sötkorv



Det är här då mammas jobbkollegas hund som vi passar till imorgon tror jag. Han heter Ludde och är liten och jättesöt! :D Jag ska ta en morgonpromenad med honom så jag ska gå upp extra tidigt. Men det hindrar mig inte från att se på Grey´s anatomy :D iiiiiiiiiiiiih vad kul!

 

<3


baby can you fix me?

Hejhej!
Hade inte tid till att blogga igår... Dessutom så hände inget speciellt. Jag tränade på kvällen. Hela Stationspasset och då var jag nöjd :) Ska ut och gå ikväll för vi ska vara hundvakt ikväll :) Så jag ska gymma imorgon istället.

Idag efter skolan så åkte jag och Rosanna in en snabbis till Täby, skulle kolla på skor och jacka och sånt. Hittade ingenting. Rosanna skulle också köpa lite pälor för hon vill göra armband. haha! Skulle också vilja det men jag har inte så mycket fantasi, så det skulle säkert se ut som alla andras..

Apropå ingenting så undrar jag om ni har märkt att det har blivit så fuktansvärt kallt? Det är ganska svårt att undgå, men visst är det härligt? Okej, inte så jätte när man inte har någon bra jacka, men jag gillar när det är lite småkyligt. Jag gillar inte att svettas. Fast samtidigt är det lite jobbigt att det är kallt för då blir det kallt i huset. Och mamma och pappa vill ha det runt 20 grader och det är iiiiiiiiiiskallt :( Fast i mitt rum är det skönt ibland :)

Imorgon så har jag bildfördjupning. Då tänkte jag inte ha med kameran utan jag tänkte sitta lite vid photoshop, men jag vet inte hur och vad jag ska redigera. Rosanna gav mig lite tips om att jag ska göra en bild av en känsla. Vad tycker ni? Ge lite förslag! :)

 

Hihihih ikväll börjar Grey´s anatomy :D ÄNTLIGEN!

Puss, <3


i natt jag drömde

Go' kväll allesammans !

Har suttit här framför datorn och tagit bort och rensat i min dator. Fick bort säkert över 1000 bilder och det är typ dubbelt så mycket kvar! Och jag vill inte ta bort alla mina bilder :(

Idag efter skolan så åkte jag och Ella till Rosanna där vi faktiskt fick mycket plugg gjort och det känns väldigt bra! Gjorde ju omprov idag på Noprovet, och det gick mindre bra än jag hade hoppats, men jag orkar inte göra om det igen -.- Och jag är jätte spänd inför det där Soprovet vi ska ha nästa vecka. Känns som att jag inte kommer att hinna plugga på allt och samtidigt så känns det som att jag kommer att klara det!

Har inte så mycket mer att säga... Än att jag har sången "I natt jag drömde" på min hjärna. Den brukade farmor sjunga för mig och miccis. Om ni ville veta.

Nu ska jag draaaaa. Puss!

bio!

Hejsan!
Igår var jag i Täby ju och då bytte jag , äntligen!, min plattång och så köpte jag ny mascara. Tyckte att min gamla var dålig.

Idag trodde jag att det skulle bli en väldigt tråkig dag, men den blev ganska bra. Inte för att den är slut än men jag tror att den kommer att fortsätta att vara bra :) Jag vaknade, gick upp, åt frukost och sen tog jag en liten promenad. Sen gick jag in på datorn och så frågade jag om Rosanna vill gå på bio och det ville hon. Så nu ska hon jag, Fanny och kanske någon till på bio ikväll :) Det blir Final Destinnation 3D.
Sen har jag tjänat lite pengar genom att åka ner till centrum och pantade lite burkar. Fick 65.50.

Nu ska jag ta ett skönt bad!! :)

Ni får ha det bra <3

25 september

Goddag!

Orkade inte skriva igår.
Jag och pappa hyrde film igår och köpte lite godis till det. Den slutade vid 11 och då var jag jätte trött, konstigt nog. Då tänkte jag sätta mig lite vid datorn. Jag la in bilderna, men då funkade inte internet och jag orkade inte hålla på så jag stängde av den. Då började "Jag vet vad du gjorde förra sommaren". Så jag kollade på den och den var inte så läskig :) Den slutade runt ett och då gick jag och la mig.
Just nu sitter jag på bibban, har gjort lite ärenden till mamma och snart ska jag gå hem och då ska jag åka till Täby.

Puss!

bilderna!

Nu kommer bilderna vi tog idag i skolan. Får hoppas att det inte tar för länge! Har ju typ massa bilder på min dator som gör den jätteseg, så någongång måste jag rensa!



Fina va? :D

God natt på er <3


höstsnuva

Hej alla läsare!
Idag har det varit en väldigt seg dag och ingen verkar ha haft kämparglöd idag i skolan. Skolan har varit somvanligt och på SOn så hade jag och Moa lite skojj :) haha! Annars så har det bara varit segt. Det kände man verkligen på NOn. Jag bara satt där och tittade och orkade ingenting. Den enda som antecknade var Jennifer -.- Typ.

Just nu så sitter jag med alla mina skolböcker vid mina fötter och jag hade tänkt plugga. Eftersom att alla var hemma så har jag inte kunnat göra några uppgifter i skolan. Så jag får göra dom hemma. Kommer aldrig att bli av känns det som :( Orkar verkligen inte!
Och jag håller på att bli lite förkyld! Har börjat snora lite. haha. Lite höstsnuva sådär är ju lite roligt. Hoppas bara att det inte går över så fort :)

Idag tog jag med mig kameran till skolan, så vi har tagit massor av bilder! Men jag rokar inte lägga övert dom nu för det har inga batterin och lite så. Men jag lägger in säkert några ikväll! :)

Puss, nu ska jag se på Gossip Girl! :D <3

hallelujah

Goddagens!

Idag har inget speciellt hänt. Inget kul rättare sagt.. Slutade vid 2 och det var skönt. När jag kom hem så tog jag in posten och då såg jag att våra skolfoton har kommit :D Jag blev ganska nöjd, både på singelfotot och klassfotot :) Är bara ganska glansig i ansiktet...



Jag hoppas ialla fall att ni har haft en bättre dag än mig! :)

Har inte så mycket att säga... Bara att vi har massa prov och shit som jag mpste plugga till. Och att jag har tråkigt. Fast det märker ni kanske ;) Skulle vilja vara med en kompis men alla har annat för sig :(
Har inget speciellt för mig i helgen heller. Hoppas att vi kan ha tjejmiddag eller något.. Vill inte ha tråkigt i alla fall!!!!!!! :(

 

Aja, nu ska jag dra och plugga! Pusshej<3


nu har de kommit hem!

Hejj!
Idag har det väl varit en så okej dag.
Hade prov i NO och det gick ju inge vidare, så jag ska göra om på måndag. Sen när jag kom hem så hade mamma och pappa kommit hem och var jättetrötta! Då satte jag mig och pluggade lite. Men det orkade jag inte göra så länge så jag satte mig vid tv:n där det gick bra program.
Idag tränade jag också, så jag är lite stolt över mig själv. Och nu ska jag träna regelbundet, lika varje vecka! Annars kommer man ju ingen stans. Sen har jag börjat tänka en massa, om var jag vill bo när jag blir stor. Och jag vill resa sunt lite och hitta min plats lite, men jag har tänkt på att kanske gå ett high school year. Vad tror ni om den ideén? :) Fast det blir ju i sånt fall när jag typ är 17 eller något.

Men mamma och pappa (tror npg att det mest var mamma) som hade köpt lite saker från New York till mig och Miccis. Blev ganska nöjd med mina saker, liksom vad mer kan jag begära?! Men mamma köpte ett par converse till mig ett par fina, rosa och jag hade sagt till henne att jag inte vill ha sånna (för jag tycker att jag får stora fötter av sånna)! Så nu har jag jätte dåligt samvete :( Sen fick jag en tjocktröja, en tröja, Escadaparfym, kameraväska, vindjacka och smycken :) Har inte orkat ta några kort på de men ni får överleva.

Nu är jag dundertrött och hade tänkt att gå och lägga mig!
Puss på er!


dålig start på dagen.

Hej alla!

Idag så var det en bra start på min dag, men den blev inte så bra som jag hade hoppats. Vi kom försent så vi hann inte få någon genomgång på var vi var och sånt, så vi bara gissade lite. Men vi tog ialla fall tio kontroller som man skulle ha tagit om man ville ha godkänt. Det är klart att jag skulle vilja ha haft mer än godkänt, men jag orkade verkligen inte! Det blev så tråkigt tillslut. Och orientering är inte riktigt mitt starka änme...

Jag och Rosanna virrade bort oss ett atg då vi gått fel när vi skulle till en kontroll som var långt innne i skogen och de var väldigt kul! Började snacka om massa minnen och då höll jag på att dö av skratt! HAHAHAHA.
Sen var det så coolt också för vi har drömt ungefär samma dröm. Det är att Rosanna säger massa taskiga saker till mig att jag är så blyg så jag får skylla mig själv att jag inte har någon kille och sen börjar jag gråta. Fast det är klart att det är ju inte precis lika men det handlar om lika saker. Ganska coolt tycker jag! Hahah sen drömde jag också att vi skulle konfirmera oss och Robert Pattinson skulle också göra det och Jennifer var helt förstumad! xD

Ja, kanske inte det roligaste samtalsämnet, hah... Men på eftermiddagen så har jag kollat på tv. Och snart börjar Gossip Gril som jag tänkt se. Troligen gamla avsnitt. Vid 5 så kommer mormor och då ska vi åka och ätä på Mcdonalds. Man måste ju passa på när föräldrarna är borta ;) haha!

Puss, och ha en bra dag!

trötter

är jag av de sju dvärgarna! Ialla fall just nu. Höll på att somna i bilen hemifrån centralen. Tror faktiskt att jag gjorde det... Tänkte lägga in lite bilder ifrån min lilla "kvällspromnad" :) Och imorgon ska vi ha orienteringsdag, som jag hade glömt precis som jag gör med allt annat. :( Jobbigt! Fast vi kommer springa ganska mycket, hoppas jag. Har bara ätit onyttigt och tjockat mig idag! Haha har sånna dagar då jag bara tänker; Jag orkar inte bry mig, så äter jag massor. Men ni får sova så gott, puss <3


lugn söndag

Kom hem för någon timme sen från Sollentuna. Har kollat på VMA och snart ska jag ut på en liten promenix med min kamera ut i soldedgången :)

I helgen så har vi gjort lite olika saker. Vi har badat, spelat bowling suttit och myst framför tv:n och ätit go mat :) Ikväll så hade jag tänkt att titta på lite film och ha det mysigt med Momor som sak sova här, eftersom att mamma och pappa är i New York :(((((( Och kommer hem på tisdag.

 

So long! :) <3


massor av bilder!

Det har jag nu. Har atgit över 400 bilder, bara idag! :O Helt otroligt! Men det är fina bilder :) Har inte gjort så mycket idag. Gått i skolan, sen följde Rosanna och Ella med mig hem efter skolan och vi tog lite kprt, satt och pratade. Och eftersom mamma och pappa är i New York (är jätteledsen över att jag inte fick följa med :() så ska mormor bo hos oss. Och i helgen så ska jag sova hos Claes och Gunilla. :) Kommer väl ha fullt upp så det blir nog inte så mycket skrivet.


första lektionen; BILDFÖRDJUPNING <3

snygga!

vi gungade lite :)

sen busade vi lite på No:n :)

Lite senare på kvällen :)

Ja, det här var några av bilderna! Vissa blev ganska misslyckade, men jag är ju nybörjare, så jag vet ju inte de bästa vinklarna och allt sånt, men jag hoppas att jag lär mig under tiden ;) Kommentera om ni har några bra tips :)

Nu så hade jag tänkt att göra matteläxan, kanske inte den bästta tiden på dygnet men det är det viktigaste av allt som jag borde ha gjort tidigare. Så nu ska jag pluggggga.

Ha en bra kväll/natt/morgon/helg! :D

systemkamera

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Den fick jag idag :D Och jag är glad och lycklig! Ska ta med den till skolan imorgon så att Atle kan lära mig lite hur man ska anvädna den och så :) Hoppas han kan bara... Och i natt så åker Mamma och Pappa till New York :( Ville också följa med. Skulle fått om jag inte var så liten... :( Men jag hoppas att mamma hittar snygga stövlar till mig. Eller ett par uggs! Hopppaaaaaaaaaaaas. Förlåt vill bara visa lite känslor :D Hahahah!

Blogg.se cpar så jag kan inte lägga in en cool bild som är tagen med min nya kamera (fast den är inte så cool, det är bara jag med utkletat smink). Kommer säkert in några imorgn! :)

PUSS!

ilsken!!

Så känner jag mig väldigt mycket just nu! Mot min syster och mina föräldrar! Miccis tar alltid mina kläder utan att fråga och mina föräldrar är bara allmänt jobbiga just nu -.- Även om de inte är hemma just nu...

Dagen blev inte så speciell. Hade utvecklingssamtal med Linda och nu fick jag ett bra svar och hon sa att när vi ska få ny planering så ska vi gå till Mia för att få ny planering :) Ganska snart. Sen pratade vi om böcker jag kunde låna, för på So:n så ska vi läsa en bok om 1:a eller 2:a världskriget. Och det tog ganska lång tid, som det alltid gör. Brukar sitta där i lite mer än en timme.

Kom nästan nyss hem från Rosanna med Ella. Har varit där och pluggat lite spanska och sen har vi pratat och lite sånt :) När jag kom hem så fixade jag mig inför natten och sen var jag s snäll mot mamma att jag hängde tvätten :) Snällt va? Så jag hade snart tänkt att gå och lägga mig, för ska jag kika runt lite på internet ;)

Puss och god natt!


morgoninlägg

Godmorgon kära läsare!

Idag så börjar vi halv tio eller tio, jag vet ju inte för jag har Linda och då går jag upp halv åtta så jag har två timmar på mig och jag tar egentligen typ 20-30 minuter på mig så jag har suttit och kollat på Vakna med the Voice. Kollar på det varje morgon, men idag så har jag chansen att se hela :)
Hade inget vilktigt att säga egentligen, ville bara skriva lite för att jag aldrig skriver på morgonen haha :)

Efter skolan så ska jag ha utvecklingssamtal. Skulle haft det förra veckan men då hade jag glömt bort det och åkt till Täby, så när mamma ringde och var jättearg för jag hade också tagit hennes cykel för min var hos Casttis, så fick jag jättedåligt samvete :/ Så idag så ska jag inte glömma bort :)

Det finns inte så mycket mer att berätta, skriver kanske ikväll om det händer något kul ;)
Puss och ha en bra dag!

if we were a movie

ska snart gå och lägga mig, är ju skola imorgon. Det är så jobbigt för man har olika mentorer, och vissa har imorgon bitti vid halv nio och jag har Linda som inte har då och jag är osäker om jag ska dit ialla fall. FÖR INGEN KAN SVARA JA ELLER NEJ!!! Får damp på sånna som inte säger ja eller nej när man frågar en sån fråga, vilket min föräldrar väldigt ofta gör. Där fick jag ur mig lite aggrition, men det var inte det jag skulkle säga, utan det var att jag snart ska lägga mig. Haha knäppt va?

Dagen har varit väldigt chill, har mest varit inne sett lite branfilmer med Cattis och Miccis. Det var lite mysigt, men jag hade lite dåligt samvete för att jag inte gått en promenad som jag sa till mamma att jag gjort så jag och Miccis gick en sväng och då kom vi på att vi vill ha en hund. Jätte mycket! :( Har aldrig haft ett husdjur. Det enda jag vet är att jag vill ha en fluffig hund med mycket hår för det 'r så gosigt :D Men det kommer väl inte inträffa tills jag flyttar hemmifrån.. :( För man kan väl inte få allt man önskar sig. Eller?

Men nu ska jag gå och borsta tänderna och förbereda mig inför natten :)
Puss! <3

god morgon!

Har precis käkat frukost, en ganska stor frukost :) Men jag älskar frukost, mest av alla måltider på dagen. Har gjort det ända sen jag var liten, haha :P

Men idag så har jag inte något speciellt inbokat så jag kommer nog med stanna hemma. För jag måste verkligen städa mitt rum, och eftersom mamma och pappa är borta och kommer hem idag så ska jag städa köket lite. Eftersom att mamma inte är hemme så är det lite stökigt :)

Igår såg jag lite filmer; Hannah Montana - the movie, haha nu tycker ni säkert att jag är jätte töntig, men det 'e klart att jag måste se den :) Sen såg jag på Ice age 3, och då var jag ganska trött så jag orkade inte skratta, men den var rolig på vissa ställen :) En familjefilm tycker jag!

Ja, har inte så mycket mer att söga till er, så ha en bra morgon/dag/kväll :) puss!


shopping

Ja det är vad jag har gjort idag. Hittade faktiskt ganska mycket;
- vantar
- tights
- tröja
- linne
- nagellack
- concealer (stavning?!)

Nöjd är jag ialla fall. Har ju inte köpt upp alla mina pengar :)
Det blev mest från ginatricot, men de har så fina säker där, ibland ialla fall. Men det är liksom svårt att inte köpa något där, ibland :) Men nu fpr ni se vad jag köpt:


- tröja, ginatricot 249.-
- tights, ginatricot 129.-
- vantar, accent 99.-
- ett vanligt ginalinne, 99.-

Vad tycker ni? Vet inte om jag ska behålla den stora tröjan, men jag gillar den fast den var lite dyr. Så säg vad ni tycker :) Det är nog vad som har hänt idag. Har också varit hemma, gjort lite spanska fast jag kom typ ingen stans. Ska skriva en text om sitt favoritställe, men jag har inget favoritställe. Sen är jag och Rosanna lite sega med ett grupparbete man ska göra, men jag har skrivit ut lite bilder och sånt, så vi kommer någonvart :)

Längtar tills torsdag då jag har bild fördjupning! :D

Puss, och förresten lämna ett grattis till My som fyller år idag ;) <3


lugn fredag

Ja, som alltid. Har inget att göra på just helgerna. Eller imorgon vet jag lite saker jag ska göra och ikväll hade jag tänkt att ha lite mysigt med film och choklad och vindruvor här hemma, fast det blir bara jag för de andra har säkert något annat kul för sig, men ska ju såklart kolla om någon vill vara med mig ;) Vad ska ni göra den här fredagen?

Favoritlåtar just nu:
- Falling down, Space Cowboy
- I gotta feeling, Black eyed peas
- Don´t forget, Demi Lovato
- House by the creek, Milow

Puss och ha en bra kväll :)

Och som jag såg nu så är det 11/9 ! :O Ni vet då twintower blev craschat. Undra vad som är där nu... Men nu ska jag ner till centrum och köpa choklad och vindruvor :)


skön torsdag!

Hej bloggen.

Idag började bilden med bild-fördjupning :) Jag höll på med photoshop, för typ första gången så det gick inte bra... Men jag ska försöka nästa gång ;)
På klassrådet, som var typ sista lektionen så pratade vi om hur vi skulle samla in pengar till en klassresa och vi kom på ett musikcafé som låter kul :) Sen på sidan av så ska vi baka till lärarummet där lärarna får köpa kakor och sånt. Och den här veckan så var det jag och Moa som skulle baka. Så när vi slutade åkte jag till centrum, hämtade ut mitt id-kort och sen ¨kte jag hem och gjorde chokladsnittar, ni vet ganska små chokladkakor med pärlsocker på :) 

Ikväll så vet jag inte vad jag har gjort. Har kollat på Idol, vänner, suttit vid datorn och sånt. Inte har jag ätit nyttigt heller! Inte heller tränat. Måste verkligen ta tag i mig själv och sluta!
Har tränat en gång den här veckan när tanken var på 4. Jag är en riktig latoxe! Fast jag har faktiskt ganska ont på den sidan jag ramlde på med moppen. Har ett stort blåmärke på låret och ett på armbågen brevid mitt sår. Aja, haha ni kanske inte tycker att det är kul attt läsa på mitt gnäll.. Men jag har inte så mycket mer att säga så jag ska väl sluta ;)

Men jag tog lite kort idag, så de tänker jag lägga in :)





en bra dag för en sån hemsk vecka ;)

pusspuss.

bara tisdag!

Hej bloggen!

Det känns inte som att det var tisdag idag! Tycker att det ska vara typ onsdag eller torsdag idag för att det könns verkliegen så!

Dagen började med origentering där jag och Rosanna var i tid, och hade rätt på alla kontroller :) Sen var det massa onödiga lektioner.
Sen när vi skulle åka hem så var jag lite före och Rosanna hade typ tappat sin mobil som egentligen var hemma hos mig, så jag åkte i förväg och då ramlade jag ! :( Det var en trottoarkant som jag inte såg så körde jag i sidled in i den och ramlade. Men som tur var så var det några sexor som var i närheten och kunde hjälpa mig att få upp moppen och sånt. Det gjorde inte så ont, och när jag precis hade rest på mig så tänkte jag, va bra, jag fick inga sår. Sen sen så såg jag ett skrapsår på knät och kände på foten. När jag kom hem så fick jag typ en liten efterchock så jag fällde en liten tår.
Och min väska blev typ helkvaddad så den är jätteful :( Är jätteledsen för jag har typ bara haft den i en och en halv veckan :(
När jag kom hem så satte jag plåster på såren och började plugga lite matte. Sen kom mamma hem och jag berättade nyheten för henne. Sen kom miccis och då berättade jag för henne. Sen kom pappa och så berättade jag det för honom. Han och miccis blev lite rädda att det hade blivit något fel på den men allt verkade vara i sin ordning. :) 

Nyss så kom Jennifer förbi med en påse muffins till mig. Haha hon är så himla söööt! Vem skulle göra så liksom om man inte låg på typ sjukhus med upp slitet ben eller något. :) Hon är en underbar människa hon. 
Känner att jag har lite ont i huvudet och så känner jag mig ganska trött så snart blir det dags för läggdags för mig. Ganska bra tid att lägga sig på. Då får man sina 8 timmars sönm :)

God natt, sweet dreams or beutiful nightmares ;) hah.

Bilder från idag som jag sa:


Lite bilder från skolan sådär. Och Rosanna har färgat sitt hår väldigt mörkt, nästan svart och det passar henne väldigt bra! Och ikväll så ska hon göra slingor, om inte inte redan gjort det ;) haha

men nu ska jag sova, puss påer <3


bildbrist!

Asså jag har blivit dålig på att ta kort! Har typ inga bilder jag kan lägga upp någonstans! Tänker nog ta med kameran imorgon i skolan så kanske några som är lite ta-kort-sugna. Och nu så har det blivit officiellt att jag ska få en systemkamera för de berättade nyss att de skulle köpa en av en kille och han skulle skicka den, men han sålde den till en annan :( Och det som är bra är att mamma och pappa har haft en sony-kamera och då hade de massa objektiv, och de funkar bara till sony. Och en sonykamera kan kosta runt 10.000 i en affär! Men jag kan vänta. Om det inte tar för lång tid förstås ;)

Idag så fyllde Rosanna år för er som inte visste :) Vi sjöng för henne i matsalen, fast det var bara bergabarn så a det var okej. Efter skolan så gick vi alla hem till mig där vi åt tårta och snackde. Sen skulle vi åta på Golden West och Linnea Å fick inte så jag körde henne (med moppen) hem till henne och sen tillbaka. Och jag älskar hennes katter! Så söta och gosiga :D
Men det var jag, Rosanna, Ella, Moa och Linnéa P som åt där. Linnea Å var bara med och tittade. Haha eller ni fattar :) Vid halv nio så skulle vi gå hemåt men då ville Rosanna sola solarium så jag stannade i 20 minuter och väntade på henne för jag är så snäll :) Och hon såg brun ut :) Kom hem vid halv tio och snart ska jag lägga mig. Börjar bli lite trött.

Good natt! <3

moppe!

Hejsan! Gissa vad jag har gjort idag? :D Jag och Rsanna har åkt moppe över typ hela Åkersberga! Det är asskönt och man känner sig fett fri! Körde på bilvägar och allt :) Är ialla fall överlycklig över att jag kan och får köra moppe!

Nu, snart så ska jag äta middag och sen ska jag till Rosanna där vi ska se på film :) Ska fråga om jag får sova där också ;)

Nu ropar mamma, puss <3


god morgon världen!

God morgon på er! :)

Har gjort allt som jag ska ha gjort; städat mitt rum, ätit frukost, men jag har inte borstat tänderna så det måste jag göra! Men vad ska alla göra denna fina lördag? Själv så har jag inget in planerat. Kanske åker in till stan bara för att fördriva tiden.. Nej det orkar jag inte! Men mamma tjatar på att jag ska ut, eftersom det är sånt fint väder ! Kanske tar en promenad bara för att hn ska sluta. Igår fyllde hon ju år :) På samma dag som Jennifer mamma! Coolt va? :D haha.

 

Men nu ska jag klä på mig och borsta tänderna! :)

Puss och ha en bra dag/L


fredagskväll

Så här spenderar jag min fredagskväll.
Ensam vid datorn.
Nej.
Inte egentligen.
Bara den här fredagen.
Idag var jag ovanligt trött.
Brukar inte vara trött.
Eller jo men inte så trött som jag varit ikväll.
Tråkigt har jag också.

Men vet ni vad jag gjorde ikväll? Jo, jag och familjen åkte till Vaxholm, in till farmor och åt middag med henne. Hahaha hon lärde sig cykla nör hon var tolv. 1939, det året som nazisterna åkte genom Sverige! Vi pratade mycket om det. Om när hon var liten och om Hitler och sånt. Inte för att jag gillade han, tycker att han är hemsk för att han gjort så mot alla "judar"! Men jag tycker att det ör intressant.


Men nu ska jag lägga mig, puss och god natt, hoppas på en god natts sömn :)

 

Och sen vill jag bara säga att min farmor är gullig :D


lite tid, mycket att göra

Svar på kommentar: Ja, eller inte så jätte mycket, men jag hade försökt eftersom att jag verkligen inte ville få underkänt! Jag var också väldigt nervös men det är normalt :)

Förlåt, förlåt, förlåt för att jag inte har bloggat så mycket. Men nu när skolan har börjat så är det så mycket man ska göra. Och helst så vill man ju inte bara gå hem själv efter skolan utan vill vara med de andra. Sen vill man inte komma hem så tidigt heller. Men jag ska försöka blogga så ofta jag har orka och tid. Tillexempel så tänker jag inte blogga efter ett Stationpass för då är man helt mör och bara vill gå och lägga sig!
Som i Tosdags när det var Station, jag vet helt spagettig i benen när jag kom hem. Och dagen efter, jag kunde knappt sätta mig ner för att jag hade en sån träningsvärk! Feter skolan så gick jag, Rosanna och Ella hem till Fanny där vi hade det roligt. Då kom jag hem försent för att blogga...Förlåt.

Hade träningsvärk idag också, men nu ikväll så har jag, Moa, Rosanna och Fanny tränat Kibox så jag hoppas att det har gått över lite tills imorgon!

Sen har jag kommit på en sak. För ofta när jag är hemma och inte har något och göra då blir jag ofta sugen på något och det är det man inte ska göra, det som jag gör. Jo att jag småäter. Och det ska jag sluta med. Jag ska äta de vanliga måltiderna i mormal mängd, sen till mellanmål så tar jag en frkut! (det är det amn ska göra egentligen men jag har alltid ätit massa mackor och o´boy) För man kan inte bli smal av att bara träna och äta massa skit, utan träna och ät sunt. Eller hur? :D

Snart så ska jag hoppas in i duschen och sen lägga mig och läsa, God natt!


prov!

Hejj bloggen!
Nu sitter jag i köket och lyssnar på The Voice och äter. Har precis ätit upp en tallrik havregrynsgröt och är så himla mätt! Jag tänkte äta lite tidigt idag eftersom att jag ska träna ikväll och jag vill inte äta direkt före :) Då får man håll! Och det är inte så skönt tycker jag ;)

Idag så skulle jag ju till Roslags Näsby och göra prov. Morfar kom och hämtade mig vid skolan och vi åkte iväg vid typ 16.00 och vi slutade 15.00. Men jag hann :) Fast först så hittade vi inte och morfar blev lite irriterad på mig för att jag inte skrivit upp adressen, för det var inte på samma ställe. Men vi hittade tillslut.
Det var lätt, provet alltså. Jag fick 3 fel av 25 frågor och för att bli ickegodkänd så skulle man ha minst 5 fel. Så jag klarade mig och körkortet kommer om ca en vecka/tio dagar. Woho :D Jag tog tåget hem och när jag kom hem och tog in posten så såg jag att jag fått en brev från min übersöta farmor :) Hon är så liten och gullig. Och hon gillar när hon får brev. Så när jag är utomlands eller någon annanstans så ska jag skicka brev till henne. Om ni ville veta liksom ;) haha.

Men nu ska jag vara lite extra nyttig och ta en kiwi :)

Puss, hoppas ni har haft en bra dag, som jag. <3


RSS 2.0