hallå åkersberga

Det blev aldrig så att mamma och jag drog till Rusta. Vi skulle inte ens till Rusta, utan Jysk. Hahah va knäpp jag är! Men jag ska ner till centrum istället och köpa lite saker där.
Sen ska jag till Hallå Åkersberga med Rosanna och My vid 3. Det är typ som en liten festival med många människor och skön musik, men inte alls lika strot :) Visste inte att det var sånt i lilla Åkersberga.. Har aldrig hört talas om det förut, men det är kanske nytt för i år ;)
Nu ska jag dra, tjing-tjong <3





Jag i Egypten? ^^

mamma

Okej, så tråkigt har jag inte haft. Jag har spelat spel med min mamma och det var kul :) Jag vann såklart hihi ;) Imorgon blir det till att röja runt. Först till Rusta, sen till hallååkersberga och sean till IKEA med min syrra och hennes kompis :) Kul!
God natt <3

nada

Har inte så mycket mer att säga än att jag har lite tråkigt för jag är ensam... Hade hoppats på att det skulle hända något kul ikväll, med tanke på att det är fredag och allt men icke sa nicke. Ska titta på en film nu.
Pussen

regn

Nu när det regnar så mycket så borde man tänka mer positivt på att det regnar för att inte bli deppig, som t.ex.

- Om man jobbar eller måste vara inne av en anledning så slipper man få ångest för att inte vara ute och leka.
- Ens favortifilm går kanske på tv och då kan man titta på den utan att föräldrarna tjatar om att man ska ut i fina vädret.
- Sen måste man ju också tänka på allt gräs och alla växter att det är bra för dom för att dom får vatten!

Det är klart att man saknar att få vara i solen, att bada, gå långa promenader och att vara ute långt in på natten, men man kan göra allt det förutom att vara i solen om man bara vill ;)

Just nu så är jag hos Rosanna och vi har en liten tjejkväll med ansiktmask och hårinpackningar!
Ha en trevlig kväll, för det ska vi ha :D Pusspuss.

piercing & springtur

Igår så följde jag med Rosanna när hon skulle pierca sig i näsan. Det låg på söder så vi såg lite mer av stan då också :) Jag var med när hon piercade sig och det såg ut som att det gjorde jätteont! :( Tror nog inte att jag någonsin kommer att pierca mig... Eller kanske. Man ska aldrig säga aldrig ;) Ialla fall så såg det bra ut. Kulan var lite stor bara men hon ska änå byta snart så det kommer att bli jättefint!

När ja kom hem så gjorde jag inte så mycket förns Rosanna kom till mig. Vi gick ut och tog en springtur till skolan och sen tillbaka. Har inte sprungit på as länge så det var skönt! Sedan skilldes vi åt, jag gick hem för att duscha och sen äta och hon gjorde samma sak och sen kom hon hem till mig igen :) Fanny kom också och vi hade jättetrevligt! Efter att Rosanna gått så satte vi på Transformers 2. Min favoritfilm just nu :)

Idag hade vi tre lite planer om att träffas, men jag vet inte hur det blir me det. Har inte snackat med någon av dom idag så jag ska nog snart kontakta dom och prata lite :)

Ha en trevlig sommarregns dag! <3

Rosanna med sin nya piercing och hennes sovande pappa i bakrunden :D


hyffsat

Idagen har varit hyffsad. Har fått det mesta gjort, d.v.s. att jag är klar med innergården, städade i köket, försökte städa i mitt rum och jag tog en promenad när jag följde Rosanna en bit när hon skulle till Jeffry. Hon kom förbi och hälsade på lite så blev de så att jag hängde med :) Och imorgon ska jag med till stan nör hon ska pierca sin näsa. Kommer att bli jättefint tror jag! För att inte sova bort halv dagen imorgon så änkte jag gå och lägga mig nu ;) God natt <3


Lilla Guldis

ny dag, nya utmaningar

Okej, den här veckan har det inte varit så bra väder.. Ganska tråkigt med tanke på att skolan börar snart men jag har ju jobbat så det har inte gjort mig så mycket. Idag har jag bestämt att jag ska bli klar så att jag slipper allt och hoppas på att vädret blir bättre tills imorgon :) Någon som vet? Sen är jag också väldigt sugen på att ta massa fina foton med min kamera, men eftersom att jag jobbar så kan jag inte.... Så nu ska jag ut och bli klar med innergården :) Hejsvejs <3


onödig dag

Ja den här dagen skulle jag gärna ha skippat. Har inte gjort något nödvändigt idag. Eller jag målade i två timmar, ac en dag som är ca 10 timmar! Då skulle jag varit klar till imorgon och då hade jag inte behövt måla imorgon! Bajs på mig. Har bara ätit och spelat the sims idag, typ..... Orkar bara inte!

sakerna från igår



Tröjan från Ginatricot och kostade 199 kr, strumpbyxor från Twlifit för 119 kr och ett par jeans från Topshop för 200 kr. Hoppas bara att strupbyxorna inte går sönder så lätt. De var ganska dyra och fina :) Och jeansen var det första plagg, eller a överhuvudtaget, som är ifrån Topshop. Plus att de hade gått ifrån 600 kr till 200 kr så det var ett riktigt kap ;)

Nu ska jag kolla vad det är på tv och äta dipp med gurka :D
Puss!

now we're back to the begining

Gissa vad jag har gjort idag! Jag har målat... NOT* Jag har varit i stan med Rosanna och shoppat lite ;) Bilder kommer imorgon, jag lovar. När jag kom hem så målade jag lite, åt väldigt god middag och sen kände jag för att vara med mina älskade vänner lite så jag åkte hem till Jennifer, som btw fyllde år igår! När jag kom så var det massa av hennes släktingar där och några kompisar. När alla gått hem så åkte vi runt i åkersberga. Först med moppar och sen med cyklar. Riktigt mysigt!! :) Älskar att cykla! Tänkte sova hos Jennifer, men kom på att jag ska måla och det är skönt att bli klar med det :) Så a, jag ska måla imorgon med.

Nu blire till att spela the sims :D Har inte gjort det på hela dagen :(
PUSSEN!

redecoration

Hejsan! Okej, det var inte så hemskt som jag sa i det andra inlägget. Tog mig och mamma 5 timmar på ett ungefär att måla allt. Var ganska jobbigt för ena armen som man använer hela tiden, d.v.s höger för min del, men annars så tycker jag att det är ganska roligt att måla :)

Efter maten så spelade jag lite sims (a) Börjar verkligen bli beroende och vill spela det hela tiden! Men då kommer jag tröttna så jag ska nog inte spela mer ikväll. Ialla fall så efter ett tag så kom pappa och mamma in och vi bestämde oss för att flytta in min nya säng!!!! Så vi tog ner min gamla, som jag har haft sen jag var typ 6 år och satte upp den nya som inte var så jobbigt ;) Vi är inte riktigt klarar för bakom sängen så är det en randig tapet som jag vill få bort och där ska jag måla grått sen som resten av rummet. Men jag känner att det är lite tråkigt.... Samtidigt så gillar jag min fondvägg väldigt mycket och undrar vad som skulle passa till den.. Något förslag? :)

Sen blev det ialla fall så att jag började rensa och då hittade jag massa gamla saker :) Helt underbart! Fast nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag!!!! hah. Men här är lite bilder på mina fina grejor :)

Före



Efter



Bokstäver som jag hade på min dörr

En fin sång som jag och Rosanna gjorde och ja.... vet inte vad jag ska säga.... Sånna var vi liksom, hahahahha!


En läcker magväska jag använde när jag var liten ;) Mickan hade en likadan fast den var grön!

Vackert, inte sant? Hahah!
Är så otroligt hungrig så jag ska gå och ta mig en skål med flingor och sedan kolla på c/o Segemhyr!
Puss och god natt!


arbetardag 2

Då var det lunchdags. Har redan jobbat i två timmar och tänkte ha lunch ett tag :) Resten av dagen kommer se ut som så att jag ska måla, måla, måla och sen måla. Kanske göra något vid åtta, efter middagen, med någon kompis eller något x) Eller något...

Nu ska jag spela the sims, PUSSSSSS


arbetardag 1

Hejj! Idag har jag börjat på ett sommarjobb. Det är här hemma och jag ska måla våran innergård :) Just nu r den gul och den ska bli grå som resten av huset. Jag och mamma har rensat bort allt som varit där tidigare och sen så har jag rengjort väggarna som jag ska måla. Dock så läste jag fel på regöringsmedellsflaskan och trodde att den inte skulle vara utspädd när den skulle det. Men det ska väl gå ändå? Jag sköljde ju jättenoga efteråt... Jag får väl hoppas på det bästa :S

Igår så bestämde jag och Rosanna pss för att hitta på någonting idag under dagen, men vi ändrade oss idag och sa att vi skulle hitta på någonting ikväll istället. Så ikväll ska jag och Rosanna sova över hos Ella! :) Det var väldigt länge sen jag träffade någon av de där flickorna så det ska bli überkul!

Ciao <3

underbart

Nej men tjena! ;)
Har somsagt varit ute i skärgården med mina föräldrar. Där ute mötte vi Björn, Anna och lilla Ebba som är så otroligt söt! Det var inte mulet alls, utan sol hela tiden så jag har fått lite färg :) Hade hoppats på mer, men solen var på fel sida... Jag har ialla fall fått färg i ansiktet och den är inte brun, utan röd så det ser ut som att jag går runt och rodnar hela tiden x) Sen har jag börjat läsa Fatta eld som är hungerspelens fortsättning och den är lika bra hittills! Vill verkligen inte läsa ut den men man kan inte äta kakan och samtidigt ha den kvar.. Eftersom att den är så spännande så kan jag ju inte läsa långsamt heller!!!!!

Har precis installerat The sims 3 på datorn så jag ska spela det nu :D
Puss och god natt <3

mulet?

Vad har ni haft för er på sistone? Själv så har jag cyklat fram och tillbaka i Åkersberga. Det har faktiskt varit väldigt skönt fast jag har fått så otroligt ont i rumpan x) Först till Sanna och Munken, därifrån en sväng förbi Solbrännan då mitt mobilbatteri tog slut så jag cyklade hem. Sen så åkte jag till Jennifer där alla var och tittade på film :) Det blev Kill Bill Vol. 1. Den var bra, men en aning overklig. Har sett den förr.

Imorgon så ska jag ut med båten tillsammans med mina föräldrar. Mickan ska ju jobba. Men jag har hört att det ska vara mulet imorgon och hur ska jag då kunna sola järnet...? Hoppas att det spricker upp under natten!

Puss på er!

mysig sommardag!

Tjena mittbena!
Idag har jag haft en jättemysig dag på Mjölkö med min släkt! Det är så att Björn, pappa bror, fyller år idag så då firade vi han. Vi åt gott, pratade gott och lekte gott! Så kul att få träffa dom som man vanligtvis inte brukar träffa, som min kusin Nelly, men nu så ar hon där och det var superkul! :)

Ikväll så ska jag äta borta, hos Sanna och Munken med mina päron. Sen vet jag inte vad jag ska göra... Kanske ska jag vara med kompisar eller så stannar jag där och umgås med de vuxna ;)
Ha en trevlig sommarkväll nu <3

here i go again

Vilken fin Måndag jag har haft hittills ;) Jag drog till Garnsviken vid tio, sen cyklade jag, Lovisa, Linnea, Moa och Jennifer till donken där vi träffade Erik och Axel. Hade inga pengar, men de andra köpte lite hamburgare och sånt :) Det var riktigt trevligt och kul att träffa mina vänner igen, de är verkligen bäst! :)

Nu så ska jag fortsätta med att lyssna lite på musik och fixa lite tills på tisdag då jag ska ut med båten. Det får hända vadshelst här hemma, för jag ska ut med båten och sola järnet ;)
PUSSSSS

i want to be a part of something i don't know

Helluuuu!
Kom hem idag, från Sofia alltså ^^ Har varit mysigt. Vi har badat, solat, lekt, sett på film och hoppat trampolin. På hemvägen så mådde jag väldigt illa och kräktes så just nu så mår jag inte så superbra.. Känns lite äckligt. Ikväll vet jag icke vad jag ska göra. Inte imorgon heller. Inte på hela veckan faktikst och det känns tråkigt. Väldigt tråkigt! Mamma vill att jag ska med ut med båten i några dagar och det är klart att det skulle vara mysigt och sånt, men då känns det som att jag missar med att vara med mina kompisar. Det känns liksom inte som att jag varit med dom så mycket, även om jag kanske har det... Vill ju träffa dom. Saknar dom :(

Hej då på er <3

dalarna

Happ! Kom hit igår, vi har inte gjort så mycket bara haft det skönt liksom ;) Ikväll har vi haft lite gäster över, Villgot, Alva, Vendela och Kerstin kom över så åt vi god middag och allt! Nsart ska vi till Kupolen och strosa runt medans Villgot köper något :) Så ciaooooooooooooooo. <3

i could really use a wish right now

Hejjjj! Är på Mjölkö just nu. Jag sitter och pratar här på baksidan och lyssnar på när mina små kusoner bråkar om vem som får mest godis -.- Barn är ganska själviska.. Men jag gillar dom ändå för de är så söta annars :)

Imorgon åker jag till Sofia också. Jag ska åka vid 12 så ikväll åker jag hem och sover. Är kanske lite tråkigt för det är så mysigt att sova på Mjölkö, men det är väl skönt att sova hemma lite antar jag :) Men det ska bli kul att åka till Sofia. Är så mysigt där på sommrarna då vi cyklar runt över allt, solar och bara har det hur chill som helst!
Ikväll blir ialla fall väldigt god mat, kött och någonting till :))))) MUMS.

Pussen.


no need to say goodbye

Because my computer is here with me! ^^
Ska bli otroligt fint väder imorgon hoppas jag på och då ska jag sola och bada som en dåre! När vi var på Vårholma så hade jag ju glömt alla mina bikinisar så nu känns det som att jag inte har solat någonting alls sen jag kom hemifrån Egypten!

Om exakt en månad och 6 dagar börjar jag skolan. Herre min ge va fort tiden går.. Känns som att jag nyss slutat skolan och då ska jag dessutom börja skolan en vecka tidigare än typ resten av Sveriges befolkning. Men jag är ändå väldigt spänd med tanke på att allt är nytt :)


Mina älskade vänner!

GOD NATT <3

don't forgett you're one of a kind

Hemma igen från Vårholma! Har varit helt underbart med vänner, sol och bad. Även om jag hade köpt för ganska lite så var det för lite mat jag hade köpt, så jag var inte så duktig på att handla... Men det räckte ganska bra ändå :) hihi. Men nu ska jag vidare till Mjölkö typ precis nu! Så måste gå och packa :P
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

vårholma

Idag var jag och handlade allt, det kostade 877 allt som allt och 126 kronor per person :) Inte så mycket tycker jag. Har typ aldrig storhandlat såhär mycket utan mamma eller pappa, det var faktikst kul :D Jag gillar att handla.
Nu så ska jag nog ta en dusch och sen blire till att packa. Har inte packat någonting ännu, men det ska nog gå fort :)

Ha en bra vecka, jag kommer hem den 10. Pusspuss!

bajs

Hello!
Har verkligen inte gjort någonting idag. Har knappt pratat med någon, de som jag pratat med var mamma och henne väninna men de åkte till mjölkö tidigare idag. Jag skulle ha följt med... Jag skulle egentligen ha handlat idag inför vårholma imorgon, men mamma var ju inte hemma så att hon kunde skjutsa och sånt så vi gör det imorgon istället :) Har en lång lista på vad som behövs!

Ja, det var väl det ytterst intressant!
Hej på er <3


show me yours, i'll show mine

God kväll kära läsare!
Har haft en väldigt trevlig dag med mina vänner på Mjölkö. Det var jag, Rosanna, Jeffrey, Ella Alex, Fanny, Adam och Tobbe :D Vi badade och solade och bara hade det allmänt roligt! Efteråt så sa vi att vi var tvungna att hitta på något senare och det gjorde vi! Vi åt middag på Lilli Bass tillsammanss :) Nu är jag ialla fall rätt trött på pizza...
Just nu lyssnar jag på musik, pratar med Linnea Ågren på facebook och är ganska trött. Ska se en film snart och sen blire sängen :)
Puss!




onödigt, jag vet

Tjenixen! :)
Idag har jag varit med mina kompisar och solat och badat på domarudden :) Precis som igår fast på ett annat ställe x) Vet inte riktigt vad jag ska säga så det var kanske ett lite onödigt inlägg..
Ikväll ska jag ialla fall inte göra ngot speciellt. Har inte så höga förhoppningar för det verkar inte vara något som händer här i Åkersberga... Väldigt tråkigt tycker jag!
Imorgon så ska jag och typ alla till Mjölkö och bara sola och bada under dagen, typ käka lunch där och sen åka hem vid 4 så jag tror nog inte att kommer skriva så mycket :)

Just nu sitter jag ute på min fina altan och ska sätta på lite musik och gå in och ta ett glas saft för att sedan njut lite av livet!
PEACE <3

sommar sommar sommar

Jappjapp. Idag är den ultimata sommardagen! Snart tänkte jag dra till domarudden, men eftersom ingen svara på deras mobiler så åker jag nog dit själv. Ibland är det bra bra med lite ensamtid, även om jag har haft ganska mycket av sådant menmen... x) Igår satt jag uppe till 20 över 5. Hann se solen gå oupp och sånt. Satte kolckan på halv 11 men vaknade 11, så a nu måste jag dra!

Pusspuss!


i hate the way you lie

Dagen har varit super! Först så fick jag reda på att jag kommit in på mitt gymnasieval, Marinaläroverket. Var nära att jag inte kom in för jag hade 165 poäng och gränsen gick vid 160 poäng ;) Sen så har jag bara varit med vännerna hela dagen, vi har solat och badat. Dock så vet jag inte om jag har fått någon färg men jag har haft en härlig dag :) Kvällen har dock varit ganska ensam och ja, det blev inte den roliga kväll jag hoppats på... Men jag gör det bästa av situationen genom att fixa med min dator :)

Hoppas ni haft en bra kväll, caio! <3

Linnea Ågren jag finns här för dig, det ska du veta! <3

not good..

Tjabba! Idag har jag inte mått så vidare bra.. Haft ont i helsen, ont i huvudet, varit trött och frusit som... som jag vet inte vad! Ändå har jag gjort massa trevliga saker med mina trevliga vänner :) Vid 2 så ringde Moa mig och underade om jag ville komma över och äta lunch hos henne och det är ju klart att jag vill, så jag atar moppen till henne och där steker vi köttbullar med makisar :D Efter en stund så kom Adam och Fanny och det var då jag började känna mig lite hängig, men jag ville inte gå hem så jag satt där och hade det trevligt även om jag borde ha åkt hem. Vid 6 åkte jag hem, gick och la mig direkt. Sov inte mycket, bara korta stunder då mamma och pappa kunde vara lite tysta. Vid 8 så kom Ella förbi och då var typ havlt nyvaken, klädde på mmig snabbt och så begav vi oss till Golden West där Adam, Fanny, Linnea Å och Moa satt och väntade :) De åt, jag kände inte för att äta, men påvägen hem så köpte jag et lite påse med godis och jag ligger och smaskar på. När jag kom hem så tog jag en treo, så snart känner jag mog nog bättre :)

Hoppas att ni har haft en fantastisk dag! Kisses.

RSS 2.0