beautiful
.

I wish you would drop everything now
Meet me in the pooring rain
Kiss me on the sidewalk
Take away the pain


bästa vänner som tagit det till nästa level

Har varit riktigt trött idag! Sov endast 6 timmar.. Dåligt att jag sitter uppe en kväll till! Känns som att det är så mycket jag vill göra. Jag vill shoppa, träna och plugga men jag har antingen inte tid, inte vet hur jag ska göra eller utan pengar... Har verkligen ingen tid när jag har praktik en och en halv timme bort! Jaja, jag är ganska pigg på morgonen så det är chill! Gillar att åka bussen på morgonen då alla ser så härligt trötta ut och man ser att ingen egentligen vill vara där. Då kan man skratta lite sådär på morgonkvisten :) Ska sova nu. Kisses.


mother earth

I helgen var jag hos Sofia och plockade svamp. Vi hade somvanligt jättekul! Första kvällen var vi hos Albin som spårade lite på slutet men det kommer att fixa sig :) Dagen efter gick vi upp ganska tidigt för att åka till Kopparberg för att plocka svamp! Jag och fia var kungar i skogen :D På kvällen tog vi det bara lugnt. Vi var så jäkla trötta haha! Känner att det var en riktigt bra helg, kändes extra bra att få vara ute i skogen, i lugnet och bara inte behöva tänka på någonting. Fast jag tänkte på ganska mycket men ändå. Haha! Natti <3

Börjar om på nytt

Japp nu ska det minsann bli ändring! Har praktik nu med Amanda och Josefin på en 4H gård. Var första dagen idag och det var väldigt roligt! Tränade också idag med Rosanna. Resten av veckan är också fullproppad. Rida imorgon efter praktiken, intervju hos en familj på onsdag och rida på torsdag. På fredag åker jag upp med min mormor till Dalarna, till Sofia och Lasse, för att plocka svamp. Ska bli så himla kuuuul! :D Natti.


We will fade into darkness

Var riktigt kul igår, att få träffa alla och få dansa som små grodor! Dock råkade jag tappa Rosannas nya kamera när jag skulle ta ett kort så den gick sönder... Men jag är helt villig att betala och tar skulden på mig även om det kunde ha hänt vem som helst! Var i alla fall riktigt kul. Rosanna sov över hos mig och när vi kommit hem satt vi i typ en och en halv timme och bara pratade en massa! Riktigt härligt. Nu ska jag städa mitt rum och sedan kanske ut och springa. Imorgon börjar jag praktisera. Ska praktisera på en 4H-gård med Josefin och Amanda och det ska bli riktigt kul! Det enda är att det ligger i Älvsjö så det tar ett tag för mig att åka dit så jag vet inte när jag kommer vara hemma eller sova borta. Så ikväll ska vi tre sova hos Josefin för att komma dit samtidigt första dagen sådär :) Ciao!


Väldigt fina vänner

Igår hade jag en födelsedagsmiddag för mina kära vänner! Det var utmysigt och väldigt god mat. Vi åt till förätt rostmacka med räkröra, varmrätt pasta frigadelli och till efterrätt pannacotta. Riktigt lyckat! När alla gått tittade jag och Julia på the Notebook. Så galet bra film! Alla skådespelare, själva berättelsen, allt! Dör en aning. Idag har jag gjort ganska mycket och allt är inte klart än så jag ska fortsätta med mitt nu. Puss!
Ute på djupt vatten

Sitter och ränkar matte. Har prov idag. Kan ingenting. Känner allting. Vet inte vad jag känner. Är förvirrad men hoppas på att det blir bättre. Nu ska jag fokusera på matten så att jag får annt att tänka på. Hej!


Who cares
So I won't let you close enough to hurt me
No, I won't ask you, you to just desert me
I can't give you, what you think you give me
Next time I'll be braver
I'll be my own savior
Standing on my own two feet


one tear and I'm done


Det handlar om dig
Det handlar om mig
Att du är krossad och jag går fri


When the leaves are falling

Har varit i skolan där vi fått massor av läxor. När jag kommer hem sätter jag på datorn och tittar klart på säsong åtta av Scrubs. Hatar när en serie tar slut... :(Kalas

Hade kalas idag. Jag, mamma och pappa fyllde år denna vecka så vi bjöd hem några släktingar. Fick inte så mycket men är nöjd ändå! :)

Blommor från Fanny, som jaf iofs fick i onsdags, och tavlan från mormor! :)

 
17 år i staden där jag växte upp


RSS 2.0