090228

Har fortfarande pyamasen på mig... Vi sov till 11, kollade på den nya Friday the 13th, gick ner och åt. Sen tittade vi på Amusment som var typ värsta psykopat filmen ;O Men den var bra.. Eller bättre än den andra :P Den hade både bra handling och bättre ljud och skärpa. Jag vet inte vad vi ska göra idag... Hoppas att det vi gör blir kul iaf ^^

Igår så var vi i Romme igen och då mötte vi Adde och hans friend Mattias. Vi åkte hela dagen och i slutet på dagen så mötte vi David och åkte med han. På kvällen så kom Eve och hennes pappa och hämtade oss för vi skulle till Kupolen. Och det var verkligen svin kallt ute ! Där mötte vi David och några av hans kompisar, satt på donken och sen skulle hans kompisar dra och då vart det bara jag, Sofia, David och Evelina kvar där och vi hade det sjuuukt kul :D Vi stannade kvar till typ halv 11. Då tog vi bussen hem och när vi kom hem så la vi oss vid tvn och Sofia somnade.. Inte konstigt :)

Juste, efter romme så var vi helt jätte trötta och då gjorde vi typ skit goda chokladbollar som var helt kladdiga inuti ! Skit goda. Ska ta receptet till dom (a)

Fint väder hela dagen och goda chokladbollar ;)

Åker hem imorgon det det suger, pusshej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0