inför hösten

Under höst- och vintertid brukar jag statsa på långa och varma koftor, men i år tänkte jag satsa lite mer på den stickade tröjan, färgade blusen och det lösa linnet/tröjan. Då slipper man behöva välja ett linne som ska sitta bra under för då har man den som själv outfiten. Lite exempel från bla Bikbok och Carlings. Natti






funny stuff

Igår var det lite partaj hos Carl från klassen. Blev lite körigt där mot slutet men hade ohyggligt roligt! Känns mindre bra att komma tillbaka till skolan imorgon.. Är dock ledig tills efter lunch så det blir en chill dag :) Nu ska jag ner till centrum och run some errands. Ciao!!



black lovebird.




Junkyard

God morgon!
Inatt sov Rosanna här. Vi tog ingen riktig promenad, bara att jag mötte henne och sedan direkt hem till mig igen där vi tittade på film. Vi såg Limitless som var verkligen en film att rekomendera! Snart ska vi vidare till centrum, hon ska hem och jag har ett ärende eller två.

Var nyss inne på junkyard.se och kollade in deras höstkollektion, vilket var en härlig upplevelse! Även om jag inte är en människa som använder streetkläder och liknande så kan jag inte låta bli att vilja ha dessa kläder. De är så sjukt snygga!



Veckan innan skolan

Efter vi ridningen idag så drog jag till centrum för att köpa lite grejor inför skolan. Två skrivblock, lite mappar, sudd, penna och kalender. Förberedd inför plugget, check! ;) Ska ut på en promenix med Rosanna nu, pussen!


Nanny, here I come

Förlåt för att jag inte skrev igår, men kameran vart försenad plus att från ett till fem var jag på världens längsta arbetsinterjuv, det var mer som en informationsträff om att bli barnflicka/nanny. Det var nio andra tjejer och vi fick massa tips och sådant hur vi skulle vara på en intervjuv med familjen, klä oss och bete oss. Sedan gav hon oss också lite tips på hur vi skulle skriva vårat cv och massa så det var jättebra och lärorikt! :) Imorgon ska jag på en intervjuv i Östermalm så det ska bli riktigt kul! Aja, nu kommer lite bilder från när vi seglade från slutet till början :)Puss!



pause

Bloggar på söndag när jag fått tillbaka kameran.

cold as ice

Nu har jag kommit hem ifrån stallet. Var en riktigt bra dag idag med hästen! När vi hämtade honom från hagen så var han så sjukt smutsig att jag knappt förstod det själv! Haha har aldrig sett en sådan skitig häst. När vi red ut så gjorde alla gångstilar och det gick bra förutom att i galoppen så tappar jag alltid stigbyglarna.. Då blir jag rädd men den här gången knep jag ihop med benen in mot hästen så det kändes bättre :) Sedan så ska jag kanske bli medryttare på en av Tereses hästar, Fox. Han är jättegullig och snäll bara det att hennes hästar galopperar så fort att jag blir lite rädd.. Hehe. Men jag ska försöka mig på det ändå. Är alltid kul med en ny hobby, speciellt när jag inte har någon.. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu dock... Ska kanske titta lite på Scrubs eller något annat. Puss!


Vad händer med världen

Vad händer med bärlden egentligen?! Det är kaos överallt! För det är med Kadaffhi och hela den biten, Norge massakern, Londonborna får någon knäpp och det blir en massa uppror, USA har massor utav skulder så hela världens ekonomi bara rasar! Kaos överallt man tittar. Snart kommer väl alla människor vara mot varandra så kommer alla bara dööööööööööööööööööööööö!


I am sailing

hello löverz!
Igår seglade vi och jag tog massa kort meeeeeeeen glömde karmeran hos Julia... Typsikt! Men Amanda tog den så vi ska kanske ses idag eller en annan dag så kan jag få den ;) Annars så var det väldigt mysigt! Vi seglade stannade vi ett ställe och åt och sedan åkte vi hem med motorn för det började regna :) Efteråt så såg vi på filma, tog en liten promenad och bakade. Amanda sov över men eftersom jag har häst idag så kunde inte jag. Ska snart åka upp så jag borde kanske börja klä på mig hehe.. Caio.


Bite me

Har haft en trevlig kväll. Mötte upp Rosanna en stund på en promenad där hon berättade om sin Lysekil resa. Hel galen brud den där Rosanna asså! :) Ska nog lägga mig snart, ska upp tidigt och segla. Kameran hänger med! ;)



ensam

Har haft en väldigt ensam eftermiddag. Det minskar min självkänsla.

Ingen vet ifall det verkligen hänt

Idag försov jag mig lite. Nu är jag trött. Det gick bra att rida idag och jag känner att jag fått lite mer pli på hästen än vad jag hade innan :) Igår var det jättemysigt hos Julia. Vi satt på hennes segelbåt och mös, åt väldigt god mat och spelade zombiespel med Sara och hennes pojk! :) Hade dock inte med min kamera vilket jag ångrar bittert för jag hade massa fina motiv som jag gärna hade fotat.. :( Imorgon sk jag kanske ut och segla med Julisa och Amanda och då vet jag inte riktigt om jag borde ha med kameran även om jag vill, beror på vad det är för väder men jag hoppas att jag kan ha med den! :) Hoppas ni haft en bra dag, peace out!



Tiden går så fort!

Ibland går tiden alldeles för fort! Har kommit på massor av saker jag har velat göra denna sommar men inte gjort och snart börjar skolan! Om två veckor exakt! Denna sommar har gått väldigt fort även om jag inte gjort så mycket. Jag har spenderat alldeles för mycket tid för mig själv och alldeles för lite med mina vänner känns det som! Dock så har jag gjort väldigt roliga saker i år; jag var på peace and love, i Egypten och hyr häst. Önskar att jag inte ödslat så mycket tid på onödigtheter dock.. Men det är bara till att blicka framåt och låta dagen vara som ingen annan! :)


I´m riding on a ponny

HEJHOPP!
Idag har jag ridit med min syster. Denna vecka och nästa, minus helgerna, har jag och min syster hyrt häst på ett stall i närheten! Kommer bli jättekul att få rida, red när jag var mindre men slutade så det ska bli kul att få använda och utnyttja mina fina ridkunskaper *host*. Nu ska jag fixa mig för snart går bussen till Julia där jag ska spendera kvällen! Kramar.


Frågan är om man saknar detta...


man lever bara en gång

Det här var min och Sofia middag igår! Riktigt fancy ;) Haha! Men man lever somsagt bara en gång. Idag vaknade vi vid tolv och sedan dess inte gjort så mycket.. Vi har sett två filmer; Legenden om de sju haven och Snövit. Jag har glömt hur bra Snövit är! Åh skrattade som en tok! Senare idag åker jag hem vilket jag inte ser fram emot. Hörs sen, puss!


mosad potatis



koko

Vi har ätit chips med dipp och choklad. Är helt proppmätt och mår über illa! :(


Gå under stegar och klappa svarta katter

Vi har inte gjort nåååååååågot idag förutom att titta på tv och baka. Efter ett tag gick Fia ut och duschade och jag lekte lite med en fotboll. Nu ska vi börja laga lite mat och sedan får kvällen bli som den blir! Natten är fortfarande ung :) peaceandlöööve!










Baking mania

Hej hopp!
Idag har vi endast tittat på Paris new BFF. Hahah! Samtidigt så bakar vi massor i köket. Vi bakar bröd och bullar. Längtar tills de är färdiga ^^


Sommar <3


Nakenbad

Som ni kanske förstått så kom jag fram till Borlänge för någon timme sedan. Tågresan gick bra, lite tråkig kanske när jag bara hade min iPod med mig. Lyssnade på Harry Potter hela vägen ^^ När jag kom fram så stadgade jag mig och vi gjorde inte så mycket. Runt nio så drog vi och badade med Evelina, Feli och Tony. Det blev också lite nakenbad ;) Det är alltid kul! Nu sitter vi med varsin skål vattenmelon och ska se på Ghost Whisperer hela natten lång! Ha en bra kväll, peace!

I´m off then

Då drar jag, skriver kanske något inlägg därifrån jag får se hur det blir och vad vi gör.


Kofta - Lindex / Linne - H&M / Shorts - Carlings / Skor  Deichman


Guess where I´m headed

Sitter nyduschad efter en skön springtur och äter en väldigt god frukost, som inte bara innefattar en grapefrukt utan också min nya kärlek müsli & yougurt. Ni vet hur det går i perioder med saker man gillar och sedan har tröttnat på? Så är det mellan mig och müslin :) Efter frukost ska jag börja fixa mig och sedan packa för idag drar jag iväg till Borlänge som jag håller så kärt! peace.


Drömmar

Godmorgon! Har sovit väldigt gott i natt! Förutom om en dröm jag hade. Den innefattade förbjudna skogen ur Harry Potter, mitt landställe, en avlägsen vän och en kille... Rolig men lite knäpp :) Tänk att det är vi själva som kommer på dessa historier. Eller vår hjärna. Att hjärnan tänker ihop massa olika saker som inte alls hänger ihop till en enda berättelse! Jag undrar varför....



Den bästa!

Jag älskar Svampbob fyrkant, verkligen ÄLSKAR! Men jag har inget med honom på här hemma, asså typ en t-shirt eller nått. Och idag, på Teknik magasinet, stötte jag på ett par svampbob hörlurar!!! Så sjuuuukt snygga! Kanske ska önska mig i 17-års present? ;) Det snyggaste jag har sett var på peace and love var en snubbe med en svampbob keps som var så sjukt snygg den också.... Skulle ge vad som helst nästan för en sån :(

some new stuff



Klänning - H&M 75 kr / Tröja - H&M 149 kr

Nothing special



Shorts - Vero Moda / Linne - H&M. Ingen speciell klädsel. Nu drar jag in till Täby. Ciao!

avlider..

Dör av att Ryan Gosling är så snygg! Det hemskaste är ändå att jag vet att jag aldrig kommer att får honom.. :(

my day in words

Vaknade nyss och har en planerad dag framför mig. Först en kort springtur innan frukost, tvätta huset så att jag tjänar lite pengar och sedan ska jag till täby och göra lite ärenden! peace.

this lonleyness is killing me


plommon






puss!


tjaaaaaa



Harry Potter

Har skaffat Harry Potter-ljudböckerna på engelska och kan inte sluta lyssna :D

min sommar

Har inte bloggat på ett tag, vilket har varit skönt. En lite pause liksom. Så nu tänkte jag uppdatera lite om vad jag har gjort i sommar med en radda bilder :) Men sommaren är ju inte slut än och resten av den ska jag ta det lugnt och fånga varje ögonblick! <3

Jag var på PeaceandLove 2011 som var något av det bästa jag gjort!




Jag var i Egypten igen med min syrra och pappa!




Som förra året så var jag och gänget på Vårholma i några dagar också!



RSS 2.0