passa på om du kan, fånga varje ögonblick

Goddagens!
Idag har jag haft en bra dag. Den har inte varit så speciell, bara det att inget dåligt har hänt x) När jag kom  hem efter skolan så hade jag lite disco för mig själv och sen pluggade jag matte och no. Snart blire mat och efter det ska jag träna. Men innen så ska jag kanske beställa lite kläder från H&M :D

Men det jag tänkte ta upp idag är bögar i samhället. Jag känner ingen bög, men tanken kom upp när jag såg filmen Patrik 1,5, som var jättebra. Behandlas bögar på det sättet i samhället? Att de blir "retade" av folk? Att pappor blir arga när de tar på ens son? Är det verkligen så? För det är skulle bara hemskt :( Inte för att jag vet hur jag skulle reagera om en bög skulle flytta in i mitt kvarter, men jag skulle må jättedåligt om jag skulle bli behandlad sådär. Hur skulle ni reagerat tror du och vad tycker du om det här? Och varför är det egentligen mer okej att en tjej är gay än att en kille är det? Det är konstigt hur bögar diskrimineras i vissa tillfällen.

Nu vet jag inte något mer vettigt att skriva mer än att jag ska kolla i kläder på hm.com nu :D

Juste, jag vill hälsa min älskade vän Linnéa P ett STORT grattis, för hon fyller 16 år idag <3

im not dead

Och det är sant! Har inget att skriva om dagen..
<3

galet är ordet


bilder kommer troligen senare ;)

Igår var det sjukt kul och helt galet på annexet! Hoffmaestro var väldigt bra, men ibland var det lite svårt att koncentrera sig på musiken för man blev distraherad av alla andra som var väldigt jobbiga. Jag säger inte att jag inte var jobbig, för det tror jag säklert att andra tycker men det fanns många respektlöa människor som bara trängde sig, knuffades och en tjej bet mig tillochmed. Men det ska vara så på en konsert, eller hur? 

Efter så sjkutsade Moas mamma hem oss alla, så snäll som hon är och när jag kom hem så samlades familjen vid matbordet för att höra på min historia om gårdagen. Sen gick jag direkt in i duschen, för jag var sååååå himla ofräsch! Var väldigt trött efteråt så jag gick och öa mig direkt.

I morse så åkte mamma, pappa och miccis till mjölkö, jag ville inte hänga med. Jag vet inte riktigt varför, jag ville bara vara hemma. Ska snart ut på en liten promenia och sen träna. Eller ska jag bara träna? Fast jag vill också få lite ny och fräsch luft i mina lungor... Aja vi får se.

Nu får ni ha en trevlig söndagdag/kväll så ska jag också ha det :)
Puss på er alla!!


never say never



Godmorgon fans! Eller något sånt...

Igår så hade jag, Moa och Jennifer sjukt mysigt. När vi kom till Jennifer så gick vi ut direkt för vi skulle på piknick. Efter en stunds letande så hittade vi den perfekta platsen; på ett lågt tak som stod på en lekplats. Där la vi ut filtar, satt och drack julmust och kakor till skön muisk och den kyliga luften.

Efter unegär en timme, en och en halvtimme så gick vi och mötta Ella och Fredrik på Tuna gård. De hade varit på teater. Vi drog oss hem till Jennifer där vi satt och snackade . Riktigt mysigt!!vid kvart i 12 så gick de hem till Fredde och vi gick och la oss. Sova ganska bra. Dock så har jag ont i min nacke just nu...

Nu ska jag börja tänka på vad jag ska ha på mig inför ikv'll, ska ju på Hoffmaestro med tjejerna ju!!! Vill inte ha någonting jobbigt som skärp eller för fin klädd... Jag hittar säkert något x)

</3


yeah yeah wow wow

Hej allesammans!
Idag har varit en bra dag. Först vare soprov som det gick sådär på, tror att jag kommer få VG, men jag vill ha MVG. Sen simmade vi och efter det, vid 12 så slutade vi.
Efteråt så åkte jag, Moa, Jennifer och Linnea Å till täby. Eftersom vi inte ätit lunch än så åt vi på tacobaren/thaibaren, eller vad de nu heter x) Det var väldigt gott och väldigt trevligt.
Jennifer skulle på dansen så vi lät henne göra hennes ärenden först och efter hon åkt så shoppade vi loss. Eller inte. Vi plockade på oss saker som vi tyckte var fina och provade på HM. Av alla mina 8 saker så hittade jag två dfina saker som jag verkligen gillade. Och det var en BH och ni vet den där bilden jag la upp på några söta klänningar från HM härom dagen, den helrosa "fin"/tubklänningen satt väldigt bra på mig. Men jag köpte bara BH:n.

Och det var jag väldigt glad över för next up var Ginatricot där jag hittade två söta klänningar.

En trukos klänning med en ryggurrigning med en rosett som ni kanske ser i min fina röda ring.

En söta klänningen med ett slags jeanstyg och en dragkedja vid brösten.

Allt detta, plua BH:n kostade 477 koronor tror jag. Välvärt pengarna tycker jag också!

När vi åkt hem och kom till Åkersberga station så var jag så trött att jag tog bussen hem, ungefär första gången i världshistorien! Det var väldigt mysigt. Så när jag kom hem så gick jag och vilade en stund tills mamman kom hem och undrade vad jag köpt x)

Ikväll ska jag till Jennifer och tita lite på film, troligen om hon inte ändrar sig :)
Så ni får ha en myyyysig fredagkväll!
Pusshej.

hoffmaestro & chraa 27/3



hämtade ut biljetten idag!!

våffeldagen!

Kära läsare!
Idag skulle jag egentligen till Täby, men det blev inte så för Ella gav mig ett jättamysigt förslag som löd att vi skulle göra våfflor och plugga för vi har prov imorgon. Och jag ångrar mig inte att jag inte åkte till Täby för om vi inte skulle pluggat på provet idag så skulle jag nog knappast klara provet imorgon, och som en bonus så fick jag vara med Ella! Så tack Ella :) <3


det blev goda våfflor...

..och mycket plugg...

..tillsammans med sötElla !

Puss!


någonting

Hejhejhej!
Var ett tag sen. Eller kanske två dagar? x) Iaf så kom jag precis upp ifrån badet och nu ska jag checka in en nya serie; Life unexpected. Den går på tv400 och jag såg förra veckans avsnitt och det verkade bra :)

Blev visst inte så mycket, men jag vill inte missa något x)
<3

nighty nighty

Nu har jag sett min favvoprogram: 90210 och Svenska hollywoodfruar, så nu är det läggdags.
Jag tror nog inte att jag kommer skriva någonting i bloggen imorgon för jag ska hämta Jacob och Emma också ska jag träna, så vi får se hur mycket tid jag får över :)

God natt<3

back to track

Hejjjjjjjj!
Hur har eran dag varit? Min har varit ganska bra, men seg. Igår så var jag inte på ett så jättebra humör pga av olika orsaker, plus att jag ville skriva någnting i bloggen så det blev som det blev x)

Jag har egentligen massa plugg för vi har prov på fredag, men jag har verkligen ingen ork för det. Men jag har inget val och jag måste verkligen för jag ligger efter, men ändå så gör jag någonting annat som att t.ex. sätta mig framför datorn. Om jag inte skulle göra det så skulle jag sätta mig vid tv:n och om jag inte skulle gjort det så skulle jag setat och tittat in i väggen. Hahah allt förutom att plugga! Problemproblemproblem.

Just nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå på Hoffmaestrokonsert på lördag med typ alla jag känner eller inte... Jag vill inte slösa pengar (350 kr), men samtidigt gå för jag gillar musiken och har aldrig gått på en konsert förut... Help somebody?

Nu SKA jag gå och plugga!
Pussen från mig.

i don't wanna be a young dad

Skola imorgon.
Yay.

sun-day

Fattar ni? SUNday. Ska det inte vara sol? :( Har snöat hela dagen och det suger!
Gökboet, som jag såg igår var bra och jag älskade Jack Nicholson. Han var urkul :D Fast den slutade ganska dåligt tycker jag...

Idag har jag bara suttit inne, vilket inte är så konsitgt, men jag har försökt att installera windows 7 på min dator, men tror ni att det funkade? Nej. Som allt annat jag försöker installera på min dator.

Just nu sitter jag och tittar på Vänner med min syster. Det är rktigt mysigt och snart ska jag tvinga mig själv ner till gymmet ;)

PUSS!


movienight

Buenos noches!
Ikväll har jag bara legat hemma och tittat på film. För var det The house bunny, sen Fame och snart Gökboet. Tycker att de tidigare filmerna var bra och Gökboet har jag aldrig sett. Eller jo, fast det var när Bounce dansade och det var sjukt bra! Hade nog hellre umgåtts med kompisar, men ibland får man vara lite med sig själv och ta det lugnt.

Dags för film!
Kommer troligen inte skriva mer ikväll, så God natt <3


välkomnar våren



planlös lördag

Good day sunshines!
Sjukt fint väder det ör idag, om vädert håller i sig så är ju snön borta snart!!!
Ska snart ut och gå eller springa. Har inte bestämt mig ännu. Man är nästan tvungen att gå ut nu för att det är så fint väder!

Annars så har jag inte gjort så mycket denna morgon. Vaknade vid 12. åt lite frukost, spelade lite the sims. Har ingenting inplanerat längre in på dagen eller under kvällen, men jag kommer troligen sitta hemma och titta på en film om ingenting annat dyker upp. 

Dags för att klä på mig lite kläder nu.
Chaoooo <3  


mysepys!

HEEEEEEEJ mina vänner i krig.
Denna kväll har jag spenderat med Rosanna, My, Ella, Jeffrey, Alex, FAnny, Adam och Tobias här hemma hos mig. Vi skulle sett en bra film, men jag har inte så många filmer och ingen hade med sig någon... Så det blev Kenny Starfighter, som iochförsig är bra, men alla hade ju redan sett den så det blev lite segt. Men förmesatdels så satt vi och snackade och lyssnade på musik :) Hade det helt enkelt mysigt.
Alla gick hem för 20 minuter sen ungefär, men inte My för hon orkade inte gå så hon tänker ta bussen och just nu så ligger hon och håller på att somna i min soffa, den sötisen! Själv så är jag inte så trött :)
Har ätit sjukt mycket denna kväll! En hel honungsmelon och en halv centerrulle. Det var nästan bara jag som satt och åt, men jag kände mig så himla sugen :( Dessutom så gymmade jag tidigare i kväll, så det var min belöning :D

Nu kommer lite sköna sommarbilder.



Kärlek till skärgården säger jag bara! Hoppas att vi åker ut till skärgården när vi ska på klassresa! Mysigast vi skulle haft då!

Nu ska jag göra något annat spännande.
God natt på er, nattugglor :)


uppsatsen om kon

HAHAHAH vilken sötnos!

this could be the first day of my life



Hejhopp människor!
Idag har det varit en ganska slapp dag. Eller den var väl sådär. Matten kändes längre än någonsin och jag hann inte skriva ut mitt soprov :( Men vi slapp idrotten! Så idag slutade vi lite tidigare.

När jag gick hem så duggregnade det lite och det kändes bra. Nu vill jag bara ha sommar, värme och pnegar. Då är jag nööjd :D Och party får jag inte glömma. ÅH :(

Ikväll blir det troligen lite filmys hemma hos mig med de tre paren och My, och jag förstås. Kommer ni ihåg programet "De tre vännerna och Jerry"? Haha det tittade jag nästan alltid på :)

Nu ska jag sätta på lite musik och städa!
Puss, och ha en skän freeeedag <3

vill ha :(

Hejsan! Ikväll så blev jag äntligen klar med nouppsatsen och soprovet! Hur skönt är inte det? :D Nu hoppas jag bara på att få MVG på det.

De senatse dygnet så har jag kollat i den nya h&m katalogen och har hittat ett par riktigt söta sommarklänningar!


Tycker att alla klänningar är lika snygga och de kommer troligen in till h&m den 25:e och då ska jag in! Haha, ringde dom idag och undrade :D Sen vill jag också ha en bikini, men det visade sig att Rosanna också ville ha en sån. Exakt lika färg och allt :( Typiskt!

Nu ska jag skriva ut uppsatsen :)
Godnatt.


nobody want´s to be alone in the world


Paradiset

Good day peoples!
Sitter här och lyssnar på Keshas nya album. Är ganska bra låtar faktiskt :) Ska plugga snart för jag ligger väldigt mycket efter i vissa ämnen, och det stressar mig ännu mer. Så varför sitter jag här liksom? Men jag orkar inte. Lite vila borde man väl få?

Den här dagen har varit ganska jobbig. Kom till skolan, hade en lektion och sen vidare till sörasimhall där vi hade idrott. Skolmatsalen stänger klockan 13.00. Jag och Moa missade bussen så vi gick från skånsta till skolan typ 13.40. Så kom vi in på nolektionen, som var väldigt soft, och såg att Mia hade mackor och juice till alla som kom. Det var typ 7-8 stycken x) Men det var gott, för jag var ganska hungrig.

Nu är jag trött och ska plugga. Alla brukar säga att de somnat när de kommit hem fråhn skolan och sånt och jag har inte fattat varför, men igår så somnade jag också! Det var iof bara i en halvtimme, men ändå. Och det var riktigt mysigt!

Nu blire pluuuuuuuuuuuugggg :(:(:(:(:(:(
Pussen.

idag; skola

Hejhejhejhejhejhejhejhejhej
Idag så var det skola igen. Fast måndagar är ganska lugna så det var e skön dag. Efter skolan så åkte jag och Rosanna vidare till centrum där vi gick och lånade lite böcker från bibblan. När jag kom hem så satte jag mig och pluggade direkt. Ligger ganska mycket efter i so, no och eng. Fast det kändes som att jag inte kom någon vart...
Senare ikväll ska jag se på 90210, som börjar klcokan 8 och senare på Svenska hollywoodfruar som går klockan 9. Sen är min plan att plugga i pauserna :D Smart va?!

Ha en mysig kväll, puss!
(inte ett så roligt inlägg, jag vet men det känns inte som att jag har så mycket att skriva om...)


rubrik

Hejsan! Kunde inte komma på någon bra rubrik... Igår hade jag ganska tråkigt. På kväll alltså. Under dagen var jag och Rosanna i Täby. Jag sökte sommarjobb lite överallt och hon köpte en snygg vårjacka. Efter så köpte vi glass och gick hem till henne där vi tittade på Sex and the City the movie. Har sett den ett 1000antal gånger redan, men det var ändå ett tag sen..
På kvällen så sat jag hemma och åt god mat, tittade på melodifestivalen och var lite social med familjen. Tycker ni att det var rätt melodi som vann då? Själv så vet jag inte.. Eller jag tycker nog att Eric Saade skulle vunnit eftersom att han hade ett speciellt nummer, det där med regnet. Då skulle vi kanske få lite mer uppmärksamhet.. Fast Anna har ju en ganska speciell röst, så det räcker väl kanske.. Jaja

Just nu är jag, mamma och pappa hos ett par kompisar. Vi tog en liten promenad hit i det fina vädret :)
Hejsvejs! <3


värmebölja


Sommaren med Göran <3

God morgon alla sköna!
Just nu så är det sommar i mitt rum :( Har en midjekjol, linne och en kofta och det känns som att jag kan gå ut såhär bara för att det är så pass varmt i mitt rum! Så här kan jag gå i sommar.. Ni förstår jag har solen mot mitt rum. När när jag vaknade i morse så var det supervarmt i mitt rum. Det är braaaaa, fast jag önskar ändå att det var sommar... Då skulle jag kunna ha fönstret öppet.

Idag ska jag till Täbyt med Rosanna. Jag ska söka lite sommarjobb så jag har tagit ut massa nya CV:n. Sen ska jag kanske köpa någonting, får pengar lite tidigare denna månad :D

Nu ska jag gör något annat, So long <3

kjdvkmdsz


Jag hade köpte en melon :) ÄLSKA MELON

We are baking a cake

vi åt denna skönhet tillsammans med Mamma Mia

Mysig morgon everrrrr.

Förlårfölåtförlåtförlåt
för att jag inte skrivit på hela veckan, men jag har haft fullt upp eller inte orkat på grund av trötthet. Skolveckan har varit väldigt nice och det känns inte som att jag gått i skolan den här veckan. Måndagen och tisdagen var slödagar. onsdag muntliga nationella prov, trosdag utflykt till tekniska museét och idag eriksdalsbadet. Det var faktiskt roligare idag än vad jag förväntat mig, det äventyrsbadet är ju inte så stort så jag trodde att vi skulle gå runt och ha ganska långtråkigt, men det hade vi ju inte! Gissa vem som var där idag när vi var där då?! JO ingen mindre än Danny, ni vet han från E.M.D. Tycker att det var gaaaanska coolt :)

Efter så åkte jag, Rosanna och Fanny till Täby. De hade lite ärenden och så... Hittade lite fins saker jag också som jag vill ha. Önskar att jag kunea köpa de nu här utan att bry mig om vad det kostar eller betala eller något annat jobbigt :(

Innan jag åkte hem så svängde jag förbi Fanny, alltså så åkte vi hem tillsammans från Täby, för att jag skulle hämta min kamera. Från onsdag till torsdag sov jag och Moa hos Fanny, vilket var vääääääldigt mysigt, så jag hade tagit med min kamera för att ta lite bilder och ville sedan inte ta med den till badhuset :) Hoppas eran vecka varit lika bra som min! :D Fast idag när jag kom hem så började jag baka och då började jag må illa för att jag åt för mycket semt och då kändes det inte så bra innombords...

Ikväll så kommer lite folk över till mig så ska vi se lite film och myyysa!
Puss<3

hejsan!



Idag började skolan igen. Tyckte att det var ganska okej, med tanke på att det var ljust ute. Det gör en mycket piggare :) Har ganska mycket skolarbete att ta igen här hemma så troligen kommer jag inte ha så mycket tid för bloggen, eller datorn överhuvudtaget om jag också ska träna.

Dagen har varit ganska chill. Den har gått ganska fort. Idag gjorde jag också klar min broderitavla. Jag har broderat Kalle Anka och han blev jättesöt! Är väldigt nöjd med den :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer... Hur mår ni? Själv så känner jag mig lite krasslig. Har haft ont i halsen ett tag och har haft ont i huvudet då och då sen i fredags.. Kan jag träna om jag känner så här? För jag vill verkligen träna! Svara någon som vet :(

Dags att plugga.
Pusshej!

trötter

Hejsan alla läsare :)

Visste ni att det finns två likadana filmer? Jo, 1408. Det finns en där han dör i slutet och en där han inte dör. Det visste inte jag och den där han inte dör gick på svt1 nyss. Sofia är trötter och jag väckte hennes nyss. Hon liknade Kalle Anka, ni vet när han vaknar i husvagnen på julafton? :D Det var så himla kul! x'D

Nu ska jag troligen se Smala Sussie ;) Hoppas bara inte att vi ska upp för tidigt imorgon. Mina föräldrar är ju här så de kommer säkert vilja vara i backen vid 8 :(:(:(:( 

God natt på er! <3


leka

Good day everyone!
Idag har vi inte gjort så mycket. Har varit ute i snön och lekt och tagit massor av kort :D

Igår såg vi på bio med 11 (med oss inräknat) av hennes klasskompisar. Vi såg Alice i underlandet och jag tycker att den var väldigt bra! Den var bra gjord, bra skådespelare och lite rolig här och där. Min favorit är katten. Kommer inte ihåg vad han heter ^^

Idag kommer också mina föräldrar hit. Det känns väl sådär....
Hoppas ni har det bra!
Puss.

det finns gränser för tuffheter

Halloj everyone! :)

Sorry för ganska dålig uppdatering, men just nu så är jag hos Sofia i Borlänge, så jag har liksom inte haft så mycket tid ^^ Igår så åkte vi skidor i romme med några av hennes vänner och idag ska vi troligen till kupolen :) Just nu så håller Sofia på att fixa sig och jag sitter här, men jag ska nog också börja fixa mig snart.

Hoppas ni har ett bra lov, för det har jag :)
Pusshej.

RSS 2.0