Dålig uppdatering..

I know, men det har hänt så mycket dom senaste dagarna! Tisdag: min systers student middag, onsdag: trött och lägga sig i tid, torsdag: öppet hus i skolan och nu fredag. Ska nog ta det lugnt ikväll. Slutar innan lunchen idag så hade tänkt ta mig en springtur, göra lite ärenden i centrum och lite smått och gott. Det är jag som lagar middag ikväll, får hoppas att det blir gott ;) Ska gör currykycklinggryta. Ser iaf väldigt gott ut på bilden i boken haha :)
Nu ska jag bege mig till bussen, hejhopp! <3

Hehe ni fpr ursäkta röran.. Kläder från ginatricot, utom koftan som är från H&M.

La ciudad

God morgon!
Skulle gå upp vid typ halv nio men jag somnade om till halv elva. Prima liv om jag får säga det själv :) Idag ska jag in till stan och köpa en sak åt Sofia. Hoppas att den finns i affär bara :) Ikväll ska alla vänner åka till Solbrännan och mysa. Dock är det inte det vädret vi hade hoppats på men det är ändå varmt och det kommer bli awsome ändå tror jag :)

Juste, igår åt jag somdagt middag och Spetz. Det var jättemysigt och vi åt hamburgare. Med min nya livsstil så åt jag inge bröd så jag vart inte helt mätt så jag tog lite yogurt också, som efterrätt :) Efter maten tittade vi på tv, satt i vasrdagsrummet och snackade och bara tog det lugnt. Var riktigt skönt! Kom ham vid ett då jag gick och la mig direkt. Nu ska jag kolla på tåg sedan ska jag fixa mig lite, pusshej!

Solnedgång

Härligt att det är sol typ varje dag, man blir så glad! Har haft en väldigt lugn dag, solat hela dagen, läst ur mitt nya recept och pluggat kemi. Känns som att jag kan det där nu ;) Fast det är iof ett kapitel av två jag typ kan :s 
Blev väldigt trött och bestämde mig för att gå på en powerwalk, gick bra och nu är jag ny duschad och härlig :) Ska snart gå till tåget för jag och några ska äta middag hos Spetz, mysfaktor på hög nivå ;) Haha. Ha en bra kväll nu vaaa! PUSS

Bilder från Carls supriseparty



kuligt

En sak som man märker när det har varit sol hela dagen är att alla man stöter på är solkyssta i ansitket. Jag mötte My och Magdalena i centrum och då såg jag direkt att de har varit i solen idag. Lite kul tycker jag :) Det är också ett tecken på att sommaren är påvääääg :D


bad, bad girl

Förlåt för att jag inte skrev något igår men hade hela dagen inplanerad så hade ingen tid :/ Var hos Amanda till typ fem. Vi hade jättemysigt ute i solen och åt god mat hennes mamma hade lagat. När jag kom hem drog jag ner och handlade till middagen jag skulle göra. Kopierade ett LCHF recept Amanda. Det var faktiskt väldigt gott! Var mycket grädde i så väldigt mättande :) Hade köpt mörk choklad, jordgubbar och hallon också så det blev en väldigt god efterrätt ;) Sedan satt jag och Mickan hela kvällen och gjorde färdigt mormors 70-års persent :D Vart jättebra! Ett album med massa bilder på oss när vi var små och äldre tills nu.
Idag har jag gjort så himla mycket; sprungit, städat köket och mitt rum, tagit ur diskmaskinen, plockat ner tvätten, pluggat och solat som en galning! Är nöjd med dagens prestationer och snart drar jag ner till kanalen och träffar my friends ;) PUSSHEJJJJJ


I'm outa here

Hejhopp lövers!
Nu drar jag, eller ja snart, till tåget för jag och ungefär resten av klassen till Rålis för att fira vår vän Carl på födelsedagen. Han fyllde förra måndagen eller något sånt så nu ska vi ha lite supriseparty :D Kommer bli mysigt må jag tillägga :) Pusshej, leverpastej! <3


shopping till tusen

Var och shoppade med Rosanna igår i stan och då köpte jag en bikini. Idag gick jag ner till centrum där vi har fått H&M och MQ och några andra affärer så jag har köpt lite nya saker idag också! :D


Bikini från BikBok 49 kr/del (!!!!), slapp t-shirt från H&M 99 kr och olika stora pärlörhängen från Ur&Penn för 40 kr (alla tillsammans)

Ett jättesött halsband från MQ för 129 kr som jag inte är säker på om jag vill ha kvar.. Gillar verkligen dom där ugglorna så himla söta!

Ett par väldigt söta ballerina skor från Deichman för 169 kr. Är exakt sådana jag har letat efter, så hittar jag dom! :D

multi GI

God morgon! :)
Ville så gärna gå på fest igår men jag stannade hemma och det gjorde mig jättedeppig och tänkte massa negativt. Så det var inte en sån lyckad kväll som jag hade hoppats.. Men lite lyckad var den satt och snackade med folk på facebook som var lite roliga så jag klarade mig liksom :)

Med tanke på att jag la mig kanske vid halv tolv så vaknade jag vid åtta idag. Inte så jättemysigt men jag har tittat lite på tv. Just nu följer jag en livsstil som kallas LCHF (=Low Carb High Fat) och man får typ inte äta någonting och just nu så är jag så sugen på en vanlig frukost med bröd och ost. Men jag ska hålla mig, jag gör detta för min egna skull för jag vet hur jag känner, bara att jag glömmer bort det ibland. Någon som har ett bra recept jag kan använda? :)

Nu ska jag spela lite the sims! Tjohej <3


la hår

Okej nu kommer en jämförelse som kanske inte är den bästa men den jag har haha :) Jag ser ut ungefär likdant men det är lite ljusare :) puss!


VS.

cold morning

Morning lövers!


awsome dag!

Har haft en väldigt bra dag idag och varit på bra humör :) Hade en väldigt kort skoldag, stressade hem för att hinna ner till frisören. Slingade håret och det blev däligt bra, inte så stor skillnad men det blev ljusare. Ville haft liten skillnad med lite extra lugg eller något men det gick typ inte så jag nöjde mig med som det blev, det vill säga typ ingen skillnad alls :)
Efter frisören drog jag direkt till träningen, tränade spinning med Spetz! Var så sjukt jobbigt att jag höll på att dö, men såå värt det. Kom hem, tog en lång skön dusch, åt en kolhydratsnål mat och sedan drog jag och pappa ut och övningskörde! Första gången och jag var så himla rädd hahah! Fast jag tycker ändå att det gick hyffsat bra :) Ja kul var det också!

Nu ska jag plugga och imorgon lägger jag in bilder på håret ;) PUSS!

sugen på ringar

Har kollat runt lite på olika sidor och blir väldigt sugen på att köpa dessa jag fann på Cocoo.se. Inte bara att de är snygga, de är billiga och frakt fria ska kanske slå till :) Fast jag vet ju inte hur de ser ut på.. Vet ni om man kan skicka tillbaka?.. Hm ska kanske dra till butiken som ligger på söder. Ska ju till stan med Rosanna på fredag, vi kan kanske dra dit ;) GodNatt <3



abstinens

Hejhopp!
Idag gick jag i skolan, vad gjorde ni? :) Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ska klippa mig och träna imorgon. Ska bli så himla skänt! Har inte tränat sen i måndags. Känns inge bra! Jag som ska vara fit tills i sommar.. Ska se till att hålla träningen igång under påsklovet! Längtar som bara den och jag känner mig så sjukt trött på skolan nu att det inte finns!

Det var så kul idag för vi var i Hamnkrogen och nästan alla i klassen hade köpt kladdkaka innan sista lektionen för att orka med. De var också fett generösa och ba kom och smaka! Och den såg så god och kladdig ut. Jag har ju bestämt att jag inte så äta sådant så jag sa nej men jag pinades till tusen! Satt nästan och grät. Haha nej då men jag förstår inte hur det kan bli så. Vill inte känna det begäret av att få socker i mig! Det ska det bli ändring på må jag säga :)

Ha en mysig ondsdags kväll nu, <3


snabb uppdatering

Sorry för dålig uppdatering, har bara känt att jag inte orkar och tog en liten paus :) Men en liten snabb uppdatering.

Fredag: Spontan fest med Spetz och Julia i danderyd. Var iof bara där i typ 50 minuter men jag hade otroligt kul!
Lördag: Åkte från Spetz runt två, åkte hem och sprang en runda. Sedan fixade jag mig och vi åkte vi till min morbror som fyllde 40 år. Vräkte i mig mat, tur nog så hann jag åka hem innan efterrätten. Var barvakt resten av kvällen.
Söndag: Barnvakt ungefär hela dagen. Åker ner och köpte friskis kort och gjorde lite annant smått och gott :)

Idag har jag haft en hyffsat bar skoldag. Har varit och tränat med Rosanna och nu sitter jag och tittar på En unge i minuten. Hahah när man ser det känner man inte riktigt för att få barn men det är intressant :)

Hoppas på en bra morgondag, pusshej <3


varför?

jag känner mig lite nere. vill gråta. fattar inte varför.

solsken

Känns inge bra att sitta här inne. Vill vara ute och njuta va solen så länge den är här men ska vara klar med ett arbete imorgon så jag borde inte göra något annat. Fast ska jag inte ta en liten springtur ändå? Eller en promenix med Hobbe kanske..

Hade matteprov idag. Gick väl sådär på dom första frågorna men sedan gick det utför! Har två inlämningar denna vecka, prov i kemi på kapitel 7 & 8 som jag inte ens börjat med, plus att spanskaläraren är tillbaka så vi har spnska igen. Får hålla ut, är ju bara typ 7 veckor kvar om man bortser från denna vecka, nästa och påsklovet :)

Puss och hej, leverpastej!


är jag ensam?

Är det bara jag som får ett sug av att köpa massa söta klänningar inför sommaren?


Was it a dream?

Ska nog gå och sova, även om jag är sugen på att sitta uppe ett tag till. Har sett på film ikväll. Såg på Himlen är oskyldigt blå. Mycket bra om jag får säga det själv. Jag skulle inte säga nej till Bill Skrasgårds läppar, oh no! Älskar fylliga läppar! Aja haha. GodNatt <3


Gårdagens inköp

Klänning 249 kr, 2 nagellack för 39 kr. Allt från BikBok :)


APRIL APRIL

Tiden går fort, det är redan april! Två månader och sen är det juni.. Herregud. Det går i alla fall framåt med min träning så jag känner mig bra. Men ska inte sakta ner bara för det! Det är så jag brukar göra. Känna mig smal och då explodera i en matvrakande orgie.

Hur har jag firat 1:a april dåra? Jag och Amanda åkte och såg på bio i Kista galleria. Vi var där en stund tidigare så vi kunde gå runt i affärer. Jag köpte en jättesöt vit spets klänning och två nagellack från BikBok :) Klänningen var verkligen perfekt :D Vid nio såg vi på Black Swan. Den var riktigt bra, lite svår att hänga med i ibland men den var riktigt bra! Alla sa att den var läskig och massa, men så läskig var den inte. Mest obehaglig. Men jag rekomenderar den verkligen ;)

Nu ska jag måla naglarna, GodNatt <3

A-Amanda!

RSS 2.0