hälsningar från dalarna

Hej allesammans! Hoppas ni alla har haft en härlig jul :) Jag hade det riktigt bra och jag har fått många fina presenter, bland annat en ny mobil, en wii fit och en skiva. Det var god mat och har ätit väldigt mycket godis, så just nu är jag för mesta dels sugen på gurka. Är verkligen riktigt gott! :D Imorgon blir det till att åka skidor! Pusshej.


dan före doppare dan

Jag kan verkligen inte förstå hur det redan snart kan vara julafton! Det är för galet. Känns inte som det men vi ska åka till Lasse och Sofia där vi ska fira jul senare idag. Kommer vara skönt för då kommer det kännas som lov. Brukar ju alltid åka upp till Sofia på lov. Har saknat henne, åkte ju inte upp på höstlovet.

Idag ska jag in till stan och köpa de sista två julklapparna. Ska åka in vid typ 11 för jag ska också göra det litet ärende. Min mormors mor dog precis, väldigt sorgligt, så hade mormor bokat biljetter till en teater den 7e och det är då begravningen är så då ska jag byta biljetter till den 30e januari istället. Vi kommer att se Karlsson på taket teatern med Jacob och Emma.

Jah! Men nu ska jag packa färdigt. Gjorde en snabb lista igår över vad jag ska ha med min och det gick på typ 10 min att packa väskan. Tog säkert med mig för mycket! Listor är verkligen så himlans bra i packningslägen, gör en litsa när ni ska packa. Be gärna en annan se över den och kanske skriva till något om det behövs, då blir allt så himlans mycket bättre :D

Puss!

stressad i juletider

Hejhopp!
Haft ett riktigt stressat dygn känns det som. Igår stressade jag mest runt. Satte klockan på 9 och drog med Linnea och Fanny till sol vid 10. Efter åkte vi till centrum för att fika. Fick dra ganska snabbt för att jag skulle åka pulka med Julia, Josefin och Julias vänner men jag hann inte för de gick så då sprang jag hem för att hinna duscha och tvätta håret plus packa och fixa mig lite grann på 25 minuter. Sedan for jag iväg till söder där jag, Anna och Amanda var hos Johannes, Pelle och Joachim på middag och sov över :) Idag vaknade hade jag satt klockan på 10, åkte till åkersberga så att jag var framme i centrum till halv 1. Då åkte jag vidare till Täby centrum, helt ofräsch och allt. Skulle julhandla med Rosanna, Fanny och Ella. Köpte inget för att jag är för kräsen! Om en timme tar jag tåget till Jennifer och innan dess ska jag ha hunnit packa och byta lakan. Jag drar till Borlänge för att fira jul. LÄNGTAR!! PÖSS


sunset



snö <3



snökaos är snökalas

Visst är det mycket snö ute? Vad tycker ni om det, snökaos eller snökalas? Själv så ÄLSKAR jag nog det.. Så himlans mysigt allt jag dör! Kommer troligen snöa hela dagen men jag tänkte dra ut och fota lite på den vackra snön. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag egentligen... Ska träna med Rosanna vid 5, det är allt jag vet hittills :) Nu ska jag spela the Sims!!!! Ha en bra morgon, dag och kväll! <3

bullis & fisan

Go' kväll! Hoppas att ni hade en bra lördagskväll :) Jag hade det. Var första hos Ulla och Morfar för att ha glöggparty, bara det att jag inte riktigt gillar glögg... Men jag tog ändå, måste ju smaka och se vad man egentligen tycker och jag kom fram till att det inte var så gott :) De hade gjort det jättefint med typ 100 kakor och godis och läsk! Det var verkligen jättefint och väldigt juligt så det blev också väldigt mysigt.

Jag åkte hem igen vid 6 då jag kan hem till Terese, där alla andra var, vid 8. Vi satt och tittade på Harry Potter och sen satt vi och pratade :) Jättemysigt! Vid tolv tog jag och Julia bussen hem. Julia sov hos mig och vi vaknade runt 12 snåret. Var jättehärligt! Efter en lång och härlig frukost blev det film och pyjamasarna byttes ut mot kläder efter 3. En riktigt härlig morgon! :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och träffa vänner! Pusshejsan.


jullov

Herregud va tiden går fort! Har gått i gymnasiet nu i ett halvår, men det känns som att jag har gått i skolan och känt personerna mycket, mycket längre! Helt otroligt vad jag har kommit mina nya klasskompisar nära och det känns riktigt bra! :) Har verkligen träffat rätt, även om det är mycket plugg och allt sånt. Jag är ju ialla fall inte ensam, trodde nämligen att jag skulle komma till en klass fullt med genier medans jag skulle sitta där som ett frågetecken. Haha. Ska ialla fall bli så himlans skönt med jullov nu i ca 3 veckor. Börjar igen den 10 januari men det vill jag inte tänka på just nu. Nu ska jag leva i nuet ;) Ska också se till att vara med tjejerna så mycket som möjligt, vi ses ju inte så ofta nu förtiden allihopa tillsammans, så det ska bli av. Sen ska jag ju till Stöten med ett helt gäng 2-6 januari och det längtar jag till som bara den!

Ikväll skulle jag varit med anna och Amanda, men så blev inte fallet så kvällens planer blir till att se på film och chillouta lite :) Btw så var jag med Anna och Amanda i stan idag och julshoppade lite med dom. Gjorde det igår också så nu är det inte så många julklappar kvar, bara några som går fort att köpa :D

Ha en trevlig fredagskväll allesammans! <3

Första dagen i skolan


Kickoff för åk 1



En härlig dag i skolan



En regnig dag







 Några av de första bilderna som togs :)

alla dessa problem hela tiden

Vad vill ödet mig? Först tappar jag ett armband, sedan när jag köper ett nytt så tappar jag det igen! När jag ska spinna så kommer jag försent första gången, andra gången har jag inga skor för dom glömde jag i Brommahallarna och nu idag glömmer jag cykelnyckeln när jag äntligen är i tid. Så jag fick inte träna idag för ödet. Men igår så tränade jag ju station igår och jag har träningsvärk idag, jättehärligt :D

Hade nationella i  matte idag, 2a delen. Gick okej antar jag :) Sedan hade jag svenska redovisning som också gick okej antar jag. Skulle haft biologi redovisning idag men Sofia blev sjuk och gick hem. Men vi ska göra den imorgon! Jag ska förresten julhandla imorgon, LÄNGTAR! Denna gång vet jag vad jag ska ha och vad jag behöver. Dock så har jag inte så mycket pengar... Men det fixar sig. Vet inte riktigt vad jag har gjort av med alla pengar med tanke på att jag inte har köpt på mycket. Sparade pengarna från november. Bajskorv! Jaja, ska ha myskväll nu hihihi, puss! <3

glad Lucia

Idag är det Lucia. Någon som sett ett luciatäg idag? Det har inte jag, dock så var jag med i ett.. Det gick väl nog bra på båda, i det första började vi skratta och i det andra kom vi i otakt när vi kom in. en kille tog lite foton också så jag kanske lägger in en senare ;) Vi får se om de är bra haha!

Har varit en fett chill dag med få lektioner, dock ett prov som inte var så svårt och att det endast är måndag. Kändes som torsdag och jag fick en liten chock när jag insåg att det faktiskt var endast måndag. På fredag är det skolavslutning, men bara för att det är sista veckan så finns det inte mycket fritid över då jag har tre saker på samma dag! Har svenska redovisning, biologiredovisning OCH nationella prov i matte på samma dag! Herregud..

Ska äta middag, träna och sedan plugga. Jag är så himlans dålig på att prioritera! Borde ha pkt och tränat direkt när jag kom hem men då satte jag i mig en bunt mackor istället. Då kunde jag kommit hem nu och suttit, med gott samvete här frömför datorn. Jäklar. Aja, ha en bra dag nu va! PUSS

3:e advent

Fem dagar kvar tills julavslutning och 2 veckor kvar tills julafton. Dock så har jag ett prov, en inlämning, en redovisning och ett nationellt prov denna vecka. Förstår inte varför lärarna ska sätta allt den sista veckan!! :S Aja, ska klara detta! Har varit mycket ute idag. Var först ute och yrade i skogen med kameran, fick några bra bilder. Sen hängde jag med morfar och såg på lucia. Det var verkligen jättefint! :) Orkar inte skriva mer haha men ha en bra söndag! Puss.




lyckad kväll trots allt

Ja, middagen var jättegod. Det blev kyckling med bacon och potatissallad. Jag älskar verkligen köpt potatissallad, så sjukt gott! Tog inga bilder, men vi hade det jättemysigt med mysbelysning och tända ljus. Väldigt mätt blev jag! Just nu är jag hos Ella, snart går bussen som tar oss till My där det blir lite chillkväll med gänget ;) Skulle ju varit med Amanda, men det blev inte så... Lite tråkigt men jag är iaf inte själv :) Tihihi, ha en bra lördag nu va! ;) PUSSEN.

oinspererad

Hejhopp! Idag är det lördag. Igår satt jag och mös framför en film med massor av snacks. Kände mig otroligt tjock och tänkte på vad jag skulle göra ikväll. Hade minst tre alternativ och nu sitter jag här utan någonting kvar. Haha. Eller jo jag ska äta middag med Rosanna och Ella :) Vi ska äta hos mig så jag ska ner till centrum snart och handla lite :) Ska också köpa glitter till lucia. Ska vara tärna. Vet ej om jag ser fram emot det då jag har ont i halsen, fortfarande, och att vi ska vara i skolan klockan 7! Jag kommer behöver gå upp typ halv 6 för att ta bussen som går kvart över 6. Jag verkligen längtar! Men det kommer bli fint ska ni se ;)

Är riktigt fotosugen, att ta massor av fina foton på vackra motiv. Men det är helgrått ute så jag får ingen riktigt insperation.. Lite tråkigt. Aja, ska sätta på mig skorna och jacka för att dra ner till centrum och köpa mig lite mat, kanske en julklapp om jag hittar :D Så himlans kul att slå in julklappar!

Ha en fin vinterlördag nu, PEACE OUT. <3



redan torsdag

Herregud vad tiden går fort! Snart har alla 1:a ringare gått 1 sjättedel av gymnasiet. Väldigt sorgligt om jag får säga det själv... Men jag har/ska ha kul alla mina år i gymnasiet, även om det är rätt så mycket plugg haha.

Skulle spinna igår, men det gick inte för jag hittade inte mina skor. Har troligen glömt dom i Brommahallarna, så jag ska troligen åka dit imorgon innan skolan börjar. Hoppas med hela mitt liv att det är mina skor för annars vet jag inte vart jag ska ta vägen! Har egentligen sovmorgon imorgon men får väl vakna tidigare.

Vet inte vad som är med mig! Tappar armbandet, har btw berättat för mamma nu, glömmer mina skor, hör något annat än vad personen säger och säger meningar fel. Är ganska kul dom sista. Hahahah! Herregud va knäppt det kan gå. Tror nog att jag behöver lite sömn :) Gick upp väldigt tidigt i tisdags, i onsdags och idag plus att jag är uppe till typ 23.00, brukar vara uppe till 22.00. Men jag gillar att vara trött :) Det kan vara kul ibland.

Borde ha tränat idag men nej, har faktiskt nästan blivit klar med svenskan som ska bli klar tills imorgon. Snart ska jag nog ta ett bad och läsa igenom navigationen. Kommer nog bli finfint det här! Imorgon är det fredag och jag har ingen aning om vad jag ska göra! Hoppas ni får en trevlig helg, pusspuss.


Hejhopp!

innebandy

Gissa vad jag gjort idag, jag har haft innebandyturnering med skolan! Mitt lag kom ganska långt. Vi klarade 3 matcher och då kom vi till åttondelsfinal, emn då förlorade vi.. Men jag bryr mig inte särskilt mycket :) Mitt lag var powerpuffpinglorna, då jag var bubblan. De som var i mitt lag var Julia, Josefin, Lousie, Didrik och Anton. Det var faktiskt riktigt kul och i början var jag jätteopepp men sedan när man började spela så blev man fett pepp! Jag gjorde två mål och jag är stolt över mig själv :)
Efteråt så åkte jag till Täby. På tåget till Täby från Mörby träffade jag på Rosanna så vi satt typ och pratade i ca tio minuter. Väl inne i Täby så kommer Moa och Linnéa, men mest Moa, och hoppar på mig! Haha var lite kul.. Men då gick jag runt med dom en stund. Gick till infon idag igen för att kolla om de fått in ett lite paket, men det hade dom inte och sa att ja skulle ringa till Täby närpolis. Gör det innan jag berättar för mamma... Hon kommer döda mig! :'(

Sitter just nu i min soffa med möra ben och ond hals. Ska duscha innan despereta housewives och lägga mig så fort Couger town är klart! Behöver alla sömn jag behöver eftersom jag gick upp tjugo i sex i morse.. Ha en bra kväll nu! Tjingeling <3


Jag och Bullis från the sims lanet för några veckor sen :D

ingen bra dag

Jag trodde att det skulle bli bra, allt med armbandet och julklappar, men när jag har köpt armbandet så tappar jag det och ´när jag ska köpa julklappar går jag runt runt och inte vet vart jag ska gå utan är helt lost! Vet inte riktigt vad jag ska göra med armbandet, tappade det ytterligare en gång då jag la det i fickan igen som jag gjorde förra gången! Varför ska jag vara så dum? Jaja. Jag kommer hem vid halv fem, då drar jag hem och direkt ner till friskis och svettis där jag går på spinning! Var kul och jag tror inte jag har svettats så mycket i hela mitt liv haha. Var tillochmed blöt om armar och ben, så jag ska nog köra spinning minst en gång i veckan framöver :)

Nu ska jag äta middag och sedan se på Hollywood fruar. Apropå Hollywood fruar så såg jag Maria Montazami utanför NK igår :D Blev jätteglad och chockad. Hon var lång och hade jättelångt hår haha. Log jättestort när jag såg henne och då såg jag hennes man också och log mot han så log han tillbaka. Tycker det är ganska coolt för Maria är ju cool ;) Ville se henne igen. Mamma också. Hon gick runt och pratade om det jättemycket haha.

Jaja, ha en mysig kväll nu, ska upp tidigt imorgon :S Har ju innebandy tunering i Brommahallarna imorgon! Puss hej.

måndag, en ledig dag

Hejhopp allesammans! :D
Idag är jag ledig som typ resten av Sveriges elever verkar det som.. Det är typ för att lärarna ska på kurs om de nya betygsystemet. Så himlans skönt att vi slipper det!

Idag iaf så har jag gjort massor av sysslor här hemma, tagit ur diskmaskinen, hängt tvätt och städat lite i mitt rum. Nu ska jag äntligen iväg till Täby där jag ska köpa julklappar och ett nytt Thomas Sabo armband. Vi polisanmälde det och fick tillbaka pengar så jag ska köpa ett nytt! :) Ja det var nog det.. Men ni får ha en bra dag nu! puss <3

chunky monkey

Usch och fy vad jag har ätit den här helgen! Känne inge bra, men eftersom det blir ny vecka så blir det nya tag! Har haft en bra helg, perty med marinafolk på fredagen och tjejmys hos mig igår med de bästa. Var jättehärligt att träffa alla utan pojkvänner och bara mysa :D Rosanna, Ella och Jennifer sov över.

Vi sov till typ halv 12, 12 och vid ett satt jag fortfarande i pyjamas, då vi halv två skulle in till farmor. Vi fikade hos farmor tills typ halv fem och det var jättemysigt! Farmor var ovanligt pigg och vi fikade med lussebullar och pepparkakor. Min farmor år ju för söt.

Vi borde ha åkt från farmor tidigare, för väl inne i stan så vart klockan fem och det var då alla affärer stängde, förutom Ålhens city som vi gick in på. Får åka till Täby imorgon för jag behöver några viktiga saker inför jul och kommande veckan. Skolan ska ha innebandy tunering på tisdag och mitt lag ska vara power puff pinglorna ;)

Är ledig imorgon, niiiiice :D <3

handens fem fingrar vaggar dig till ro

Hade trevligt igår, synd bara att vissa gick lite tidigt.. Jag och några aandra var hos Jennifer. Var bara folk från skolan så det var inte riktigt fest, men det var musik, dans och alkohol med i bilden :) Jag drack inget för jag ville vara tillgänglig idag då mina fina flickor ska komma till mig :D Längtar! Ska städa mitt rum och laga mat innan alla kommer. Är ganska mycket att städa så jag borde nog börja snart.. Rosanna kommer också om någon timme lite tidigare. Är också lite frusen så jag ska ta en dusch :)

Inatt när de som skulle gå hade gått så satt jag, Julia, Emma, Jasmine och Adam i köket och berättade spökhistorier, alltså sånna som man själv varit med om och det var jätteobehagligt! Jag satt och rös till typ varannan skeund! Haha, men jag tycker det är intressant.. Skulle vilja vara med om det själv. Sedan vid typ halv, tjugo i fem så gick vi och la oss. Jag och Julia soc på Jennifers golv för att Joel gått runt och sagt att vi som sov kvar bara fick sova i Jennifers rum haha! Vi låg där under två filtar, trodde jag skulle dö! Vaknade vid 7 då Jennifer gav oss en till filt, somnade sedan om och vaknade vi dhalv tio. Kommer troligen bli ganska trött ikväll höhö.

Men nu ska jag hugga in i mitt stora klädberg på soffan :) Ha en trevlig kväll nu! <3




du är bäst nu men bättre förr

Hejhopp i lingonskogen!
Skönt med onsdag? Ja tack! Ska bli skönt med helg, synd bara att helger går så fort och att dom är ganska korta..
Har en ganska planerad helg. Ska förhoppningsvis på fest med Amanda och Sara, och säkert fler, på fredag. På lördag ska tjejerna från berga till mig och vi ska kanske ha pyjamaspartyyy! Om inte så ska vi ändå till mig med varsin godispåse och ha det myspysigt! :D På söndag är det så mycket jag borde göra! Jag borde träna, jag borde plugga. Men det jag har planerat är nog att åka in till stan med mamma och Mickan, och senare träffa Terese om jag förstått allt rätt :) Ska bli skönt med en chillhelg även om jag är taggad på fest.

Ska nog ara ner och träna innan middagen.. Eller ska jag göra det efter? Jo så blir det nog ;) höhö Puss!


onsdag

Det är redan onsdag och 1 december. Redan! Visst är det härligt. Har inte så mycket plugg som jag trott att jag skulle ha dessa veckor, eller så orkar jag inte riktigt bry mig... Men jag har fasat inför dessa veckor dom tre veckorna som det var lite speciellt. Nu känner jag att det var nog lite onödigt :) Är väl dags att börja planera helgen. Ska förhoppnigsvis på fest på fredag med Mananda och Sara och på lördag ska jag vara hemma hos mig med resten av tjejgänget från Sol, längtar! :D 

Känner inte riktigt för att blogga egentligen. Eller vara inne på datorn överhuvudtaget! Vet inte riktigt varför jag sitter här.. Vill bara läsa! </3


RSS 2.0