Daries :) Brabra...

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Borde nog gå och lägga mig så att jag är pigg tills imorgon kanske? Nja, sitter nog uppe ett tag till iaf ;)
LATERO <3

datorn uttråkar mig

Det är därför jag inte skrivit på ett tag. Jag vet inte riktigt varför, men den bara gör det. Jag föredrar tv:n i sånt fall :)

Idag har det varit en ganska spännande dag. Vi hade en man över som hade varit på Auschwitz. Han var 83 år och jättesöt :) Det han pratade om var mest olika religoner och om hur han hade växt upp och sånt. Jag hade trott att han skulle prata mer om hur det var och sånt, men vi fick fråga frågor efteråt och då blev allt lite klarare. Men jag har så himla svårt att förstå att det verkligen har hänt! Kan inte se den där bilden framför mig att SS-män står i en ring runt fångare och när de blir uttråkade så dödar dom en av fångarna. Jag kan inte se framför mig eller känna den känslan att dela säng med 7 andra människor som ropar efter sina släktingar eller för förtvivlan. Speciellt inte känslan över att aldrig få se sin mamma igen utan att säga hej då Det är helst absurt! Och det hemskaste var nästan att han var 17 år, utan mamma, pappa eller bror, ingen.

Även om han har varit med om denna fruktansvärda händelse så såg man ändå glädje i hans ögon och han var helt underbar! Till en annan grupp hade han sagt att han överlevde nästan på att han var den skojiga typen, t.ex. klassens clown, men ändå ensam. Han kan skratta åt sina egna skämt helt enkelt. Och tänk att han fortfarande måste ta massor av sömnpiller för att kunna somna och komma bort från allt, men ändå vara med om det på dagen efter 60 år. Att inte kunna komma ifrån det efter 60 år. Att leva i den där bubblan han skapade när han precis kom till Auschwitz efter 60 år! Jag blir så förtvivlad för han var så himla söt :( Det är inte rättvist! Mot någon av dom minst 8 000 000 månnsikor som dog då, under 2:a världskriget.

Jag köpte hans bok och kan inte vänta med att läsa den nästan, men jag läser redan en bok nu. Har kommit in i någon sorts bokmania där jag älskar att läsa! Har läst Hungerspelen som är så sjukt bra, nu läser jag Känner vi varann? som jag inte riktigt kommit in i ännu men ändå verkar bra. Började typ med den imorse så det är väl förstårligt..

Idag så har jag ganska mycket inplanerat, men jag ska först och främst bli klar med min islamuppsats och sedan springa. Eller inte.... Vet inte!! Ska ha idrottsdag imorgon så jag vet inte riktigt :)

Ha en bra dag nu. Pusshej

no inter-net



Hejsansvejsan!

Har inte haft något inernet på några dagar som ni säkert har märkt ^^ Har inte haft för mig så särskilt mycket heller, så det gör inget x)

Kom nyss hem efter att ha varit på öppet hus på Marinaläroverket. Allt verkar väldigt lovande, förutom kanske att det är otroligt mycket matte enligt lärarna och att på år ett så ska man både ha gjort matte a och b. Men eftersom att det finns lärare och minst 3 lektioner i veckan så löser det sig nog :) Såg också lite bekanta ansikten från skolan också höhö..

Nu ska jag göra klart man islamuppsats och sen blir det tvvvv!
PUSSSSS.

life is a highway

Good day mates!
Idag har jag varit ute och solat. Läst, lyssnat på musik och pluggat. Nu är det moln, men sen när solen kommer fram igen så ska jag ut med musiken igen ;)

Har inte så mycket mer att skriva än att jag är rastlös och vill inte göra någonting just nu..
Ha en braa lördag nu <3


opps...

JAG SKOJADE BARA! Disturbia börjar halv 10 :)

filmer

Gud va jag älskar filmer! De är så himla bra, så jag tror att jag dör. Eller de flesta ialla fall. Igår så såg jag transformers; revenge of the fallen och jag trodde att den skullle vara asdålig, men jag älskade den :D Ikväll så går det en film som heter Distubia på 5an, den har jag sett förut och den var ockå jättebra! Så jag tycker att alla ska se den ikväll, börjar klockan 9 :)

Innan dess så vill jag städa mitt rum lite så att jag kan sitta skönt, everyone should have a wonderful evening!
PussOKram.


torsdag, imorgon fredag

Hejsan :)
Idag har det varit en okej dag. Dåligt väder och kallt, men ändå så har jag nog haft ganska kul :) Hade nationella prov imorse och det kändes väl okej, men det gjorde det andra också så vi får se hur det går.
Eftersom jag var med och visade de blivande sexorna runt i solskiftet så fick man kompledigt, den tog jag ut idag och slutade 3 istället för 4. Då åkte jag ner med moppen till centrum, gjorde lite ärenden där och sen hem. Åt precis upp min mellis och snart blire nog film kombinerat med plugg. Får se hur det går xD

Sen har jag fått en request att lägga upp bilder på sakerna jag beställt från h&m, så här kommer dom :)

Den här klänningen tänker jag ha på avslutningsfesten ;)

Det var den här bikinin som jag och Rosanna trodde att vi ville ha likadana, men hon ville ha en annan x)

Ni får ursäkta dom superbra bilderna! Tog med mobilkameran :)

Ha en bra eftermiddag nu, Pusssss.

onyttig


Världens Bästa Mormor

Idag har jag kännt mig onyttig; åt inge lunch i skolan för det var äckligt och jag var inte hungrig, sen efter att vi varit hos Jacob och Emma och ätit glass så fick jag godis av mormor.. Burkar inte vara såhär onyttig..Men väen om jag inte rä så himla onyttig så känner jag mig det. JAJAJJA orkar inte tänka på det just nu :) Just nu så har jag lust med att titta på fina och eleganta balklänningar, för jag vill ha en fin och elegant balklänning till balen :D Ska kolla om någon vill åka med till stan ett tag och leta med mig. Min syster vet tydligen en bra affär i stan och Linnéa sa en idag också som jag tänkte gå och kika på ;)

Idag har det varit en ganska konstig dag. Först bio; Slumdog millionaire som var en bra film. Sen böev det liksom som att allas energi försvann och ingen kunde koncentrera sig eller orkade någonting x) Har kommit väldigt långt med min paljettkjol som jag göra på fördjupningen, men ändå så är det långt kvar tills jag blir klar.. :( Och jag ska inte stressa, för det ger bara dåligt resultat ;)

Snart ska jag lägga mig. Tänkte lägga mig extra tidigt idag för att sova länge och verkligen sova ut tills imorgon då vi ska ha nationella prov i matte.
Puss på er ! <3

nada más



Hej allesammans! :)
Igår åkte Sofia hem. Var lite tråkigt... Gjorde inte så mycket igår. Var på visning i typ en lägenhet, för pappa vill typ flytta eller något! Lägenheten var jättefin och ljus och sånt, men vi kommer säkert inte flytta dit. Vi bor typ grannar med den lägenheten x) Men jag blir så ledsen bara tanken av att flytta ifrån detta hus! Jag dör verkligen :'( 

Idag var det skola. Känns som att jag har kommit efter sen sport- och påsklove, men nu börjar jag komma igen lite. Känns skönt, men det är några uppgifter som ska vara klar den här veckan som jag bara halvt har börjat på osv. Så det känns ju bra. Idag fick jag också veta att jag kom in på Marinaläroverket!!! Trodde inte att jag skulle det, men nu har jag det och jag är redo för att satsa sten hårt nu så att jag verkligen kommer in! 

Tänkte ta en promenad, men jag måste plugga. Har en extrauppgift i religon och det skulle vara skönt att bli av med den ;) Sen blir det tv. Först 90201 och sedan Svenska hollywoodfruar :D

Puss, och ha en trevlig kväll nu :
<3 

gettin ready for the night

Yes. Nästa hållplats sängen. Sofia har redan somnat, men jag skulle vänta på en sak som skulle ladda klart på datron innan jag stängde av den och det är klart snart x)

Idag har vi åkte in till stan. Jag köpte en snygg jeansjacka från gina och två läppstift. Är väldigt nöjd :) Plus att jag har fått hem två bikinisar och en klänningn från hm som jag beställde för några dagar sen. Är väldigt nöjd, så nu känner jag mig tillräckligt utrustad inför sommaren :D

När vi kom hem så blev det kalas, vi firade min mormor som fyller 69 år om några dagar. God mat och tårat. Nu, på kvällen har vi sett två filmer, Instängd 2 och Gamer. Väldigt bra filmer, om jag får säga det själv :)

Nattis på er. <3

ett hjärtligt vardagsdags grattis till mig :D



Goddagens på er!
Idag har det varit en kul dag. Eller jag har varit på gott humör, även om det inte gått så himla bra i skolan.. Hade ju matte nationella idag och det är två olika delar; B1 och B2. Jag fick endast 6 rätt på B1, så tillsammans med det muntliga så har jag 11 poäng just nu... Jag som tyckte att det bra... Aja, hon hade inte rättat B2, plus att det är en del kvar i matten, så jag blir förhoppningsvis godkänd ialla fal :)Annars så har jag haft det kul med vännerna och sånt.. Vid halv 5 så kommer Sofia ht!! Och det ska blir riktigt trevligt :)

Pussochhej. <3

plojdag

Ja, idag var det plojfoto i våran skola! :) Jag skulle ha varit Deddie som ni vet, men Jennifer glömde att ta med sig dräkten som jag skulle ånat.. Jag blev såklart arg och ledsen men sen vara alla så underbara att de kom på att jag skulle vara en mumie, så de kom typ skrikande till mig och började vira toalettpapper runt mig xD hahaha de är bäst! <3 Fast sen bestämde jag mig för att vara en toalettrulle :D

Just nu lägger jag in bilderna jag tagit idag på datorn medans det är reklam på vampire diaries ^^
Lägger in bilder sen
Puss!

helt makalöst

Åh vilken underbar dag. nananana.
Idag gick vi i skolan till typ halv ett. Ungefär då åkte vi till centrum och vid ett så var vi i Bergateatern och tittade på teater. Teatern som Moa är med i. Alla var jätteduktiga och jag tycker att den var bra och kul :)
Efter så drog alla till kanalen och satt där och chillade med musik och sol. Efter typ en timme kanske så gick några av oss till cetnrum för vissa skulle hem och andra skulle köpa smink till imorgon. Är ju plojfoto imorgon och jag vet ännu inte vad jag ska ta mig till!! Min ända säkra sak är Deddie, men jag vet inte om jag vill vara henne...
Ialla fall så gick vi tillbaka till kanalen sen och sedan vidare till donnken. Hade inga pengar så jag köpte inget, så det var tur att pappa höll på med maten när jag kom hem.

Nu mår jag toppen. Har bara lite arbeten i skolan och lite sånt som jag har ångest för men jag orkar inte tänka på det just nu. Just nu mår jag toppen!

Hejsvejs<3

underbart

Godmiddag kära folket! :)
Just nu sitter jag i miccis rum och tittar ut på fina vädret. Hahah :) Har ätit middag sjäv idag. Eller middag och middag. Tog lite mackor och en banan. Inte bra, jag vet. Men det var så gott :(

Idag har vi mest jobbat med matte x) Hahah. Har ju natinellt prov på fredag i matte och ja, bara det är lätt så kalar jag det nog haha :) Sen är det ju mycket snack om plojfotona som vi ska ta på torsdag, och jag vet inte vad jag ska vara!??! :(:( Några tips? Behöver verkligen hjälp!

Nu sitter jag och tankar iPoden med ny musik och snart jag jag ner och träna. Snart är det ju sommar, så nu börjar hårdträningen ;DHhaha nej då!

Nu ska jag gå x)
Pusshej.

hahahah söt


Den här söta videon visade min syster mig för några dagar sen. Ursöt haha! :D

11 april; första doppet!!

Hej på er!
Igår så åkte jag till Jennifer och sov där. Jag åt också middag där, fast Hennes brors flickvän råkade mosa sitt finger så de fick åka in till akuten och sen blev det middag :) Vi satt och spelade kort och hade det mysigt. Innan vi la oss så tittade vi på film; Naria prins Caspian. Den är väldigt bra, eller bättre än den första enligt mig ;D

Idag har vi bara slappat, Eftersom det var så fint väder så passade vi på att ta första doppet i havet! Det var så himla chokerande när man hoppade i, men när man kom upp så var det bara mysigt :) Efteråt så satt vi åt läste, jag läste Hungerspelen och Jennifer läste Eclipse. Igår kväll så läste vi lite ur den och jag vill verkligen läsa om de där böckerna! Jag saknar dom :( Fast jag har aldrig tid så det är ingen idé att jag börjar läsa nu...

Kom hem för ett tag sen och vi åt en jättegod middag. Är nu mätto och belåten :)
Nu ska jag checka in tv:n och sen plugga!!!!!
Tjenixen <3


-

God morgon folket!
Har varit uppe i ungefär en timme nu. Har tittat lite på tv..
Idag har jag lite nödvändiga planer framför mig. Jag ska plugga, träna och duscha. Sen förhoppningsvis så blire till att träffa kompisar på kvällen, men det är ju aldrig säkert.

Har inte så mycket att säga än att det här vädret är tråkigt.
Ha en bra dag! <3

deppig och hungrig

Jag påverkas ganska mycket av vädret har jag kommit på. Jag är deppig just nu för att det här vädret är så tråkigt så att man bara vill börja gråta! Sen också för att jag är hungrig, det känns som att jag har varit hungrig ända sen igår kväll då jag, Linnea, Moa, Josse och Sandra satt och åt mackor klockan 3 i Linneas kök. Jag har ätit sedan dess, men jag känner mig ändå hungrig... Plus att jag har så mycket plugg att jag inte vet var jag ska ta vägen! Tanken att skolan börjar om några dagar tynger också ner en...

Hoppas ni har en bättre dag än jag har!
Puss på er!


junibacken!



Hejsan. Gissa var jag, min syster, kusinerna och mormor har varit idag? :) Jo, vi tog en utflykt till Junibacken! Asmysigt och det var minst 10 år sen jag var där senast. Det ända jag kommer ihåg från det är att jag blev jätterädd för Katla och gömde mig bakom mormor. Det är coolt att man mest kommer ihåg hemska saker som hänt när man var liten. Eller inte hemska, men ni vet sånt som man var rädd för x)
Den här gången blev jag inte lika rädd, och det beror nog mest på att de har gjort om Katla. För nu står hon bakom ett berg och typ blinkar. Jag har för mig att när jag var liten så rörde hon sig och kom fram och allt sånt. Jätteläskigt!
Jag hade kul och det som var mest kul var att se hur det såg ut, eftersom jag glömt bort hur det var ;)

Nu ska jag klä på mig, hoppade nyss ut ifrån duschen förstår ni :)
Puss och ha en bra kväll!! <3

we can go nowhere but up

Tjenare!
Igår försökte jag ha lite party, men det var ganska segt och i slutet blev det lite bråk... Men kvällen hade såklart sina go'a stunder :) Efter åt så sov jag, Moa och Rosanna där uppe i mina föräldrars säng och My, Ramme och Ralle, ett par vänner till My från vallentuna, ute i förrådet :) Vaknade vid 11 och åt frukost och ni vet snt som man göra på morgonen.

Snart tänkte jag ta en promenad till Willy:s och panta burkar!
Pusshej.

hej sommar



Gud så skönt jag har det just nu. Sitter med vidöppet fönsret och solar ansiktet. Jag började få lite färg och fräknar på Mjölkö, så nu kan jag kanske fått lite mer ;) hahaha man kan ju alltid hoppas.

Igår så var jag och My i Kista och shoppade lite. My köpte ganska mycket och jag köpte ett nessicär och ett par pärlörhängen. Vi, eller My, var med om ett jättecoolt filmögonblick:

My funderade över om hon skulle köpa en tjocktröja som var på rea, om hon skulle göra det så skulle hon inte ha några pengar kvar, men samtidigt så gillade hon den. Då tittade hon upp och texten "Buy it now or reagret it later" rollade på en såndär som visar hur mycket man ska betala. Coolt va? Det var typ som ett tecken på att hon skulle köpa den, precis som i filmer! :D

Snart är tvätten klar, då ska jag hänga den och sen beger jag mig till gymmet för att träna lite, det behövs! ;)
Puss på er!

.


<3

hemma igen!

God morgon!
Under påsken var jag ute på Mjölkö. Där var väldigt fint väder alla dagar, så det var lyckat :) Just nu så snöar det utanför, DET ÄR APRIL. DET SKA INTE VARA SNÖ DÅ!!!!! Snart flyr jag ifrån det här landet för jag orkar inge mer. Jag som hade tänkt ta en promenad innan frukost, eller något sånt.

När vi var på Mjölkö så tog vi massor av fina kort, men jag har dom inte på datorn än och jag lärde mig att köra lill-krut :) Ni vet att vi har en mindre gummibåt med en motor på, men den här är större och har en ratt och större motor. När ni ser bilderna så fattar ni ;)

Nu ska jag göra något annat.
pusssss!


RSS 2.0