söndagsångest

Gud va jag verkligen hatar söndagar! Även om jag har lov nu och detta egentligen inte är söndag idag så är det den känslan jag har. Vill bara äta en massa fast ändå inte. Då börjar jag tänka på att jag måste träna som leder till alla måsten; städa, plugga, träna, damsuga.. Då börjar jag tänka på mina föräldrar som idag är irriterade och griniga idag och allt detta gör mig bara ledsen och gör så att jag tappar orken till allt och bara vill börja gråta! Så känner jag de flesta söndagar så det gör att söndag är min hatdag. Idag har det hittills varit en hatdag, men ska göra ändring på det. Nu ska jag ner och träna. När jag kommer hem ska jag ta ett bad och bara ta det lugnt. Sedan ska jag fixa mig för att gå till Magda som håller en liten middag :) Hoppas ni får en härlig söndag! Pussen.


vill bara ha tillbaka känslan


vaxning och kidnappning

Hejsan!
Igår hade jag en underbar dag. För det första fick vi lov, sedan åkte jag, Julia, Anna och Terese hem till Terese där vi vaxade Julias ben. Det gick inte så bra för att vi köpte fel sak så det blev lite fail... Efter att vi ätit hos Tereses farmor och farfar så åkte vi och kidnappade Sara som fyllde 16 år igår :) Vi körde runt henne lite så att hon skulle förvirra sig var hon höll hus och sedan puttade vi i henne i deras tunna ni vet en sån som står utanför och man värmer upp med ved. Vi badade i den vid ungefär halv ett, innan tittade vi på Hairspray. När vi var helt klara och skulle sova så var kolckan tre. Även om vi var uppe ganska sent så vaknade vi halv tio. Efter vi ätit frukost så sminkade vi oss och sånt för att sedan bli fotade av Saras syster :) Var kul men ganska svårt.. Hoppas bara att bilder blir fina! :D

Ikväll kommer kanske Fanny hit om jag förstått fel och det ska bli riktigt trevligt :D Pusshej!

tröttkalas

Idag har jag varit trött, ända från start! På morgonen gick jag på resursen och fick inte så mycket gjort på grund av min ovilja men också för att jag kände mig helt tung och trött i huvudet. Troligen mest på grund av det andra. Sen så har det inte varit så speciella lekioner så att jag har behövt jobba så speciellt mycket.. Sedan påvägen hem på bussen så blev jag så sjukt trött så jag åkte hem direkt, hade tänkt åka förbi i centrum och göra lite ärenden. Köpte en mascara igår och insåg i morse att den var brun så hade tänkt byta den och kolla i bokaffären om den tredje boken i Hungerspelen-triologin kommit ut. På Baksidan av den andra boken står det att den ska ha kommit ut i början av oktober så jag tycker att den ska ha kommit ut nu :) Längtar tills jag har den och kan läsa den! :D Sedan så behöver jag och också en mjukiströja så imorgon tänkte jag lite fort åka förbi Täby på hemvägen för att göra dessa ärenden.

Så här kommer min kväll att se ut;
-Sätta på skön musik
- Städa mitt rum
- Plugga glosor
- Läsa läxa
- Titta på Grey's anatmoyyy!

Tjing tjong, luft ballinong <3


fullt upp!

Hela dagen har varit fram och tillbaka känns det som! Först var det skolan där jag haft en ganska dålig dag.. Sedan var det direkt till att åka till frisören där jag klippte och slingade mitt hår. Klippte endast topparna och slingade utväxten så det blev jättebra! :) När jag satt i frisörstolen så höll jag på att somna för att det var så skönt och jag tydligen var trött, för det var jag! Nu, snart så ska jag träna station med mami och det är jag definitivt inte taggad på! Vill bara gå och lägga mig, men jag måste träna! Kommer troligen inte träna mer denna vecka men ska försöka så jag måste ju passa på när jag väl har chansen till ett jobbigare pass eller nått sånt :P Men nu ska jag byta om! Pöss.


myskväll

Hejsan!
Åh vilken mysig kväll jag hade igår! Jag sov hos Rosanna och vi åt jättegod fruksallad med en underbar vitchokladsås! Tänk mig som älskar vit choklad, jag var i himmelen! Vi hade hyrt film också, the Green zone, men på kvällen så tittade vi på Thelma and Lousie och blev så trötta att vi såg den the Green zone i morse istället :) Vi gjorde inte mycket annat än att ligga i hennes säng och se på tv i morse och vid halv 2 så gick jag hem. Vet inte vad jag ska göra just nu.. Kanske göra lite skolarbete, komma på vad jag ska ha på mig ikväll kanske. Ikväll ska jag på fest och sedan åka till Julia och sova där :) Kommer att bli jättekul!

Puss, ha en bra lördag! <3

bokad dag

Åh vilken härlig dag jag har idag! Först vaknar jag upp hos Moa, jag sov där i natt eftersom att jag är ledig idag som ni kanske märker x) Sedan så går jag hem och skulle egentligen till tandläkaren 15.45 och igår undrade Julia om jag ville hänga med på bio och se I rymden finns inga känslor, som jag längtat efter att se aslänge! Den började 15.50 så jag blev lite ledsen. Men sedan så löste sig allt för min tandläkartid ändrades till 13.15 så just nu är jag jätteglad! Så nu ska jag borsta tänderna och ta tandtråd för att sedan bege mig till tandläkaren. Jag ska också hinna plugga lite, men det går fort ;) Hihi. Ha en fin torsdag nu, Pusspuss.

jäkla dator

Jag kunde inte hålla mig borta från dator.. Näa jag pluggar så verkar datorn som mest intressant! Jag förstår verkligen inte varför.. Men jag läste igenom några sidor om Irland som jag och Jennifer ska prata om på engelskan och så tittade jag upp lite info om sjöstjärnor som jag och Sofia ska göra ett arbete om på biologin. Hittade dock inte så mycket om sjöstjärnor. Så svårt att hitta en bra sida.. Tur då att de uppgifterna är ganska nya så jag har ett tag på mig :)

Idag har jag kommit fram till två saker som jag gått och grubblat på en tid:

1. Jag ska sluta äta socker. Ella ja det går ju inte men jag behöver inte äta onödigt socker, som kakor eller sylt utan mer naturligt socker som i frukt! För jag tror att det är därför jag alltid är sugen på något, oftast godis eller choklad :)

2. Jag ska börja samla på Disney filmer. Alla gillar ju Disney filmer och istället för att vara olaglig och ladda ner filmer så kan jag ha dom hela tiden hemma hos mig!

Nu ska jag for´tsätta mitt tittande på Desperata hemmafruar :D Pusshej!

18 oktober

Go´ kväll kära vänner.
Hoppas alla haft en bra dag för det har jag! Fick tillbaka matteprovet idag som vi gjorde i fredags och jag fick G. Bättre än IG och det var det jag strävat efter så jag är ganska nöjd med mig själv :) Sen så slutade vi tidigare för att Marie inte var i skolan men vi skulle ändå leta upp fakta efter en sak i biologin. Jag letade faktiskt här hemma men jag hittade ingen bra sida.. Nu när jag tänker efter så känns det som att det är massa inlämningar som ska jobbas med! Så jäkla jobbigt när allt händer samtidigt! Nej, imorgon ska jag nog ha en dator fri dag så att jag kan lägga ner tid till att plugga :) Jag ska vara en duktig elev och vara stolt över mig själv. Har suttit vid tv:n och datorn hela dagen och ja det har gjort mig på dåligare humör av olika anledningar, men den största är nog för att jag inte är ute och får frisk luft eller rör på mig. Måste verkligen skärpa till mig! Åååh. Jaja. Får bli som det blir, ska nog lägga mig nu, pusshej! <3

en helg i oktober

Vilken fin söndag det är idag. Har inte sån ångest jag brukar ha. Känns inte som en såndär jobbig söndag som är en dag som bara finns utan att den har någon mening. Fast dagar finns ju egentligen inte, det är bara en illusion för oss kontrollfreak till människor.

Helgen har jag spenderat med Sofia som varit här :) Skulle på fest på fredagen, men det blev inte av så vi tittade på film och la oss ganska tidigt. På lördagen var vi stan hela dagen, kom hem vid fem om jag inte minns helt fel. Var riktigt härligt att gå på en riktig shoppingrunda istället bara för att stressa runt med mami :) Köpte ett par härliga byxor, en söt t-shirt, två vantar och en baskeraktig mössa som var på rea.

På kvällen skulle vi på fest också, men det blev inte heller av haha. Ganska fail. Var taggad på fest men vi får köra nästa helg helt enkelt :) Nästa helg ska jag också sova hos Rosanna hihi, längtar! Iaf så var vi hemma igår också, hade köpt godis och såg typ fem filmer. Vi hade helt enkelt en myshelg :) Vid typ halv tre så mötte jag också Max som svängde förbi lite fort. Riktigt trevligt var det :)

Idag så åkte hon hem ganska fort, eller vi sov till elva och de åkte kanske vid ett. När de hade åkt tog jag och min syster en lång promenad på ca en timme och en kvart. Var riktigt härligt! skönt med perfekt kall och frisk luft. Tillräckligt kall för att få röda och lite kalla kinder, men ändå varm så att man inte fryser. Perfekt helt enkelt! :)

Vet ej vad jag ska göra nu, blir nog till att städa det redan städe rummet. Ha en trevlig söndag nu! Kisses.



Nya byxor från BikBok, nya vantar från h&m


a lot to do

Gissa vad som händer imorgon? Jo, jag har matteprov och ja ni vet ju hur jag känner, men ikväll ska jag hoppa runt i boken och göra olika tal så att jag får snurr på det hela! Vill verkligen inte få IG denna gång också.. B-klassen hade provet idag så jag fårgade Josefin och hon sa att det gick om man hade pluggat, så ja där har jag mitt svar. Har också tänkt att städa, träna och byta lakan. Skulle ha hunnit om jag inte varit så lat som jag är!

Idag så tittade vi, klassen alltså, klart på filmen The cove. Det är en slags dokumentärfilm om 1000-tals delfiner som slaktas, i hemlighet typ, i Japan. Slutet är verkligen hemskt då man får se hur det går till. Är så sjukt vidrigt och helt chokerande hur brutalt det är! Var en bra film bara det att man blir så arg på japanerna!
Efteråt så drog vi till Japanska ambassaden som ligger vid något museéum här i Stockholm och demostrerade lite. Var max 50 pers som stod och skrek. Kändes lite lame haha. Och det var typ bara folk från Marina läroverket, det var vår klass och MB09a, dvs tvåorna.

Åkte förbi skolan innan jag åkte hem för jag hade lämnat väskan där. Var vid danderyd tjugo i 2 och kom hem typ halv 4 bara för att min buss inte gick! Är ganska trött just nu, men ska sätta på lite musik och börja plugga!
Ciao! <3


13 oktober

Jag vet att det inte har varit den bästa uppdateringen hittills, men jag har haft en ganska körig vecka. Och den är inte slut än.. Har matteprov på fredag. Känns ganska bra och att jag har pluggat på det mesta, men sp var det förra gången också dp jag fick IG så jag måste plugga vidare... Sedan måste jag hitta en artikel som ska vara som en redovisning, plus en annan redovisning och båda i biologi som jag inte ens läst igenom typ, fast då är vi i grupp så det är väl lite mer lugnt.

Tydligen så är vår navigeringslärare borta så vi har bara haft biologi idag. Eller ja gick ju på resursen på morgonen. Imorgon ska jag ocksp bara ha biologi, då slutar vi havl två (!!!) :D Galet skönt. Vet dock inte vad jag ska göra efter skolan... Känns lite lame att åka hem direkt.
Idag iaf åkte jag och några från klassen hem till Jennifer och pluggade. Åt ganska mycket så jag har varit dömätt hela eftermiddagen haha! Sedan så pluggade vi lite. Fick ganska mycket gjort men hade tankarna oftast någon annan stans.

Hoppas ni haft en bra dag, nu ska blire till att titta på Greys anatmoy. Natti <3

saturday night out

Så blev min helg, inne på fredag och ute på lördag. En ganska lyckad lördag tycker jag nog :) Hade kul och ja kanske skämde ut mig lite hit och dit, men det får va! Livet är för kort för att tänk på sånt. Idag har jag inte gjort så mycket. Höll på att spy på vägen hem för att jag var så hungrig. Jag och Amanda sov hos Henke och han hade en jätteskön säng :( Sen ska jag ut och spring med mamma -.- Hon vill att jag ska springa milen med henne, men vi får se hur det blir med det. Eftersom att Mickan kom hem med bilen nu så kommer det troligen bli milen. Orkar verkligen inte. Det får bli mitt straff för att jag är så dålig på att hålla mig och en bra början på en ny vecka :)

På fredag kommer Sofia hit! Längtar :D Puss!


friday night out

Fast nej. Inte denna fredag. Tänkte ligga hemma, plugga matte och se på film. Har inte öppnat matteboken än, men har suttit vid datorn sen jag kom hem, d.v.s. sen runt 4 :o Jag är sån datanörd att det inte är sant!
Annars har jag haft en ganska mysig kväll. År en väldigt god middag med lövbiff, chévre och potatis! Ybergott verkligen! Blev en mindre god efterrätt som vi inte behöver prata om, höhö.
Såg precis klart på the Last song. Väldigt bra film må jag säga. Sorglig, romantisk, rolig, en bra film helt enkelt :)

Imorgon hade jag tänkt att ha en underbar morgon! Sova ut, äta rostade smörgåsar med marmelad på och en stor kopp te, läsa en bra bok och bara ta det lugnt. Men vi får ju se hur det blir eftersom att jag också ska till Täby och spåret med mamma. Hon kommer säkert och väcker mig vid nio och säger att jag ska upp och äta fruksot och sen drar vi och springer. Orkar verkligen inte med hennes tjat ibland! Som idag t.ex. direkt när hon kommer innanför dörren börjar hon tjata om att det är så varmt ute och att jag ska ut och gå. Blir gaaanska jobbigt efter ett tag... Jaja, jag har planerat en lugn morgon iaf och ibland går det inte som planerat, tyvärr!

Hoppas ni haft en skön fredag, pusshej!

6 oktober

Hej alla glada och ledsna! :)
Den här dagen har gått fort. Först var vi ju på universitetet, vet inte vilket men universitetet iaf ;) En tjej pratade om övergödning och hon var ganska bra, jag visste det mesta men det var okej helt enkelt. Sedan åkte vi tillbaka till skolan, åt lunch och hade navigation. Den lektionen är över en timme men när vi satt där och sedan slutade så kändes det inte som att det gått över en timme! Det samma med biologin. Då pratade bara Marie, plus att vi slutade tidigare så det kan ha varit därför...
När vi slutade tidigare så gjorde jag och min grupp klart rapporten som skulle varit inne idag, men Marie hade gått hem så vi kunde inte lämna in den till henne. Ganska jobbigt eftersom att hon hon hade varit kvar så hade vi lämnat in den i tid! Känns inte så bra att lämna in första inlämningen försent. Även om det bara är en dag ;)

Bara för att rapporten är klar så är det tyvärr inte så att jag inte har något plugg kvar, för det har jag. Ska plugga matte som satan ikväll! Ligger väldigt mycket efter så´det ska bli klart. Sen tänkte jag också läsa igenom om miljögifter som vi har läxförhör i nästan vecka. Det blir ingen lugn stund för mig längre!

Ha en trevlig kväll nu, pusshej!

för tidig

Det är inte kul att vakna för tidigt! Mitt tåg går tio över 9 och det tar typ en kvart att gå dit och här sitter jag helt klar framför tv:n och tittar på Vakna! med the voice :) Det är iof väldigt bra och nu kommer min favorit in i bilden, Kjell Eriksson! :D Idag så ska vi till universitetet och lyssna på en föreläsning. Kommer inte riktigt ihåg om vad dock.. Ni får alla ha en bra dag nu! Tjenamors <3


plugg på g!

Gissa vad jag ska hålla på med under den snaraste framtiden? Jo, jag ska plugga. Inte så jobbigt plugg men det är plugg. Ska skriva rent en text som ska vara inne imorgon och sen ska jag försöka orka göra matte! :) Skulle egentligen ha tränat station med Rosanna och Fanny men det kom upp lite komplikationer...

Idag på idrotten spelade vi volleyboll och bollen kom rak emot mig! Jag tog fram handen som skydd och mitt ringfinger fick ta smällen och det blev stukat! :( Gick till skolsyster och tejpade det.
Under lektionen var jag barfota och utan att jag visste det så hade jag rivit upp mig lite grann, verkade ganska djupt, men inte så stort var det. Innan visste jag inte att jag blödde så jag skulle med Anna som skulle till syrran för hon också gjort illa sig, så nu är det lite blodfläckar i trapporna i skolan, med mitt blod! Haha. Ganska äckligt.

Nej, nu ska jag plugga, puss!


godaste dagen på året!

Är det inte den godaste dagen idag? Är ju kanelbullens dag och jag har inte ätit en endaste bulle än :( Ella är också hemma så jag tänkte att vi kunde baka bullar tillsammans men ingen av oss har jäst plus att det tar så lång tid.. Kanske att jag köper bullar istället fast det känns lite fake. Nej jag kör på jästen!

Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen, redan har ju gått men jag vill göra mer fast jag vet inte riktigt vad.. Just nu är jag i köket, lyssnar på bra musik och äter mandariner! Jag älskar mandariner, de är ju för goda.




MUMS!

3 oktober

Gud va fort allt går! nyss var det liksom augusti. Nu är det officiellt höst!
Idag har jag gjort ganska roliga saker. Först åkte jag och mamma till Täby där jag köpte nödvändiga saker, som två linnen, lite tjockare tröja och en halsduk. Efter så åkte jag och tränade Zumba med Rosanna och Fanny. Kom lite sent men det gjorde inget, smet in lite diskret :) Eftersom det är lite som dans med danssteg och mycket höftrörelser så tyckte jag att det var lite svårt att hänga med, men den 31 kommer de tillbaka och då ska jag inte komma sent :D

Innan så ska jag äta middag och jag hoppas på att mamma vill köpa en kebab till mig! (a)

Ha en trevlig kväll nu, pusshej!



Linnena från Ginatrict, 129;- & 99;-
Blå halsduk från Ginatricot, 99;-
Tjockare tröja från H&M, 149;-




båbi

Hejsan allesammans!
Sa aldrig att jag skulle bort förut men MB10a och b, MT08 och MST08 var iväg till Märsgarn den här veckan. Känns verkligen inte som att jag kom hem idag! Har haft det mysigt. Dock kallt och väldigt långa och sena pass men det har funkat. Från 8-12, 13-17 och 19-22 var det lektioner. Där i mellan var det lunch och middag. Sedan var det inte som lektioner utan mer som att man kom och gick lite som man ville, om man hade biologi det vill säga :) Vi nattnavigerade en kväll, väldigt kul. Letade kryp, vadade i vadarbyxor, artbestämde och skrev rapporter på biologin. Igår så hade min grupp, grupp 3, motorbåt och då var det inga MT/MST elever närvarande så jag, Anna och Jennifer fick åka själva. Var riktigt kul och det kändes mer fritt, än att vara "bunden" till en lärare och inte riktigt göra som man själv ville. Då navigerade vi helt själva och allt!
På kvällarna så satt vi mest i vårat  bås och lyssnade på sagor eller bara pratade. Varje kväll var det en brasa ute i skogen som jag aldrig kom till för att jag och några till inte var så taggade på det, men sista kvällen så satt vi nästan alla elever runt brasan och pratade och mös. Sedan blev det party i MT/MSThuset och det var riktigt kul. Träffade ett gäng nya, härliga människor :) Riktigt trevligt må jag säga :D

Men nu är det ju skänt att vara hemma igen, med sin egna säng och datorn available hela tiden :D Nu ska jag tittar jag på Ace Ventura. Har sett den en miljon gånger men den är ju så bra! Fast vi får se om jag byter sen, får se då ;)

Puss! <3


RSS 2.0